Eşim bana vurdu

Ya korktuğunuz adamın yanında nasıl yaşayacaksınız. Adamın tedavi olması lazım. Tokatladı, sandalye kaldırdı, koluma vurdu ne demek bir düşünün lütfen. Ya tedavi olsun normal biri olduğuna emin olun ya da ayırın yolunuzu.

Siz ilk siddet uyguladiginda aglamak yerine baska tepki vermediginiz icin adam nasil olsa agliyor agliyor susuyor diye dusunup siddete devam ediyor. Ilk vurdugunda cekip gitmeliydiniz. Aglamaniz hic bir ise yaramaz. Sizin adiniza cok uzuldum. Hamileyken yasamamaniz gereken seyler bunlar. Ailenizin yanina gidebiliyorsaniz gidin lutfen. Size ve bebege stres yasatmaya hakki yok. Ayri oldugunuz surecte tedavi olmasini soyleyin. Ama bunu ozellikle bebeginiz icin isteyin. Cunku bosansaniz da cocugun babasi malesef. Ileride ona siddet uygulamamasi icin tedavi olmasini saglayin. Kendiniz icin de en dogrusunu yaparsiniz insallah.

Nasıl kanıt toplayabilirim? Dava için bana yardımcı olur musunuz. Ben bu konularda gerçekten safım cin fikirli değilim. Şu an Instagram hesabında iki kıxı takip ettiğini gördüm bence o iki kızı tanımıyor. Zaten toplam 30 kişi takip ediyor on kişi de onu twkip ediyor. İki tane çok takipçisi olan kız var. Biri 19 kalp koymuş 19 yaşında olabilir. Tam emin değilim kızlara takip isteği attım ve eşimle tanıyıp tanımadığını soracağım yanlış mı yapıyorum

Şu annemin yanındayım. Beni arayıp sormadı bile vardım mı diye. Para veriyor bir de hesabına da atarım diyor. Instagramında da iki kızı takip ettiğini gördüm. Tanımıyor diye düşünüyorum. Zaten 30 kişi takip ediyor onu da 10 kişi takip ediyor kızlar onu takıp etmiyor ve biraz bakımlı mini etekli göğüs dekolteli paylaşımları olan kızlar. Ama aşırı açık değil.

“biraz bakımlı mini etekli göğüs dekolteli paylaşımları olan kızlar. “ Bu ayrıntıyı niye veriyorsunuz ? Bakımlı ,mini etekli olmak suçmuş gibi .bu takiplerime olayından çok daha büyük problemleriniz var .tajımadıgınız insanların etek boyuyla ilgilenmek yerine bu adamdan nasıl kurtulursunuz onunla ilgilenin.zira adamda şiddet ,baskı ne ararsan var .

Kızı tanımladıö çünkü eşim bunlar için takip etmiş olabilir o yüzden.

Neyin kanıtını toplayacaksın ki sosyal medyadan kızlara mesaj atıp ne diyeceksin benim aklım hafsalam yetmiyor çözümün boşanmansa gideceksin resmi bi sağlık kuruluşuna gidip darp raporu alman olayı ailene de anlatman yokben boşanmayacağım sadece yaşadıklarımın üstüne toprak atıp biraz ailemde durup kuzu kuzu evime dönüp evliliğe devam edeceğim diyorsan yaşadıkların sadece fragman

Tanıyor mu eşim ons mesaj atmış mı onu soracağım kanıt olarak kullanacağım

Siz o evde kalmaya devam ederseniz ya çocuk sebebiyle yemek yapamadığınız zaman eşinizden şiddet göreceksiniz ya da çocuğunuzu ihmal edip eşinize yaranmaya çalışmaya devam edeceksiniz. Üstelik atanma ihtimaliniz de bu şartlarda olmadığı için bu adama eyvallah etmek zorunda olacaksınız.
Kısacası bu şartlar altında o evde kalmaya devam etmek bana göre kocanızı sevmek, çocuğunuzu sevmemek demektir. Kusura bakmayın.

Peki. Bu işlerden arkadan iş çevirmekten falan anlamıyorum demiştim.
Bak güzelim burda herkes senin iyiliğin için birşeyler yapmaya çalışıyor .şuan gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun .hamilelik nedeniyle de ayrıca bir hassasiyetin var .biraz kafanı topla ve buradaki arkadaşların yorumlarını oku değerlendir .dısarıdan bir göz olarak yazıyor herkes .

Gerçekten eşiniz sağlıklı değil. .Size tokat atmış bunu ötesi var mı?

Bu adamdan boşanmazsan şiddetin dozu artarak devam edecek..

Hiçbir şeyin peşinde olma..O isteyken yarın Ailene git ve onlara her şeyi anlatı..Boşanmanın için sana destek olsunlar..

Annen baban seni bu hasta kocan tokatlasın diye mi bu yaşlara getirdi..
Kocan daha 20li yaşlarda ama 60 yaşındaki küflü ,antrapoza girmiş adamlar gibi davraniyor..Üstüne üstlük şiddet uyguluyor.
Kesin kocanın babası zamanında annesini, kendisini çok dövmüştür.

Az önce aradım cilveli cilveli konuşuyor beni aradın falan diyor seviniyor. Sonra neden o kızları takip ettin diye sordum. Ben kimseyi takip etmiyorum dedi fotosunu çekmiştim attım ben bilmiyorum takip et face de bişey olmuyor burda ne olduğunu bilmiyorum bastım öyle mi olmuş dedi salak yerine koyuyor ya dedim Allah Allah sirğer arkadaşlarını takip ederken takip edebilmişsin ya. Sonra evdeyim her gün bişey mi yapıyorum ben öyle bir insan mıyım diyor. Sonra bunlar mı kanıt sen de çamaşırı toplamadın ev dağınık hani düzenli olacaktı falan diyor beni suçlu göstermeye çalışıyor yine neden saklıyorsun çay döktüğünü diyor önce su döküldü dedim kızmasın diye sonra lekeyi görünce anladı su olmadığını ben de bana söyleyecektin biz eş değil miyiz birlikte yapacaktık diyor ya dedim sen bana ne zaman yardım ettin ki yardım edince de bir sürü laf söylüyorsun dedim öyle tabi sen yapacaksın ben işe gidiyor um diyor sonra laf dalaşı olunca sen boşanmak mı istiyorsun dedi bilmiyorum böyle olmuyor dedim. Sonra ağladı bunları söyleyeceksen arama dedi kapattı

Babam on sene önce vefat etti. Şu an annemin yanındayım son mesajları okursanız ara ara olanları yazdım. Babası annesini dövmemiş ama onu çok dövmüşler çocukken. Önce anneme değil de halama ve ablama söylemeyi düşünmüyorum. Bir ablam daha var o gayet aklı başında biridir. Diğer ablam biraz değişik de. Ona ve halaam anlatayım diyorum. Annem şu an üzülmesin.

Bu nasıl insan diye okudum.

Adama bak hala ev toplanmasından bahşediyor .siz o evin hizmetçisi değilsiniz .çok derli toplu istiyorsa bir hizmetçi tutsun beyfendi .şu adamı da arayıp iyice bir tarafını kaldırmayın rica ederim .hava bin beş yüz ya,hala kendini haklı görüyor.bu türlerin ortak özelliği de sonunda ağlamaları .ciddi boyutta rahatsızlığı var adamın ama öyle okb falan değil bu .

Eşinin psikolojisi tahmin edemeyeceğinden de bozuk..Takintinin ötesinde rahatsızlığı var lütfen kendini bu adama ezdirme ..

Bırak kızları falan kurtul bu adamdan. .Ömrün bununla çürür. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…