Esim bana tokat atti :(((

kötü olmuş ama çok ciddi bi gerçek var ki erkekler dedikleri olana kadar uğraşabiliyorlar ...
biraz alttan almak lazım sakinleşince nasılsa konuşur anlaşırdınız bi anlık öfke işte ...
 
anne ve baba çocuğun karşısına sadece tek fikirle çıkması, hareketlerinde ve söylediklerinde
kararlılık göstermeleri gerekiyor...


bir gün müzikli oyuncağın verilmesi bir gün verilmemesi ise çocuğu hırçınlaştırıyor
ya hep verilcek ya hiç verilmeyecek

bu yönden, eğer uyutmak sizin işinizse, eşinizin size karışması yanlış olmuş...
bunu da sizinle daha önceden kavgalı olduğu için sırf muhalefet olsun diye yapmış...

şu unutulmamalı: (erkeklerin tokat atmasını, küfretmesini savunmuyorum kesinlikle)
ama kadın olarak onlara tokat atarsanız onlar üste çıkmak için iki tane atar

kadın olarak onlara inatlaşıp hatta küfrederseniz onlar üste çıkmak için daha beter inatlaşır ve küfreder
ve sizi yaptığınıza pişman ederler

bir erkek o raddeye asla getirilmemeli

bu gibi durumlarda haksızlığa uğradığınızda
eşinizden o size gelene kadar oldukça uzak durmak ve soğuk davranmak gerekiyor
 
şakamısınz ya yatak ayırmalar falan, bişeyler çok mu kolay elde edildğinden oluyor bunlar anlamıyorum ki,, çok çok özürdiliyorum şahsınzdan , sakın yanlış anlamayın söyledklermı, bazı yorumlarıda hiç begenmedım zaten, ne güzel bir aileniz var, çocuklarnz var, eşinzde önce guzelce konşmuş, benm kızım yapmaz demiş , o an iddalaşmışınz yapmış bır ayıp, sende atmışsın ne guzel , yanı bana göre sennde atman ikinzin ofkesını atma bakmndan cok ıyı olmuş, tamam orda almışnz hıncnzı, düzenınıze devam edın hayır nıe yatak ayrılıo,, ıyıce araya mesafe koyuyosnz, öfkeye başka ofke eklıyosnz, siz salonda yattnz dıe adam sızın uzuntnzu anlamayacak, bızm gbi düşünemıolar malesef,, ikincisi bana elnı kaldrrsan boşanr demeniz de bı garıp, boşanmak ole kolay olmuyor bakın gördnz şimdi, bole uyduruk bişey ıcın boşanlrmı, hayr bileğnzi kesseydnz çocuklar napacaktı ben anlamadım çok abartılı buyutmuşnz olayı, yada bızım bilmedgmz bişey var, dövmemişki sizi sankı yerlerde sürükledi, hep duznlı yaptıgı bişey gibi birden isyan etmişinz,, aman ha şimdi birileri kalkıp adamı savunuom falan sanmasın, tabıkı tokat atmasın, bende çok çok uzulrdum, ama lütfen ya üzülün kırılın ssdc.. başka sorunlarnz yoksa bole şeylerle yıpratmayın, açın bi okuyun burda evlılerın sorunlarnı , onları gornce valla eşinize gece sımsıkı sarılırsınz tokat ustune üstelik..

eşinzi seviyorsanz ailenze sahıp çıkın, valla ömür çoook kısa, boyle şeyler olabılır olmamalıdır ama olabılır.. insanız,

çocugun yannda yapması konusuna girmiorum iyice karışcak yoksa...
 
Ben evlenmeden once ailemden ne cektim bilmiyorsun.Abim bana nasil siddet uyguluyordu,annem nasil..... neyse,bilmiyorsunuz iste, ben bu yuzden kocamda bana tokat atinca dun bir anlik olmek istedim.Bende dune kadar basqasindan boyle bir sey duysam anlam veremezdim,ama simdi anliyorum onlari.Insan bir anda olmek istiyor iste.O kadar yakindimki,onu yapmaya.Yapamadim iste,cocuklarim olmazsa belki de yapardim.
O ki,kaldi esime "bana el kaldirirsan bosanirim " dememe,bakiyorum bazilarinizin hosuna gitmis,soyleyip de bosanamamam.Evet soyledim,keyfimden soylemedim,kocam durup durup "benim kiymetimi bil,bizim erkeklerimiz gibi seni dovmuyorum" soyledigi icin soyledim,ne deseydim,"evet askim , sakin beni dovme tamammi" -desemiydim.
Bu gun aklimda bosanmayi dusunuyorum,mutlumusunuz,soyledigim sozun ustunde duruyorum iste.Oldumu? Bosanirsam , mujdeyi veririm.
Ben burda sizden yardim istedigim icin,tavsiye istedigim icin konu actim,beni elestirin,yargilayin diye digil.Olan olmus,bundan sonrasi icin tavsiyelerinizi istedim sadece.
Bu arada yardimci olan arkadaslar alinmasin lutfen,sozum onlara digil.
 
