Eşim bana yardımcı olmuyor

bu işin sırrını bi anlatsa keşke bize:1::1::1:

hanımlar kendınızı çok hırpalıyorsunuz o yapmıyorsa sızde yapmayın 1 hafta bır ev rezıl olsun adamlar açlıktan kırılsın dışardan yemek söyleyın yada yatın kanepeye aaayyy cok hastayım aşkım ölüyorum bitanem başım döndü şekerim düştü tansiyonum fırladı yahu bahane mı yook siz mi eşlerinize çok aşıksınız da kıymıyorsunuz:1::1: sanıyorsunuz ki sizde işi yapmazsanız dünya duracak ya da herkes ölecek azcık rahat olun
adamlar sıze hiç acımıyor amma yahu ben bir şeye kızsam tövbe elimi sürmem çocuğumu yedirir uyuturum adam sürünsün

kızlar onlar erkek ve sorumlulukları sırtılarından alırsanız olmaz yükün altında kalır ezılırsınız

vallahı erkekleştik biz herşeye yetişelim mükemmel olalım ıstıyoruz adamlarda kadınlaştı resmen evde otursun tv ızlesın ellerıne de bırer şiş verelim kazak hırka örsünler:1::1::1:

azcık nazenın olun yahu cıtkırıldım olun ay ben yapamam ki ben beceremedim bitanem bakarmısın eder misin yardım ısteyın ama nazla yapın bunu bence...

zaten sende bana yardım etmıyorsun cocuğa bakmıyorsun evı temızlememe yardım etmıyosun höt höt zöt zöt dersek olmaz ki adamlar kaçar gibime geliyor:1::1:

ha tabı bunu yapabılmek içinde çelik gibi sabır olması lazım orası ayrı:1:

bir arkadaşımda ev hanımı eşi börek bile açıyor valla dedim sende ki şans azıcığını bana ver bu işin sırrı neymiş açıklıyorum: akşama kadar kendime bakıyorum, evi istersem temizliyorum tam teşekküllü yemegimi hazırlıyorum akşam işten gelmeden süsleniyorum gelince canım cicimler adam yorgun bende dinlenmiş iştah zirvede adamı baştan çıkarıyorum adama göz açtırmıyorum bana yetişemiyor dişarıya bakacak vakti olmuyor hipnotize etmişim gibi ne desem yapıyo sende yap bak neler oluyo diyo..... bende vakit yok bacım ne yapayım dedim

bu sorun bende dahil birçok bayanın sorunu arkadaşım
hatta bu konuyla ilgili kendi sorunlarımı anlatan bir konu bile açmıştım
evin maddi ve manevi yükünü taşımak gerçekten çok zor
buradaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda şimdi daha iyiyiz ama tabiki yine sorumluluğun çoğu bende

gerek kk da gerekse çalıştığım iş yerindeki kadınların yaşadığı sorunlar bunlar
nedeni ise; artık babalarımızın zamanındaki erkeklerin tamamiyle ölmüş olmaları
nerde o ben karımı çalıştırtmam, evimin kadını, çocuklarımın anası ol, sana gömleğimi satar yine bakarım diyen erkekler...
şimdiki erkekler,eşi hem evde çalışsın,hem işte çalışsın , kendileri de yan gelip yatsın istiyorlar
birde üstüne üstlük utanmadan karısının cebindeki parayı kuruşu kuruşuna sorguluyorlar
utanmaz, sıkılmaz ve vicdansız insanlar
:47::47::47:

Şu cilve olayı bendede var bakmayın siz yazılarım sert olduğuna kadın doğru söylemiş cilve ile iş yaptırabiliyorsun erkeklere

Şu cilve olayı bendede var bakmayın siz yazılarım sert olduğuna kadın doğru söylemiş cilve ile iş yaptırabiliyorsun erkeklere

peki cilveden kasıt nedir sadece süslenip püslenip karşısına çıkıp yaptırmak mı?
ben bunu hiç anlamıyorum eşim de nama sürekli cilveli ol kadınlığını kullan diyo ama hala anlamış değilm
yatakda bi problem yok bunu halinden anlıyabliyrm ama kadınlık ve cilve eşlere nasıl kullanılıyo öfff

peki cilveden kasıt nedir sadece süslenip püslenip karşısına çıkıp yaptırmak mı?
ben bunu hiç anlamıyorum eşim de nama sürekli cilveli ol kadınlığını kullan diyo ama hala anlamış değilm
yatakda bi problem yok bunu halinden anlıyabliyrm ama kadınlık ve cilve eşlere nasıl kullanılıyo öfff

