Eşim bana vurdu

Aynı dert bende de var napcam bilmiyorum kaynanam evime geliyor buzdolabini temizliyor yerleri siliyor mutfak dolaplarini siliyor
Önceden baska bi muhitte oturuyorduk bize gelmisti kal burda anne dedik. Sabah erkenden uyanıp terasımı yıkamış,yerleri silmis halıyı yıkamıs camasir koymustum makinaya gece bitirmisti onu cikartmis asmis. Kahvalti hazırlamış yapma dedikce de anlamıyor esim birak yapsin oyle rahat ediyor diyo ama hasta yani kesinlikle.
Yine birgun gelecekti heryeri topladim evi supurdum tezgahi sildim bulaşık makinasina yerlestirdim kirlileri ocaga kahve dokulmustu yemek yapcam nasilsa sonra silerim kahveyi dedim evime gelir gelmez mutfaga girdi biseler getirmis yiyecek. Ocağı sildi hasta bunlar hasta

Hımm demek iyiyken çok iyi öyle mi? Çok ilginç. Ender görülen türlerden.
Genelde iyiyken de kötü olur çünkü bunların cinsi. Eve gelince "Naber lan gerizekalı?" diyerek sarılıp, film izlerken "kalk da elma getir aşkım" diye tokadı basanlar var.

Gerçekten böyle mi sanıyorsunuz? Şu "iyiyken çok iyi, beni çok seviyor" cümlesini okumaktan yakalarımı yırtacak duruma geldim artık.
Kocan kafadan sorunlu, sen hamile, ne olacak böyle? Babandan şiddet görmüşsün, aynı şeyi çocuğun da mı yaşasın istiyorsun?
Böyle bir aile ortamında her şeyi normalleştirip o da büyüyünce gidip kendine dayakçı bir ruh hastası mı bulsun? Ya da kocan gibi biri mi olsun?
"Bu adam sorunlu, boşanıp kurtulayım" eşiğiniz neresi çok merak ediyorum.

Valla bu polis,asker eslerine de Allah sabır versin. Bazi polis ve askerler mesleki deformasyon mu desem nedir insanlara guvenmiyorlar ve şüpheci oluyorlar. Cunku meslekte her türlü pisligi görüyorlar. Onlara da yazik türlü tiple muhattap oluyorlar.Karıları da onlardan korkuyor ozellikle de bazı polislerin karısı whatsaptan konusma pencereleri silmeler falan. Esi polismis silecekmis sanki hacker benim esim burdan 3000 km uzakliktaki adamin bilgisayarina girer istese ben silmiyorum whatsapi instagrami vs.Bi tane arkadasim vardi esi eve gelince hemen onu yemiyormus bik bik yapıpta zaten stresli meslekmis eli silahlı adammis. Bu bir korkudur. Ne alaka elinde silah varsa devletin silahı o
Valla oyle kocalar var ki,gösterişli gobekli kodoman ve silahlari da var ama karilarinin ağzının icine bakiyor dışarıya da aslan kesiliyorlar

Esinin seni sindirmesine izin verme neden korkuyorsun ondan yok mahkemede hakli cikarmis silahini alirlarmis bilmemne alsinlar seni dovsun daha mi iyi?

sizinki yine gunluk rutin isleri yapiyor
bizimkiler cocuk var ben cok yapamiyorum diye 2 gun kalmaya gelip kapi kollarini falan sokup bulasik makinasina atip yikiyolar
ben artik kendi hallerine biraktim allah razi olsun iyi temizlediler diyorum napiyim

Dayakçı Murat geldi aklıma mankenin sevgilisi neydi soyadi

Altı ay olmadı henüz. Düşük puanlı bir üniversite mezunu. Barajı geçip girmiş. Ben ise ilk 20 bindeydim. Ve benim gerizekalı olduğumu dik kafalı olduğumu onu anlamadığımı düşünüyor
Neden böyle bir heriften çocuk yaptın demek için çok geç...
Üniversite sınavında ilk 20 binlerde derece yapıyorsunuz..ne kadar doğru bilmiyoruz ama..
yani Türkiye şartlarında zeki olarak değerlendirilecek kategoridesin..
O zaman hamile halinle senin üzerinde psikolojik bir deney yapan ruh hastasını nasıl olur da kabullenebiliyorsun? Hangi mantık hangi zeka bunu kabul edebiliyor?
Adam halıdaki leke için, yemek için , toz için ..onun için bunun için aç ellerini sana vuracam diyor, hamile halinle sana sandalye fırlatmaya kalkıyor..Sen de kalkmış açıklama yapıyorsun hala "ama ben onunla silmiştim orayı..bununla yapmıştım yemeği..'' diye..
Kendinize gelin bu sevgi değil , aşk değil..
İstediği kadar tehdit etsin, zaten tehditlerini şu an sizinle evliyken de size yaşatıyor..
Bence siz de artık buraya yazmaktan başka birşeyler yapın. Ailenizi arkanıza alın, mahkemeye verin, polise gidin.. Ne bileyim yapın birşeyler artık..

