Eşim bana vurdu

İlk yaptığında hiç beklemediğim için çok büyük çığlık atıp sinir krizi geçirdim. Daha beter bağırdı komşular gelecek diye. Polis gelirse mesleğinden olur biliyor ve beni ailesi de o da mahveder ben de onu biliyorum. Eğer işini kaybederse benim sonum olur.

Çorba değil zıkkım içsin, o tezgahı yere indirip dağınıklık nasılmış gösterseydiniz. 5 aylık hamilesiniz, en keyifli en mutlu olacağınız zaman. Yapmayın kendinize bunu. Yok mu sahip çıkanınız bırakın gidin, tedavi mi olacak ne yapacaksa yapsın. Bu adamla çocuk yetiştiremezsiniz

Şiddet öfke problemi de var farkındayım. Psikolog işini uzun zamandır düşünüyorum. Zaten ona benim de psikolojim bozuldu senin yüzünden dedim. Birlikte gidicez dedim. Bilmiyorum ne olur şu an yoldayım işte annemin evine gidiyorum. Bebeğim tekmeliyor :)

Eşinizin ciddi anlamda psikolojik sıkıntıları var öyle hafife almayın derim döver sonra gelir öper böyle bişey normal değil zaten sizde farkindasinz bunun hamilelikten sonrami oldu böyle yoksa öncede şiddet uyguladı mı size Eften puften sebeple kadın döven aciz şeyler erkek olsa karşısında öyle kolay diklenebiliyormu bakalım böyle çekilir mi çocuk olunca daha beter olur bu bebeğin dağınıklığı falan derken delirir heralde?

Evime gidiyorum şu an. Bavulumla birkça bişey topladım. 200 TL de param var.

Ben seni anladım aslında.
O yüzden sana çemkirmicem, veya aşağılayan, hakaret edenler olmuş konuda onları demeyeceğim.

Sen olayların idrakında değilsin henüz.
Kendim şiddet gördüğüm için biliyorum, insan bi' "noldu" "oldu mu bu cidden" "nasıl oldu" diye inanamıyor.
Ama ne kadar erken fark edersin, ne kadar erken kendini kurtarırsın o kadar iyidir.
Bana cinsel istismara uğradığımı bile psikolog 5 yıl sonra söyledi.
Beyin öyle bir şey, kendini kandırıyor.

Kendini kandırma, istersen gel her gün konu aç, ben söz her gün yorum yapar desteklerim ama bu adamdan kurtul lütfen.

Zaten bana çok garip bir laf etti. Senin baban da mı anneni dövüyordu halı için insan mı dövülür dedim. Babam annemi dövemsz ki onun arkası sağlam cıngar çıkar abileri var bir sğğr dedi. Ammeisini falan çok kollar babasıyla ammeis de küçük küçük hep atışır annemi üzme der babasına kötü davranma anneme der. Demek beni sahipsiz görüyor. Babam olsaydı zaten sağlam kemiği kalmazdı bana bunları yaptıktan sonra.

ah canım ya çok üzüldüm. ama kesinlikle psikolojik tedavi görmesi lazım. süreç içinde hiç sıkıntı yapma. bence darp raporu al üstelik sen hamilesin. boşanırsın bu sana dediklerinide mahkemede sun tabiki. hepsi rencide edici sözler ve boşanma sebebi zaten. benim tavsiyem boşan kurtul bu adamdan. dayak nedir yani böyle sevgi olmaz

Evliliğim farklı evet. 2 senelik evliyim. Henüz eşimin sesi yükselmedi bu evde.

Neden yemek yok , neden ev dağınık diye bağırmaz. Bağıramaz. Tepki vereceğimi bilir.

Amacım seni kırmak değil. Bir hata oldu evlendin. Artık bundan sonrasi için kendini kurtarmanin yollarını ara.bu adam manyak. Çocuğun olunca da devam eder. Vay efendim bu çocuk neden hasta demekki sen bakamıyosun diye olay yapar.

Elbette korkuların var. Onu anliyoruz. Ama o evde durmaktan daha çok korku verecek bi sey yok. Tokat ilerde boğazını sıkmaya kadar gidebilir.

Kendine bir yol çiz. Kendini kurtar. Gerekirse evlere temizlige git. Su an yasadigin hayattan çok daha iyi olacaktır.

Galiba öyle inkar ediyor gibiyim. Benim için çok ağır birşey çünlü benliğimle kesinlikle bağdaşmıyor. Ne demek tokat yitip halı silip sarılmak ona çorba yapmak. Ben mi hatalıyım yorum düzeltmeye çalışıyorum ama mantığım o kötü diyor sonra çok iyi olduğu zamanlar da var. Beynim almıyor bütün düşünceler beynimde uçuyor. Ruh gibiyim duygusuz hiçbir şey yokmuş gibi bir abiyle konuşuyorum yolda bebeğim tekme atıyor diye seviniyorum annemin yanına gidiyorum sevdiğim yemeği yiyeceğim diye seviniyorum. Bir garibim. Kendime anlam veremiyorum.

