Eşim bana vurdu

Bence özünde gerçekten iyi
bu özde ne varsa her dayak yiyen kadın aynı şeyi söylüyor. özünde iyi olsa dövmez zaten. açık artık şu gözünüzü.

çocuk tecavüzcüsü de getirsek karşınıza özünde iyi diyeceksiniz. ne özü ya icraate bakın siz.
 
Konu
Son zamanlarda sadece ağlıyorum aşırı sakinim. Elimden ne geliyorsa sonuna kadar yapıyorum boşanınca daha güçlü olmak için boşanmaya çok yaklaştığım için çok sessizim fırtına öncesi sessizlik gibi yani.
 
Çocuk olduğu zaman hiçbirşeye yetişemeyeceksin . Bu adamın okb hastalığı kesin . Tedaviye ikna et . İlaç falan kullansın . Yoksa burnundan getirir. Sende kafayı yersin
 
Ayı yavrusunu severken öldürülmüş.
Bu adama bir de çocuk yapın, zavalli daha anne karninda dayak yemeye baslamis. Keske bebekler anne babasini secebilseydi, eminim sadece babasini değil sizi de secmezdi.
Dogada tum canlilar yavrusunu koruma egilimindeyken siz dayak yiyip bir de özünde iyi insan diyebiliyorsunuz, özünde iyi olan bir insan, kendi evladini tasiyan hamile bir kadini dover mi?
 
Benim alt komşum eşi çok sinirli psikopat derecesinde. Karısı da hamileydi sesni duyardım bazen kavga ederlerdi. Yukarda sinir krizi geçirirdim üç kere polis çağırdım kapılarına. Benim başıma geldi şimdi. Şok içindeyim. O yüzden sanırım bu tepkisizliğim.bir noktada başlasam belki sonuna kadar gidicem.
 
Ay resmen psikolojik deli bu adam
 
Dövmesi.
Dövmez. Bebeğime ilgili birşey söylediğimde onu kullanıyor oluyorum. Sanki duygu sömürüsü yapıyorum
 
Güzelim ,benim eşimde polis .Ve dediğim gibi onda da titizlik var bizde çok sorun yaşadık hiçbir yaptığımı begenmezdi bende çektim elimi etegimi büyür kendin yap dedim .Eskisi kadar değil ama dağınıklığı vs sevmez kendi de yapar .Ama bu yüzden bana vursa gerçekten çok fena yapardım .
Evet stresli ve düzensiz bir hayatları var .Eşim bazen eve gelir anlarım sınırlı çünkü evde de telefon trafiği bitmez bazen .Ama o zamanlarda çok bulasmiyorum sakinleşince kendi konuşuyor zaten çünkü biliyorum o gün kötü geçmiş bizimle alakası yok .
Ben mesela çoğu zaman dolap içlerini filan gece o işteyken ve oğlum uyurken yapıyorum tek başıma daha rahat oluyor .Çünkü düzenli saatler yok .
Ayrıca bu doğuda ne var bu kadar uyku kaçıracak 2 yıldır dogudayiz ,oğlum 1,5 yaşındayken geldik iki defa tek başıma ev taşıdım .Heryere çoğu zaman tek başıma gidiyorum kimse yemiyor ,sokakta önünü kesip canını almıyorlar TV de sadece terör olayları gozukuyo ama hergun terör yok .
Ailelerimiz uzakta 23-24 saat .Evlendigimden beri tek basimaydim hala öyleyim cicuguda tek buyutuyorum mükemmel mi yapıyorum herşeyi ?hayır tabiki gücümün yettiği kadar oluyor sende tek başına basarirsin korkma .
 
İçim çekildi okurken .
Bu adama neden çocuk yaptın demeyeceğim ama en azından kaç kurtul derim .
Ne bu herseye laf ,milletin karısına kıyaslama vs .ne iğrenc şeyler ,ne iğrenc ithamlar .
 
Çocuğumu da çok seviyorum öyle demeyin lütfen. Bebeğim için hatim indirmeye çalışıyorum o da duymaya başladı diye onunla konuşuyorum. Babasız büyüyecek ya da bir düşman gibi görecek onu belki de beni o dolduracak dışardan bakınca melek gibi çünkü kocam bir gün hastaneye yattım acile gittik geceyi orda geçirdik. Her dk geliyor şöyle yat böyle yat dikkat et kendine koşturuyor ordan oraya gören herkes maşallah kocan ne kadar iyi diyor. Ama bilseler ki sinirlenince canavar.
 
O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
 
Söyledim zaten. M2 fiyatı 5 lira falan ya yirmi lira bile etmeyecek yıkanıp gelecek. Zaten halılar senede bir iki kere halı yıkamaya verilir bu çok normal birşey. Ama yere dökülen birşey olduğunda tezgahta birşeyler olduğunda bir önceki günden birşey kaldığında ev normal olmuyormuş. Ben kadın değilmişim. Diyorum inşallah bir sonraki karın hamarat ve becerikli olur. Ben bu kadar yapıyorum. Sonra agelip Tokat atıyor. Hayal kırıklığına uğramış.
 
Sizce bu anlattıklarınız normal mi ?
 
adam tpik vedat sayer triplerine girmiş
kaç kurtar canını derim
bi de çocuk olacakmış
 
Ayrıca senin eşinde sadece OKB yok, bak yazmıştı/demişti dersiniz.

OKBli insanlar başkalarına zarar vermekten korkarlar.

Seninkinin şiddet eğilimleri var, ben daha ağır bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…