Aslında bir yandan sanslıyız aman yapsınlar demek lazim ama kapı kolu sökmek nedir ya nasi beceriyorlar artik profosyonel olmus onlar ..masallah mi desem?

Eşinizi evire çevire dövmek isterdim.
Şiddet söylemi mi bu, vallahi umrumda değil.

Allahından bulsun pislik, hamile karısına yaptığı eziyete bak.

Kurtarın kendinizi, delirmiş bu

Sessiz kalmayın boşanmak zor ama eşiniz deli ilerde daha kötü olur böyle sessiz kaldığımız için bu ülke de kadina şiddet ve kadın cinayetleri bitmiyor

Aslında bir yandan sanslıyız aman yapsınlar demek lazim ama kapı kolu sökmek nedir ya nasi beceriyorlar artik profosyonel olmus onlar ..masallah mi desem?
evde temizlik yaparlarken kayinbabam kapi kollarini sokup veriyor makinaya atsinlar diye
bi ara lavabonun gider borularini sokup yikadiklarini biliyorum anne ora zaten surekli su giren yer ne gerek var diyorum yemek yaglari birikip koku yaparmis boyle insanlarin psikolojoleri cok degisik oluyo ben 40 sene dusunsem lavabo giderini sokmek aklima gelmez

Çorbadan sonrasını okumadım. O çorba nasıl yapılıyor bir bilse halıya dökülen çayı yalar o kadar titizse çorbayı içmesin. Terbiyesiz mahlûkat. Karısına el kaldırmak ne yaa. Hamilesiniz. Gidin annenize. Kurtulun şu adamdan. Sinir içindeyim.

Okb hastası olup düzeleni duymadım çevremde evliyse karısını da hasta ediyor
Bence ailenizin yanına dönün
Çocuk olunca o ev hep dağınık olacak ozaman ne olacak

Ben de 5 aylık hamileyim.
Aylardır çamaşır da asamadım yemek de yapamadım bulaşık da temizlik de.
Bulantıdan başım kalkmadı yeni yeni kendime geliyorum.
O yüzden çok etkilendim şu konudan.
Yani bu muamelenin birini görsem eşimin yüzüne bakmam,büyük konuşmak değil bu, hariçten gazel okuduğumu sanmayın.
Ama cidden böyle..
Eşiyim onun, 3 çocuğunun annesi, sevdiği kadın, aslında herşeyden önce insanım, bana bu muameleyi çekemez değil mi, kendime reva görmezdim.
İyiyken iyi demezdim.
Demeyin siz de.
Çok ağır şeyler bunlar. Kedinin fareyle oynaması gibi seviyorum dövüyorum ne demek bu.
Hamile olmasanız direkt kaçın derdim.
Şimdi tedavi önerin
Kesinlikle düzelmeli. Bu şansı bile vermemek lazım alsında ama....
Aksi halde hamilelik bile durdurmasın sizi, onu durdurmadığı gibi.

Hahahahhahahahahahaha ya gülüyorum suan kayinbaba da bu islerin içerisinde yani... e kapi kolu plastik mi? Makina da bozulmuyor mu anlamadim onu bak.ay bende temizim diye gecinirdim bunlar baska boyutmus. Kornis falan silme olayi hic aklima gelmez kaynanam soktu benimde aklima onu mesela

Sizde kendinizi kandırın hanımefendiSiz vermiştiniz dimi boşanma dilekçenizi? Umarım kararınızdan geri dönmezsiniz...

Sizin yorumunuza öldüm. İşyerindeyken gülemiyorum salak sanacaklar beni

Bu adamın tedaviye ihtiyacı var allah aşkına git annenin evine tedavi olsun bu hamilesin yazık sana daha kötü şeyler yapabilir niye bu kadar pasifsiniz üstelik sizi korkutmakta onu mutlu ediyo hasta bu adam daha neyi bekliyosunuz sizi öldürüp sonra ölünüzü öpmesinimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…