Eşim bana vurdu

Altı ay olmadı henüz. Düşük puanlı bir üniversite mezunu. Barajı geçip girmiş. Ben ise ilk 20 bindeydim. Ve benim gerizekalı olduğumu dik kafalı olduğumu onu anlamadığımı düşünüyor

hamile hamile dayakmi yiyorsunuz ben yanlis okumus olmak isterim
darp raporu alin verin mahkemeye defolsun gitsin hayvana bak seviyormus
birde iyiyken cok iyi diyosunuz ya hayret ediyorum ben ya dayak yerken bunu nasil dusunebiliyosunuz gururunuz nerede???
yarin obur gun dogum yapinca belki 1 hafta temizlik yapamayacaksiniz ozaman ne olacak adam sizi bir cinnet aninda öldurse o çocuga ne olacak?
kendinizi dusunmuyorsunuz bari cocugunuzu dusunun

Yazdıklarınızı dehşetle okudum inanın tüylerim diken diken şuan
Bu adam düpedüz manyak ! Siz ne demeye daha orada durup kendinizi tokatlatıyorsunuz hamile halinizle anlayamadım ya . El kaldırmak ne demek bi de üstüne hamilesiniz adam merhametsiz hanzonun teki . Daha ilk kolunuza vuruşunda tozu dumana katmanız gerekirken sizdeki bu çaresizliği pasifliği anlayamadım ve çok üzüldüm adınıza . Kolay kolay boşan diyen biri değilim ama bu adam net boşamalık . Tezgahın üzerindeki 2 bulaşık için kuduran adam, çocuk doğunca onca dağınıklığın arasında hayatı dar eder size şimdiden bilin bunu ve ona göre karar verin

takintili insanla yasamakda zor kaynanamla gorumcemde var bu takinti ayda 2 gun geliyorlar cileden cikiyorum temizlik degil onlarinki hastalik once bunu anlatmaniz lazim
kimse oturdugu yerde kokmuyor cok sukur suda var sabunda herkesin evinde kendilerini hasta degilde kutsanmis temiz insan sayiyorlar birde ben her seferinde soyluyorum sizde soyleyin

Siz bir de pdr mezunu musunuz? Ay hayır olmayın ya, olmamalısınız!!
Öyleyim. Hayatımı mahvettim. Aslında kendi değerimi göremiyorum sanırım yaşadıklarımdan ötürü. Kendimi işe yaramaz hissediyorum beceriksiz. Elimden bu kadar geliyor. Gözlerim iyi görmüyor. Bazen düşüp takılıyorum yolda ya da evde bişeylwri dökebiliyorumm. Ben buna nasıl çözüm bulayım. Tedavisi yok ki. Ama biliyordu hastalığımı. Mahekemee bunu kullanacak beni ıandırdı gözü görmüyor diyecek. Hakim de sapasağlam adam iş yapamayan gözleri iyi görmeyen biriyle evlenmiş çok iyi biri der de beni suçlu görürse herkese rezil olurum. Herkes ona hak verir. Olayın iç yüzünü bilemez kimse.

O hakim sizin kadar saf değil merak etmeyin :))

Amin, sağ olun. İnşallah siz de bir feraha çıkın ya, bu saçma sapan muamelelerden kurtulun. Canı gönülden diliyorum gerçekten. Hiçbir insan böyle yaşamayı hak etmiyor.

Hatalarım oldu dediğiniz nedir, ev işlerini yapmamak mı? Kölesi misiniz, eşi misiniz? Onun hayatındaki yerinizin kendiniz de farkında değilsiniz. Eze eze kabullendirmiş size suçunuz olduğunu. Hayır. Şu adamın karaktersizliğinde sizin hiçbir payınız, suçunuz yok, önce ona inanın. Titiz olmamak, her gün yemek yapamamak, ev işi yapmamak suç değilir. Evde bir iş paylaşımı yapılır, herkes üstüne düşeni yapmaya çalışır ama yapılmayan işler için de kimse kimseyi hırpalamaz, aşağılamaz, normal olan budur. Olmadı, birlikte yapılır o işler. Eş olmak demek budur. Sizinki eş değil, gardiyan gibi adam.

Bir yarışma için bile kolayca aşağılıyor sizi. Gidin Allah aşkına, gerçekten gidin. Önünüzde yerlere yatıp, çok pişmanım diye ağlayıp, kendini parçalasa bile gidin. Bir bebeğin bu adamla aynı çatı altında büyümemesi gerekiyor. Sizin de psikolojiniz hiç iyi değil. Yardım alma imkanınız var mı? Uyuşmuş gibi, düşünemiyor gibi bir izlenim bırakıyorsunuz bende.

