- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
- 26
- Konu Sahibi delimelek2170
-
Valla bence ikiniz de birbirinize attığınız tokatları haketmişsiniz.
Hicbirimiz tokati haketmedik.Ikimizde yalnis yapdik.Ama ilk yalnisi o yapdi ve banada yapdirdi.
şakamısınz ya yatak ayırmalar falan, bişeyler çok mu kolay elde edildğinden oluyor bunlar anlamıyorum ki,, çok çok özürdiliyorum şahsınzdan , sakın yanlış anlamayın söyledklermı, bazı yorumlarıda hiç begenmedım zaten, ne güzel bir aileniz var, çocuklarnz var, eşinzde önce guzelce konşmuş, benm kızım yapmaz demiş , o an iddalaşmışınz yapmış bır ayıp, sende atmışsın ne guzel , yanı bana göre sennde atman ikinzin ofkesını atma bakmndan cok ıyı olmuş, tamam orda almışnz hıncnzı, düzenınıze devam edın hayır nıe yatak ayrılıo,, ıyıce araya mesafe koyuyosnz, öfkeye başka ofke eklıyosnz, siz salonda yattnz dıe adam sızın uzuntnzu anlamayacak, bızm gbi düşünemıolar malesef,, ikincisi bana elnı kaldrrsan boşanr demeniz de bı garıp, boşanmak ole kolay olmuyor bakın gördnz şimdi, bole uyduruk bişey ıcın boşanlrmı, hayr bileğnzi kesseydnz çocuklar napacaktı ben anlamadım çok abartılı buyutmuşnz olayı, yada bızım bilmedgmz bişey var, dövmemişki sizi sankı yerlerde sürükledi, hep duznlı yaptıgı bişey gibi birden isyan etmişinz,, aman ha şimdi birileri kalkıp adamı savunuom falan sanmasın, tabıkı tokat atmasın, bende çok çok uzulrdum, ama lütfen ya üzülün kırılın ssdc.. başka sorunlarnz yoksa bole şeylerle yıpratmayın, açın bi okuyun burda evlılerın sorunlarnı , onları gornce valla eşinize gece sımsıkı sarılırsınz tokat ustune üstelik..
eşinzi seviyorsanz ailenze sahıp çıkın, valla ömür çoook kısa, boyle şeyler olabılır olmamalıdır ama olabılır.. insanız,
çocugun yannda yapması konusuna girmiorum iyice karışcak yoksa...
Arkadasim,anlatamiyorum galiba, esim cocuklarimin uyutulmasina hicbir zaman yardimci olmuyor, bazen saatler geciyor onlari uyutana kadar.Aksam olmusdu,bende yorgundum,butun gunu dogum gunu icin hazirliklar yaptigim icin, kizima yapmamasi gereken bir seyi soyledim.Esim benim soyoledigimin aksini soylememeliydi,cunki muzikli oyuncakla daha zor onlari uyutmak.Sonucda bu benim isim ve karismamali oyle digilmi?
Ne yazık ki insan her zaman mantıklı davranamıyor...
Evet inatlaşmanız mantıklı değil, hele çocukların gözü önünde asla, çocuklar bazı şeyleri unutmuyorlar maalesef. En azından bunu kızınıza harika bir doğum günü yaşatarak telafi edebilirsiniz. Annelik bazen hiç halin olmasa da güçlü olmayı gerektiriyor.
Eşinize gelince, size tokat atmasının affedilir yanı yok, bu çok onur kırıcı, umarım bu bir istisnadır ve tekrarı asla olmaz. Öncelikle gerçekten hatasını anlayana kadar affetmeyin, sizden özür dilemek için geldiğinde ise siz de attığınız tokat için özür dileyin, ama onurunuzun ne kadar kırıldığını anlatın ona, tekrar olursa hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da...
Çocukların önünde tutarlı olmak çok önemli, bazen kızlar babayı daha güçlü görmek ister, buna biraz izin vermenizde hiç bir sakınca yok bence.
Bende eşimle A.B.D' de yaşıyorum, burada insan zaman zaman daha yalnız, daha güvensiz hissediyor kendisini, bunlarında etkisi olabilir, aksine birbirinize daha da destek olmalısınız.
Önceden yaşadıklarınıza çok üzüldüm, siz güçlü olun ve evi, çocukları ve hatta eşinizi çok güzel yönetebilirsiniz.
Kızınıza mutlu yıllar. :79:
Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum.Acaba annemlere bu durumumu anlatsammi? Aslinda hic anlatmak istemiyorum,ama belki anlatirsam,annemler onunla konusursa sahibsiz olmadigimi anlar diye dusunuyorum,bir yandan da zoruna gider,dahada kabalasir diye korkuyorum.Siz ne tavsiye ederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?