- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.782
- 158
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
İyi olduğu zaman çok iyi. Sevmiyor desem yaptığı bunca sey de var. Gece beni düşünüyor yalnız kaldığım için kapıyı kapat kitle on kere söyler. İşte erken uyu der uykunu al hamileyim diye. Bir kere ocakta elimi yakmıştım geldi hemen sarıldı korkma ben yanındayım dedi öptü elleirimi buz koydu hemen. Hiç sevmiyor olsa bunları yapmaz ve sevmese ilişki de yaşamaz şu ana kadar sevgilisi olmamış ve ilk elini tuttuğu kız benim ama bilmiyorum neden böyle yaptığını yemek konusunda çok seçici tamam kabul ediyorum bası yemeklerim güzel olmuyor ama gayet güzel olanlara bile laf ediyor bazen. Çok ayrıntıcı yemek programındaki eleştirileeden daha fazla eleştiri alıyorum evde yok sıvı yağla tarhana mı olurmuş yok ben düdüklü tencere olmadan yapılan mercimek çorbası görmedim yok bamyanın kafasını güzel kesmemişsin
Adam sana psikolojik siddet yapiyor sen kendini savunamiyorsun. Yine soyluyorum adam hasta degil sen hastasin psikiyatriye git bence. Seni ezmekten zevk aliyor nasil bir sevgi bu? Elini yaktiginda sana acidigi icin sarilmistir cocugunu tasiyorsun sonucta sevgiden degil.
Yemek begenmiyorsa cok biliyorsa kendi yapsin niye susuyorsun