Çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin. Allah mutluluğunuzu daim etsin. İlk zamanlar benim de hatalarım oldu. Ev işlerini yapmadım. İnat ettim bağırdığı için ama artık yapıyorum. Tamam çok hamarat değilim çok titiz de değilim. Ama araştırıyorum hep ya bana mutfak tezgahı dağınık bu ev çöp ev zaten diye bağırısğı günün gecesi masaların altına kadar girip supürdüm. İrmik tatlısı yaptım. Ve kendime kabak yemeği yaptım gece ikide uyudum. Daha napıyım. Neymiş basit şeyler istiyormuş snadviç kahvaltı yermiş beni düşünüyormuş. Ben anlamıyormuşum. Zaten çorba ve patlıcan köfte birköa yemek dışında yemek yemiyor. Lanrıyaırk yaptım olmadı gerçekten kötü oldu. O gün bana verdiği harçlığı verdim ona kendisine dürüm söyledi. Yedi ben istemiyorum dedim ama bir kere bile gel tadına bak bari hamilesin demedi. Hatta parayı verirken benim 100 tlem vardı sadece adamın bızuğu yok sen de var mı bozuğu yokmuş diye çağırdım. O sırada Turkcell'in yarışması oluyor ona girmiş soruları bilince para kazanıyosun ben onu çağırınca süresi geçmiş basamamış bağırdı. Hiçbir şeyi beceremiyorsun tek başına diye.
Amin, sağ olun. İnşallah siz de bir feraha çıkın ya, bu saçma sapan muamelelerden kurtulun. Canı gönülden diliyorum gerçekten. Hiçbir insan böyle yaşamayı hak etmiyor.
Hatalarım oldu dediğiniz nedir, ev işlerini yapmamak mı? Kölesi misiniz, eşi misiniz? Onun hayatındaki yerinizin kendiniz de farkında değilsiniz. Eze eze kabullendirmiş size suçunuz olduğunu. Hayır. Şu adamın karaktersizliğinde sizin hiçbir payınız, suçunuz yok, önce ona inanın. Titiz olmamak, her gün yemek yapamamak, ev işi yapmamak suç değilir. Evde bir iş paylaşımı yapılır, herkes üstüne düşeni yapmaya çalışır ama yapılmayan işler için de kimse kimseyi hırpalamaz, aşağılamaz, normal olan budur. Olmadı, birlikte yapılır o işler. Eş olmak demek budur. Sizinki eş değil, gardiyan gibi adam.
Bir yarışma için bile kolayca aşağılıyor sizi. Gidin Allah aşkına, gerçekten gidin. Önünüzde yerlere yatıp, çok pişmanım diye ağlayıp, kendini parçalasa bile gidin. Bir bebeğin bu adamla aynı çatı altında büyümemesi gerekiyor. Sizin de psikolojiniz hiç iyi değil. Yardım alma imkanınız var mı? Uyuşmuş gibi, düşünemiyor gibi bir izlenim bırakıyorsunuz bende.