esim bana vurdu

Polise gitmekten asla korkmuyorum, cekinmiyorum. Esime asla acimiyorum. Ama ABD sosyal hizmetler kurumu cocugu alabilir bizden, bundan cok korkuyorum. (Cocuk ABD vatandasi) Cok duydum cevremden orneklerini. Anne-baba kavga ediyor diye cocugu alabilirler. Cok katilar bu noktada, cocugu geri almak da cok zor bir surec.

Canim ben de ABD'deyim, 10 sene oldu geleli....bu zaman kadar esinden siddet gordugu icin cocugu elinden alinan anne hic duymadim...Okul sisteminde de calistim, yani aile ici siddetin en cirkin hallerine malesef sahit oldum...Sen burda madursun, tam tersi seni ve cocugu korumaya alip, esini iceri alirlar, universite de burslu ise okulu esin hakkinda disiplin karari alabilir. Yani sana ve cocuga bir sey olmaz, olan esine olur...

Anlattiklariniz üzerine , eşiniz ailesine ve size değer veriyor ancak eşinizin bir kopma noktası olmuş. Öfke patlaması yaşıyor resmen.Yaşadığınız durum gerçekten affedilemez, ne denilir bilemedim.
Terapi alması lazım.

Rosalone bak çocuğu almazlar diyorlar gözünü seveyim darp raporu al.

Ben çok üzüldüm bu konuya, sen fazla sessiz kalmışsın o yüzden rahat rahat kuduruyor bu adam. Boşanmayacaksın sanıyorum, öyleyse lütfen tavır değiştir evliliğinde yoksa hem sen hem yavrun daha çok acı çekersiniz. Biraz köşeye sinsin bu herif.

Geçmiş Konularına da biraz baktım arkadaşım. Eşin temizlik,yemek,düzen istiyor.beklentileri var.kv düzenli bir kadındır ve yemeğinide eksik etmiyordur büyük olasılıkla.boşanmayı düşünmüyorsan bunlara düzene sokabilirsin.eşinde ki gelişmeye şaşıracaksın uygularsan.

allah sabır versin gerçekten aynı babam sürekli bagırtı çagırtı boşanım bence takıntılı bir eş hem kendi çoçugunuzu hem de kendinizin ömrü gider

Eşiniz ayağınızı çarptığınızı iddia edebilir . Darp raporu bu kadar ciddi durumlarasebep olabiliyorsa ben rapor alın tavsiyesi veremem . Terapiye falan gitseniz ?

Ben en çok çocuğu hiç sevmiyor konusuna takıldım, derdi ne kızın ile. Benim için bu zaten bir boşanma sebebi olurdu, vurma konusuna hiç girmicem, kaba kalpsiz bir yobaz baba olmayı hiç hak etmiyor

Daha önce de vurdu bu adam sana kaç kere..yanılıyor muyum?

Eski konularınızı biliyorum. Böyle bir başlıkla konu açmanıza da şaşırmadım. Sırada ne var? Nereye kadar sabredeceksiniz? Bu adamın düzeleceği yok. Size ve yavrunuza yazık.

Peki arkadaslar ben nasil bosanabilirim? Yani ben ABD de yasiyorum ve bursum cok az. Kendim gecinirim ama cocugun bakimina yetmez. Ailem de turkiye de burada yalnizim. Hic bilmiyorum nasil yaparim ne ederim bosanma surecinde ve sonrasinda. Bir de bosanmamizin tr de olmasi lazim, buradan halledebilir miyiz bosanma islemini? Turkiyede olsaydim ailem yanimda olurdu burada 1 yasindaki cocukla ne yapabilirim ki, hem de ogrenciyim.

Git darp raporu al.
Boşa falan diyemeyeceğim bu senin kararın yaşadığın zorlukları tekrar tekrar hatırla.
Yeminle evlilikten soğuyorum böyle hanzoları gördükçe ya.

Darp raporu alsin tabiki de
Biseyi merak ediyorum raporda heemn kolluk kuvvetlerine haber veriyor dr ve is mahkemeye taşınıyor.
Insana bi kendine gelme fırsatı vermeden kanunen sessiz haklari yok mu kadınların
Direk size sordum gibi oldu ama bilen var mi?

Öküz anana vur öyle şimdi sen döv Diyecem zayıf bi bayansin herhalde ki birsey yapmıyorsun bana vuracak o yumruğu seve seve anasına sokardim!! Git ne duruyorsun darp raporu al mahkemeye var şiddet yaptığından dolayı bosuyorum bu hayvanı de uzaklastirirma kararı istiyorum de zaten kızını istemez sorumsuz kopek haketmek değil bir kadın ister ana avrat sövsün ben doverim ayse dover fatma dover ama ahmetler mehmetler dövemez erkeklere taslasin erkekligini!!

Eski konularını biliyorum.Eşinin dırdırından şikayetçiydin ama bu son yaptığı akıl alacak bir şey değil.

Eve döndü mü ,bir açıklama yaptı mı ?

Böyle canilere "Ayı veya öküz" demeyelim çünkü onların bir suçu yok. Sizde darp raporu alın bir an önce çünkü bugün ayağınıza yumruk atan yarın yüzünüze hatta yetinmeyip çocuğunuza bile vurabilir. Kıyamam masum sabi nelere şahit oluyor. Psikolojisi bozulur Allah korusun. Bence evliliğinizi gözden geçirin derim. Allah yardımcınız olsun.

