Eşim bana vurdu

Adam sana psikolojik siddet yapiyor sen kendini savunamiyorsun. Yine soyluyorum adam hasta degil sen hastasin psikiyatriye git bence. Seni ezmekten zevk aliyor nasil bir sevgi bu? Elini yaktiginda sana acidigi icin sarilmistir cocugunu tasiyorsun sonucta sevgiden degil.
Yemek begenmiyorsa cok biliyorsa kendi yapsin niye susuyorsun

Ben ona git yeni karın inşallah daha hamarat olur dedim diye vurmuşmuş kendisi annesi ve babası boşan dedi diye beni savunuyormuş ben boşanmak için mi evlenmişim yapıcam ev işini desem olmuyor mıymış ya sanki bütün gün yatıyorum tamam eksik yönlerim var beş altı aydır pek ütü yapmadım çamaşırlar yeri geliyor iki gün üç gün katlanmayı bekliyor ama bu kadar takıntılı olmaya ne gerek var. Ya hayatın sonu mu iki tane şey görünce tezgahta ne oluyor

Kendi yumurta pişiremiyor

Bence boşanma, adam seni çok seviyor belli ki. Her gün farklı bir atraksiyonla ilişkinizi monotonluktan çıkararak canlı tutmaya çalışıyor, hakkını yeme...

(Herkesin boşan diyeceğini tahmin ettiği halde buraya yazdığına göre belli ki böyle bir cevap bekliyor...)

ayy korku filmi gibi..
bu adamla aynı evde nasıl duruyorsunuz? gece boğazlamaya filan kalkmasın??
her türlü şiddet var, psikolojik, fiziki, ruhsal, maddi manevi çökertir bu adam insanı..
ne yaparsınız bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun..
hamilelik neden diye soracaktım ama neyse....

[
Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo
Konuyu ağzım açık okudum. Hele ki şu kısım. Adamdaki egoya bak! Bu heriften kurtulunca sadaka filan ver.

Son düzenleme:
Yazmayayım dedim ama yazayım yine.senin de onun da evlenmeden önce de evlendikten sonra da psikolojiniz normal değilmiş seninde onunda çocukluğundan kalan sizi hasta eden birşeyler var ve evlendikten sonra birbirinizi iyice çileden çıkarmışsınız ne sen sütten çıkma ak kasiksin nr de o.normal değilsiniz eğer çocuğunuzu düşünüyorsanız tedavi olun artık.kavgalariniz,konularınız hep aynı. Boşanmayacaksınız en azından yakın zamanda.bosuna ailenizi de üzüp iyice huzursuz etmeyin.gidin tedavi olun sonra belki boşanabilirsiniz.

Bu yazılanları okuduguma ve bunları yaşadığına inanamıyorum . Çok üzgünüm gerçekten . Hamile olduğunun için ve bu şekilde bir muamele gördüğün için. Eşinin çok ciddi psikolojik problemleri var ve bunu sadece psikologlar cozebilir . Lütfen ailenle bunları paylaş tek başına asla baş edemezsin sen hamilesin 3 4 kere tokat atmak nedir . Çok üzgünüm .

Allah sabır versin cnm çok zor dengesi yerinde olmayan insanlarla yaşamak ama pişman olursun demiş ya sen değil o pişman olur

Canım çocuk olduğu zaman bu adam senin burnundan getirir bebeğinin tadını bile çıkaramazsın. Çünki bebek olduğu zaman ev işleri sekteye uğrar biraz hangisine zaman ayıracaksın herşeyi kadınlardan bekliyorlar robot değil insansın seninde rahat etmeye ihtiyacın var. Sürekli müdür gibi denetim yapan üstelik birde şiddete başvuran bir erkekle imkansız... Bence bir pikoloğa gitmeli.

Yeni karın daha hamarat olsun ben yapamıyorum dedim diye vurmuşmuş neden hemen boşanmayı düşünüyormuş um

Psikolog işini söyledim. Psikolog bana ne diyecek işten çık mı diyecek diyor. En azından sorunlarına nasıl baş edeceğini öğrenirsin dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…