- Konu Sahibi ayse06melekber
bu işin sırrını bi anlatsa keşke bize
hanımlar kendınızı çok hırpalıyorsunuz o yapmıyorsa sızde yapmayın 1 hafta bır ev rezıl olsun adamlar açlıktan kırılsın dışardan yemek söyleyın yada yatın kanepeye aaayyy cok hastayım aşkım ölüyorum bitanem başım döndü şekerim düştü tansiyonum fırladı yahu bahane mı yook siz mi eşlerinize çok aşıksınız da kıymıyorsunuzsanıyorsunuz ki sizde işi yapmazsanız dünya duracak ya da herkes ölecek azcık rahat olun
adamlar sıze hiç acımıyor amma yahu ben bir şeye kızsam tövbe elimi sürmem çocuğumu yedirir uyuturum adam sürünsün
kızlar onlar erkek ve sorumlulukları sırtılarından alırsanız olmaz yükün altında kalır ezılırsınız
vallahı erkekleştik biz herşeye yetişelim mükemmel olalım ıstıyoruz adamlarda kadınlaştı resmen evde otursun tv ızlesın ellerıne de bırer şiş verelim kazak hırka örsünler
azcık nazenın olun yahu cıtkırıldım olun ay ben yapamam ki ben beceremedim bitanem bakarmısın eder misin yardım ısteyın ama nazla yapın bunu bence...
zaten sende bana yardım etmıyorsun cocuğa bakmıyorsun evı temızlememe yardım etmıyosun höt höt zöt zöt dersek olmaz ki adamlar kaçar gibime geliyor
ha tabı bunu yapabılmek içinde çelik gibi sabır olması lazım orası ayrı![]()
bir arkadaşımda ev hanımı eşi börek bile açıyor valla dedim sende ki şans azıcığını bana ver bu işin sırrı neymiş açıklıyorum: akşama kadar kendime bakıyorum, evi istersem temizliyorum tam teşekküllü yemegimi hazırlıyorum akşam işten gelmeden süsleniyorum gelince canım cicimler adam yorgun bende dinlenmiş iştah zirvede adamı baştan çıkarıyorum adama göz açtırmıyorum bana yetişemiyor dişarıya bakacak vakti olmuyor hipnotize etmişim gibi ne desem yapıyo sende yap bak neler oluyo diyo..... bende vakit yok bacım ne yapayım dedim