Eşim bana yardımcı olmuyor

Kızlar yazdıklarınızı okudum,böyle erkekleri de kadınlar yetiştirdiği için üzüldüm.
Nasıl böyle düşüncesiz yetiştirmiş anneleri :((

Canım valla kayınvalideme bakıyorum da melek gibi günahını alamam.Çok üzülür bana eşime kızar yardım et o kız akşama kadar çalışıyo der.
Evine gittiğimde yemekler verir gönderir,düşüncelidir.Ama 2 tane oğlu ve kocası 3 erkek olunca bide ev hanımı olunca koşturmuş da koşturmuş.Eşimde alışmış.
Kadına da kızamıyorum.Ama artık evlenmiş eşimin değişmesi lazım.Yani ben de evlenmeden önce yapmadığım işleri yapmak zorunda kalıyorum.Evlilik bu sonuçta.Özveri istiyo.
Ama diğer oğlu (kaynım) eşim gibi değil maşallah balkonları yıkar annesi bişey ister kalkar getirir hiç gıkı çıkmaz.Bilmiyorum evlenince de öyle olurmu ama eşim böle değişik olmuş işte :))
Eşim ne düşünceli ne düşüncesiz biraz nötr aslında :)))

HEpimiz aynı adamdan bahsedıyoruz gıbı gelıyor bazen :52::52::52:

doğru söze ne denir ki bilemiyorum :27:

benimki çok marifetlidir aslında bi gösterdi beğendirdi kendini şimdi elini bile sürmüyor
henüz çocuğum yok olunca ne yaparız bilemiyorum ama bana kıyamaz herhalde deyip kandırıyorum kendimi :31:
son zamanlarda çok boşluyorum ev işlerini daha doğrusu bi düzende yapmıyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz
ama burda bahsedildiği gibi ben ve hepimiz sonuna kadar haklıyız hem işte hem evde çalışıyoruz bize laf etmeye yüzleri olmaması lazım ama nerdeee

bi de bi arkadaş cilveden bahsetmiş ya kesinlikle haklı
sanırım tam anlamıyla kadınlık öğrenmemiz lazım :37:

Benim eşimin sigarası yok çok şükür aldığımızı zorunlu ihtiyaçlar hariç (yeme +yol + bbeğin masrafı) borca yatırıyoruz diyorum üstüme başıma birşey alayım diyor idare idare:D

bizde henüz bebek yok :)
bebek olursa sigarayı bırakçam diyo.iyi bari 250 tl karda olucaz.valla konuyu biz açtık sanki,konu sahibi haline şükredecek :)))

Ya kızlar boşverin takılmayan buna bukadar Bakın sitede bir sürü insan ağlıyor eşi aldatanmı dersin dövenmi dersin terk edenmi dersin Bunları yapmasınlarda varsın iki bulaşık yıkayıp evi süpürmeyiversinler :1::1::1::1::1::1::1:

Ya kızlar boşverin takılmayan buna bukadar Bakın sitede bir sürü insan ağlıyor eşi aldatanmı dersin dövenmi dersin terk edenmi dersin Bunları yapmasınlarda varsın iki bulaşık yıkayıp evi süpürmeyiversinler :1::1::1::1::1::1::1:

evet ama erkekler de bizim gibi olsunlar ne var yani.aldatanlar dövenler zaten ayrı bi kategoride incelenmeli onlar insan değil başka bi yaratık.
Atıyorum bizim sorunumuz 5. derece yanıksa onların 1. derece yanık!!!

konu yorumlarında hep birileri;
sanırım aynı adamla evliyiz
bütün erkekler aynı
hepsinde var bir öküzlük
gibi yorum yazıyorlar ya acayip gülüyorum katıla katıla:)

walla öyleler...
eşim de ben de oğlak burcuyuz ama o kadar farklıyızki bunun içten gelmesi lazım ya.
eşler evde temizliğe yemeğe herşeye yardım etsin biz de rahat edelim biraz. bir akşamda kumanda elimizde biz tv izleyelim hiçbirşey düşünmeden.

