• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yemek yaptırmıyor

Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Derde bak diycektim ki, yaptığı iyiliği de s*çıp batıran bi kocayla karşı karşıyayız sanırım.
Bırakın yapsın gıcık 😒

Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Tek sorun bu mu başka şeyler de var mı? Fena yemek yapmıyorum dediğinize göre aslında biliyorsunuz yapmayı, onu yaptığı yemeklerle sizinkiler arasında fark var mı? Genel davranışları nasıl, sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir mi

Tek sorun bu mu başka şeyler de var mı? Fena yemek yapmıyorum dediğinize göre aslında biliyorsunuz yapmayı, onu yaptığı yemeklerle sizinkiler arasında fark var mı? Genel davranışları nasıl, sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir mi
Onun eli daha lezzetli.ama ben de yapmak istiyorum arada

Öncelikle şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum , eşinizin ilk başta size kıyamadığını bu sebeple yaptırmadığını düşünmüştüm lakin cümlenin sonuna doğru kırıcı bir şekilde size bunu dile getirdiğini anladım , buradan yorum yapan arkadaşlara bir şey demek istiyorum , anlıyorum eleştiri elbette ki yapın ama “yemek yapmak zorunda değilsin “ bırak kendi yapsın böyle birine çok bile “ bu tür yorumları doğru bulmuyorum , evlilik iki insanın aynı çatı katında eşitlik içinde anlayışla yaşamayı öğrenip birlikte tamamlanmasıdır. Herkese ayrıl boşan terket vs yorumlarda bulunmak yerine bazı konularda yapıcı olmayı deneyebilirsiniz (şiddet vb konular hariç ) .

İki konuyu birleştirse miydim acaba. Ya hep böyle, evi boş ve sade tutmak istiyor.
Benim annemde atamama hastalığı var, tavukların altından çıkan köpük tabakları bile yıkayıp saklar, dolaplarda halâ bekarlığından kalma (1970ler) giysiler durur attıramayız. Böyle bir evde yaşamış olan insan olabildiği kadar az eşya görmek istiyor. Eşinizin bu konuda ciddi bir sorunu var. Ben de evden fazlalık çıkarınca iyi hissediyorum kendimi. Sağlıklı bir durum değil. Eşinizin rahatsızlığı ilerliyor olmalı, abartmış çünkü

Back
X