Eşim bana vurdu

Sizi dovuyor opeyimde geçmişin mi yapiyor çocukmusunuz siz bence esiniz tedavi olsun yoksa bu hayat hem size hemde bebeğe zindan

İki hafta önce bir kere tokat atmıştı. Dün koluma vurdu çantayla. Bugün de üç dört tokat attı. Böyle devam edemez. Birşeyler yapmalıyım
Ya bi zahmet bir de sen hamilesin kendini düşünmüyorsan bari bebeğini düşün git ailen arkadaysa onların yanına

bu kadar takıntılı biriyle olamazdım herhalde..okurken sıktım kendimi. İnsanın hıc bısey istemediği evde bile herseyı saldıgı zaman illaki olur. senın öyle bi payın yok.kötü

Nasil bir sansmiz sizdekide boyle bir adam denk gelmis evlerden irak bununla hayatmi gecer

Yemin ediyorum konunu okurken benim kendi evliliğime neden
7 yıl verdiğimi anladım.
Her gün nasıl bu kadar dayandım diye sorarım da kendime.
Şimdi çok iyi anladım.

Çorabin biri bir yerde biri bir yerde asılıymış.
Vay anam senin eşin benimle yaşasa kalpten ölür.
Ama çok iyi de olurmuş.

Adam şuursuz ,ölümüne manyak!

Bebene üzüldüm en çok.

Gitcem korkuyorum tırı vırı.
Al başını çık git.
Ne söylüyorsun yahu?

Adama bak onun gibi seven bulamazmışsın bu mu sevmek manyak resmen
Bence çocuğa da yazık sana da ona yansımıyor mu yaşadıkların
Boşan ya da tedavi olmasını iste

Üşenmedim profilini taa 2015e kadar okudum. Çok ciddiyim lütfen en kısa sürede sağlam bi psikiyatriste git ve eş zamanlı psikoterapiste. Muhtemelen çok ciddi çocukluk travmaların var, kendine yönelik olumsuz inançların çok fazla, maddiyata aşırı düşkünlük vs. Senin için üzüldüm, okuduğum kadarı ile hep şiddet görmüşsün ve şiddete meyilli erkeklere aşık olmuşsun. Hepsinin ailesi doğulu ve hepsinin annesi de psikopat. Umarım yazdıklarının hiçbiri gerçek değildir,çok üzücü eğer gerçek ise. Lütfen hamileysen kadin doğum uzmanına ek olarak psikiyatriste git ve öykünü uzun uzun anlat

Adam ruh hastasi. Siddet var. Sana tokat atmis
Sen yuzunu kapayinca da ac yuzunu demis. Once dovuyor sonra da opuyor. Bunun neresi sevmek. Seven dovmez ki. Bir de benim gibi seveni bulamazsin demis. Doveni diyecekti galiba.
Annenlere git, bu adami terk et. Savciliga git, adam hakkinda uzaklastirma cikart. Bosa bu adami. Cocugu da dover bu. Cocugunu kurtar. Adam seni ezmis, sindirmeye calisiyor. Seninki esirlik sadece. Bu evlilik degil.

Kızım mm deli misin sen??? Boşa bu adam hasta ruh hastası hem de... 2.çocuğu kurtar bari.. Bu evladına allah sağlık versin.. Ama yol yakınken dön. Adam hasta ya çok sinirlendim okurken

Hala onu mu koruyorsun....
Sende bence iyi değilsin canım kusura bakma ama.. İnsan hamile eşini el üstünde tutar ayaklarını ovar saçını sever bırak vurmayı...
Gizleme kimseden hatta ailesini ara söyle daha kötüsünü yapmadan oğullarını tedavi ettirsinler.. Ailene de anlat korusunlar seni o hastadan

Size uzulmem de en cok bebege uzulirum. Bebek napti boyle babayi hakedecek? Ah biz kadinlar... Hatalarimizi hep ceken cocuklar oluyor

Hamileyken kendinize bunları yaşattığınız için size kızmıştım ama bu yazdıklarınızdan sonra anladım. Lütfen aile evine gidince onu korumayın birakın her şeyi olduğu gibi anlatın anneniz sahip çıksın. Lütfen kendinize bebeğinize kötülük etmeyin. Bugün karnınızda sizinle birlikte dayak yiyor doğunca hem onu hem kendinizi nasıl koruyacaksınız. O anları hayal edip geri dönmeyin. İnan böyle bir babayla büyüyüyecğine babasız büyüsün daha iyi.

Bu adam bildigin psikopat kesinlikle hasta o evde yasamaya devam ederseniz sizi birgün öldürür sonra da özür dıler ağlar annenizin yanina gidin ve boşanin herkes zaptetsin delisini bu ne ya delirmis ogullarini evlendirip elin kizlarinin gunahlarina giriyolar ailesinede acikca soyleyin hasta oldugunu tedavi ettirsinler

Böyle iğrenç ortamlara dünyaya getirdiğiniz canlara yazık. Başka bir şey değil. O bebeğin yerinde olmak istemezdim. Kendisini ne şiddetler, travmalar bekliyor. Yazıklar olsun sizin gibilere.

Hemen kac o evden, adam tam deli!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…