eşim bana vurdu :'(

Valla görseniz benim 5 yaşındaki oğlum evde ne işler yapıyor..
Demediğim şeyleri dedi diye anlamanızdan yoruldum valla..
Adam elbette ki iş yapacak..
Kaç tane konuda yazmışımdır kadın işi erkek işi yoktur insan işi vardır diye..
Öyle büyütüldüm öyle büyütüyorum evlatlarımı..
Ama daha adam işteng elip sürpriiiz deyip iş buyurulmaz bunu anlatamıyor muyum hakikaten ben..
İttirmek de şiddet elbette ki. Doğru olabilir de demedim hiçbir yerde..
Ama adamınki bir anlık bişeydi.. Öyle yapmak istemediğini sonrasından da anlayamıyor musunuz?
Ee onunki şiddetse kadınınki de şiddet.. Aynı şey..

Cinsiyet ayrımı yapmasanıza..
Objektif baksanıza olaya biraz da..

keşke önce mutfağı temizleseydiniz. yani rafı düzeltip sürpriz yapacaktım diyorsunuz ama mutfağı da kurstan gelen yorgun eşe bırakmışsınız. hani nerde sürpriz ???

birde anlamadığım siz vurmuşsunuz adama.

bence ikinizde de problem var

Siz almıyor olabilirsiniz ama ben alırım..
En az sizin kadar medeniyim..
Ortaçağ kafalılığı değil bu..
Nezaket..

Siz almıyor olabilirsiniz ama ben alırım..
En az sizin kadar medeniyim..
Ortaçağ kafalılığı değil bu..
Nezaket..

Ben ortada nezaketsiz bir durum göremedim. İkisi de çalışan taraflardan birinin bir diğerinden beklentisi olarak gördüm ama dediğim gibi söz konusu kadınlarsa o iş zaten yapılmalıydı. Ama erkekse aşkın canım cicim yapar mısın denilmeliydi. Orta çağ kafası bu kafa oluyor bana göre.

Mutfagi esi tarafindan toplanmasi istedigini hangi sekilde ifade etmeli yoksa? Olayi konu sahibi baslatti dedigin icin, esinin yaptigi neredeyse hakli kiliyorsun. Dedigim gibi siddet'in amasi felan yok. Ama sen kendin yazdin "esi dövücü olsaydi farkli yorum yazardim" yani itmekte senin kafanda öyle aman aman önemli birsey degil yani. Kaldi ki konu sahibin sucu, esine mutfagi topla demeseydi dimi?

Burda ne konussam bos. Yani bos yere polemige girmeye degmez. En iyisi tartismayi burda kesmektir.

Yanlış anlama yok burda. Adam dövmüyor ittiriyor demişsiniz bu yapılan kabakuvveti küçültme. Adam bağırıyor kadın da bağırıyor. Burda kalmıyor olay adam neden kaba kuvvete başvuruyor. Kadın da karşılık verdiyse onun gücüyle kocasınınki bir mi. Herkes buraya takılmış. Senin çocuğa vurmanla çocuğun sana vurması bir mi. Kadınla erkek arasında da aynı durum. Kabakuvvete ne olursa olsun başvurulmaması gerekir. Anlatmak istediğimiz bu.

Yan' itmek dayak atmanin, tekme tokat atmanin yaninda cok da kotu durmuyor insanlar beterin beterine alistigi icin o kadar kotu gelmiyor gozlerine. Oldurmedigine, kafasina vurmadigina, sakat birakmadigina sukredip geciyoruz iste.

Hayır lütfen rica etsem incilerin dökümlez ise mutfağı da sen toplayabilir misin? Şeklinde sormalıydı. Aksi halde her türlü itilebilir, bağırılabilir.

Karsilikli hatalar var aslinda.
Tamam sende onun icin guzel birseyler yapmaya calismissin raf duzenlemissin ama mutfak toplamak atla deve degil once onu halledip sonra rafa baslayabilirsin.

