Eşim bana vurdu

Acilen bosanin, o sandalyeyi indirse belki bebeginiz sakat dogacak. Adam problemli. Problemlerini cözmeden yaniniza yaklastirmayin. Dogunca yavrucagida döver o insan müsveddesi.

Evet onun gibi seven bulunmaz gerçekten psikopat.

Hamilesin senden bu kadar iş beklemesi ne kadar bencilce
Bana dr yatış verdi 7 aylık hamileyim evi gel gör suanda
Yazık günah ya masaj yap ne demek onun sana yapması lazım
Üzülme bebeğin de etkilenir
Allah ıslah etsin eşini
Bence hemen çık o evden git annenin evine
Yüzüne tokat atıp da aç demesi ne demek ya
Bu adamdan baba falan olmaz
Eşim hamileyim eğilmeyeyim diye içeceğim suları bile sabah ise giderken şişelere doldurur
Bu adam iyi bir adam değil
Yazıklar olsn

O gülme ağlama isteğini saklamak için. Aslında ona acıyorum. Kötü durumda herşeyi kafasına takıyor sürekli mutsuz.
Çok iyi niyetlisiniz ona acıyosunuz anlıyorum ama belki bu süreç onada iyi gelir mutlu olmayı öğrenir zira hep böyle davranırsa ilerde daha farklı konular çıkar huzurunuz hiç kalmaz.

Bunun bir üst seviyesi ya o karnındaki bebek sakat doğacak ya da sen sakat kalacaksın ama ne demek ayağıma vurdu ve kanadı. Sonra özür dilemesinin ne anlamı var. Haftada 3 kere evi süpürüyorum demişsin valla tebrik ederim ben haftada 1 kere evi ancak süpürürüm. Canım yemek yapmak istemezse yapmam. Niye biliyor musun ben de çalışıyorum ve istediğim gibi davranıyorum evde. Ama seni küçük görmek için asla söylemiyorum. çalışmadığın için sana köle muamelesi yapıyor. Ben ne dersem o olacak diye. Çok zor bir durum keşke çalışıyor olsaydınız. Hamile kadına el kaldıran öküzden baba da olmaz

Bak güzel arkadasim. Boyle adamları cekmeye değmez . Değişir diye bekleme aska değişmez . Arkadasim suan bu sebepler yüzünden bosanma aşamasında ve tek dediği sey neden duzelir diye 5 sene katlandım ben buna. Kesinlikle hastaneye yatmali,onu gectim bu adamla bir omur asla gecmez. Kendini düşünmüyorsan evladini düşün

Arkadaşım, Allah sabır versin demeye geldim. Hamilesin zaten ben bulaşık kabı görünce bile öğürmeye başlıyorum, bu kadar hassas döneminde seni anlamayacaksa ne zaman anlayacak acaba?

Lütfen konuş eşinle, doktora gitsin ne bileyim bişeyler yapsın. Çocuğun olunca sadece onunla ilgileneceksin ev belki dağınık kalacak, pis kalacak.. O zaman daha kötü olur.

Ayrıca seni "başkalarının eşleri" ile karşılaştırması hiç doğru değil. Sen ona "başkalarının kocası" şöyle böyle desen sakin kalabilecek mi acaba....

E maden çocuğunuzun duymaya başladığını biliyorsunuz eşinizin sizi aşağılamalarını duymuyor mu zannediyorsunuz? Çocuğunuzu seviyorsanız eğer hala o evde kalıp tokat yemek için direnmenizi mantıklı bir sebeple açıklamanızı isterim.

Bunların hiç birini yapmıyorum ben. Kadın değilsem demek ki.

