- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
İlk yaptığında hiç beklemediğim için çok büyük çığlık atıp sinir krizi geçirdim. Daha beter bağırdı komşular gelecek diye. Polis gelirse mesleğinden olur biliyor ve beni ailesi de o da mahveder ben de onu biliyorum. Eğer işini kaybederse benim sonum olur.Aklıma çocuğunun kakasını karısına yedirip bunu bir de kameraya çeken şerefsiz geldi.
Siz fazla çekinik kalmışsınız. O size el kaldırdığı an daha şiddetle cevap verseydiniz, vurun demiyorum, en azından çığlık gibi, o ileriye gitmeyecekti.
Siz pısıp kalıp bir de üstüne lütfetsin diye vurma diyorsunuz. Bir tekmeyi hak ediyormuş aslında. Deli deliyi görünce sopasını saklar diye enfes bir atasözü var.
Hamileyken bile bunları yapabilen bir de üstüne rahatça vurmak için aç yüzünü diyebilen bir manyakla aynı evde çocuğum olsa durmam.
Tedavi falan da olmayacak o. Tedavi olsa da olmayacak. O bu tarzı seviyor. 50 lirayı sakınan adam da gerçek bir tedavi için onca parayı vermez.
Boşanır mısınız bilmem ama o evden hemen çıkmazsanız gerisi daha beter geliyor.
Şiddet öfke problemi de var farkındayım. Psikolog işini uzun zamandır düşünüyorum. Zaten ona benim de psikolojim bozuldu senin yüzünden dedim. Birlikte gidicez dedim. Bilmiyorum ne olur şu an yoldayım işte annemin evine gidiyorum. Bebeğim tekmeliyor :)Ayrıca senin eşinde sadece OKB yok, bak yazmıştı/demişti dersiniz.
OKBli insanlar başkalarına zarar vermekten korkarlar.
Seninkinin şiddet eğilimleri var, ben daha ağır bir kişilik problemi olduğunu düşünüyorum.
Eşinizin ciddi anlamda psikolojik sıkıntıları var öyle hafife almayın derim döver sonra gelir öper böyle bişey normal değil zaten sizde farkindasinz bunun hamilelikten sonrami oldu böyle yoksa öncede şiddet uyguladı mı size Eften puften sebeple kadın döven aciz şeyler erkek olsa karşısında öyle kolay diklenebiliyormu bakalımÇok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Evime gidiyorum şu an. Bavulumla birkça bişey topladım. 200 TL de param var.Çorba değil zıkkım içsin, o tezgahı yere indirip dağınıklık nasılmış gösterseydiniz. 5 aylık hamilesiniz, en keyifli en mutlu olacağınız zaman. Yapmayın kendinize bunu. Yok mu sahip çıkanınız bırakın gidin, tedavi mi olacak ne yapacaksa yapsın. Bu adamla çocuk yetiştiremezsiniz
Şiddet öfke problemi de var farkındayım. Psikolog işini uzun zamandır düşünüyorum. Zaten ona benim de psikolojim bozuldu senin yüzünden dedim. Birlikte gidicez dedim. Bilmiyorum ne olur şu an yoldayım işte annemin evine gidiyorum. Bebeğim tekmeliyor :)
Zaten bana çok garip bir laf etti. Senin baban da mı anneni dövüyordu halı için insan mı dövülür dedim. Babam annemi dövemsz ki onun arkası sağlam cıngar çıkar abileri var bir sğğr dedi. Ammeisini falan çok kollar babasıyla ammeis de küçük küçük hep atışır annemi üzme der babasına kötü davranma anneme der. Demek beni sahipsiz görüyor. Babam olsaydı zaten sağlam kemiği kalmazdı bana bunları yaptıktan sonra.Eşinizin ciddi anlamda psikolojik sıkıntıları var öyle hafife almayın derim döver sonra gelir öper böyle bişey normal değil zaten sizde farkindasinz bunun hamilelikten sonrami oldu böyle yoksa öncede şiddet uyguladı mı size Eften puften sebeple kadın döven aciz şeyler erkek olsa karşısında öyle kolay diklenebiliyormu bakalımböyle çekilir mi çocuk olunca daha beter olur bu bebeğin dağınıklığı falan derken delirir heralde?