Insan esine mutfagi da sen toplayiver dedi diye itilmez. Esiniz, ikimizde yorgunuz madem bugunluk daginik kalsin canim diyebilirdi itmek ne?

Itilince sizde vurmussunuz sanirim can acisiyla. Kisscasi o hakli bu degil diye taraf tutulacak bir mevzu yok ortada. Hatalar karsilikli.

Korkutmak icin bile bosanma sozunu dile getirmeyin. Bosanma bir evlilikte gelinen ciddi ve son asama. Onun yerine birbirinize karsi hatalarinizi duzeltmeye bakin. Iletisime acik olun.

Mesela al karsina konus. Bu hareketin beni hem incitti hem korkuttu de. O da sana niye boyle tepki verdigini anlatsin. Muhim olan bir daha tekrarlanmamasi ki insallah boyle birseyi yasamazsiniz birdaha.

Siz önce söylediğimi iddia ettiğiniz cümlemi gösterin de ondan sonra polemikten bahsedin..
Demediğim şey konusunda iftira atarak beni suçlu çıkarmaya çalışmayın olur mu?
Kendinizi haklı çıkarmak için söylenmeyen şeyleri söylemeyin..

Vebal alıyorsunuz iftira atarak..
Anlamadan yorum yapmayın..

Hayır lütfen rica etsem incilerin dökümlez ise mutfağı da sen toplayabilir misin? Şeklinde sormalıydı. Aksi halde her türlü itilebilir, bağırılabilir.

Ivet ivet, pasa hazretleri o. Onun ile konustugunda iki defa düsünmek lazim. Nede olsa alt tarafinda ekstra birseyi var onun. Tüm gücünü o seyden aliyor. Biz kadinlarda o yokki canim. Bagirilmayida, itilmeyide hak ediyoruz hali ile

Olan iliskinize oldu bu olayin sonunda bari mutfak toparlandi mi? Buyuk bir ihtimal hayir! Bazen istemiorlarsa birakicaksin erkek milleti ustlerine gidilmesinden hoslanmiyor. Yaptiklari yasanilan guzel seyler degil bosanmayacaksan uzatma derim ben bi kere olmus insallah bi daha olmaz

Anlamadığım başka bir şey de şu. Adam t-shirtleri için raf istiyormuş ne zamandan beri konu sahibi onu ayarlamak için mutfağı toplamayı ertelemiş.
Burada bazı parlak zeka ürünü fikirler okuyorum. Mutfağı önce toplasaydın gibi.
Arkadaşlar sorun sizce gerçekten bu mu?
Adam rafını niye kendi düzenlemiyor diyen yok mu heey?
Evlenince kendimize yetişkin bir erkek çocuğu mu doğurmuş oluyoruz?
Eğer öyleyse ben halen bekarken birileri bu gerçeği bana söylesin.

Ivet ivet, pasa hazretleri o. Onun ile konustugunda iki defa düsünmek lazim. Nede olsa alt tarafinda ekstra birseyi var onun. Tüm gücünü o seyden aliyor. Biz kadinlarda o yokki canim. Bagirilmayida, itilmeyide hak ediyoruz hali ile
Bu şekilde zihniyetler devam ettikçe böyle de olmaya devam edecek maalesef

Saçma bişey birden çok büyümüş. Bence sizin ona bağırmanız da cinlerini tepesine getirmiş. Kesinlikle eşin haksız ama pişman olup özür dilerse güzelce barışın derim

Evet ben onu söyleyenlere ağzımı açıp bir şey bile diyemedim. Konu da ittirilme var, bağır ma var ama indirgendiği nokta mutfağı keşke daha önce toplasaydın.

feminen jenerasyon,!!talimata bak senn mufagi topla!pembe dizlerden oluyor bu nesil malesef..yok anam yok oyle erkek modelleri sadece pembe dizilerde varr,,
arizali modelleri orneklemeyin kemdinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…