Umarım çocuk doğmadan gözün açılırda kurtulursun bu adamdan
Doğuma kadar tedavi olma şartı koy
Küçük bi ihtimal düzelirse devam et
Yoksa çocuğunu böyle bir babaya mahkum etme
Aynı şekilde davranırsa
Çocuk büyüynce neden katlandın benimde hayatımı mahvettiniz diye hesap soracak sizden

Eğer ki çocuk bir yeri batırısn etraf dağınık olsun muhtemelen çocukla birlikte atar. Ben kpss çalışmalıyım mesela evde takar kafayı diye düşünmekten çalışamıyoruum. Bir de başka adamın karısını övüyor bana evi tertemiz diye. Gerçekten öyleydi. Ama yemekleri kötüydü mesela ben yapsam yemez biliyorum. Eşi onunla her kontrole geliyor. Market alışverişini eşi yapıyor. O u gezmeye götürüyor. Ben yaklaşık altı aydır evliyim. İki kere on dk mesafedeki sahile gittik. İki kere dışarda yemek yedik. Bir kere lonroel geldi. Dört beş kere markete gittik o kadar. Yoğun çalışıyor. Sabah sekizde gidip akşam sekizde geliyor diğer gün akşam sekizde gidip sbaah sekiz de geliyor ama istese bir saat iki saat yakınlarda gezeriz. Gece uyuyamıyo sürekli ben ev işlerini becwrecek miyim doğuda ne yapıcaz diye düşünüyo. Bir psikolojik sıkıntısı olduğu kesin akşam altıda uyanıyor kahvaltı yemek bir arada yiyoruz bazen onu bekliyorum yeöiyroum sadece atıştırıyprum. Bana düzenli değilsin düzenli bir hayatın yok diyor. onun hayatını düzene sokacakmışım ne yapmamı bekliyor anlamıyorum

ya bu yazdıklarınız gerçekmi aklım almıyor nasıl bi pdr mezunusunuz nasıl hakımde böyle böyle düşünür diyosunuz.. ya nice hastalıklı kadına bakıyo eşi.. sizin özgüveninizi nasıl yıkmış.. kendi değerinizi,özgüveninizi nasıl bitirmiş.. merak etmeyin hakimler hep kadından yana. boşanırsınız nafakada alırsınız eşinizden,ilerde çocugada bağlatırsınız.. ömrünüz hayatınız bitiyor o evde.

ya siz niye atlı kovalar gibi çocuk yaptınız ki.her gün konu açıp duruyorsunuz ve evliliğe asla uygun bir insan değilsiniz şu anda.eğer anlattıklarınız doğruysa eşiniz çok ayrı bir vaka ama siz de masum değilsiniz.her gün her şeyden şikayet ediyorsunuz eski konularınızı bilmeyen açsın okusun lütfen.yazık günah o çocuğu bu evciliğin içine getiriyorsunuz.yok mu sizin bir aile büyüğünüz sizi ikinizi de tutsun silkelesin kendine getirsin.

Merhaba ben milletin karisi hic de hunerli degilim yani...

Git ugrasilmaz bununla daha cok yeni evlisin eksiklerin olabilir tabi.dunden camasir yikadim daha asmadim aksamdan bulasigim kaldi cocuk odasi daginik bi kucuk kizim var onunla ilgileniyorum diger bebek yolda yedi senelik evliyim simdi de isteyim gel bir de benim evi gor.kardesim senin kabahatin yok esin sorunlu sevmeyi bilmiyor saymak zaten yok ailesinde gordugu olumsuzluklari siz de yasatmaya devam ediyor yavrunu dusunuyorsan ayril esinden.anne karninda cocuk simdiden strese giriyor.o cocuk dogunca cok aglar siçrar huzursuz oluryapma bunu yavruna kendine.

Eşinin psikolojik sorunları çok fazla tedavi olmayı kabul etmezse kesinlikle geri dönme boşan,çocuğun şiddet ortamında büyümesi anne babasının ayrı kalmasından daha travmatik bir şey

Ne olur bu kadar saf olmayın ,hangi hakim öyle der yahu olabilir mi böyle bir şey , size şiddet uygulamış bu adam, alın darp raporu, bakalım hakim hanginizi haklı görüyor

Yahu adam sizi dövmüş ne diye hala onu düşünüyorsunuz, alsınlar geri hizmete , koysunlar silahına el sizene, böyle psikolojiye sahip bir adamı ne yaparlarsa yapsınlar.

Eşinin boş boş konuşmaları başkalarıyla kıyaslamaları falan vardı bunu biliyorum da vurmak bilmemne nerden çıktı ben boyle oldugunu bilmiyordum cok sinir oldum ve de hamilesin.
Ben de eskiden okb ydim ilac kullandım geçti hatta suan pasaklı bile oldum diyebilirim yani eskisi gibi kendimi tüketmiyorum

Siz 2 kisisiniz. Ev ne kadar batabilir? Sen bence duzenli degil dağınıksin meyve soydugun tabagi kaldircaksin mesela. Copleri posete dokeceksin masada orda burda bardak olmayacak. Kiyafetler cikiyorsa kirliye konulcak aldığın aldığın yere geri konulcak bu genel bir duzen kuralıdır
Oteki turlu ev pis ve dağınık durur.
Eger evin dağınık olmazsa temizligin hemen biter.
Neyse bunların cok önemi yok suanda zaten ben genel konustum ama esine yol verme zamanın gelmis çünkü isin icine siddet girmis.

Fiziksel bir rahatsızlık kusur değil ki yapmayın Allah aşkına .evlendikten sonra da insanın başına birşey gelebilir .ayrıca bu evlilik için bir sorun olacak olsa nikah işlemleri için tahlil vs yapılırken göz muayenesi de istenirdi .Böyle bir şeyi mahkemeye sunsa hakim bunu ciddiye almaz.
PDR okumussunuz ,psikolojiyi benden çok daha iyi bilirsiniz .Sindirmiş sizi ,hamilelikte çaresiz hissettirmis mesleginiz var boyun egmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…