Eşim bana vurdu

İşe gitmek ons ağır geliyor sabah akşam işe gidiyorum benim hayatım kaymış 12 24 çalışıyorum diyor. Bu kadar yoğun çalışırken hiçbir şey yapamazmış sadece uyuyor zaten gerçekten bir hayatı yok. Benimle markete gelmeye bile üşeniyor.

O işi ona sen seçmedin ,ayrıca erkek tabi çalışacak ,yorulacak .

O işi ona sen seçmedin ,ayrıca erkek tabi çalışacak ,yorulacak .
Evet ben biliyorum zaten bunları benim abim babam da çok yoğun çalışırdı. Babam da sinirli olurud ama aman ya bıktım bu işten diyip durmazdı abim bazen gece on birde gelirdi sabah sekizde gelirdi ama çocuklarıyla ilgilenirdi her zaman bizi arar ilgilenirdi yeri gelir yengeme bulaşıkları yıkarken yardım ederdi. Eşimi anneşs ebbek gibi yetiştirmiş bir erkek olarak sorumluluk alamıyor ağır geliyor ben anlamıyormuşum işte çalışmak insanlarla uğraşmak zormuş da benim evde otururken ne derdim olabilirmiş zaten küçük sorunları büyük eder hayatın çilesini hep o çeker gibi davranır. Onun da beli ağrıyomuş başı ağrıyomuş hiç sormuş muyum ben hamileysem o da hastalanıyormuş da migreni varmış da

aysgini öpmesinide normaö bulmadimki gerisini normal bulayim... acilen ayril

eşimde bel fıtığı var ve ağır işte çalışıyor. Bazen 1 hafta hiç gelmediği oluyor eve. Hani 12 24 çalışıyormuş ya paşa. Adamı tertemiz yolluyorum, bitkin perişan bazen 2 3 kilo zayıflamış yanakları çökmüş olarak geliyor. Bi kere şikayetlenmedi ve bize gerekli zamanı ayırır. 2 oğlumuz var biri bebek. Evde düzen yok. Düzenli yemek pişiyor sadece diğerleri ağır aksak ilerliyor. Bi de eve gelince az da olsa yardım eder. Oflamaz. Bazen ben çocuğa bakayım da sen bi toparla ruhum daralıyo der, ama asla söylenerek değil. Bi de bana der ki senin işin benimkinden daha ağır Allah yardımcın olsun der.

Bebek olunca hepten cozutur bu paşa bey. Çünkü uykusuzluk yorgunluk ve sürekli ilgi isteyen bir bebek. Temizlik olursa yemek yemek olursa temizlik kalcak. Çoğu zaman ev dağınık olcak. Tedavi olsun eşiniz yoksa doğum sonrasını düşünemiyorum ben. Aileniz arka çıkıcaksa eğer bırakın gidin, tedavi olmazsan dönmem deyin. Ruh hastası manyak kendini tokatlasın..

Bebek doğunca bundan 10 kat daha dağınık ve pis bir ev olacak .yeri gelecek yediğin yemeğin bulaşığını bile 1 saat sonra yada sabah kaldıracaksın .
Bu adamın bu haliyle çok ağır bir lohusa depresyonu yaşarsın canım .
Burda herkes aynı şeyi yazıyor ,nolur ciddiye al yazılanları .

Aşırı tembel ve yapacağı bişey olduğu zaman aklı kayıyor. Bilmiyorum keşke görebilseydim bu halini evlenmeden

Bebek doğunca üç ay sonra uykusu düzene giriyor diye duymuş. Üç ay sonra her yer temiz olsun diye bekler yine

Boşanmış olmazsak o da

Bebek doğunca üç ay sonra uykusu düzene giriyor diye duymuş. Üç ay sonra her yer temiz olsun diye bekler yine
Öyle birşey yok ,robot yada makina değil bu ,bebek .her bebek farklıdır .duzene girer derken ne kastediyor ?akşam yatıp sabah onunla kalkmasını mı? 1 yasında bebeğim var ,daha geçen güne kadar geceleri kalkıp en az 3 saat otururdu ,şimdi en az 2 kere kalkıyor .ama babası bakıyor geceleri ve bana gündüz çok yorulduğum için gece kendisinin ilgilenecegini söyler .

Eşim yeğenine çok bakmış geceleri öyle diyor ama çocuğuna nasıl olur bilmiyorum

Boşandığımda insanlara nasıl açıklayacağım? Küçük bebeğim olcak hem de belki hakkımda kötü şeyler bile düşünen olur. Nasıl baş edicem
Kime ne açıklaması yapacaksın canım ?bırak ne düşünürlerse düşünsünler ,o adam sandalyeyi havaya kaldırdığında o etraf yanında olmuyor .
İçinde olduğun psikolojiyi çok çok iyi anlıyorum .Psikolojik destek alarak çok rahat bu dönemi atlatabilirsin .Bebeğini de kucağına aldıktan sonra dimdik ayakta durabilirsin ve duracaksın da .
Burda bir sürü örnekleri var ,çok güzel destekler oluyor ,içinden geçen herseyi de yaz buraya ,dök içini .

Bebeğim bir de ilk günden başka şeyler bile düşünen olabilir şiddet gördüm desem ne kadar utanç verici herkes bizi el ele mutlu gördü ama ben dayak yedim resmen.

Bebeğim bir de ilk günden başka şeyler bile düşünen olabilir şiddet gördüm desem ne kadar utanç verici herkes bizi el ele mutlu gördü ama ben dayak yedim resmen.
Varsın düşünsünler ..,senden ve bebeğinden daha mı önemli ?şiddet görmenin utanacak tarafı da sen değil o psikopat adamdır.
Şuan hamile olduğun için de kaygıların,endişelerin var ve çok normal .bebeğini ,beslenmeni sakın ihmal etme ve eğer mümkünse bir uzmanla görüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…