Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

rahat anlattığına nasıl kanaat getirdin merak ettim ??:26::26:

Bir hikaye vardır kurbağları suyun içine koyup yavaş yavaş kaynatılınca kurbağalar suyun kaynadığını anlamaz ve haşlanır gidermiş aynı kubağları kaynar suya atılırsa sıcak suyu hisseder birden zıplayıp kurtulurlarmış yanık da olsalar. Sanırım bende bu kurbağlardan biri haline geldim Dört yıllık evliyim ve iki kez düşük yaptım çocuğumuz yok. Bir birimizi yemekten fırsat bulamadık.
Olayın devamında elinden telefonu aldım ve beni yani o kızı selim diye kaydetmiş aradım bendeki telefonu önüne attım. Selmayı beklerken ben çıktım karşına dedim. Tabi cafe de rezil olduk aslında o da bende şoktaydık. Garsonlar falan herkes şaşırdı. o süt dökmüş kedi gibi acınacak haldeydi ter içinde kaldı. Neyse ne konuştuğumuzu inanın tam hatırlamıyorum. Ben içeri geçtim başka masay aoturdum sakinleşmek için hiçde alışık olmadığım içki söyledim. Sonra o geldi yanıma konuşalım dedi. Konuştuk. Gayet sakindim ve içimden hem gülmek hem ağlamak geliyordu. O önce inkar etti sen olduğunu biliyordum dedi. Peki bunları yaşamak için mi devam ettirdin dedim. Tabi yalan söylüyordu. Ciddi ciddi faka basmıştı ve salaklığı ortaya çıkmıştı. Bu adam bir de mühendis olacak. Eğitim cahilliği alır eş.. baki kalır derler. Ayrılmak istediğimi söyledim. Tamam dedi. En son elindeki birayı üzerine döktüm masadan kalktım. Adam bide benim arabamla kızla buluşmaya gidiyor. Araba kartını aldım. Eve geldim. Sonra eşyalarını camdan arka bahçeye attım. Yarım kalan yemeğimi yaptım. sabahten beri bir şey yememiştim yemek yedim. Öyle işte .....

ya bana da biraz garip geldi, hiçbir kadın bukadar planlı hareket edemez kocasına karşı, mesajlaşmalar yazışmalar falan..hangi kadın dayanır bu sürece patlar yahu...bu plan süresince evde yemek yapmalar, sonra yolda sesimi değiştirerek konuştum falan diyor...karşıdaki adam da saf değil heralde... her aradığında arkadaşın yanındamıydı ki onla konuşturdun...çok garip geldi bana bu konu..

Devamini anlatmaniza gerek bile yok, yapilmasi gereken belli zaten bu ilk vukuatida degilmis, ama anladigim kadariyla o bunlar devam edecek sizde onu yakalamaya... Bunu kendinize neden yapiyorsunuz bilmiyorum, ama bana göre ilk aldatmada adam sucludur ama ondan sonrakilerde onu kabullenen kadin sucludur...Kolay gelsin ne denirki baska...

olanları okurken midem bulandı..
bu adamı çöpe atarmısınız artık..

Sakın ama sakın bu söyleyeceğimi yanlış anlama ama "Allah dağına göre kar verirmiş."

Düşüklerini bu nedenle yapmana bağlıyorum. Bitmesi gereken bi evliliğe bebek vermeyip seni korumuş Yüce Allah'ım.

Her işte bir hayır vardır derler ya, büyük bi örnek yaşadıkların.

Ben senin yerinde olsam asla ama asla o evliliği devam ettirmezdim. Çünkü bir kere yapan erkek bir daha bir daha bir daha yapar.

Kaç kurtul nolur. Hayatını zehir etme bacım.

Eşinizin üye oldugu site nasıl bir site doğrusu anlamadım sonuçta chat sitesi binlerce üyesi olan bir sitedir siz siteye üye olduktan sonra sizi pat diye bulup yazışması bana biraz ilginç geldi sonuçta başka bayanlarada yazabilirdi,ayrıca siz eşinizi nasıl buldunuz gerçek isimi ve resmi ile mi üye olmuş siteye yoksa nick ile mi üye olmuş detayları okuyunca biraz kafa karıştırıyor,bir de merak ettigim birşey var telde ses değiştirmek bu kadar kolay mı konuşurken bir ara tanıdığım birisi annemi tel de işletmek istemiş tele tesadüf eseri ben çıktım eski ev telleri No göstermezdi telefonu açtım kadın güya sesini değiştirmiş gibi konuşuyor X yenge tanıdım seni dedim yani ben bile o kadının sesini bile tanırken eşiniz sizin sesinizi tanımamış hadi telefonunuzda ses değişim programı olsa tamam derim ama oda yok ben elin yabancısının sesini tanırken kocanız sizin sesinizi nasıl tanımıyor.

valla bence senin içinde pek sorun değilmiş gibi konuşuyorsun bu durumu eşin sana kabullendirmiş. böyle trajik ve acıklı bir duruma trajikomik diyebildiğine göre

Boşver canım sen bu adamı yoluna devam et...

Vee ayrildik , yazmanizi bekliyorum acikcasi..
Bukadar yuzsuzlukte olmaz!!