Son düzenleme:

Arkadasim,anlatamiyorum galiba, esim cocuklarimin uyutulmasina hicbir zaman yardimci olmuyor, bazen saatler geciyor onlari uyutana kadar.Aksam olmusdu,bende yorgundum,butun gunu dogum gunu icin hazirliklar yaptigim icin, kizima yapmamasi gereken bir seyi soyledim.Esim benim soyoledigimin aksini soylememeliydi,cunki muzikli oyuncakla daha zor onlari uyutmak.Sonucda bu benim isim ve karismamali oyle digilmi?
 
Sizin aranızda saygının s si kalmamış, sevgi kaldığına emin misin?...
 
Olayı bu kadar uzatmanın ne anlamı vardı aklım almadı.
Eşinizin çocukları uyutma ya da çocukların bakımı konusunda size yardımcı olmadığı o kadar açık ki.
Hem yardım etmiyor, hem de sizin uyutma şeklinize müdahale ediyor.
Eger size her konuda yardımcı olan bir baba olsaydı, mesela bir gün o bir gün siz uyutsaydınız,
o oyuncakla çocuğun uyumayacağını bilir, size müdahale etmezdi.
O nedenle ben size hak verdim ama sonrasında iddialaşmak yerine farklı bir tavır sergileseydiniz,
olay bu aşamaya gelmezdi. Bu da bir gerçek. Zira eşinizi tanıyan sizsiniz...

Öncelikle tavsiyem çocuklar konusunda eşinizle konusun.
Her konuda tutarlı olmanız gerektiğini ya da rahatsız olduğu bir durum varsa
bunu size çocukların olmadığı bir yerde söylemesi gerektiğini söyleyin.
Hoş ben böyle yazıyorum da anlayacak adam ya da anlayışlı eş zaten bunu kendisi düşünür uygular.
Ya da sizin bir kere söylemeniz yeter de artar bile...

Veee bence bu olay sizin birbirinize karşı biriktirip çözümlemediğiniz meselelerin patlama noktası olmuş.
İletişim eksikliğiniz var gibi...
 

evet karışmamalı ve size vurmaması lütuf değil.. az önce de yazdım, yine yazayım.. hayatı burnundan fitil fitil getirin, ama yatakları ayırarak değil.. görmemezlikten gelin onu.. birinden alınacak en kötü intikam onu yok saymaktan geçer.. ha daha beter intikam istiyorsanız, gidin polise kocam bana vurdu deyin bakalım neler oluyor.. kusura bakmayın kocanızın burnu!! çok kalkmış, her şeye karışmak, çocukların her dediğini yapmak iyi babalık olmuyor.. gerçi eşiniz size kendini ispatlamaya kalkmış aklınca.. kaldı ki kadınlar gurbette daha hassas oluyor, daha anlayışla yaklaşması gerek size..

ama size de tavsiyem inatlaşmayın, hele hele çocukların yanında asla.. siz çocuklara işleyin saygı duygusunu, eşinizi görmemezlikten gelin bakalım ne kadar tahammül edecek.. asla ağlamayın, ilaç alsanız bile ona göstermeyin, güçlü olun biraz.. hele intiharı hiiiiç getirmeyin aklınıza.. öleceksiniz, kusura bakmayın ama kimin için?
 
