Annesi gibi birini zaten hasretle yana yana ariyor. Her sabah kahvaltisi cesit cesit hazir olsun istiyor, yatagi acilsin, toplansin, kiyafetleri banyoya girerken hazirlanip konulsun. Ev tertemiz, piril piril olsun. Cocukla hep ilgileneyim, ayni zamanda derslerimi tam zamaninda, tam tesekkul hazirlayayim. Ama olmaz yani, olmayacagini kendisi de biliyor. Benim egitimimi benden cok o istiyor. Kendisi gibi doktorali olmami istiyor. Her isi bilmemi, halletmemi istiyor yani. Ama bu sabah sabah bana vurma sebebi degil ki. Neden oyle sempatik bur animda, hediyeler almisim, bebegimle eglenmisim, neseliyim kavga ediyor ki, neden sabah sabah vuruyor ki?Eşin sanki daha egitimsiz, ego tatmin edecek birini arıyor gibi. Siz ikinizde doktora yapiyorsunuz, ders calisiyorsunuz, çocuğunuz var. Ona sanki annesi gibi pışpışlayacak biri lazim. Ben öyle anladim.
Canim aslında kendinde soyluyorsun adamın beklentisi farklı. Beklentisi olmayınca hircinlasmis. Tabii ki bu bir sebep mi sana vurması için tabii ki değil. Eşin şu konuda hayal görüyor; her şey mükemmel olmaz, olamaz. Sen busun ve birçok kadının yapmasi gerekeni yapiyorsun bence; eğitimine önem veriyorsun. Ya seni böyle kabul edecek yada çekip gidecek.Senin kocan egitimli hizmetçi istiyor sen olmayincada hircinlasiyor.Annesi gibi birini zaten hasretle yana yana ariyor. Her sabah kahvaltisi cesit cesit hazir olsun istiyor, yatagi acilsin, toplansin, kiyafetleri banyoya girerken hazirlanip konulsun. Ev tertemiz, piril piril olsun. Cocukla hep ilgileneyim, ayni zamanda derslerimi tam zamaninda, tam tesekkul hazirlayayim. Ama olmaz yani, olmayacagini kendisi de biliyor. Benim egitimimi benden cok o istiyor. Kendisi gibi doktorali olmami istiyor. Her isi bilmemi, halletmemi istiyor yani. Ama bu sabah sabah bana vurma sebebi degil ki. Neden oyle sempatik bur animda, hediyeler almisim, bebegimle eglenmisim, neseliyim kavga ediyor ki, neden sabah sabah vuruyor ki?
Annesi gibi birini zaten hasretle yana yana ariyor. Her sabah kahvaltisi cesit cesit hazir olsun istiyor, yatagi acilsin, toplansin, kiyafetleri banyoya girerken hazirlanip konulsun. Ev tertemiz, piril piril olsun. Cocukla hep ilgileneyim, ayni zamanda derslerimi tam zamaninda, tam tesekkul hazirlayayim. Ama olmaz yani, olmayacagini kendisi de biliyor. Benim egitimimi benden cok o istiyor. Kendisi gibi doktorali olmami istiyor. Her isi bilmemi, halletmemi istiyor yani. Ama bu sabah sabah bana vurma sebebi degil ki. Neden oyle sempatik bur animda, hediyeler almisim, bebegimle eglenmisim, neseliyim kavga ediyor ki, neden sabah sabah vuruyor ki?
hep mi böyle davranıyorArkadaslar sonunda bu da basima geldi.
Dun esim uyurken oglen 12 gibi kizimi aldim disari ciktim, aksama kadar kizimla gezdik eglendik. Esime bir gun onceden sen de gel demistim, gelmem siz gidin dedi. Donus yolunda da alisveris merkesinde durduk esime babalar gunu hediyesi aldik. Ben yolda esimi aradim, iftara ancak yetisecegiz dolaptaki hazir yemegi cikarir misin dedim. Bir de ne olur yanina bir makarna yap dedim, hayir dedi, disarda yiyin dedi, cok yorgunuz eve gelecegiz dedim. Eger birsey hazirlamazsan ben gelince hazirlayacagim dedim. Tamam dedi konu kapandi. Eve geldik kizimla surat bin karis, ben neseli neseli gunumuzu anlatiyorum, surekli bana agir agir laf sokuyor falan. Cocugu hic sevmiyor, ilgilenmiyor o arada. Hediyesini verdik, hic orali olmuyor. Sakince ne oluyor, neden boyle davraniyorsun dedim, yok birsey diyor. Gece bir de arkadaslar gelecek yatili dedi, benim o gunlerde isim var daha sonra gelsinler dedim, demez olaydim geziyorken isimi yapmiyormusum da arkadas gelince mi aklima geliyormus, hayir diyemezmis, erteleyemezmis. Ne oluyor ya sana bugun boyle nefret ediyorum su sekilde davranislarindan dedim, elindeki telefonu firlatti, kalkti tepindi, bagirdi cagirdi, kapilari carpti. Kizim diger odada uyuyordu, kizimi uyandi, agladi.