sana katılıyorum bende anlamadım ne yani kırıtınca herşey oluyormu bumu yani bütün olay :26:valla erkek erkek olacak kadınına önce kadın gibi davranacak kadınlar erkeklik yapmaktan kadınlıgın nasıl oldugunu unuttu:52:

evlenmeden önceki halınızı bır hatırlayın kocalarınız sızın o hallerınıze aşık olmadı mı? sizler şimdiye nazaran daha heyecanlı daha neşeli değil miydiniz? erkekler eğlenmek ıstıyorlar ama evlenınce kadınlar kendlerını evlerıne adıyorlar kocalarına değil... kapının tozu, makınadaki bulaşıklar :18:ayy çamaşırı asmadım ütümü yapmadım:18: oooofff yeter deyin bir kerede...yanı iş sadece kırıtmaksa kırıtıverın sadece kocanız için...bu forumda bır hanım kocası için oryantal öğreniyordu ve demişti ki o mutlu olsun dıye herşeyı denerım öğrenırım ....

bi an için bile eşinizle flört etmekten vazgeçmeyın bence erkekler neşeli kadınları se-vi-yooorr...

çamasırı da yıkamayıverın bır kerede ışe kötü gömlekle gitsin ama işten gelmek için sizi görmek için sabırsızlansın adam yaaa...

kadınlık deyince sadece yatak değil ki kadınlık...
işve cilve nasıl oluyor derseniz cilve işve pervasızlıkla ve azcıkta utanmazlıkla oluyor ay bunu yapsam acaba adama saçma gelir mi diye kendinizi frenlediğinizi düşünüyorum sonuçta bu kadınların içinde olan birşey bence...frenlemeyın kendınızı hıslerınızı olduğu yerde olduğu gıbı pat pat pat gösterin...adamın gözleri şöyle olsun:53::53::53::53::53:

böyle adama çocuk doğurmayacaksın ay okurken çok sinir oldum bunlar hayatı paylaşmak değil evdeki kadını annesinin yerine koymak ,

Çocuktan laf açılınca "şimdi sefanı sür madem,çocuk olunca sıkıysa yapma" diyorum "yaparım ben sana kıyamam" diyo.
ama göreceeeeez :))

bence erkeklere evlenmeden önce üremeyle ilgili bilgi verilmeli. sanki kadınlar kuluçkaya yatıp yapıyor çocukları bu ne ya? ortak ürün arkadaş sevgiyse erkek de verebilir ayrıca artık teknolojiyle birlikte herşey pratik bence öğrenmek istemiyor.

Zor bir ikili olmussunuz bence :1: Başak kadını evi yürüten kişidir zaten..allah yardımcın olsun canım:16:

Amin canım cümlemize inşallah.Başağın yanından bile geçmemiş benim eşim.Ben gerçekten mükemmliyetçiyim o ise hiç önemsemez bazı şeyleri,olsa da olur olmasa da.
Gerçi o biraz da benden kaynaklanıyo.Ben çoğu şeyi düşündüğüm için onun kafası rahat oluyo.Evin düzenini ona bıraksam işin içinden bidaha çıkamam.
Kesin yükseleni öküzdür :))) ordan kaybediyorum.

off kızlar bende aynı durumdayım eşim evlendiğimizde ufak tefek yardım ediyordu şuan 9 aylık birde bebeim var sabah çocuğu anneme bırakmak almak benim görevim market pazar c.tesi pazar evde olduğum için benim görevim temizlik ütü bulaşık çamaşır hep benim görevim. h.sonu ancak yetiştiriyorum 2-3 haftada bir misafir alabiliyorum eşim buna bile laf söylüyor yok kimse gelmiyormuş diyorum yoruluyorum diyor sırtında yükmü taşıyorsun çamaşırı makina yıkıyor bulaşığı makina yıkıyor laf yetiştiremiyorum inanın yinede haksız ben oluyorum o zamanda diyorum acaba gerçekten birşey yapmıyormuyum kendimi suçluyorum:18:

2 senelik evlyyim nişanlıyken ev alıp borçlandık mayısta bitiyor kısmetse inanın 2 senedir üstüme 2 tane bady aldım sadece hep bekarlığım kıyafetlerimi giyiyorum hep idare ediyorum borcumuz var diye daha nasıl bir eş olayım bilmiyorum

Amin canım cümlemize inşallah.Başağın yanından bile geçmemiş benim eşim.Ben gerçekten mükemmliyetçiyim o ise hiç önemsemez bazı şeyleri,olsa da olur olmasa da.
Gerçi o biraz da benden kaynaklanıyo.Ben çoğu şeyi düşündüğüm için onun kafası rahat oluyo.Evin düzenini ona bıraksam işin içinden bidaha çıkamam.
Kesin yükseleni öküzdür :))) ordan kaybediyorum.