Benim iyiliğim için sözde herşeyi benim yapmam gerekiyormuş ben anlamıyormuşum. Öyle bile olsa yaptıkları normal değil belki içinden düşünürken iyi niyetlidir ama yaptıkları bir aşağılık insanın yapabileceği şeyler

benim kendi annemde oyle aslinda is yapmayo sevmez ama benim eve gelince bi tuhaflasiyo bakiyorum evdeki suslerin falan yeri degismis oluyo hemde hic bir is yapmamisken kendi gozune nasil guzel gorunecekse oyle yapiyo ben gormeden
evlendigimizde evi yerlestirmeye gelmistim yerlestikten sonra bizimkiler bi bakalim dediler yengemler falan geldiler herkes esyalara odaya falan bakiyo annemi yatak odamda yatagin kapattigim seklini duzeltirken gordum birde homurdaniyordu sanki burasi karaca home diyo duzeltirken

Ben karşılaştırsam ne kocalar var. Akşam yemek yapan karıısına bütün parasını harcayan her istediğini yapan benimkisi beş kuruşun lafını yapıyor

Acilen bosanin, o sandalyeyi indirse belki bebeginiz sakat dogacak. Adam problemli. Problemlerini cözmeden yaniniza yaklastirmayin. Dogunca yavrucagida döver o insan müsveddesi.
Bilmiyorum sanki o kadar kötü olamaz gibi geliyor. Şu annemin yanındayım. Ablama hafiften tartıştık diyorum. İşte çorbaya laf söyledi falan. Bir onu söyledi diye ev mi bırakılırmış çocuk oyuncağı mı bu iş hiç laf söylenmeyecek mi size diyor.

Adam hamile kadına siddet uygulamıs bide beni ne kadar sevdiğini söyle diyor.ruh hastası.kac kurtar kendini konu sahibi.bebegin oldugunda o yaptıgın işleride yapamayacaksın.yeri gelecek kendinede bakamıyacaksın.bu hasta hergün döver seni ozaman.

Ben yapsam da ne yapıyorsun ki evde ben para getiriyorum çalışıyorum bir sürü kişiyle uğraşıyorum diyor. Bir an önce çalışıp para kazanmam gerek. Ama bu adamla işe gidip sekizde eve gelip ev işini yetiştiremem atansam dörtte beşte evde olurum ama atanmak için evde çalışmam gerek çalışmama da fırsat vermiyor

İki hafta önce bir kere tokat atmıştı. Dün koluma vurdu çantayla. Bugün de üç dört tokat attı. Böyle devam edemez. Birşeyler yapmalıyım

Üşenmedim bu konuya yorum yapmak için giriş yaptım. Kac sayfa yazi yazilmis hala esini aklamaya calisan seyler yaziyorsun. İgrenc bir adamla evlisin hamilesin sana vuruyor bir suru igrenc sey yazpiyor midemi bulandirdi karaktersiz herif cok daha kotu seyler yazmak istiyorum zor turuyorum kendimi. Kendinde acik arama kocan pisligin teki tedavi falanda olamaz o sen kac kendini kurtar birak ne hali varsa gorsun kendin atanirsin cocugunada bakarsin boyle bir pisligin baba olmaya da hakki yoktu bence.

Bak arkadasim es dedigin boyle olmaz hamileyken hicbirsey yapmadim isten geldim yattim uyudum esim herseyle elinden geldigince ilgilendi bir kere ters birsey soylemedi simdi cocugum var daha beter durumdayim temizligin t sini yapamiyorum ayda iki gun temizlikci al diye esim tutturdu sen ugrasma dinlen vs va cok anlatmak istemiyorum yani demek istedigim seven adam karisina bunlari yapmaz. Temizlikmis sacma sapan sebeplerden sesini dahi yukseltmez adam sana vuruyor duygu somurusu yapiyormus birde yok sehit olsam falan filan. Ben zaten kotu insanlarin sehit oldugunada inanmiyorum oyle kendini kandirmasin senide kandirmasin. Her turku pisligi yao sonra sehitlik mertebesine ulas okadar kolay degil. Aman sinir oldum bana neyse. Eminim sende hicbirsey yapmadan hayatina devam ediceksin asil sinir bozucu olan da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…