Evliliğim farklı evet. 2 senelik evliyim. Henüz eşimin sesi yükselmedi bu evde.Benim babam da sinirliydi. Bağırır çağırır beş dj sonra unuturdu. Ablamın eşi o da sinirlidir ama anlama karşı değil çocuklara karşı teyzemin eşi o da huysuz geçimsiz ve eleştirmeyi seven biri. Bütün erkekler böyle gibi geliyor. Sizin evliliğiniz farklı mı? Bunu nasıl başarıyorsunuz? Ben evlenmeden önce çok ölçüp tarttım namaz kılan biriydi bıraktı. Yolda yaşlılara yardım eder yer verir torbalarını taşır nişanlı yken sesini bile yükseltmiş değildi.
Galiba öyle inkar ediyor gibiyim. Benim için çok ağır birşey çünlü benliğimle kesinlikle bağdaşmıyor. Ne demek tokat yitip halı silip sarılmak ona çorba yapmak. Ben mi hatalıyım yorum düzeltmeye çalışıyorum ama mantığım o kötü diyor sonra çok iyi olduğu zamanlar da var. Beynim almıyor bütün düşünceler beynimde uçuyor. Ruh gibiyim duygusuz hiçbir şey yokmuş gibi bir abiyle konuşuyorum yolda bebeğim tekme atıyor diye seviniyorum annemin yanına gidiyorum sevdiğim yemeği yiyeceğim diye seviniyorum. Bir garibim. Kendime anlam veremiyorum.Ben seni anladım aslında.
O yüzden sana çemkirmicem, veya aşağılayan, hakaret edenler olmuş konuda onları demeyeceğim.
Sen olayların idrakında değilsin henüz.
Kendim şiddet gördüğüm için biliyorum, insan bi' "noldu" "oldu mu bu cidden" "nasıl oldu" diye inanamıyor.
Ama ne kadar erken fark edersin, ne kadar erken kendini kurtarırsın o kadar iyidir.
Bana cinsel istismara uğradığımı bile psikolog 5 yıl sonra söyledi.
Beyin öyle bir şey, kendini kandırıyor.
Kendini kandırma, istersen gel her gün konu aç, ben söz her gün yorum yapar desteklerim ama bu adamdan kurtul lütfen.
İş baksam mı annemin evinin orda diyorum karnım baya büyüdğ üç ay sonra doğum var işe alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da 2bin flaan olur ama bana yeter de artar bile gerçi annemin yanındaykenEvliliğim farklı evet. 2 senelik evliyim. Henüz eşimin sesi yükselmedi bu evde.
Neden yemek yok , neden ev dağınık diye bağırmaz. Bağıramaz. Tepki vereceğimi bilir.
Amacım seni kırmak değil. Bir hata oldu evlendin. Artık bundan sonrasi için kendini kurtarmanin yollarını ara.bu adam manyak. Çocuğun olunca da devam eder. Vay efendim bu çocuk neden hasta demekki sen bakamıyosun diye olay yapar.
Elbette korkuların var. Onu anliyoruz. Ama o evde durmaktan daha çok korku verecek bi sey yok. Tokat ilerde boğazını sıkmaya kadar gidebilir.
Kendine bir yol çiz. Kendini kurtar. Gerekirse evlere temizlige git. Su an yasadigin hayattan çok daha iyi olacaktır.
