Eşim bana vurdu

O elimden aldı sildi zaten. Ama sonra söylendi ben bu evin kadınıuım işe gideyim para vereyim bir de ben ev işini yapayım diyor sonra o gidince bulaşık makinesi parlatıcısı ylq sildim ben de ama yine de tam geçmedi

Her şeyin fazlası zarar, özellikle de bu temizlik konusunda. Sizinkiler çağ atlamışlar resmen Bende temizim, titizimdir ama bunlardan sonra kendime temizim demeyeceğim. Benim kv de gelir sadece bulaşık yıkar, arayıpta çalışıyorsun temizlik yapman lazım mı, geleyim ütü yapayım mı bile demez

bizimkiler baska sehirde oturuyorlar titizler falan ama sagolsunlar gelince 5 dk oturmazlar ozellikle cocuktan sonra dahada yardimci oldular bu konuda

aman dagilsin canlari sagolsun bizimki temizlikci bulasik makinasi falan bosaltir benle
toz aliyo falan

Oyle miymis cok saf demekki adi da mutemadiyenuzgun bastan kabullenmis sanki her seyi..
Aynen öyle iyi bir insan olduğunu biliyorum çünkü onunla konuştum bir iki kere sade ce kendin den çok ödün veriyor o eşide kabullenmesi lazım insanın yapacağı şeyler var yapmayacağı şeyler hani bir yemeği ypamasini bilmek le içine lezzet koymak bu herkese has değil ama bunu beceriksizlikle yorumlamak çok saçma o kadın hali 'yi iki kere üç kere temizliyor çıkmıyorsa sucu ne

Evliliğim başından beri tek derdi temizlk ve yemek zaten. Bu arada ilk şiddeti ona ben uyguladım. Altınlara ilgili vermek istemediğmi söylediğim halde annemi arıyorum onunla konuş dedi. O gün kontrolden gelmiştim bebek 8 mm olmuş falan onu anlatıyorum. O bana altın diyor. Sonra anneisine şikayet edince olayın büyüceğini bildiğim için onu arkadan çembe takarak yere düşürdüm çok pişman oldum çok içim acıdı.o bunu hiç unutmadı dediğim gibi çok kindar.

Önce yada sonra ne farkeder. Kendisine biraz kıymet veren biri olsan o gördüğün hakarete, şiddete rağmen elini bile sürmezdin. Onu demek istiyorum.
Bak bende senelerdir evliyim, yeri gelir ben alttan alırım, yeri gelir eşim idare eder. Herkesin eşek saati de olur eşref saatide. Her olayda çıngar çıkarırsan, pire için yorgan yakarsan geçinemezsin zaten. Ama senin yaşadıkların bu kısma girmiyor. Evlilik hayatı, hayat arkadaşlığı, sevgi, saygı bunları barındırmıyor içinde. Senin kalkıp boşanacak güçlü bir yapın yok. Bu hayatı pes edene kadar çekeceksin belli.
Ama hiç değilse bu saygısızlıklarını engellemek için , el kaldırmasını, hakaretlerini asla kabul etmeyeceğini öğret ona. Ailene anlat, olay çıkar, bir iki gün yalnız bırak ayrılacağını düşündür bir şeyler yap.

bizimkiler baska sehirde oturuyorlar titizler falan ama sagolsunlar gelince 5 dk oturmazlar ozellikle cocuktan sonra dahada yardimci oldular bu konuda

Biz annemler de kayın ailemle de aynı şehirdeyiz. Annemler 30 dakika, kv ise 20 dk uzaklıkta çok rahat gelebilirler. Kv zaten gelme taraftarı değil, iş yapmayı sevmez, evde de hep kocasına yaptırır. Aramaz bile yardıma ihtiyacın var mı diye Annem de tam tersi geleyim her şeyi yapayım der, onu da ben istemiyorum çünkü fazla hakimiyet kurmak istiyor. İşin özeti çalıştığım halde her iş bana bakıyor ama eşim çok yardımcı sağ olsun. Kimseye ihtiyacım kalmıyor.

Suçum dökmek. Sanki bile isteyen
Çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız şu an?

Konuşmayacağım. Ararsa açmayacağım. Ailemin yanına gidiyorum zaten. Bir de gittiğim için oy kullanamayacağım. Cezası 22 TL diyor geri almak için birşey yapılıyor mu eve kağıt gelirse yine çok kötü bağıror

Onun bağırmasını düşünme. Oy verememen kötü oldu. Neyse ceza geleni görmedim. Gelse de boşver. Sen kendini düşün. Bu adam bir daha o eli kaldırmayacak. Ne olursa olsun.

