• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yemek yaptırmıyor

Aşırı sinirleniyor beni evde istemiyor musun diyor beni cezalandırıyor bundan sonra hiçbir şeye yardım etmycem klask kocalardan olucam diyor
Tavri hoş diyil sana karşi yapsin filanda seninkinede guzel yapsaydin yerdim filan kirici konuşuyor bu tavrini duzeltse aslinda yapsin yemegi ama eşyalari filan atmasi sorun çelişkili bir konu🫣 umarim duzelir
 
Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Keşke benimki de hiç yaptırmasa .en sevdiğim yemek kendi yapmadigim yemektir çünkü :))
 
Eşim benim yemek yapmama izin vermiyor, bırak kendisi yapsın sen de rahat et diyeceksiniz ama ben üzülüyorum. Yemeklerimi neden yemiyorsun dediğimde güzel yapsan yerim diyor ama ben fena da yemek yapmıyorum.
Suan benim esimde yemekleri kendi yapıyor ama hamile oldugum icin 🤭🤭
 
Neden peki? Mutlaka altında yatan bir neden vardır. Ya çok acemisiniz ve o da yemek seçen bir tip, ya da titizlik hastalığı var kendi yapmak istiyor. Böyle bir neden olabilir mi? Sen yorulma deseydi konunuza güler geçerdim ama üzüldüm. İnsanın sevdiği için bir şey yapmak istemesi ve engellenmesi kötü hissettirse gerek. Siz çalışıyor musunuz?
 
Allahim nolur banada yemek yapan beni ev islerine bulastirmayan bir koca nasip et amin 🫢 ne güzel iste ben hic ilismezdim valla siz niye kendi kendinize dert edindiniz bunu anlamadim
 
Bizde de yemekleri genellikle esim yapar cunku seviyor, ben yemek yapmayi da yemeyi de sevmem. Ama boyle bir uslupla soyleseydi ozur dileyene kadar yaptigi yemegi yemezdim.
 
Soganla salca kavrulup icine eklenecek bir sebze veya bakliyat ne kadar kotu olabilir yani
Hamur acarsin kalin olur vs anlarim da bazi yemekler dupeduz yapiliyor
Esiniz takintili biri gibi geldi
 
Erkeğin yemekyaomasi güzel bir şey bence geçen eşim evdeydi işten yorgun geldim makarna yapmıştı bi makarna yaomasi bile bana cokniyi geldi ama size hic yaptırmaması sorun
 
Back
X