Eşim bana vurdu

Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi.

Saygısızlığa, bencilliğe bakarmısın. Annen zorlamı evermiş adamı. Çocuğu zorla annenmi yaptırmış. Töbestt.....K...a güvenmeyen evlenmesin derdi annem. Az yesinde hizmetçi tutsun. İki kişinin yaşadığı, kirlettiği, yiyip içtiği evde yeri gelecek oda bir işin ucundan tutacak. Üstelik hamilesiniz nasıl bir vicdansızlıktır bu ki, canınızı bile yakabiliyor. Eşinizin kırklanması lazım ki iyi bir koca olsun canım. Yada onunla uğraşıp, evirip çevirip süt dökmüş kediye çevirecek bir kadın lazım. Ama şiddet görüpte hala halıyı temizlemeye çalışan biri olarak o kadın sen değilsin. . Başlarım halısına, lekesine der, o arap sabunlu bezi yedirtirim ona.

Karnın burnunda dayak yemişsin bir kez de değil üstelik. Sonra da iyiyken çok iyi laflarını görüyorum ya ben de buna hastayım. Umarım sakat kalmadan kurtulabilirsin.

Bana da gelirler mi bi dip köşe temizlik yapılması lazım ama günlük işleri zor yetistiriyorum

Sizin yorumunuza öldüm. İşyerindeyken gülemiyorum salak sanacaklar beni
bende baskasinin boyle bi yorumunu okusam gulerdim eminim ama yasamak cok zor geldiklerinde ellerimi kanepenin kenarina koyamiyorum sabah kalkip kim nereye dokunduysa hatir hutur siliyorlar onu bile takip ediyorlar
gecenlerde kizimin dogum gunu vardi kutlama oldu haliyle kalabalik bir ortamdi binara gorumcemin hipnoz olmus gibi bi yere baktigini farkettim
yere su renkli pasta suslerinden dusmus bitane gorumcemin 7 sayisi takintisi var bi yeri 7 kere siler saclarini 7 kere sampuanlar mesela icimden allah ayvayi yedik aksma kadar orayi silecek dedim oylede oldu

Evde beni bunaltıyor.

Bana da gelirler mi bi dip köşe temizlik yapılması lazım ama günlük işleri zor yetistiriyorum
gelirlerse psikoloji bozulur
ilk geldikleri gun temiz olmadigini bildikleri icin dugmesine basip isigi bile yakmiyorlar tuvalete karanlikta giriyorlar bunu farkettigim gunden beri lavaboya girdikten sonra gidip ben aciyorum isiği
haftaya bana gelecekler mesela temizlikciden once ev temizleyen turk kadini gibi temizlik yapiyorum suan

İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye.
Anlattığınız kadarıyla dahi bu adama dayanamazdım sanırım. Bir de kalkmış iyi olduğu zaman çok iyi diyorsunuz. İyiliği de ayağınıza ayakkabı vurmuş da adam yara bandı yapıştırmış da öpmüş de aman da aman ne büyük birşey yapmış.
Adam resmen sorunlu bir manyak.

Sanırım bir sevgi açlığım var babam da küçükken vurmuştu birkaç kere zaten. Ben 14 yaşındayken de öldü hep eksikliğini hissettim. Ablam da garip biri. Bir tek annem var. Yaşlı o da yalnız kalmaktan korkuyorum

2,5 senelik evliyim. Yemek yapmayı yeni öğrendim sayılır. Hatta yani bazı yaptıklarım yenilmiyor bile.. Yemeği ben yaparım sofraı eşim toplar. Evi ben süpürürüm o banyoyu, wc temizliği yapar. Bazen yaptıgım şeyleri veya temızlıgı begenmez. Daha iyisini biliyorsan sen yap derim. Eşinizin annesinde kabahat var bence, bunları kadının görevı olarak öğretmiş ona. Ama bir de şiddet var işin içinde ayrılmak en mantıklısı bence.

