• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yemek yaptırmıyor

Ay inşallah öyledir 😄

Ay yok hepsi evlendi
😁
Benim annemde atamama hastalığı var, tavukların altından çıkan köpük tabakları bile yıkayıp saklar, dolaplarda halâ bekarlığından kalma (1970ler) giysiler durur attıramayız. Böyle bir evde yaşamış olan insan olabildiği kadar az eşya görmek istiyor. Eşinizin bu konuda ciddi bir sorunu var. Ben de evden fazlalık çıkarınca iyi hissediyorum kendimi. Sağlıklı bir durum değil. Eşinizin rahatsızlığı ilerliyor olmalı, abartmış çünkü
Olabilir kendisi gençken belki dagınıktır ev

O konudan geldim bence eşiniz takintili herşeyi kendi yapmak istiyor begenmiyor ben boyle anladim bir sureden sonra bende olsam rahatsiz olurdum açikcasi haklisiniz kendisi ne diyor bu konuda itiraziniza?
Aşırı sinirleniyor beni evde istemiyor musun diyor beni cezalandırıyor bundan sonra hiçbir şeye yardım etmycem klask kocalardan olucam diyor

Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.

Bu kadar kötü mü? Bahane mi ediyor?
Bence başkalarına bir sorun. Görüşlere göre onu bozun eee sen böyle diyorsun insanlar gayet beğeniyor diyerek.
Ama büyük rahatlık o yapsın sizde yanında izleyip kahve için. 😂

Ya annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorum
O zaman kendini geliştir sen de

En azından bir salata bir meze konusunda uzmanlaş. Bir anayemeği mükemmel yap mesela. Ne bileyim o kadar umursuyorsan yani

Ya annem babama yemek yapardı babam en sevdiğim yemek diye eve koşa koşa gelirdi ben de öyle olmak istiyorum yaptıgım bir şeyi severek yesin istiyorum
Yani tamam da adam sevmiyorsa sevmiyordur. O nereli sen nerelisin? Mesela hataylilar guneydogulular çok güzel yemek yaparlar ama yağlı ,salçalı ,etli olur yemekleri. Yeşillik ağırlıklı beslenen biri çok sevmez mesela.
Ya da ben Karadenizliyim, gerçekten hiç sevmiyorum bizim oraların yemeğini, yiyen yiyor ama ayıp olmasın diye yemem yani sevmediğim yemegi

Yani tamam da adam sevmiyorsa sevmiyordur. O nereli sen nerelisin? Mesela hataylilar guneydogulular çok güzel yemek yaparlar ama yağlı ,salçalı ,etli olur yemekleri. Yeşillik ağırlıklı beslenen biri çok sevmez mesela.
Ya da ben Karadenizliyim, gerçekten hiç sevmiyorum bizim oraların yemeğini, yiyen yiyor ama ayıp olmasın diye yemem yani sevmediğim yemegi
Nesi var fasulye turşusu kavurmasının niye beğenmiyorsun? Ya da karalahana çorbasının? 😂

Nesi var fasulye turşusu kavurmasının niye beğenmiyorsun? Ya da karalahana çorbasının? 😂
Karalahana çorbasına okeyim ama saçma sapan otları mısır ununa batırıp hamsi tavasinda kızartıp duruyorlar. Ben gelecegim diye sırgan otu kavurmuştu biri 🤢 insan misafir gelecek ısırgan otu kavurur mu ya?

Karalahana çorbasına okeyim ama saçma sapan otları mısır ununa batırıp hamsi tavasinda kızartıp duruyorlar. Ben gelecegim diye sırgan otu kavurmuştu biri 🤢 insan misafir gelecek ısırgan otu kavurur mu ya?
Güzel karşılamak istemiş işte. 😂Hadi otları geçtim de benim en anlamlandıramadığım kiraz turşusu.

Neyse Karadeniz yemekleri cidden cık yani.

Bende bugün yemk yapmasam mı dışarıdan mı söylesek dediğimde tamam hayatım söyleyelim de ne oldu hastaladın mı ondan mı yapmıyorsun diyor 🤣🤣 off keşke benim eşimde yemek yapsa ya

eşim değil de sevgilim var
ben de fazla yemek yapmam o yapar birlikteyken

sizinki ne yapıyor bilmiyorum da yani benimki öyle çorba pilav tatlı yapmaz. daha çok et yapar (güneydoğulu adam faktörü) yanında gidecek ne biliyim patates filan soteler, ben belki salata yaparım gibi

ama mesela ıspanaklı börek seviyor ona seviyor diye yaptım tabii ki mutlu oldu
arada onun pişirmediği sebze filan yaparım
ikimiz de tek yaşayan insanlarız ve bazı yemekler tek kişiyken yapılmıyor (1 tepsi böreği neden yapayım o olmasa yapmazdım) ona özenip yapmışım daha ne?

ya da sarma sever mesela sarma da tek kişi için yapılacak yemek değil ama ben aile evine gidince bizde mutlaka yapılır ve getiririm ona mutlu olur

şimdi sizde durum ne bilemem de illa sevdiği bir şey vardır
belki bir tatlı özel bir güne mahsus yemek

onu da siz yaparsınız

tabii maksat karşılıklı mutlu olmak/etmek ise böyle jestler güzeldir

bu arada ben adamdan yoğun çalışıyorum o olmasa da yemek pek yapmıyorum onun vakti çok o yüzden yapsın yani, beni hiç rahatsız etmiyor. sizi de etmesin bence.

Yemek yapmayı çok severim ve maalesef her yemekten lezzet almam yalnızca annemin ve kendi yaptığım yemekleri yiyebiliyorum diğer türlü boşuna kalori alıyormuş gibi hissediyorum, lezzet alamıyorum. Eşiniz de böyle muhtemelen sizin kötü yapmanizdan ziyade alışık olduğu lezzeti bulamiyorsa ondan yaptırmıyordur. Çok alinmazdim ben olsam.
Ayrıca benim kuzenim eşine ütüyü harika yapıyorsun ben yapamıyorum, yemekleri müthiş yapıyorsun benim yemeklerin öyle olmuyor, bulaşıkları aşırı hızlı topluyorsun diye diye tüm işleri kocasına yıktı, keyfini çıkarın bence😂

Oturun afiyetle yiyin. Bizim evde de kocam yapsa keşke 😃 sizde pasta yapın börek yapın

Böyle konuşma tarzı olan biri isterse dünyanın marka aşçısı olsun. Konuşmayı öğrenmiyorsa yaptığı en güzel yemek bile bir lapadan farksız.

Back
X