ayyy utanıyorum yorumları okurken.Benim eşim her işe yardımcı olur .Bazen zorlayarak bazen içinden gelerek.kaynanamda suyunu ayağına getiren birisi.belki başka şehirde arkadaşlarıyla yaşamış olmanın avantajları olabilir.Eşim öğretmen olduğu için yazları evdeydi ben çalışıyordum yemeği yapardı pazarı marketi yapardı sabah kahvaltıyı hazırlar beni kaldırırdı.şimdi çalışmıyorum oğlum var onada yardımcı oldu ikimizde anne olduk hatta.tabi yarım gün çalışmasının bazı avantajları var.çocuğa yardımcı olacak kimse olmadığı için o yardım eder ben koltukta uyuya kalırım bi kalkarım çocuk uyutulmuş kahve hazırlanmış .yeri gelir çok daralınca sen çık dışarı der.o bakar.tabi onunda eksileri var benimde önemli olan eksiler artılarıda götürmesin.Bu işleri nasıl yaptırıyorum kendi karakterinde olan şeyler zorlama fazla birşeyy olmuyor

konu yorumlarında hep birileri;
sanırım aynı adamla evliyiz
bütün erkekler aynı
hepsinde var bir öküzlük
gibi yorum yazıyorlar ya acayip gülüyorum katıla katıla:)

walla öyleler...
eşim de ben de oğlak burcuyuz ama o kadar farklıyızki bunun içten gelmesi lazım ya.
eşler evde temizliğe yemeğe herşeye yardım etsin biz de rahat edelim biraz. bir akşamda kumanda elimizde biz tv izleyelim hiçbirşey düşünmeden.

Ben oğlaktan kadın da tanıyorum erkek de...erkeği cok farklı cooookkk :))) ustelık oglum da oglak oldu, onunla evlenecek kıza da yazık :D Allah oglaklarla evli tüm kadınlara sabır versin :24:

arkadaşlar bazılarınız ailenin yetiştirmesinden, bazılarınız hiç ev işi yapmayışından dolayı eşlerinizin yardım etmediğini söylemiş
ama bence bu tezlerde çürüdü
çünkü benim hiçbirişe elini sürmeyen eşimin babası, bize geldiğinde bile sofrayı kaldırmama yardım edip, bulaşıkları makineye koymaya çalışıyor (tabii bu arada eşimde bir yardımcı davranıyor görmelisiniz)
öte yandan eşim ünv. dahil evlenmeden önce 9 yıl ailesinden ayrı yaşamış
herşeyi yapmasını biliyor maşallah
ama uygulama yok
dolayısıyla bi insanda şans olacak şans...

arkadaşlar bazılarınız ailenin yetiştirmesinden, bazılarınız hiç ev işi yapmayışından dolayı eşlerinizin yardım etmediğini söylemiş
ama bence bu tezlerde çürüdü
çünkü benim hiçbirişe elini sürmeyen eşimin babası, bize geldiğinde bile sofrayı kaldırmama yardım edip, bulaşıkları makineye koymaya çalışıyor (tabii bu arada eşimde bir yardımcı davranıyor görmelisiniz)
öte yandan eşim ünv. dahil evlenmeden önce 9 yıl ailesinden ayrı yaşamış
herşeyi yapmasını biliyor maşallah
ama uygulama yok
dolayısıyla bi insanda şans olacak şans...

KAtılmamak elde değill:46:

Dün akşam masayı topladım bulaşıkları kaldırır mısın dedim.Kaldırırım dedi sırıttı.Sonra gitti maç seyretti maç bitti yorumlar yorumlar bitti kurtlar vadisi....sağolsun arada bana lütufmuş gibi fatmagülü açtı ki sevmem zaten.
Ben çamaşırları katladım baktım hala koltukta yatıyo mutfağı da topladım.Gittim oturdum baktım canım cicim yapıyo,nevar!!! diye bi tepki vermişim öyle kalakaldı :)))
Sonra baktım konuşmuyo da gittim yattım dün iyice gıcık oldum anlicanız :(((