Ne yazık ki insan her zaman mantıklı davranamıyor...
Evet inatlaşmanız mantıklı değil, hele çocukların gözü önünde asla, çocuklar bazı şeyleri unutmuyorlar maalesef. En azından bunu kızınıza harika bir doğum günü yaşatarak telafi edebilirsiniz. Annelik bazen hiç halin olmasa da güçlü olmayı gerektiriyor.
Eşinize gelince, size tokat atmasının affedilir yanı yok, bu çok onur kırıcı, umarım bu bir istisnadır ve tekrarı asla olmaz. Öncelikle gerçekten hatasını anlayana kadar affetmeyin, sizden özür dilemek için geldiğinde ise siz de attığınız tokat için özür dileyin, ama onurunuzun ne kadar kırıldığını anlatın ona, tekrar olursa hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da...
Çocukların önünde tutarlı olmak çok önemli, bazen kızlar babayı daha güçlü görmek ister, buna biraz izin vermenizde hiç bir sakınca yok bence.
Bende eşimle A.B.D' de yaşıyorum, burada insan zaman zaman daha yalnız, daha güvensiz hissediyor kendisini, bunlarında etkisi olabilir, aksine birbirinize daha da destek olmalısınız.
Önceden yaşadıklarınıza çok üzüldüm, siz güçlü olun ve evi, çocukları ve hatta eşinizi çok güzel yönetebilirsiniz.
Kızınıza mutlu yıllar. :79:
 

Tesekkur ederim ........Esim isden geldi,beni umursamiyor bile,televizyon izliyor,kahkahalar atiyor,benimle konusmamak sorum digil onun icin. Hic pisman digil bence,bu beni bir baska uzuyor.Durup-durup agliyorum,o an gozumun onune gelip duruyor.
 
Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum.Acaba annemlere bu durumumu anlatsammi? Aslinda hic anlatmak istemiyorum,ama belki anlatirsam,annemler onunla konusursa sahibsiz olmadigimi anlar diye dusunuyorum,bir yandan da zoruna gider,dahada kabalasir diye korkuyorum.Siz ne tavsiye ederdiniz?
 
Son düzenleme:

MERHAba yazdıklarınızı ve yorumları hepsını okudum benım dusuncem egerkı baba cocukların buyumesı ıle ılgılı hıc bır sorumluluk almıor ıse ( kı sanırım ole anlattıklarınızdan bunu anladım) cocukların uyuma seklıne vs karısmamalı sonucta o durumun yanı uyutmanın vs zorlugunu sız bılırsınız o gun yaptıgı luzumsuz o hareket malesef gereksız bır tartısmaya neden olmus. uzerıme vazıfe olmadanda bu sekılde sorumsuz yanı cocuk konusunda sorumsuz bır adama cocuk yapılmasına ben cok karsıyım sızn ıcın soylemıyorum yanlıs anlamayın lutfen ben genel anlamda soyluyorum. cunku cocuk tek kısının fedakarlık ve sorumlulugu ıle buyuyecek bısı deıl.
gelelım sorunuza bence annenıze soylemeyın sımdılık onlarda endıselenmesın ama esınıze karsı tavrınızı sonuna kadar alın asla tavız vermeyın ozur dıleyene kadar
 
tavrınızı koymalısınız. yemek yapmayın, evle ilgılenmeyın bugün hiç. dışarı çıkıp kafanızı dagıtım
 
Bir keresinde tartismisdik,konusmuyorduk.Ben de yemek yapiyordum,ama isden geldiginde karsisina yemek koymuyordum,ise genelde benim yapdigim yemekleri goturur,mesela ise goturucek yemek yapmiyordum.O da bana inat olsun diye neti kapatti,bende annemlerle konusamadim bilgisayarla.(yurtdisinda oldugum icin annemlerle bilgisayarla,skype-ile konusuyorum). Bir kac gun surdu boyle,annemler beni merak etmis,endiselenmislerdi,neden skype-a girmiyorsun diye.Ben de yalandan bilgisayar bozuldu demisdim. Onlara taristigimizi soylememisdim. Sonra mecbur yemegini yapdim,oda neti acdi.
Anliycaginiz yine karsisina yemek koymazsam,ise yemek yapmazsam,neti kapaticak,annemlerde merak edicekler ve aramizda bir sorun oldugunu anliycaklar.
Ne yapicagimi sasirmis durumdayim (((( Bilgisayarimiz bozuldu diye bahane ede bilirim ama bizim bu kuslugumuz bir ayi bulur biliyorum,annemler , bir ayda tamir ettiremedinizmi derse o zaman ne derim?
 
Son düzenleme:
sizde annenızı arayın annecım netle ılgılı bır sıkıntı var bı kac gun gıremeyecegm dıyın..

o ne öyle.. çocuga cıkolata vermeyınce ıstedgnı yaptrr gıbı sizde hemen ıkna olmussunuz...

hiç bılgsyrı acmayı ıstemeyın bıle ne kadar kırıldgnızı ınat ettgnzı annenzle bıle konusmamaya dayanabıldgnızı gorunce cıddıyetnı anlar belkı..

hatasını kabul ettrmek ıcın elınzden gelenı yapın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…