Zaten bi gelirlerse bi kaç hafta kalmaları gerek heryer temizlensin diye ama sonra arkalarına bakmadan kaçar giderler Bugün oğlum akşamdan ödev yapmamıştı onu yaptık kahvaltı hazırladım okula hazırladım bıraktım bu arada kızım akla gelebilecek heryeri dağıttı herşeyi döktü yeni uyuttum ev aldı başını gidiyo oyyyyy

yediğiniz dayakları anlatıp ardından çok iyi ayağımı öpüyor falan bilemedim.
iyi insan anlayışlarımız çok farklı.

benimde bir kizim var yataklari falan kalkar kalkmaz kapatiyorum odasindan baska yerde oynamaz oyuzden pek dagilmiyo ortalik ama mutfagi gunde 50 kere topluyorum heralde yemek hazirla yedir geri topla biraz oyun oyna sonra yine ayni hengame suan mesela bulasik makinasinin bosalmasi lazim ama canim istemiyor

Otogardayım. Dün gece koluma vurduğu halde kalkıp ona çorba yaptım. Hazır çorba ya geçen gün içti aynısını buna yağ mı koydun içşnde toz mu var yok önce suyunu koy sonra çorbayı dök

Benim kızım düzgün yatakları tek tek deniyor bozup yatıp aklına gelebilecek her yerde ve herşeyle oynar oynamasa bile dökmek zevk veriyor çocuğuma benimde kahve yapıp icesim var kapı çalsa girecek yer yok kızımın dağıttığı yerlerin fotoğraflarını eşime gönderdim suçluyu buldum ama bu eve ne olacak diye adam kızını seviyor yerim onu ben diye

Otogardayım. Dün gece koluma vurduğu halde kalkıp ona çorba yaptım. Hazır çorba ya geçen gün içti aynısını buna yağ mı koydun içşnde toz mu var yok önce suyunu koy sonra çorbayı dök
Allah yardımcın olsun. Geri zekalı mı ne,? Ben gıda firmasında çalıştım anlatmayayım şimdi. Temizlikçi tutsun evine yada kendi yapsın beğenmiyorsa. Kendinizi savunmayın ona. Sadece aklını başına al deyin. Ezilme sakın. Elinden gelen ni yapıyorsun. Ötesini kendi yapacak.

Hamile kadının yüzüne birkaç kere vurup, yüzünüzü kapatınca yüzünü aç mı dedi? Gerçekten bu adamın iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ben anlamıyorum ne yaşıyorsunuz siz arkadaş. İyi olan sizsiniz o değil. Psikopat bir adamın iyi yanlarını görmeye çalışacak kadar saf ve iyisiniz. Ben o kadar iyi değilim mesela. Evliliğim boyunca bir kez eşim beni kavga anında itti. Bakın vurmadı, itti. Mutfağa gidip bıçağı aldım ve "ben sana vuruyor muyum? Sana fiziksel temasta bulunuyor muyum? Sen kimsin de beni iteceksin? Bir daha o elin kalkarsa bu bıçağı bir yerine sokarım. Ne sandın sen beni la." diyerek kendimden geçtim. Kabul, bu da normal bir tepki değildi. Aşırı bir tepkiydi. Evliliğin ilk zamanlarıydı çok fazla sorunum vardı ve psikopatlık içeriyordu verdiğim tepki. Ama ne oldu biliyor musunuz? Bir daha tekrarlanmadı o davranış. Hatta eşim zaman zaman "sen delisin sana el kalkmaz Allah korusun canıma yazık" diye laf soktu. Utandım ben de kendimden. Benim davranışım da anormaldi ve özür de diledim bu yüzden. Ancak kadınlarımız şunu anlamıyor. Vuramaz arkadaş. Hiçbir şart altında Kimse kimseye vuramaz. Kadın ya da erkek fark etmez. O el kalkmayacak. İnsan olan karşısındaki kocaman insana el kaldıracak kadar aciz olmaz.

Hep diyorum. Pedofili ve tecavüzcülere karşı şiddete karşı değilim. Rastlarsam ben de şiddet gösteririm. Onun dışında şiddetin hiçbir gerekçesi yok. Ne yaptınız da vurdu bu adam? Düşündünüz mü bunu hiç? Sizin onurunuzu kırıp, canınızı yakmak için gerekçesi ne? Yatakta adamla mı bastı? Ana avrat sövdünüz mü? Kışkırtacak bir eyleminiz mi oldu? Sebep ne, temizlik. Evet çok iyi bir adammış gerçekten. Sinirlendim yemin ederim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…