- 2 Ağustos 2018
- 2.726
- 7.373
- 158
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Su yazdığınız mesajı bir kere okuyun Allah aşkına size normal geliyor mu gördüğünüz şiddet ? Hemde hamile halinizle .illa ağzınız burnunuz kan olana kadar morluk olana kadar dayak yeyince mi şiddet şiddet oluyor ? Niye şiddete bu kadar sessiz kalmak ya . Ben anlayamıyorum gerçekten biz kadınları .bu sevgi değil bağımlılık resmen .tabiki bebek olacak ha deyince bosanilması zor bu ülkede ama bu kadar değil ya bu kadar değil .boşanmıcaksınız belli bari bir aile büyüğünüz bu ruh hastası adamla konuşsun siz net bir şekilde rest çekin ne bileyim artık size el kaldiramasın.İki hafta önce bir kere tokat atmıştı. Dün koluma vurdu çantayla. Bugün de üç dört tokat attı. Böyle devam edemez. Birşeyler yapmalıyım
Ailesi zaten bana bak bu sinirlenir işi stresli birşey yapar anlaşamıyorsunuz boşanın dedi. Ben ne yapacak kendine ya da bana deli mi diyordum ama galiba gerçekten deliHala onu mu koruyorsun....
Sende bence iyi değilsin canım kusura bakma ama.. İnsan hamile eşini el üstünde tutar ayaklarını ovar saçını sever bırak vurmayı...
Gizleme kimseden hatta ailesini ara söyle daha kötüsünü yapmadan oğullarını tedavi ettirsinler.. Ailene de anlat korusunlar seni o hastadan
Şu an annemin evindeyim. Ben de bunu başkası yaşasa uyarır sinirlenirdim şu sn niye böyleyim bilmiyorum.Su yazdığınız mesajı bir kere okuyun Allah aşkına size normal geliyor mu gördüğünüz şiddet ? Hemde hamile halinizle .illa ağzınız burnunuz kan olana kadar morluk olana kadar dayak yeyince mi şiddet şiddet oluyor ? Niye şiddete bu kadar sessiz kalmak ya . Ben anlayamıyorum gerçekten biz kadınları .bu sevgi değil bağımlılık resmen .tabiki bebek olacak ha deyince bosanilması zor bu ülkede ama bu kadar değil ya bu kadar değil .boşanmıcaksınız belli bari bir aile büyüğünüz bu ruh hastası adamla konuşsun siz net bir şekilde rest çekin ne bileyim artık size el kaldiramasın.
Boşanın diyen bir aile,tedavi ettirsinler oğullarını. Çözüm boşanmak mı? Seni öldürmez başkasını öldürür. Sakın kavga etmeyin bu adamla. Tedavi mi oluyor aklını başına mı alıyor ne yapıyorsa yapsın. Aksi halde hemen boşanın. Sahipsiz buldu terbiyesiz. En çok size özen göstermeli hele hamile iken. Allahım size bir yol göstersin. Bu adam da ıslah olur inşallah.Ailesi zaten bana bak bu sinirlenir işi stresli birşey yapar anlaşamıyorsunuz boşanın dedi. Ben ne yapacak kendine ya da bana deli mi diyordum ama galiba gerçekten deli
Ablam söyleniyor evde her tartışmada geliyorsun diye. Annem çok üzülüyor. Söylesem kahrından ölür. Yakında katarakt ameliyatı olması gerekiyor.Hamileyken kendinize bunları yaşattığınız için size kızmıştım ama bu yazdıklarınızdan sonra anladım. Lütfen aile evine gidince onu korumayın birakın her şeyi olduğu gibi anlatın anneniz sahip çıksın. Lütfen kendinize bebeğinize kötülük etmeyin. Bugün karnınızda sizinle birlikte dayak yiyor doğunca hem onu hem kendinizi nasıl koruyacaksınız. O anları hayal edip geri dönmeyin. İnan böyle bir babayla büyüyüyecğine babasız büyüsün daha iyi.
Takmayın kimseyi çeken sizsiniz. Uzaktan davulun sesi güzel tabi.Ablam söyleniyor evde her tartışmada geliyorsun diye. Annem çok üzülüyor. Söylesem kahrından ölür. Yakında katarakt ameliyatı olması gerekiyor.
Hayır kavga çıkmasın diye ondan bişey beklemiyorum herşeyi kendim yapıyorum. Yine bişey buluyor ben robot değilim ki. Bir cam sildim arada biraz dinlenerek bir buçuk saat sürdü yemek hazırlama onun kalkmasını yemesini bekle gün bitiyor. Ne yapayım ben de insanımBoşanın diyen bir aile,tedavi ettirsinler oğullarını. Çözüm boşanmak mı? Seni öldürmez başkasını öldürür. Sakın kavga etmeyin bu adamla. Tedavi mi oluyor aklını başına mı alıyor ne yapıyorsa yapsın. Aksi halde hemen boşanın. Sahipsiz buldu terbiyesiz. En çok size özen göstermeli hele hamile iken. Allahım size bir yol göstersin. Bu adam da ıslah olur inşallah.
Ya allah askina ben simdiye kadar kahirdan olen kimseyi gormedim. Resmen bahane ariyorsunuz soylememek icin. Ne var katarakt ameliyatında abarttikca abarttiniz. Benim 87 yasindaki anneannem ustelik de bypass li sabah oldu aksama yolladilar eve.Ablam söyleniyor evde her tartışmada geliyorsun diye. Annem çok üzülüyor. Söylesem kahrından ölür. Yakında katarakt ameliyatı olması gerekiyor.
Ablam 5 sene evli kaldı. Eşi çok kötüymüş. Gece on ikide eve gelirmiş dövermiş onun için normal görüyor zaten. Sonra eşi vefat etti.Takmayın kimseyi çeken sizsiniz. Uzaktan davulun sesi güzel tabi.