Siz yapabileceğinizden daha fazla hiçbirşey yapamazsınız . Orası bir nazi kampı değil , sizin yuvanız . Bunca denetim insana cinnet geçirtir . Milletin karısını örnek göstermek ne demek ya . Siz başkasının kocasını örnek verseniz Ne tepki vereceğini kestirmek zor değil . Bu adamla böyle ömür geçmez bakın bu hakaretleri işite işite zaman içinde sizde kendinizi işe yaramaz biri gibi görmeye başlarsınız . Manipüle ediliyorsunuz şiddet görüyorsunuz ve hamilesiniz . Eğer “gücüm var ben bu adamı yola getireceğim” “ onda yola gelecek kapasite görüyorum” diyorsanız tedavi olmasını sağlayabilirsiniz . Ama buna bile yanaşmayacaksa “önce ben” deyin ve ayrılıp kurtulun

Bak canım evi sakın terk etme şu durumda madem tehtit korkutma var ve dövüyor 2. Olayda direk darp raporu al bu sayede uzaklaştırma kararı alırsın hamilesin tazminat alırsın annenle mutlu mesut büyütürsün bebeğini bu adam adam değil şu forumda kimseye boşan demedim kimsenin vebaline girmem ama bu adam seni sevsede sorunlu bencil biri ne kadar katlanabileceksin onun hizmeti herşeyi 4 4lük olmalı olmayınca dayak böyle dünya var mı ya herkezin kocası çalılıp geliyo eve ama kimse paşalar gibi hizmet beklemiyo

Bacım sen daha dün kocam aldatıyo galiba diye yazıyodn,ne cabuk sindirdin de geldin burda akıl verıyosn pess,
Kelin merhemi olsa kendi basına sürer.
Sen bosver milleti,kendin için çözüm üret..

Oy kullanaman kötü gerçi, bir vatandaşlık görevi olarak herkesin yapması lazım o ayrı.
Ama diyelim kullanamadın, ceza geldi, ödesin o zaman paşam. Vurduğun tokatların diyeti dersin sende.

Anlatımım düz duygusu çünkü şok içindeyim. Anlam veremiyorum. Yaptığı kötülükleri düşünüyorum iyilikleri düşünüyorum anlayamıyprum aynı kişi nasıl olabilir. Bu nasıl bir psikoloji. Eşim gerçekten temizlik yemek konusunda takıntılı ya aslında genel olarak olayların çok büyütür. Bir psikolojik sorunu var belli. Olayların içindeyken tam adlandıramıyorum. Darp raporu ne olur ne olmaz diye alıcam. İlk adım aile terapisi ilk zamanlarına göre gerçekten bir düzelme var annesini arar herşeyi anlatırdı şimdi üç günde bir flaan konuşuyor. Evli olduğumuzu anlamaya başladı. Dhaa sıcak ve bana bağlı davranıyor. Geceleri üstümü örtüyor. İzin günümde evi birlikte düzene sıkalım diyor. Ama vurmak nedir bunu nasıl yapar buna bir açıklamam yok. Sadece psikolojisi iyi değil tamam ağır işi var ama asker polis diye kimse karısını dövmiyordur. Sürekli işinden yakınıyor. Sürekli uyuyor. Yemek yiyip uyumaktan başka birşey yapmıyor. Sonra benim hayatımı düzene sok diyor. Ya ben senin hayatını nasıl düzene sokayım. 6da kalkıyorsun dün gece sekizde işten geldin ama diğer gün akşam gideceksin yani birde ikide kalk. Uyuyamıyor zaten geceleri. Sürekli kafasına birşeyler takıp onları düşünüyor. Boşanmak zorunda olucaz bunu takıyor. Doğuya gidicez çocuk doğacak gece dörtte uyuyamadım diye bana sarılıyır öpüyor. Bence özünde gerçekten iyi . Ama hap kullanması terapi alması lazım. Üniversite zamanı bir kıza çıkma teklifi etmiş kız onunla dalga geçmiş ve onu kafasına taktığı için hep kullanamaya başlamış ve sonra trafik kazası geçirmiş.
Ş

Sevgi açlığın var ise bu duygunu ve yalnızlığını doğacak olan çocuğunla paylaş..
Yalnız kalmak mı daha zor yoksa bu şekilde işkence görüp, hergün neye kızacak,nereme vuracak diye beklemek mi?
Bu yazdıklarımızı ne kadar ciddiye alıyorsun bilmiyorum ama artık yap birşeyler..

Bacım sen daha dün kocam aldatıyo galiba diye yazıyodn,ne cabuk sindirdin de geldin burda akıl verıyosn pess,
Kelin merhemi olsa kendi basına sürer.
Sen bosver milleti,kendin için çözüm üret..
Ben akıl vermedin sadece aynı şeyleri yaşamış ben yapamdim o yapsın diye ama inanın ben sizin gibi ağır şeklide eleştirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…