- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
bu özde ne varsa her dayak yiyen kadın aynı şeyi söylüyor. özünde iyi olsa dövmez zaten. açık artık şu gözünüzü.Bence özünde gerçekten iyi
KonuAman Allahım siz gerçekten bunları yaşadınız mı
Yazık değil mi size eşiniz normal değil hasta
Allah korusun bunları size yapan hamile halinizle çocuğunuza neler yapar doğduğunda.
Aileniz bu durumdan haberdar mı
Şok oldum resmen
Son zamanlarda sadece ağlıyorum aşırı sakinim. Elimden ne geliyorsa sonuna kadar yapıyorum boşanınca daha güçlü olmak için boşanmaya çok yaklaştığım için çok sessizim fırtına öncesi sessizlik gibi yani.Nasıl sakin kalabildin ya.
O dilini söker tokat attığı eliyle birlikte bir tarafına yerleştirirdim.
Şöyle evrimini tamamlamamış tiplere ömrünüzü feda etmeyin..
Bu adamdan çocuğunuz olacak ve bu adamla birlikte büyüyecek aman aman..
Kendinizin ve evladınızın akıl sağlığı için koşarak uzaklaşın
24 28 yaşlarımızYaşı sizden çok mu büyük? Tuhaf bir tip. Çok üzüldüm durumuna..
Esin ya tedavi olsun yada ayrılın olay artık piskopatliğa geçmiş.
Çocuk olduğu zaman hiçbirşeye yetişemeyeceksin . Bu adamın okb hastalığı kesin . Tedaviye ikna et . İlaç falan kullansın . Yoksa burnundan getirir. Sende kafayı yersinÇok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Benim alt komşum eşi çok sinirli psikopat derecesinde. Karısı da hamileydi sesni duyardım bazen kavga ederlerdi. Yukarda sinir krizi geçirirdim üç kere polis çağırdım kapılarına. Benim başıma geldi şimdi. Şok içindeyim. O yüzden sanırım bu tepkisizliğim.bir noktada başlasam belki sonuna kadar gidicem.Valla lale'cim zerre kadar üzülmedim.
Banane.
Ona elli tane şey denildi.
Oturup ağlayıp dövünecegine, icraate girissin.
Cevap vermemesi de gerçekleri söylediğinden.
Sen de "ayy cinim çık izildim" de, kocasına iki saydir bak nasıl sana da veriyor.
Yaz geç işte ya da hiç yazma amaan de geç.
Hayatından gayet memnun.
Yesin azarini ve dayagini otursun asagi.
Kk kadınları olarak gidip kocasını dovecek halimiz yok.
Kocası hem sever de döver de zaten.
Bebisine yazık sadece.
Keşke anne babasını seçebilme hakkı olsaydi
Ay resmen psikolojik deli bu adamÇok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Dövmez. Bebeğime ilgili birşey söylediğimde onu kullanıyor oluyorum. Sanki duygu sömürüsü yapıyorumAyı yavrusunu severken öldürülmüş.
Bu adama bir de çocuk yapın, zavalli daha anne karninda dayak yemeye baslamis. Keske bebekler anne babasini secebilseydi, eminim sadece babasini değil sizi de secmezdi.
Dogada tum canlilar yavrusunu koruma egilimindeyken siz dayak yiyip bir de özünde iyi insan diyebiliyorsunuz, özünde iyi olan bir insan, kendi evladini tasiyan hamile bir kadini dover mi?
Oglum öyleydi ev hiç dağılmazdı ama kızım dağınık olunca oğlumda ona benzediaman dagilsin canlari sagolsun bizimki temizlikci bulasik makinasi falan bosaltir benle
toz aliyo falan
Güzelim ,benim eşimde polis .Ve dediğim gibi onda da titizlik var bizde çok sorun yaşadık hiçbir yaptığımı begenmezdi bende çektim elimi etegimi büyür kendin yap dedim .Eskisi kadar değil ama dağınıklığı vs sevmez kendi de yapar .Ama bu yüzden bana vursa gerçekten çok fena yapardım .Anlatımım düz duygusu çünkü şok içindeyim. Anlam veremiyorum. Yaptığı kötülükleri düşünüyorum iyilikleri düşünüyorum anlayamıyprum aynı kişi nasıl olabilir. Bu nasıl bir psikoloji. Eşim gerçekten temizlik yemek konusunda takıntılı ya aslında genel olarak olayların çok büyütür. Bir psikolojik sorunu var belli. Olayların içindeyken tam adlandıramıyorum. Darp raporu ne olur ne olmaz diye alıcam. İlk adım aile terapisi ilk zamanlarına göre gerçekten bir düzelme var annesini arar herşeyi anlatırdı şimdi üç günde bir flaan konuşuyor. Evli olduğumuzu anlamaya başladı. Dhaa sıcak ve bana bağlı davranıyor. Geceleri üstümü örtüyor. İzin günümde evi birlikte düzene sıkalım diyor. Ama vurmak nedir bunu nasıl yapar buna bir açıklamam yok. Sadece psikolojisi iyi değil tamam ağır işi var ama asker polis diye kimse karısını dövmiyordur. Sürekli işinden yakınıyor. Sürekli uyuyor. Yemek yiyip uyumaktan başka birşey yapmıyor. Sonra benim hayatımı düzene sok diyor. Ya ben senin hayatını nasıl düzene sokayım. 6da kalkıyorsun dün gece sekizde işten geldin ama diğer gün akşam gideceksin yani birde ikide kalk. Uyuyamıyor zaten geceleri. Sürekli kafasına birşeyler takıp onları düşünüyor. Boşanmak zorunda olucaz bunu takıyor. Doğuya gidicez çocuk doğacak gece dörtte uyuyamadım diye bana sarılıyır öpüyor. Bence özünde gerçekten iyi . Ama hap kullanması terapi alması lazım. Üniversite zamanı bir kıza çıkma teklifi etmiş kız onunla dalga geçmiş ve onu kafasına taktığı için hep kullanamaya başlamış ve sonra trafik kazası geçirmiş.