Bu adamla dah fazlaa evli kalirsaniz , kusura bakmayin ama tekrar aldatildiginizda ohh iyi olmus dicem..

daha kac kere affedebilirsinki.

gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum (şüphelerim var)
EĞER BU OLAYDAN SONRADA BOŞANMAZSAN O ADAM YALAMA OLUR ARTIK KUSURA BAKMA AMA SENDE BOŞ YERE DEDEKTİFÇİLİK OYNAMAYADEVAM EDERSİN.

ANLAYAMADIĞIM ŞEY NE OLDU YANİ YAKALDIN ŞİMDİ FOYASINI ORTAYA ÇIKARDIN. AKŞAMDA AYNI YATAĞA GİRMEYE DEVAMMIEDECEKSİN.ÇOK AMA ÇOK SUYU ÇIKMIŞ BU İŞİN

Soğuk kanlı olmamı kullandığım hapa bağlıyorum geçen yıl evi terk ettim ve çok zordu 2 sonra geri geldim bu sefer onun gitmesini istiyorum yeni bir başlangıç yapmaya cesaretim yok bekarken böyle bir şeyin imasına bile boşanırım derdim. Şimdi büyüdüm ve o cesaretimi kaybettim. Sanki tüm erkekler böyle gibi o sitede inanın bana ve para yatırıp mesaj atılan bir sitede. kayıt yaptım ve bir saat bile olmadan 200 yüzden fazla mesaj geldi inanılır gibi değil. Şok oldum fotoğrafı güzel bir kız fotosu koydum ve ona bile inandılar. Mide bulandırıcıydı insanlık adına.. Geçen yıl sinirle yaptım dava açtım sonra o benim kurduğum evde keyfine bakarken ben sığıntı gibi bir odaya mahkum oldum.bu sefer farklı bir şekilde olmasını umuyorum becerebilirsem ama onuda seviyorum acıyorumda kendi itiraf etti ben iyi bir eşim o yüzden oda biliyor ve vazgeçemiyor ve en son ruhum hasta dedi. Ama aynı adam geçen yıl ayrılma notasına geldiğimizde aile danışmanına gitmedi ben gittim tek başıma psikoloğa bu yılda psikiyatriye gittim şuan antideprasan hap kullanıyorum.. ve cesaretim yok evsiz yuvasız kalmaktan yalnız kalmaktan bir yere ait olamamaktan hepsinden korkuyorum.

Geçen yıl bir konu açmışsınız ,eşiniz sizden habersiz 45.000 lira kredi çekmiş ve konunun sonunda ''aldatmış beni,parayı kimlerle yediğini öğendim ,bitti bu evlilik ''yazmışsınız.

-Ben o dönemde eşinizi niye affettiğinizi anlamadım.:26:

-Son bir şans verdiyseniz bir önceki konunuzda da aldatıldım yazmışsınız:26:.

-Hadi bir şans daha verdiniz diyelim.Bu oyunu bu kadar nasıl uzatabildiniz.3 kez üstüste aldatılan bir kadının bu tarz oyunlarla uğraşacak halimi kalır.Sizi o sitede ekleyip asılmaya başladığında kendinizi aldatılmış saymadınız mı?:26:

-Bu sitede eşiniz sizi 40 dk da nasıl buldu ki?:26:

Bundan korkacak ne varki ailen sana her zaman destek olacaktır...

o anı yaşamış olman senin için ne kadar acı.
ne demek lazım ki nutkum tutuldu.

Nedense çok samimi bulmadım yazdıklarını.Siteye giriyorsun pat diye kocan seni buluyor.Adam hemen sitede tanıştığı biriyle buluşmak istiyor randevu veriyor,kalkıyorsun gidiyorsun.Dışarıda kavga ediyorsunuz.
Söylediklerin kurgu değil de doğru olsa bile,buluşma noktasına gelene kadar evde de onu faka bastırabilirdin.Gider odadan 2 mesaj atardın o sana cevap verirdi alır mesajları gösterirdin.Ya da ne gerek var bu kadar zahmete.Hat çıkartmalar buluşmalar.Şimdi burda insanlar boşan deyince,başkaları da hemen konu açıyor vay efendim herkese hemen boşan diyorsunuz diye.Eeee ne diyelim.Canın sıkılmış yazmışsın.Boşanma.Hep böyle atraksiyonlar yaşar durursun.Yeter ki yuvalar yıkılmasın.

film tadında olmuş..

hımm ben bunları bilmiyordum bak. o zaman o sahne o kadar şok etkisi yaratmaz ki.
hatta hiç yaratmaz. ben de ilk kez karşılaştığı bir durum sanmıştım. 1 kez yapıp da iflah olan çok azdır. yapmak ve affetmek alışkanlık haline dönüşmüş demek bunlarda.

geçen yıl evi ben terk ettim boşan davamız mayıs ayındaydı ben 2 ay arkadaşımda bir odada tıkış tıkış yaşadım dayanamadım ve barıştım davaya gitmedik. o borcu hala ödüyor onu bile affettim. o bırakmıyor evden git diyorum gitmiyor. sensiz yapamam kendimide senide öldürürüm yüzüne kezzap atarım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…