Peki arkadaslar ben nasil bosanabilirim? Yani ben ABD de yasiyorum ve bursum cok az. Kendim gecinirim ama cocugun bakimina yetmez. Ailem de turkiye de burada yalnizim. Hic bilmiyorum nasil yaparim ne ederim bosanma surecinde ve sonrasinda. Bir de bosanmamizin tr de olmasi lazim, buradan halledebilir miyiz bosanma islemini? Turkiyede olsaydim ailem yanimda olurdu burada 1 yasindaki cocukla ne yapabilirim ki, hem de ogrenciyim.

Tr'den deki gibi burdaki mahkemelerde de bosanabilirsiniz. Mahkeme karari zaten konsolosluga iletilir. ulkeler arasi anlasma geregi iki ulkede bosanma kararini tanir.

Vize durumunuz ve maddi surecinizi bilmiyorum, eger masteriniz bittiyse OPT alirsiniz, o da size 1 sene ABd'de calisma hakki verir. Alaninizi bilmiyorum, is bulma konusu bolumuze, oldugunuz eyalete bagli...Doktora kabulunuz varsa zaten doktora bursu masraflarinizin bi kismini karsilar, ama ek is yapmaniz gerekir, burslar tek basina cocukla yetmeye bilir..(Gerci mahkeme babaya nafaka zorunlulugu getirir, o kismi ayri...)

Arkadaslar sonunda bu da basima geldi.

Dun esim uyurken oglen 12 gibi kizimi aldim disari ciktim, aksama kadar kizimla gezdik eglendik. Esime bir gun onceden sen de gel demistim, gelmem siz gidin dedi. Donus yolunda da alisveris merkesinde durduk esime babalar gunu hediyesi aldik. Ben yolda esimi aradim, iftara ancak yetisecegiz dolaptaki hazir yemegi cikarir misin dedim. Bir de ne olur yanina bir makarna yap dedim, hayir dedi, disarda yiyin dedi, cok yorgunuz eve gelecegiz dedim. Eger birsey hazirlamazsan ben gelince hazirlayacagim dedim. Tamam dedi konu kapandi. Eve geldik kizimla surat bin karis, ben neseli neseli gunumuzu anlatiyorum, surekli bana agir agir laf sokuyor falan. Cocugu hic sevmiyor, ilgilenmiyor o arada. Hediyesini verdik, hic orali olmuyor. Sakince ne oluyor, neden boyle davraniyorsun dedim, yok birsey diyor. Gece bir de arkadaslar gelecek yatili dedi, benim o gunlerde isim var daha sonra gelsinler dedim, demez olaydim geziyorken isimi yapmiyormusum da arkadas gelince mi aklima geliyormus, hayir diyemezmis, erteleyemezmis. Ne oluyor ya sana bugun boyle nefret ediyorum su sekilde davranislarindan dedim, elindeki telefonu firlatti, kalkti tepindi, bagirdi cagirdi, kapilari carpti. Kizim diger odada uyuyordu, kizimi uyandi, agladi.

Bu sabah da ben uyuyorum, kizim uyanmis, geldi yanima kalk cocuga bak dedi. Uykulu uykulu tamam dedim. Bir daha dedi tamam cocugu birak dedim. Uykuluyum yani tamam kalkacagim, birden nasil kalkayim. Kalk diye bagirdi cagirdi, sinirlendi birden yumruguyla bacagima sertce bir vurdu, neye ugradigimi bilemedim, kizim yanimdaydi, yine korktu, yerinde hopladi garibim. Bu yine kapilari carparak cikti gitti.

Baya zoruma gitti bu durum, Bacagim morarmis, agriyor da. Kizimin yaninda beni dovuyor artik. Ilk defa geliyor bu basima. Ben bu adamdan iyice nefret etmeye basladigimi hissediyorum. Ama bir turlu anlamiyorum, neden boyle davraniyor, neden vuruyor? Vuracak ne yaptim ki? Cok zoruma gidiyor, mubarek gun.
Bi de oruç mu tutuyor eşin?

Siz ylsy bursuyla mi gittiniz oraya
Donuste trde bi unide baslayacaksiniz degil mi

Burs yetmeyebilir ama napicaksiniz boyle
Bu siddet artarak devam ederse bu sefer de doktoranin bitmesini mi bekliceksiniz
Esiniz de cocuk icin bi miktar para verir heralde bosarsiniz nafaka olarak

Bosanmaya niyetiniz yoksa da bu isin ustunu kapatmayin darp raporu alin

Bi dahakine polise gideceginizi söyleyin
Polise giderseniz basina neler gelecegini tahmin edecek kadar zekidir heralde

senin kocanın kafa karışık.Neye bu kadar güveniyorda durduk yere huzursuzluk çıkarıyor diye düşünürüm böyle insanlar için.Ama mübarek ayda adamın günahını almıyım.Benim bakış açım bu yönde.Çok yürekli huzursuzluktan kaybetmekten korkmayan adamın güvendiği başka bişey vardır gibi gelir. Sizdede eşinin böyle kızıcağı bi durum yokken bu kadar coşması bana farklı bişey düşündürmedi.

Back
X