Arkadaslar sonunda bu da basima geldi.
Dun esim uyurken oglen 12 gibi kizimi aldim disari ciktim, aksama kadar kizimla gezdik eglendik. Esime bir gun onceden sen de gel demistim, gelmem siz gidin dedi. Donus yolunda da alisveris merkesinde durduk esime babalar gunu hediyesi aldik. Ben yolda esimi aradim, iftara ancak yetisecegiz dolaptaki hazir yemegi cikarir misin dedim. Bir de ne olur yanina bir makarna yap dedim, hayir dedi, disarda yiyin dedi, cok yorgunuz eve gelecegiz dedim. Eger birsey hazirlamazsan ben gelince hazirlayacagim dedim. Tamam dedi konu kapandi. Eve geldik kizimla surat bin karis, ben neseli neseli gunumuzu anlatiyorum, surekli bana agir agir laf sokuyor falan. Cocugu hic sevmiyor, ilgilenmiyor o arada. Hediyesini verdik, hic orali olmuyor. Sakince ne oluyor, neden boyle davraniyorsun dedim, yok birsey diyor. Gece bir de arkadaslar gelecek yatili dedi, benim o gunlerde isim var daha sonra gelsinler dedim, demez olaydim geziyorken isimi yapmiyormusum da arkadas gelince mi aklima geliyormus, hayir diyemezmis, erteleyemezmis. Ne oluyor ya sana bugun boyle nefret ediyorum su sekilde davranislarindan dedim, elindeki telefonu firlatti, kalkti tepindi, bagirdi cagirdi, kapilari carpti. Kizim diger odada uyuyordu, kizimi uyandi, agladi.
Bu sabah da ben uyuyorum, kizim uyanmis, geldi yanima kalk cocuga bak dedi. Uykulu uykulu tamam dedim. Bir daha dedi tamam cocugu birak dedim. Uykuluyum yani tamam kalkacagim, birden nasil kalkayim. Kalk diye bagirdi cagirdi, sinirlendi birden yumruguyla bacagima sertce bir vurdu, neye ugradigimi bilemedim, kizim yanimdaydi, yine korktu, yerinde hopladi garibim. Bu yine kapilari carparak cikti gitti.
Baya zoruma gitti bu durum, Bacagim morarmis, agriyor da. Kizimin yaninda beni dovuyor artik. Ilk defa geliyor bu basima. Ben bu adamdan iyice nefret etmeye basladigimi hissediyorum. Ama bir turlu anlamiyorum, neden boyle davraniyor, neden vuruyor? Vuracak ne yaptim ki? Cok zoruma gidiyor, mubarek gun.