Bu sabah da ben uyuyorum, kizim uyanmis, geldi yanima kalk cocuga bak dedi. Uykulu uykulu tamam dedim. Bir daha dedi tamam cocugu birak dedim. Uykuluyum yani tamam kalkacagim, birden nasil kalkayim. Kalk diye bagirdi cagirdi, sinirlendi birden yumruguyla bacagima sertce bir vurdu, neye ugradigimi bilemedim, kizim yanimdaydi, yine korktu, yerinde hopladi garibim. Bu yine kapilari carparak cikti gitti.
Baya zoruma gitti bu durum, Bacagim morarmis, agriyor da. Kizimin yaninda beni dovuyor artik. Ilk defa geliyor bu basima. Ben bu adamdan iyice nefret etmeye basladigimi hissediyorum. Ama bir turlu anlamiyorum, neden boyle davraniyor, neden vuruyor? Vuracak ne yaptim ki? Cok zoruma gidiyor, mubarek gun.
"vuracak ne yaptım ki" birşey mi yapman gerekiyor.Ya da birşey yapsan da vurması mı gerekiyor.Arkadaslar sonunda bu da basima geldi.
Dun esim uyurken oglen 12 gibi kizimi aldim disari ciktim, aksama kadar kizimla gezdik eglendik. Esime bir gun onceden sen de gel demistim, gelmem siz gidin dedi. Donus yolunda da alisveris merkesinde durduk esime babalar gunu hediyesi aldik. Ben yolda esimi aradim, iftara ancak yetisecegiz dolaptaki hazir yemegi cikarir misin dedim. Bir de ne olur yanina bir makarna yap dedim, hayir dedi, disarda yiyin dedi, cok yorgunuz eve gelecegiz dedim. Eger birsey hazirlamazsan ben gelince hazirlayacagim dedim. Tamam dedi konu kapandi. Eve geldik kizimla surat bin karis, ben neseli neseli gunumuzu anlatiyorum, surekli bana agir agir laf sokuyor falan. Cocugu hic sevmiyor, ilgilenmiyor o arada. Hediyesini verdik, hic orali olmuyor. Sakince ne oluyor, neden boyle davraniyorsun dedim, yok birsey diyor. Gece bir de arkadaslar gelecek yatili dedi, benim o gunlerde isim var daha sonra gelsinler dedim, demez olaydim geziyorken isimi yapmiyormusum da arkadas gelince mi aklima geliyormus, hayir diyemezmis, erteleyemezmis. Ne oluyor ya sana bugun boyle nefret ediyorum su sekilde davranislarindan dedim, elindeki telefonu firlatti, kalkti tepindi, bagirdi cagirdi, kapilari carpti. Kizim diger odada uyuyordu, kizimi uyandi, agladi.
Bu sabah da ben uyuyorum, kizim uyanmis, geldi yanima kalk cocuga bak dedi. Uykulu uykulu tamam dedim. Bir daha dedi tamam cocugu birak dedim. Uykuluyum yani tamam kalkacagim, birden nasil kalkayim. Kalk diye bagirdi cagirdi, sinirlendi birden yumruguyla bacagima sertce bir vurdu, neye ugradigimi bilemedim, kizim yanimdaydi, yine korktu, yerinde hopladi garibim. Bu yine kapilari carparak cikti gitti.
Baya zoruma gitti bu durum, Bacagim morarmis, agriyor da. Kizimin yaninda beni dovuyor artik. Ilk defa geliyor bu basima. Ben bu adamdan iyice nefret etmeye basladigimi hissediyorum. Ama bir turlu anlamiyorum, neden boyle davraniyor, neden vuruyor? Vuracak ne yaptim ki? Cok zoruma gidiyor, mubarek gun.
Bunu sadece bir konuda söylerim işin içinde şiddet varsa. BOŞANIN. Yoksa bu durum artarak devam edecek ve siz bile anlamayaçaksınız şiddetin hangi arada bu kadar arttığını.Arkadaslar sonunda bu da basima geldi.
Hediye aldıktan ertesi günü olmuş şiddet.Ben çok kinci bi insanım
bana daha önce vuran bi adama ben hediyeyi alır münasip bir yerine teperim onu
Bu kadar basiretsiz olmayın ne babalar günü hediyesi ?
14 sayfa olmuş artık özünde iyi biri noktasına gelinmistir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?