- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 50
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Acilen bosanin, o sandalyeyi indirse belki bebeginiz sakat dogacak. Adam problemli. Problemlerini cözmeden yaniniza yaklastirmayin. Dogunca yavrucagida döver o insan müsveddesi.Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Git ve dönme geriEvime gidiyorum şu an. Bavulumla birkça bişey topladım. 200 TL de param var.
Hamilesin senden bu kadar iş beklemesi ne kadar bencilceÇok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Çok iyi niyetlisiniz ona acıyosunuz anlıyorum ama belki bu süreç onada iyi gelir mutlu olmayı öğrenir zira hep böyle davranırsa ilerde daha farklı konular çıkar huzurunuz hiç kalmaz.O gülme ağlama isteğini saklamak için. Aslında ona acıyorum. Kötü durumda herşeyi kafasına takıyor sürekli mutsuz.
Bunun bir üst seviyesi ya o karnındaki bebek sakat doğacak ya da sen sakat kalacaksın ama ne demek ayağıma vurdu ve kanadı. Sonra özür dilemesinin ne anlamı var. Haftada 3 kere evi süpürüyorum demişsin valla tebrik ederim ben haftada 1 kere evi ancak süpürürüm. Canım yemek yapmak istemezse yapmam. Niye biliyor musun ben de çalışıyorum ve istediğim gibi davranıyorum evde. Ama seni küçük görmek için asla söylemiyorum. çalışmadığın için sana köle muamelesi yapıyor. Ben ne dersem o olacak diye. Çok zor bir durum keşke çalışıyor olsaydınız. Hamile kadına el kaldıran öküzden baba da olmazÇok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Çocuğumu da çok seviyorum öyle demeyin lütfen. Bebeğim için hatim indirmeye çalışıyorum o da duymaya başladı diye onunla konuşuyorum. Babasız büyüyecek ya da bir düşman gibi görecek onu belki de beni o dolduracak dışardan bakınca melek gibi çünkü kocam bir gün hastaneye yattım acile gittik geceyi orda geçirdik. Her dk geliyor şöyle yat böyle yat dikkat et kendine koşturuyor ordan oraya gören herkes maşallah kocan ne kadar iyi diyor. Ama bilseler ki sinirlenince canavar.
Bunların hiç birini yapmıyorum ben. Kadın değilsem demek ki.O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
Benim iyiliğim için sözde herşeyi benim yapmam gerekiyormuş ben anlamıyormuşum. Öyle bile olsa yaptıkları normal değil belki içinden düşünürken iyi niyetlidir ama yaptıkları bir aşağılık insanın yapabileceği şeylerDaha bismillah 6 aylık evlisin elbet düzeni oturtursun.Ben evlenmeden önce tek başıma yaşadım öğrenciyken oradan bildiğim halde ilk aylar zorlandim .
Porcoz vs gibi şeyleri soluma hamileyken hele hiç yani .Bırak onları esin yapsın .
Sadece şehit vs olmasına gerek yok,ne zaman görev çıkacağı belli olmuyor o yüzden yalnız kendi başına herşeyi yapabileceğine inan ve yap buna gücün var emin ol .
Bak ben iki ay önce oğlumu Bursa'ya götürdüm oradan Kars'a ,bingole sınava gidip tekrar döndüm hiç bilmediğim yerlerde dolaştım .sende yapabilirsin benim bir ustunlugum yok yani .
Özel hayatına karisamam haddim değil zaten ama rahatsız oldugun hiçbir şeyi yapma .Tetanoz aşısı evet benimde kolum iki gün filan zorlanmıştı.Calisiyidum ben ders anlattığım için mecbur kullanmıştım .
Kahvaltı vs sana vurdugu zaman ödül gibi hazırlama ya bırak zıkkım yesin .Sende yemeğe onu bekleme hamilesin dikkat et kendine aç kalma o gelince yine yersin canın isterse .
Ben evde olduğum halde bazen oğlum öyle huysuz oluyor ki akşama hicbisey yapamadığım oluyor bize .Yada hastalık vs varsa ..Bazen sabah uyanamiyorum eşim çok gitmiştir kahvaltisiz .olabiliyor yani .
Önceliğin sen ve bebeğin olsun lütfen .
benim kendi annemde oyle aslinda is yapmayo sevmez ama benim eve gelince bi tuhaflasiyo bakiyorum evdeki suslerin falan yeri degismis oluyo hemde hic bir is yapmamisken kendi gozune nasil guzel gorunecekse oyle yapiyo ben gormedenBiz annemler de kayın ailemle de aynı şehirdeyiz. Annemler 30 dakika, kv ise 20 dk uzaklıkta çok rahat gelebilirler. Kv zaten gelme taraftarı değil, iş yapmayı sevmez, evde de hep kocasına yaptırır.Aramaz bile yardıma ihtiyacın var mı diye Annem de tam tersi geleyim her şeyi yapayım der, onu da ben istemiyorum çünkü fazla hakimiyet kurmak istiyor. İşin özeti çalıştığım halde her iş bana bakıyor ama eşim çok yardımcı sağ olsun. Kimseye ihtiyacım kalmıyor.