Hahahahahah :)))))çok güldüm...Bütün erkeklerin yükselen burcu öküzdür canım:1: Ben de oğlak erkeğiyle ugrasıyorum ve kendim ikizlerim düşünsene..Beence de evin düzeninin sende olması cok daha iyi :)) Ama iş kısmı bizlerde olmasa bari cok ıyı olurdu..Nerde o eski zamanların adam gibi adamları :((

off kızlar bende aynı durumdayım eşim evlendiğimizde ufak tefek yardım ediyordu şuan 9 aylık birde bebeim var sabah çocuğu anneme bırakmak almak benim görevim market pazar c.tesi pazar evde olduğum için benim görevim temizlik ütü bulaşık çamaşır hep benim görevim. h.sonu ancak yetiştiriyorum 2-3 haftada bir misafir alabiliyorum eşim buna bile laf söylüyor yok kimse gelmiyormuş diyorum yoruluyorum diyor sırtında yükmü taşıyorsun çamaşırı makina yıkıyor bulaşığı makina yıkıyor laf yetiştiremiyorum inanın yinede haksız ben oluyorum o zamanda diyorum acaba gerçekten birşey yapmıyormuyum kendimi suçluyorum:18:

HEpimiz aynı adamdan bahsedıyoruz gıbı gelıyor bazen :52::52::52:

Hahahahahah :)))))çok güldüm...Bütün erkeklerin yükselen burcu öküzdür canım:1: Ben de oğlak erkeğiyle ugrasıyorum ve kendim ikizlerim düşünsene..Beence de evin düzeninin sende olması cok daha iyi :)) Ama iş kısmı bizlerde olmasa bari cok ıyı olurdu..Nerde o eski zamanların adam gibi adamları :((

Eşim çalışma dese de çalışırım ama bana yardımcı olmaması kötü oluyo.
Bak mesela dün yemek masasını toplayıp bulaşıkları yıkaması kaldırması bile yetti bana. (Zorla yaptırdım :)))
O mutfağı toparlarken ben de şöyle bi süpürüp sildim.Çamaşır yıkadım toz aldım.
Öyle güzel yıkamış ki düdüklüye baktığımda ne pişirdiğim belli oluyodu o derece yani :))))
İşte o yapınca arkasından ben de kontrol etmek durumunda kalıyorum.
Diyo ki "seni kurtarıcam bu hayattan".Nasıl diyorum.Çok paralı bi iş bulup senin işlerine koşan birini tutacam diyo :))

2 senelik evlyyim nişanlıyken ev alıp borçlandık mayısta bitiyor kısmetse inanın 2 senedir üstüme 2 tane bady aldım sadece hep bekarlığım kıyafetlerimi giyiyorum hep idare ediyorum borcumuz var diye daha nasıl bir eş olayım bilmiyorum

ben de valla aynıyım neden pembe giyiniyosun diyolar,napim ben onları bekarken aldım :D
kocamın sigarasından bana para kalmıyo ama artık isyan bayrağını açtım bikaç aydır senin sigaran varsa bende ayda bir kendime bişeyler alırım diyorum.
küçük de olsa alıyorum bişeyler.

Kızlar yazdıklarınızı okudum,böyle erkekleri de kadınlar yetiştirdiği için üzüldüm.
Nasıl böyle düşüncesiz yetiştirmiş anneleri :((

ben de valla aynıyım neden pembe giyiniyosun diyolar,napim ben onları bekarken aldım :D
kocamın sigarasından bana para kalmıyo ama artık isyan bayrağını açtım bikaç aydır senin sigaran varsa bende ayda bir kendime bişeyler alırım diyorum.
küçük de olsa alıyorum bişeyler.

Benim eşimin sigarası yok çok şükür aldığımızı zorunlu ihtiyaçlar hariç (yeme +yol + bbeğin masrafı) borca yatırıyoruz diyorum üstüme başıma birşey alayım diyor idare idare:D

Back
X