İyide bak olacakları ne güzel biliyosun üstün taraf sensin burda nasıl korkuyosun ya o el kaldırıyosa bana bi tarafımı yırtarım hele bi dene seni işinden attırırım derim ciddi ol biraz bakalım bak bidaha vurabiliyomuİlk yaptığında hiç beklemediğim için çok büyük çığlık atıp sinir krizi geçirdim. Daha beter bağırdı komşular gelecek diye. Polis gelirse mesleğinden olur biliyor ve beni ailesi de o da mahveder ben de onu biliyorum. Eğer işini kaybederse benim sonum olur.
Galiba öyle inkar ediyor gibiyim. Benim için çok ağır birşey çünlü benliğimle kesinlikle bağdaşmıyor. Ne demek tokat yitip halı silip sarılmak ona çorba yapmak. Ben mi hatalıyım yorum düzeltmeye çalışıyorum ama mantığım o kötü diyor sonra çok iyi olduğu zamanlar da var. Beynim almıyor bütün düşünceler beynimde uçuyor. Ruh gibiyim duygusuz hiçbir şey yokmuş gibi bir abiyle konuşuyorum yolda bebeğim tekme atıyor diye seviniyorum annemin yanına gidiyorum sevdiğim yemeği yiyeceğim diye seviniyorum. Bir garibim. Kendime anlam veremiyorum.
Bi de darp raporu al mutlaka. Illaki bi daha dövecektir seni. Hemen git darp raporu al. Böylece nafaka talebinde ve dava sürecinde elinde güçlü bir koz olur.İş baksam mı annemin evinin orda diyorum karnım baya büyüdğ üç ay sonra doğum var işe alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da 2bin flaan olur ama bana yeter de artar bile gerçi annemin yanındayken
Galiba öyle inkar ediyor gibiyim. Benim için çok ağır birşey çünlü benliğimle kesinlikle bağdaşmıyor. Ne demek tokat yitip halı silip sarılmak ona çorba yapmak. Ben mi hatalıyım yorum düzeltmeye çalışıyorum ama mantığım o kötü diyor sonra çok iyi olduğu zamanlar da var. Beynim almıyor bütün düşünceler beynimde uçuyor. Ruh gibiyim duygusuz hiçbir şey yokmuş gibi bir abiyle konuşuyorum yolda bebeğim tekme atıyor diye seviniyorum annemin yanına gidiyorum sevdiğim yemeği yiyeceğim diye seviniyorum. Bir garibim. Kendime anlam veremiyorum.
Allah büyük canım belkide dediğin gibi o yüzden yapıyor arkası yok diye benimde babam yok abim yurt dışında ama erkeklerin en acizi kadına gücünü gosterendir seninde bı anne adayı olduğunu bilse keske de annesini koruduğu gibi senide kendinden korusa insan sinirlernr gider masaya vurur kapıya vurur ne bilim otur konuş ciddi ciddi hemen barışma böyle olaylardan sonra bence burnu surtsn az.Zaten bana çok garip bir laf etti. Senin baban da mı anneni dövüyordu halı için insan mı dövülür dedim. Babam annemi dövemsz ki onun arkası sağlam cıngar çıkar abileri var bir sğğr dedi. Ammeisini falan çok kollar babasıyla ammeis de küçük küçük hep atışır annemi üzme der babasına kötü davranma anneme der. Demek beni sahipsiz görüyor. Babam olsaydı zaten sağlam kemiği kalmazdı bana bunları yaptıktan sonra.
O gülme ağlama isteğini saklamak için. Aslında ona acıyorum. Kötü durumda herşeyi kafasına takıyor sürekli mutsuz.Yani o an gülmesi ne kadar hasta olduğunun belirtisidir zaten benim esimde böyle ondan biliyorum.yalniz ailenize söylemeyin ortalık karışmasin doğum arefesi,hem.tedavi olursa geçer inşallah.aileler araya girince herşey daha farklı oluyor da. Rabbim gücünü arttırsin
Daha bismillah 6 aylık evlisin elbet düzeni oturtursun.Ben evlenmeden önce tek başıma yaşadım öğrenciyken oradan bildiğim halde ilk aylar zorlandim .O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?