İş baksam mı annemin evinin orda diyorum karnım baya büyüdğ üç ay sonra doğum var işe alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da 2bin flaan olur ama bana yeter de artar bile gerçi annemin yanındayken

İyide bak olacakları ne güzel biliyosun üstün taraf sensin burda nasıl korkuyosun ya o el kaldırıyosa bana bi tarafımı yırtarım hele bi dene seni işinden attırırım derim ciddi ol biraz bakalım bak bidaha vurabiliyomu

Çünkü bir anda olmadı bunlar.
Adam seni yavaş yavaş o noktaya getirdi.
Önce seni iyi olduğuna inandırdı, bunları bilinçli planlamıştır demiyorum ama senin beyninle oynuyor
Senin kafana senin suçlu olabileceğini de işliyor
Karşında dayak yemiş bir kadın olsa, hmm ama sen de suçlusun der miydin?
İnsana, bir canlıya şiddetin hangi türlüsü kabul edilebilir?

Lütfen bunları kendinize yapmayın
Ailenize söyleyin durumu ,anlatın
Ben okudukça çok kötü oluyorum sizin hamile halinizle yaşadığınız şeyler çok ağır
Sabahta yorum yazmıştım yeni yazdıklarınızı okudukça inanın dehşete kapıldım bir ömür böyle geçermi
Ne demek şiddet hakediyor musunuz bunları sizce
Ne mezunusunuz, neler yapabilirsiniz bunları araştırın

İş baksam mı annemin evinin orda diyorum karnım baya büyüdğ üç ay sonra doğum var işe alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da 2bin flaan olur ama bana yeter de artar bile gerçi annemin yanındayken
Bi de darp raporu al mutlaka. Illaki bi daha dövecektir seni. Hemen git darp raporu al. Böylece nafaka talebinde ve dava sürecinde elinde güçlü bir koz olur.

evet boşanmalısın bu kesinlikle tartışmaya kapalı bir konu. ama boşanma olsa dahi eş kişisinin kesinlikle güzel bir tedaviye ihtiyacı var. sadece sana değil sivil insanlara da zarar verebilir adam. her türlü imkanı var mesleği gereği.
senin de zamana ihtiyacın var. yaşadıklarını sindirmen lazım. (sindirmeden kastım unutup affetmek değil kendi içinde kabullenmek) kötü şeyleri kısa zamanda yaşamışsın. hamilelik zaten başlı başlına bir durum. ne oldu ne olacak demeden iyi kötü herşeyi yaşamışsın. şiddet, hakaret, baskı, psikolojik şiddet yanında bebeğinin heyecanı, tekmelerini hissetmek, ultrasonda görmek, büyüdüğünü görmek.
umarım güzel bir doğum geçirir, kpss de başarılı olur, bebeğinle birlikte yeni bir hayat kurarsın kendine.

Allah büyük canım belkide dediğin gibi o yüzden yapıyor arkası yok diye benimde babam yok abim yurt dışında ama erkeklerin en acizi kadına gücünü gosterendir seninde bı anne adayı olduğunu bilse keske de annesini koruduğu gibi senide kendinden korusa insan sinirlernr gider masaya vurur kapıya vurur ne bilim otur konuş ciddi ciddi hemen barışma böyle olaylardan sonra bence burnu surtsn az.

O gülme ağlama isteğini saklamak için. Aslında ona acıyorum. Kötü durumda herşeyi kafasına takıyor sürekli mutsuz.

Hala iyi oldu mu iyi diyorsunuz ya saka misiniz kacin kurtarin kendinizi cocuk oldu mu kusacak edecek,sizin zamaniniz olmayacak lohusalik zordur insan banyo yapck vakit bulamiyor o zman ne yapacak bu adam

Daha bismillah 6 aylık evlisin elbet düzeni oturtursun.Ben evlenmeden önce tek başıma yaşadım öğrenciyken oradan bildiğim halde ilk aylar zorlandim .
Porcoz vs gibi şeyleri soluma hamileyken hele hiç yani .Bırak onları esin yapsın .
Sadece şehit vs olmasına gerek yok,ne zaman görev çıkacağı belli olmuyor o yüzden yalnız kendi başına herşeyi yapabileceğine inan ve yap buna gücün var emin ol .
Bak ben iki ay önce oğlumu Bursa'ya götürdüm oradan Kars'a ,bingole sınava gidip tekrar döndüm hiç bilmediğim yerlerde dolaştım .sende yapabilirsin benim bir ustunlugum yok yani .
Özel hayatına karisamam haddim değil zaten ama rahatsız oldugun hiçbir şeyi yapma .Tetanoz aşısı evet benimde kolum iki gün filan zorlanmıştı.Calisiyidum ben ders anlattığım için mecbur kullanmıştım .
Kahvaltı vs sana vurdugu zaman ödül gibi hazırlama ya bırak zıkkım yesin .Sende yemeğe onu bekleme hamilesin dikkat et kendine aç kalma o gelince yine yersin canın isterse .
Ben evde olduğum halde bazen oğlum öyle huysuz oluyor ki akşama hicbisey yapamadığım oluyor bize .Yada hastalık vs varsa ..Bazen sabah uyanamiyorum eşim çok gitmiştir kahvaltisiz .olabiliyor yani .
Önceliğin sen ve bebeğin olsun lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…