Ş
Çocuğumu da çok seviyorum öyle demeyin lütfen. Bebeğim için hatim indirmeye çalışıyorum o da duymaya başladı diye onunla konuşuyorum. Babasız büyüyecek ya da bir düşman gibi görecek onu belki de beni o dolduracak dışardan bakınca melek gibi çünkü kocam bir gün hastaneye yattım acile gittik geceyi orda geçirdik. Her dk geliyor şöyle yat böyle yat dikkat et kendine koşturuyor ordan oraya gören herkes maşallah kocan ne kadar iyi diyor. Ama bilseler ki sinirlenince canavar.Hamileliğimin ilk 6-7 ayı kusarak geçti, değil ev işi yapmayı tek çeşit yemek yapabildiğim zaman şükrediyorduk bu akşam dışarıdan yemeyecez en azından diye. O dönemde bana saksı için laf edecek adamı saksının içine çiçek diye ekerdim.
Sizin şu an tüm yaşadıklarınızı, ağlamalarınızı, yediğiniz tokatları karnınızdaki çocuk da hissediyor, biliyorsunuz bunu değil mi? Ve bunu bile bile o adamla yaşamaya devam ediyorsunuz. Kocanızı çok seviyorsunuz belli ki. Keşke çocuğunuzu da sevseydiniz de o evde durmasaydınız.
O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?Güzelim ,benim eşimde polis .Ve dediğim gibi onda da titizlik var bizde çok sorun yaşadık hiçbir yaptığımı begenmezdi bende çektim elimi etegimi büyür kendin yap dedim .Eskisi kadar değil ama dağınıklığı vs sevmez kendi de yapar .Ama bu yüzden bana vursa gerçekten çok fena yapardım .
Evet stresli ve düzensiz bir hayatları var .Eşim bazen eve gelir anlarım sınırlı çünkü evde de telefon trafiği bitmez bazen .Ama o zamanlarda çok bulasmiyorum sakinleşince kendi konuşuyor zaten çünkü biliyorum o gün kötü geçmiş bizimle alakası yok .
Ben mesela çoğu zaman dolap içlerini filan gece o işteyken ve oğlum uyurken yapıyorum tek başıma daha rahat oluyor .Çünkü düzenli saatler yok .
Ayrıca bu doğuda ne var bu kadar uyku kaçıracak 2 yıldır dogudayiz ,oğlum 1,5 yaşındayken geldik iki defa tek başıma ev taşıdım .Heryere çoğu zaman tek başıma gidiyorum kimse yemiyor ,sokakta önünü kesip canını almıyorlar TV de sadece terör olayları gozukuyo ama hergun terör yok .
Ailelerimiz uzakta 23-24 saat .Evlendigimden beri tek basimaydim hala öyleyim cicuguda tek buyutuyorum mükemmel mi yapıyorum herşeyi ?hayır tabiki gücümün yettiği kadar oluyor sende tek başına basarirsin korkma .
Sadece kızdı olarak biliyor şimdilik.Korkuyla yaşanmaz ki ! Aileniz haberdar mı durumlardan
Söyledim zaten. M2 fiyatı 5 lira falan ya yirmi lira bile etmeyecek yıkanıp gelecek. Zaten halılar senede bir iki kere halı yıkamaya verilir bu çok normal birşey. Ama yere dökülen birşey olduğunda tezgahta birşeyler olduğunda bir önceki günden birşey kaldığında ev normal olmuyormuş. Ben kadın değilmişim. Diyorum inşallah bir sonraki karın hamarat ve becerikli olur. Ben bu kadar yapıyorum. Sonra agelip Tokat atıyor. Hayal kırıklığına uğramış.Ama bu da şiddet ya. Ne demek yani. Dünyanın en zor işi ev hanımlığı ayrıca işin cinsiyeti yoktur. Eşiniz de yeri sünger ve deterjanla silebilir. Yoksa yıkamacıya verilir bahar da geldi zaten. Bunu bi söyleyin bi de birlikte bi psikoloğa gidin lütfen
Sizce bu anlattıklarınız normal mi ?O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?