Aynı siteye farklı bir kimlikle üye oluyorsunuz eşiniz sizi hemen ekliyor ve iltifatlar evlilik vaadleri falan. Daha önce de vukuatı olmuş üzüntüden bebeğim düştü diyorsun, çok rahat anlatıyorsun, ilginç...
rahat anlattığına nasıl kanaat getirdin merak ettim ??:26::26:
Bir hikaye vardır kurbağları suyun içine koyup yavaş yavaş kaynatılınca kurbağalar suyun kaynadığını anlamaz ve haşlanır gidermiş aynı kubağları kaynar suya atılırsa sıcak suyu hisseder birden zıplayıp kurtulurlarmış yanık da olsalar. Sanırım bende bu kurbağlardan biri haline geldimDört yıllık evliyim ve iki kez düşük yaptım çocuğumuz yok. Bir birimizi yemekten fırsat bulamadık.
Olayın devamında elinden telefonu aldım ve beni yani o kızı selim diye kaydetmiş aradım bendeki telefonu önüne attım. Selmayı beklerken ben çıktım karşına dedim. Tabi cafe de rezil olduk aslında o da bende şoktaydık. Garsonlar falan herkes şaşırdı. o süt dökmüş kedi gibi acınacak haldeydi ter içinde kaldı. Neyse ne konuştuğumuzu inanın tam hatırlamıyorum. Ben içeri geçtim başka masay aoturdum sakinleşmek için hiçde alışık olmadığım içki söyledim. Sonra o geldi yanıma konuşalım dedi. Konuştuk. Gayet sakindim ve içimden hem gülmek hem ağlamak geliyordu. O önce inkar etti sen olduğunu biliyordum dedi. Peki bunları yaşamak için mi devam ettirdin dedim. Tabi yalan söylüyordu. Ciddi ciddi faka basmıştı ve salaklığı ortaya çıkmıştı. Bu adam bir de mühendis olacak. Eğitim cahilliği alır eş.. baki kalır derler. Ayrılmak istediğimi söyledim. Tamam dedi. En son elindeki birayı üzerine döktüm masadan kalktım. Adam bide benim arabamla kızla buluşmaya gidiyor. Araba kartını aldım. Eve geldim. Sonra eşyalarını camdan arka bahçeye attım. Yarım kalan yemeğimi yaptım. sabahten beri bir şey yememiştim yemek yedim. Öyle işte .....
Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.
Bir hikaye vardır kurbağları suyun içine koyup yavaş yavaş kaynatılınca kurbağalar suyun kaynadığını anlamaz ve haşlanır gidermiş aynı kubağları kaynar suya atılırsa sıcak suyu hisseder birden zıplayıp kurtulurlarmış yanık da olsalar. Sanırım bende bu kurbağlardan biri haline geldimDört yıllık evliyim ve iki kez düşük yaptım çocuğumuz yok. Bir birimizi yemekten fırsat bulamadık.
Olayın devamında elinden telefonu aldım ve beni yani o kızı selim diye kaydetmiş aradım bendeki telefonu önüne attım. Selmayı beklerken ben çıktım karşına dedim. Tabi cafe de rezil olduk aslında o da bende şoktaydık. Garsonlar falan herkes şaşırdı. o süt dökmüş kedi gibi acınacak haldeydi ter içinde kaldı. Neyse ne konuştuğumuzu inanın tam hatırlamıyorum. Ben içeri geçtim başka masay aoturdum sakinleşmek için hiçde alışık olmadığım içki söyledim. Sonra o geldi yanıma konuşalım dedi. Konuştuk. Gayet sakindim ve içimden hem gülmek hem ağlamak geliyordu. O önce inkar etti sen olduğunu biliyordum dedi. Peki bunları yaşamak için mi devam ettirdin dedim. Tabi yalan söylüyordu. Ciddi ciddi faka basmıştı ve salaklığı ortaya çıkmıştı. Bu adam bir de mühendis olacak. Eğitim cahilliği alır eş.. baki kalır derler. Ayrılmak istediğimi söyledim. Tamam dedi. En son elindeki birayı üzerine döktüm masadan kalktım. Adam bide benim arabamla kızla buluşmaya gidiyor. Araba kartını aldım. Eve geldim. Sonra eşyalarını camdan arka bahçeye attım. Yarım kalan yemeğimi yaptım. sabahten beri bir şey yememiştim yemek yedim. Öyle işte .....
Soğuk kanlı olmamı kullandığım hapa bağlıyorum geçen yıl evi terk ettim ve çok zordu 2 sonra geri geldim bu sefer onun gitmesini istiyorum yeni bir başlangıç yapmaya cesaretim yok bekarken böyle bir şeyin imasına bile boşanırım derdim. Şimdi büyüdüm ve o cesaretimi kaybettim. Sanki tüm erkekler böyle gibi o sitede inanın bana ve para yatırıp mesaj atılan bir sitede. kayıt yaptım ve bir saat bile olmadan 200 yüzden fazla mesaj geldi inanılır gibi değil. Şok oldum fotoğrafı güzel bir kız fotosu koydum ve ona bile inandılar. Mide bulandırıcıydı insanlık adına.. Geçen yıl sinirle yaptım dava açtım sonra o benim kurduğum evde keyfine bakarken ben sığıntı gibi bir odaya mahkum oldum.bu sefer farklı bir şekilde olmasını umuyorum becerebilirsem ama onuda seviyorum acıyorumda kendi itiraf etti ben iyi bir eşim o yüzden oda biliyor ve vazgeçemiyor ve en son ruhum hasta dedi. Ama aynı adam geçen yıl ayrılma notasına geldiğimizde aile danışmanına gitmedi ben gittim tek başıma psikoloğa bu yılda psikiyatriye gittim şuan antideprasan hap kullanıyorum.. ve cesaretim yok evsiz yuvasız kalmaktan yalnız kalmaktan bir yere ait olamamaktan hepsinden korkuyorum.
Geçen yıl bir konu açmışsınız ,eşiniz sizden habersiz 45.000 lira kredi çekmiş ve konunun sonunda ''aldatmış beni,parayı kimlerle yediğini öğendim ,bitti bu evlilik ''yazmışsınız.
-Ben o dönemde eşinizi niye affettiğinizi anlamadım.:26:
-Son bir şans verdiyseniz bir önceki konunuzda da aldatıldım yazmışsınız:26:.
-Hadi bir şans daha verdiniz diyelim.Bu oyunu bu kadar nasıl uzatabildiniz.3 kez üstüste aldatılan bir kadının bu tarz oyunlarla uğraşacak halimi kalır.Sizi o sitede ekleyip asılmaya başladığında kendinizi aldatılmış saymadınız mı?:26:
-Bu sitede eşiniz sizi 40 dk da nasıl buldu ki?:26:
Geçen yıl bir konu açmışsınız ,eşiniz sizden habersiz 45.000 lira kredi çekmiş ve konunun sonunda ''aldatmış beni,parayı kimlerle yediğini öğendim ,bitti bu evlilik ''yazmışsınız.
-Ben o dönemde eşinizi niye affettiğinizi anlamadım.:26:
-Son bir şans verdiyseniz bir önceki konunuzda da aldatıldım yazmışsınız:26:.
-Hadi bir şans daha verdiniz diyelim.Bu oyunu bu kadar nasıl uzatabildiniz.3 kez üstüste aldatılan bir kadının bu tarz oyunlarla uğraşacak halimi kalır.Sizi o sitede ekleyip asılmaya başladığında kendinizi aldatılmış saymadınız mı?:26:
-Bu sitede eşiniz sizi 40 dk da nasıl buldu ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?