- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi.
Karnın burnunda dayak yemişsin bir kez de değil üstelik. Sonra da iyiyken çok iyi laflarını görüyorum ya ben de buna hastayım. Umarım sakat kalmadan kurtulabilirsin.Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Bana da gelirler mi bi dip köşe temizlik yapılması lazım ama günlük işleri zor yetistiriyorumsizinki yine gunluk rutin isleri yapiyor
bizimkiler cocuk var ben cok yapamiyorum diye 2 gun kalmaya gelip kapi kollarini falan sokup bulasik makinasina atip yikiyolar
ben artik kendi hallerine biraktim allah razi olsun iyi temizlediler diyorum napiyim
bende baskasinin boyle bi yorumunu okusam gulerdim eminim ama yasamak cok zor geldiklerinde ellerimi kanepenin kenarina koyamiyorum sabah kalkip kim nereye dokunduysa hatir hutur siliyorlar onu bile takip ediyorlarSizin yorumunuza öldüm. İşyerindeyken gülemiyorum salak sanacaklar beni
Evde beni bunaltıyor.ya siz niye atlı kovalar gibi çocuk yaptınız ki.her gün konu açıp duruyorsunuz ve evliliğe asla uygun bir insan değilsiniz şu anda.eğer anlattıklarınız doğruysa eşiniz çok ayrı bir vaka ama siz de masum değilsiniz.her gün her şeyden şikayet ediyorsunuz eski konularınızı bilmeyen açsın okusun lütfen.yazık günah o çocuğu bu evciliğin içine getiriyorsunuz.yok mu sizin bir aile büyüğünüz sizi ikinizi de tutsun silkelesin kendine getirsin.
gelirlerse psikoloji bozulurBana da gelirler mi bi dip köşe temizlik yapılması lazım ama günlük işleri zor yetistiriyorum
Pardon iyi babaydi değil mi ?
Neyse yahu konu siz değilsiniz zaten.
yok ben vermedim veremedim dilekçeyi 3 aylik kziim oğlum var ve ne param ne de gidecek yerim yokSizde kendinizi kandırın hanımefendiSiz vermiştiniz dimi boşanma dilekçenizi? Umarım kararınızdan geri dönmezsiniz...
Anlattığınız kadarıyla dahi bu adama dayanamazdım sanırım. Bir de kalkmış iyi olduğu zaman çok iyi diyorsunuz. İyiliği de ayağınıza ayakkabı vurmuş da adam yara bandı yapıştırmış da öpmüş de aman da aman ne büyük birşey yapmış.İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye.
Sanırım bir sevgi açlığım var babam da küçükken vurmuştu birkaç kere zaten. Ben 14 yaşındayken de öldü hep eksikliğini hissettim. Ablam da garip biri. Bir tek annem var. Yaşlı o da yalnız kalmaktan korkuyorumNeden böyle bir heriften çocuk yaptın demek için çok geç...
Üniversite sınavında ilk 20 binlerde derece yapıyorsunuz..ne kadar doğru bilmiyoruz ama..
yani Türkiye şartlarında zeki olarak değerlendirilecek kategoridesin..
O zaman hamile halinle senin üzerinde psikolojik bir deney yapan ruh hastasını nasıl olur da kabullenebiliyorsun? Hangi mantık hangi zeka bunu kabul edebiliyor?
Adam halıdaki leke için, yemek için , toz için ..onun için bunun için aç ellerini sana vuracam diyor, hamile halinle sana sandalye fırlatmaya kalkıyor..Sen de kalkmış açıklama yapıyorsun hala "ama ben onunla silmiştim orayı..bununla yapmıştım yemeği..'' diye..
Kendinize gelin bu sevgi değil , aşk değil..
İstediği kadar tehdit etsin, zaten tehditlerini şu an sizinle evliyken de size yaşatıyor..
Bence siz de artık buraya yazmaktan başka birşeyler yapın. Ailenizi arkanıza alın, mahkemeye verin, polise gidin.. Ne bileyim yapın birşeyler artık..
Zaten bi gelirlerse bi kaç hafta kalmaları gerek heryer temizlensin diye ama sonra arkalarına bakmadan kaçar giderlergelirlerse psikoloji bozulur
ilk geldikleri gun temiz olmadigini bildikleri icin dugmesine basip isigi bile yakmiyorlar tuvalete karanlikta giriyorlar bunu farkettigim gunden beri lavaboya girdikten sonra gidip ben aciyorum isiği
haftaya bana gelecekler mesela temizlikciden once ev temizleyen turk kadini gibi temizlik yapiyorum suan
benimde bir kizim var yataklari falan kalkar kalkmaz kapatiyorum odasindan baska yerde oynamaz oyuzden pek dagilmiyo ortalik ama mutfagi gunde 50 kere topluyorum heralde yemek hazirla yedir geri topla biraz oyun oyna sonra yine ayni hengame suan mesela bulasik makinasinin bosalmasi lazim ama canim istemiyorZaten bi gelirlerse bi kaç hafta kalmaları gerek heryer temizlensin diye ama sonra arkalarına bakmadan kaçar giderlerBugün oğlum akşamdan ödev yapmamıştı onu yaptık kahvaltı hazırladım okula hazırladım bıraktım bu arada kızım akla gelebilecek heryeri dağıttı herşeyi döktü yeni uyuttum ev aldı başını gidiyo oyyyyy
Otogardayım. Dün gece koluma vurduğu halde kalkıp ona çorba yaptım. Hazır çorba ya geçen gün içti aynısını buna yağ mı koydun içşnde toz mu var yok önce suyunu koy sonra çorbayı dökÇorbadan sonrasını okumadım. O çorba nasıl yapılıyor bir bilse halıya dökülen çayı yalar o kadar titizse çorbayı içmesin. Terbiyesiz mahlûkat. Karısına el kaldırmak ne yaa. Hamilesiniz. Gidin annenize. Kurtulun şu adamdan. Sinir içindeyim.
Benim kızım düzgün yatakları tek tek deniyor bozup yatıp aklına gelebilecek her yerde ve herşeyle oynar oynamasa bile dökmek zevk veriyor çocuğuma benimde kahve yapıp icesim var kapı çalsa girecek yer yok kızımın dağıttığı yerlerin fotoğraflarını eşime gönderdim suçluyu buldum ama bu eve ne olacak diye adam kızını seviyor yerim onu ben diyebenimde bir kizim var yataklari falan kalkar kalkmaz kapatiyorum odasindan baska yerde oynamaz oyuzden pek dagilmiyo ortalik ama mutfagi gunde 50 kere topluyorum heralde yemek hazirla yedir geri topla biraz oyun oyna sonra yine ayni hengame suan mesela bulasik makinasinin bosalmasi lazim ama canim istemiyor
Allah yardımcın olsun. Geri zekalı mı ne,? Ben gıda firmasında çalıştım anlatmayayım şimdi. Temizlikçi tutsun evine yada kendi yapsın beğenmiyorsa. Kendinizi savunmayın ona. Sadece aklını başına al deyin. Ezilme sakın. Elinden gelen ni yapıyorsun. Ötesini kendi yapacak.Otogardayım. Dün gece koluma vurduğu halde kalkıp ona çorba yaptım. Hazır çorba ya geçen gün içti aynısını buna yağ mı koydun içşnde toz mu var yok önce suyunu koy sonra çorbayı dök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?