Söylemeye utanıyorum snaıırm. Bana vurdu ne demek. Bana sandalye kaldırdı nasıl diyeceğim. Daha gelirken eve arkadaşımın annesini gördüm aa hamile misin dedi çok sevindi ya insanlar daha evliliğimş bebeği yeni duyuyor tebrik ediyor. Ben şimdi bir de insanlara dayak yedim ayrılıyorum diyeceğim. Abim yok demiştim bunu burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama abim var aslında ve herkesin parmakla gösterdiği mükemmel biri. Ama haksız yere suçlandı ve şu an dvassı sürüyor. Benim evliliğimi bile göremedi. Ne bileyim. İnsanın abisinin yanında olmayışı babasının ölmesi bunlar dayak yemesi için geçerli sebep mi koruyacak biri yok mu öyle mi görüyor. Bu nasıl bir zihniyet ürünü. Ben anlamıyorumYa allah askina ben simdiye kadar kahirdan olen kimseyi gormedim. Resmen bahane ariyorsunuz soylememek icin. Ne var katarakt ameliyatında abarttikca abarttiniz. Benim 87 yasindaki anneannem ustelik de bypass li sabah oldu aksama yolladilar eve.
Bakın hala kendinizde hata arıyorsunuz, yapmayın böyle. Adam sadece okb değil, bunu bahane etmesin. Aynı zamanda narsist. Sizi manipüle ediyor. Kendi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi kendini yüceltip sizi aşağılıyor.Hala suçu bana atıyor evi düzenli tutamıyormuşum üniversite okudum bittiği gibi evlendim yani ev işlerini çok iyi bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum. Ben de hatalıysam söyleyin. Çiçeklikte saksı yerine çiçekçinin verdiği plastik kap ve kvnin koyduğu altında bir tabak var buraya saksı niye almadın dedi alacaktım sonra annem de varmış o verecekti hatta gelirken getirecektim ama annem dedi toprak değiştirmen gerekir şimdi çiçek kurur öyle kalsın ben de öyle bıraktım onu da söyledi eksiklerin bunlar diye.
Kötü birisin diyorum. Evlenirken araştırmış da tvyi ben dersimi dinlerim diye internete girebilen almış eve uygun tablo almış ben mutlu olayım diye iyi biri olduğum burdan belli dedi. Tamam iyiliğimi düşünerek çok şey yaptı. Ama bunlar ne normal insanın yapabileceği birşey mi bu?Bakın hala kendinizde hata arıyorsunuz, yapmayın böyle. Adam sadece okb değil, bunu bahane etmesin. Aynı zamanda narsist. Sizi manipüle ediyor. Kendi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi kendini yüceltip sizi aşağılıyor.
Ne yaşadığınızı bu adamdan kurtulup travmayı atlattığınız zaman anlayabilirsiniz çünkü şu anda yoğun manipülasyon altındasınız.
Gerçek iyiler yaptıkları iyilikleri insanların yüzüne vurmazlar. Bunları bunları yaptım diyerek "Bak ben ne kadar iyiyim, değerimi anla" demeye getiriyor. Size kendinizi nankör gibi hissettirmeye çalışıyor.Kötü birisin diyorum. Evlenirken araştırmış da tvyi ben dersimi dinlerim diye internete girebilen almış eve uygun tablo almış ben mutlu olayım diye iyi biri olduğum burdan belli dedi. Tamam iyiliğimi düşünerek çok şey yaptı. Ama bunlar ne normal insanın yapabileceği birşey mi bu?
Annemin evindeyim şu an. İş ilanlarına bakıyorum başvurswm mı? Çocuğun doğmasına üç ay var. Ne yapmalıyım bilmiyorumGerçek iyiler yaptıkları iyilikleri insanların yüzüne vurmazlar. Bunları bunları yaptım diyerek "Bak ben ne kadar iyiyim, değerimi anla" demeye getiriyor. Size kendinizi nankör gibi hissettirmeye çalışıyor.
Mesaj dahi atmadı aramadı eve vardın mı diye. Neden ben suçluyum evde sorunu çözelim demeyşp annemin evine geldim o yüzden hala bana çıkarken diyor ki sarıl bana o zaman anlayacağım düzeltebiliriz sen döv ben düzeltirşm.Gerçek iyiler yaptıkları iyilikleri insanların yüzüne vurmazlar. Bunları bunları yaptım diyerek "Bak ben ne kadar iyiyim, değerimi anla" demeye getiriyor. Size kendinizi nankör gibi hissettirmeye çalışıyor.
Doğum izniniz yakın olduğu için işe almayabilirler şu anda. Doğumunuzu yapın hayırlısıyla, sonrasında uygun iş ararsınız.Annemin evindeyim şu an. İş ilanlarına bakıyorum başvurswm mı? Çocuğun doğmasına üç ay var. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Daha iki gün önce sarmaş dolaştık evde birbirimize güzel sözler söylüyorduk
İlk günden hamile kaldım. Eşim nişanlıyken melekti. İki hafta önce de tokat attı. Sonra bir şekilde barıştık. İki hafta genel olsrak iyiydi. Ya ben üç dört gün önce birşey olacak diye korktum üzüldüm kötüyüm dedi araba falan çarpacak diye.Yani iki gün önce mi başladı bu halleri ?
Çocuk kararı da verdiğinizde göre önceden yoktu değil mi ?
Ya da sarmaş dolaş olduğunuza göre daha önce el kaldırmadı değil mi ?
Yoksa hangi kadın ona böyle davranan bir omurgasizdan çocuk sahibi olur, böyle birine sarılır ? Her kadın onurludur değil ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?