Ben karşılaştırsam ne kocalar var. Akşam yemek yapan karıısına bütün parasını harcayan her istediğini yapan benimkisi beş kuruşun lafını yapıyorArkadaşım, Allah sabır versin demeye geldim. Hamilesin zaten ben bulaşık kabı görünce bile öğürmeye başlıyorum, bu kadar hassas döneminde seni anlamayacaksa ne zaman anlayacak acaba?
Lütfen konuş eşinle, doktora gitsin ne bileyim bişeyler yapsın. Çocuğun olunca sadece onunla ilgileneceksin ev belki dağınık kalacak, pis kalacak.. O zaman daha kötü olur.
Ayrıca seni "başkalarının eşleri" ile karşılaştırması hiç doğru değil. Sen ona "başkalarının kocası" şöyle böyle desen sakin kalabilecek mi acaba....
Bilmiyorum sanki o kadar kötü olamaz gibi geliyor. Şu annemin yanındayım. Ablama hafiften tartıştık diyorum. İşte çorbaya laf söyledi falan. Bir onu söyledi diye ev mi bırakılırmış çocuk oyuncağı mı bu iş hiç laf söylenmeyecek mi size diyor.Acilen bosanin, o sandalyeyi indirse belki bebeginiz sakat dogacak. Adam problemli. Problemlerini cözmeden yaniniza yaklastirmayin. Dogunca yavrucagida döver o insan müsveddesi.
O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
[/QUOTE
Daha fazlasını yapamazsınız. İnsan her zaman her şeyi yapamaz. Enerji bulamaz. Daha iyisini de yapsanız göreceğiniz tepki aynı. Çünkü eşiniz rahatsız.O da bana bunu diyor. Tek başına herşeyi yapmayı öğrenmelisin. Ben şehit olursam ya da ben senin yanında zaten olamıyorum. Herşeyi yapmalısın. İlk zamanlar ben baya bocaladım. El bebek büyüdüm annem yaptı her işi. Tam bilmiyorum çoğu şeyi. Ama şu an gerçekten çabalıyorum görmüyor o içimi acıtıyor. İki hafta içinde kolum ağrıması a belim ağrımasına rağmen camları sildim. Yerleri sildim. Üç dört kere süpürge yaptım. Sabahları uyanıp çorba yumurta süt kahvaltısını hazırladım. Mutfak dolaplarını sildim. Banyoya girişivektim porçöz ve bul mak parlstocoso aldım. Uzun fırça gibi birşey alacaktım. Tetanoz aşısı olduğum için ağrıyor şu sn saçımı bile toplayamıyprum geçmesini bekliyordum. Bu arada iki hafta içinde dört kere birlikte olduk. Gecelik giy dedi ikisinde giydim makyaj yaptım kontrole kendim gittim markete kendim gittim pazar arabası götürüp taşıdım o uyudu evde kadın nasıl oluyor dhaa ne yapabilirim ki?
Ben yapsam da ne yapıyorsun ki evde ben para getiriyorum çalışıyorum bir sürü kişiyle uğraşıyorum diyor. Bir an önce çalışıp para kazanmam gerek. Ama bu adamla işe gidip sekizde eve gelip ev işini yetiştiremem atansam dörtte beşte evde olurum ama atanmak için evde çalışmam gerek çalışmama da fırsat vermiyorE maden çocuğunuzun duymaya başladığını biliyorsunuz eşinizin sizi aşağılamalarını duymuyor mu zannediyorsunuz? Çocuğunuzu seviyorsanız eğer hala o evde kalıp tokat yemek için direnmenizi mantıklı bir sebeple açıklamanızı isterim.
Bunların hiç birini yapmıyorum ben. Kadın değilsem demek ki.
İki hafta önce bir kere tokat atmıştı. Dün koluma vurdu çantayla. Bugün de üç dört tokat attı. Böyle devam edemez. Birşeyler yapmalıyımAdam hamile kadına siddet uygulamıs bide beni ne kadar sevdiğini söyle diyor.ruh hastası.kac kurtar kendini konu sahibi.bebegin oldugunda o yaptıgın işleride yapamayacaksın.yeri gelecek kendinede bakamıyacaksın.bu hasta hergün döver seni ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?