ilginçevet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.
evet eşim çabalıyor fakat ben görmüyorum çünkü ona çok değer verdim çok sevdim onun bana o cümlesi herşeyi bitirdi. bana karşı evladına karşı çok iyi ama aramızda cinsellik problemleri olmaya başladı çünkü ben istemiyorum bana dokundugunda o cümleler aklıma geliyor eşimde ona karşı isteksiz oldugumu biliyor elimde deil...eşim şuan oğluna çok düşkün onun geleceği için çabalıyor şuan hakkını yiyemem çok iyi bir baba..
kızlar eşimi sevdiğim için yürümüyo bu evlilik eşim farkında ve onu bırakıp gideceğimden inanın çok korkuyor şunu biliyor benim için bittiyse bitmiştir çünkü o cümlelerinden sonra eve dönerken ona şunu dedim birgün senden boşanacağım ve şunu unutma seninle asla eskisi gibi hiçbişey olmayacak demiştim...sadece bebeğim için çok korkuyorum bebeğim olmasa bir dakika durmam ama çocuk olunca korkuyorum neden bilmiyorum cesaret edemiyorum..
evet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.
Dogru tahmin etmisim desenize. Konuyu acma seklinden belli cünkü hatırlatıcı bi durumun yasandıgı. O karsılasma onu baya etkilemis oradaki tavırlarından anladıgım kadarıyla. Bi kere karsılasınca olmadık seyler aklımıza düser ya, belki esiniz de sosyal medyadan bi yerden bakmıstır eski esine o karsılasmadan sonra. Böyle böyle doldurmus kendini sonra da size geri dönüsü olmayan bi laf etmis. Offf of.evet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.
Tek erkek kaynaklı deyince kadınların aklına genelde o gelir sandım. Senin aklına o geldi sandım.
Ancak bunun kadını erkeği yok. Erkek fiziksel şiddet uyguluyorsa kadın da psikolojik şiddet uygular.
Biyoloji hocam vardı lisede, adam derdi ki "namussuzluk sadece aldatmayla olmaz çalışmayan kadın akşam köpek maması gibi yemek koyuyorsa bu da namussuzluktur."
Al sana kadınsal bir neden.
yorumların hepsini okumadım. konu sahibi çok açıklama yapmamış ama kendi yaptığım çıkarımlarla takıldığım yerler var.
1- kadın 24, adam 38 yaşında. 3 yıllık evliler, ondan önce de 2 yıl ilişkileri olmuş. yani ilişkiye başladıklarında kadın 19, adam 33 yaşında.
2- ilişkileri başladığında adam boşanalı 6 yıl olmuş ve 4 sene de evli kalmış. 23 yaşında evlenip 27 yaşında boşanmış.
3- adamın eski eşiyle olan bütün mahremi ortaya serilmiş.
4- adam bunu 21 yaşındaki genç bir kıza anlatmış. bakire bir kıza "ilişkiye girerken ağlıyordu" demiş.
5- ben konu sahibinin yerinde olsam, "hamile kaldığım gece de benimle sevişirken eski eşini mi hayal ediyordu" diye düşünürüm. çünkü çok hatırlamıyorum ama bu konuyla ilgili bir şeyler duymuştum. o şekilde rahme düşen çocukların hayatı pek şey olmuyormuş yani helal-haram ayrımı falan yapamıyorlarmış.
konuyu nerden tutsam elimde kaldı.
nasıl yani???
okurken şok oldum,
"gece tırnak kesilmez, carpılırsın" demek gibi birsey bu.
tum hayatımız o gece babamızın ne dusundugune mi baglı yani?
konudaki erkegin tum iliskileri sorunlu bence de, keza konu sahibiyle ilgili durum da bir o kadar sıkıntılı.
ancak masum bir bebek icin bu tip seyler dusunmek -kusura bakmayın- hic mantıklı degil...
babanın ne düşündüğüne değil de, anne-babanın ne niyetle ilişkiye girdiğine bağlı. korunurken hamile kalmaktan bahsetmiyorum.
yanlısmı okuyorum diye birkac kez okudum iki yorumunuzu da.
iki insan bilerek ve isteyerek ilişkiye giriyor ve korunmuyorsa niyetleri ne olabilir ki...?
haydi cocugumuz olsun kararıyla baslanılan seyde bile fiilen konu ve o an dusunulen sey sekstir sonucta.
gün geçmiyor ki forumda şaşıracagım tuhaf seyler duymayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?