esim bana vurdu

Eşin sanki daha egitimsiz, ego tatmin edecek birini arıyor gibi. Siz ikinizde doktora yapiyorsunuz, ders calisiyorsunuz, çocuğunuz var. Ona sanki annesi gibi pışpışlayacak biri lazim. Ben öyle anladim.
Annesi gibi birini zaten hasretle yana yana ariyor. Her sabah kahvaltisi cesit cesit hazir olsun istiyor, yatagi acilsin, toplansin, kiyafetleri banyoya girerken hazirlanip konulsun. Ev tertemiz, piril piril olsun. Cocukla hep ilgileneyim, ayni zamanda derslerimi tam zamaninda, tam tesekkul hazirlayayim. Ama olmaz yani, olmayacagini kendisi de biliyor. Benim egitimimi benden cok o istiyor. Kendisi gibi doktorali olmami istiyor. Her isi bilmemi, halletmemi istiyor yani. Ama bu sabah sabah bana vurma sebebi degil ki. Neden oyle sempatik bur animda, hediyeler almisim, bebegimle eglenmisim, neseliyim kavga ediyor ki, neden sabah sabah vuruyor ki?

Canim aslında kendinde soyluyorsun adamın beklentisi farklı. Beklentisi olmayınca hircinlasmis. Tabii ki bu bir sebep mi sana vurması için tabii ki değil. Eşin şu konuda hayal görüyor; her şey mükemmel olmaz, olamaz. Sen busun ve birçok kadının yapmasi gerekeni yapiyorsun bence; eğitimine önem veriyorsun. Ya seni böyle kabul edecek yada çekip gidecek.Senin kocan egitimli hizmetçi istiyor sen olmayincada hircinlasiyor.

Nedeni basit diil mi ? Bunların hepsini yaparken aynı zamanda ezik pasif ona bağımlı olmanı istiyor . Hayatının merkezin de ''O'' olsun istiyor.

Ben çok kinci bi insanım
bana daha önce vuran bi adama ben hediyeyi alır münasip bir yerine teperim onu
Bu kadar basiretsiz olmayın ne babalar günü hediyesi ?

Canım boşa su adamı ben çünkü senin yaşadıklarını yaşadım 2. Çocuğumdan sonra beni dövmeye başladı yok ondan sonra farklı farklı şeyler istedi yapmayınca dövdü falan yine ben ama direk bosardim ve kurtuldu bence sen bosan canım...

hep mi böyle davranıyor
çok sacmasapan tepkıler vermiş

konuyu bir yere kadar okudum.
anladığım kadarıyla adam düzelsin istiyorsun başkada beklentin yok.
ama adama düzelmeyi bırak gün geçtikçe katlayarak çirkefleşiyor.
muhetemelen bundan sonra da kafa göz dalar. sonra insanların içinde hakaretler eder ve dayağa geçer.
yani düzelmez.
çocuğuna acıyorsun o yüzden boşanmıyorsun ama ben senin çocuğuna şu an bile acıyorum. gözünün önünde annesi azarlanıyor dayak yiyor aşağılanıyor. çok kötü bir durum. pısırık, ezik bir anne ve şiddet eğilimli baba olarak beynine kazınacaksınız. fena yani.

"vuracak ne yaptım ki" birşey mi yapman gerekiyor.Ya da birşey yapsan da vurması mı gerekiyor.
Bir de anlayamadığım,sana sormadan yatılı msafir kabul etmek nasıl bir şeydir.

Bunu sadece bir konuda söylerim işin içinde şiddet varsa. BOŞANIN. Yoksa bu durum artarak devam edecek ve siz bile anlamayaçaksınız şiddetin hangi arada bu kadar arttığını.

Sana yazık değil mi ?
Çocuğuna yazık değil mi ?
Siz bu adamın gönlünü yapmak için mi geldiniz dünyaya ?
Anladığım kadarıyla belki güzel günleriniz de olur diye sabrediyorsun bu adama. Ama ya hiç gelmezse o günler. Ya tüm emeklerin boş bir ümit uğrunaysa.

Öncelikle uzgunum böyle şeylerle hala karşılaşıyor olmamız onur kırıcı sabırlı ol ve dua et senin için hayirli olan ne ise o olsun insaAllah.erkekler düşüncesizce eve misafir çağırma konusunda da ayni lar demekki bnmkide aynı şeyi yapıyor hatta su anda hala evimdeler 1aylik yatili misafir biz calisiyoruz bu arada
Vurma konusunda içinden geçeni yap senin hayatın senin sınavın senin emeklerin...

neden boşanmıyosun, çocuğun için mi?

50 tane konun var bi de.

Ben çok kinci bi insanım
bana daha önce vuran bi adama ben hediyeyi alır münasip bir yerine teperim onu
Bu kadar basiretsiz olmayın ne babalar günü hediyesi ?
Hediye aldıktan ertesi günü olmuş şiddet.

Hep diyorum bir etkiye iki tepki yapacaksın alttan almak mülayim olmak böyle adamları daha da kudurtur.

bari buraya yazıp bizim sinirimizi bozmayın çünkü hiç bir şey yapmayacaksınız buraya teselli aramaya geldiyseniz yanlış yer kimse size katlanın çocuğunuz var demez yemin ediyorum sizin gibi kadınların yazdıklarını okumamak için bir daha birderdim var bölümüne bakmıycam evlilikten soğudum enerjim düştü hayır bişey yapsanız sorununuz için gam yemem gelip gidip yok beni aldattı yok bana vurdu ama sonuç hiçbişey ne demeye yazarsınız anlamam sinirim bozuldu sabah sabah yine

Neden boşanmiyorsun?
Yoksa "çocuğum için" diyerek mi kendini kandırıyorsun?

Aslında tek başına yaşayacak ve dul kalacak cesaretin yok ama çocuğum için bosanmiyorum diyerek "vefakar cefakar anne" rolüne bürünüyorsun di mi...
Bu rol seni rahatlatiyor. Ne kadar özgüvensiz ve çaresiz olduğunu düşünmüyorsun böylece

Bekar biri olarak boşanın vs diyemem ama çocuğunuzun ruh sağlığını düşünün.
Lütfen onu koruyun,evli olsanız da boşansanız da.
Evlilik terapisine gittiniz mi hiç?gitmeyi düşünüyor musunuz?

dışar da birine yada sana bir kızmış
keyfiyen vurulmaz öyle ne demek yani
hastaneye git darp raporu al bence
iyi bir derse ihtiyacı var

Bayanlar, artık çocuğum için katlanıyorum demeyin ya ne olursunuz demeyin. Maddi durumum yok toparlanıp yoluma bakacağım deyin ama çocuğunuzu bahane etmeyin. Çocuklarını bahane eden bir annenin evladı olarak çocuğunuzu sağlıksız şiddet dolu bir ortamda büyütmeye calışarak iyi bir şey yapmıyorsunuz. Çocuğunuzun ileride yaşayacağı benzer olaylardan sonra sizi suçlayacağına emin olabilirsiniz. Böyle ortamda yetişen kız çocuklarının yüksek oranda anne gibi pasif ezik erkekler ise baba gibi kadına herşeyi mübah gören tipler oluyor. Şuan hoşlanmadığınız bir durum yaşıyorsunuz ve bunu çocuğunuza işliyorsunuz. Nasıl reva görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…