Geçen eşimle konuşuyoruz ben dedim ki ben ölsem sen kesin evlenirsin ,yok evlenmem dedi bende kesin konuşma dedim çünkü sen kendine bakamazsın çünkü acizsin dedim niye deyince bende sıraladım yemek yapamıyorsun,tabağını kaldırmaktan acizsin,çamarını makineye koyup yıkadığına şahit olmadım ki uzun dönem evde olmamıştım annesini çağırmıştı ,bu laftan sonra biraz olumlu değişmeler oldu aklı sıra halen evlenmemiş arkadaşları var onlara özeniyor ,nerde sabah orda akşam diyordu,şimdi diyemez herhalde bekar kalmak ayrı bir sorumluluk gerektiriyor

bizde henüz bebek yok :)
bebek olursa sigarayı bırakçam diyo.iyi bari 250 tl karda olucaz.valla konuyu biz açtık sanki,konu sahibi haline şükredecek :)))

canım ya, valla herkes aynı durumdaymış dedim yalan degil :1:ama çevremde bizden çok iyiler var onlara bakınca nalet olsun diyorum...bizde evlendigimizden beri ev borcu ödüyoruz üzerinede kızın masrafı eklenince bizi bitirdi..birbirimizi yer olduk temizlige kadın kadın çağır diyor :19:nereye çağırıyım 3 kuruşa kim gelir. beraber yapalım oda bize kalsın diyorum yok valla bıktım saçlarım beyazladı ya artık:47:

Geçen eşimle konuşuyoruz ben dedim ki ben ölsem sen kesin evlenirsin ,yok evlenmem dedi bende kesin konuşma dedim çünkü sen kendine bakamazsın çünkü acizsin dedim niye deyince bende sıraladım yemek yapamıyorsun,tabağını kaldırmaktan acizsin,çamarını makineye koyup yıkadığına şahit olmadım ki uzun dönem evde olmamıştım annesini çağırmıştı ,bu laftan sonra biraz olumlu değişmeler oldu aklı sıra halen evlenmemiş arkadaşları var onlara özeniyor ,nerde sabah orda akşam diyordu,şimdi diyemez herhalde bekar kalmak ayrı bir sorumluluk gerektiriyor

iyi bari yapacak birini bulurum dememiş ben desem kesin derdi:37:

Dün akşam masayı topladım bulaşıkları kaldırır mısın dedim.Kaldırırım dedi sırıttı.Sonra gitti maç seyretti maç bitti yorumlar yorumlar bitti kurtlar vadisi....sağolsun arada bana lütufmuş gibi fatmagülü açtı ki sevmem zaten.
Ben çamaşırları katladım baktım hala koltukta yatıyo mutfağı da topladım.Gittim oturdum baktım canım cicim yapıyo,nevar!!! diye bi tepki vermişim öyle kalakaldı :)))
Sonra baktım konuşmuyo da gittim yattım dün iyice gıcık oldum anlicanız :(((

arkadaşım eminim sofrayı toplamadan önce işten gelip koştur koştur yemeği yapıp, sofrayı da hazırlamışsındır
aynı benim eşimi tarif ediyorsun, işten gelip ben şu işi yapıyorum, sende şunu yap
hem işler çabuk biter, hem yorulmayız , hem de birlikte oturup vakit geçiririz diyorum. tamam der, ama ben işlerimi yapar salona gelirim hala kumanda elinde oturur. ben sinirle gider diğer işleri de yaparım, yanına geldiğimdede hemen canım cicim vs.
ben tabii o kadar yorulduktan ve sinirlendikten sonra ona çemkirmekten başka bi tepki veremiyorum
eee sonra ne oluyor?
ben sürekli dırdır yapan, suratsız olan bir eş oluyorum

arkadaşım eminim sofrayı toplamadan önce işten gelip koştur koştur yemeği yapıp, sofrayı da hazırlamışsındır
aynı benim eşimi tarif ediyorsun, işten gelip ben şu işi yapıyorum, sende şunu yap
hem işler çabuk biter, hem yorulmayız , hem de birlikte oturup vakit geçiririz diyorum. tamam der, ama ben işlerimi yapar salona gelirim hala kumanda elinde oturur. ben sinirle gider diğer işleri de yaparım, yanına geldiğimdede hemen canım cicim vs.
ben tabii o kadar yorulduktan ve sinirlendikten sonra ona çemkirmekten başka bi tepki veremiyorum
eee sonra ne oluyor?

aynen ya işlerimi yetiştiremiyorum oda tv karşısında pinekliyor sonrada dırdırcı oluyorum

eee sonra ne oluyor?

Senin eşinle benim eşim kopyalanmış birer koyun gibi olabilirler mi acep? :)) ben de varya sinirlenince evi kırklasam dokunmaz bana.o hızla dünyayı siler süpürürüm romayı yakar ısınırım o kadar ki....

Back
X