Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

amacımız seni kırmak değil, üzüntüne üzüntü katmak hiç değil. Ama şu yazdıklarının bile tutulacak bir tarafı yok. Buluşmaya gelmeyeceğini düşünmen, "ohh sadece aramış meğer" demen normal mi sence? yani telefonda konuşmuş olması olayı daha mı masum kılıyor? ikinci olarak da senin buluşmaya gitmen "bak istersem neler yapabilirim" anlamı taşımıyor ki, bu oyun yıllardır var ve 15 li yaşlarda dahi modası geçmiş durumda; birini telde işletmek, başka biri kılığına bürünmek, buluşmaya gitmek.. neler yapabileceğini göstermek demek onsuz bir hayat kurabilmek demektir normal insanlara göre. o yüzden bu noktaları anlamamızı bekleme.

geçen yıl aile danışmanı ünlü bir psikolağa gittim hatta buradan buldum doktoru bu yıl psikiyatriye gittim.

Kadınlık gururunuz fazlasıyla zedelemiş eşiniz... Güven olmayan ilişkinin sonu da olmaz bana göre devam etseniz de tat döker mi bilmiyorum.. Ayrılın demek bizim haddimize düşmez ama o kadar çok sorun yaşamışken neden hala devam ettiğinizi açıkçası merak ettim ben...

Gitmez tabii......senin gibi kadını bulmuş nereye gidecek.........ben sadece sizde şunu anlayamadım........aldatılan bir kadın öncelikle kabullenemez sonra kendiyle pazarlık yapar acaba neyi yanlış yaptım vs........sende bu duyguların hiçbirini göremedim.........eğer anlaşmalı bir evlilikse adamın hayatını niçin didikliyorsun.......bu evlilikte kendi dünyanı kurman gerekirdi
Benim evliliğim çok travmatik olmuştu........aldatılmak çok büyük bir travma bana göre.......bir süre aynı evde yaşamak zorunda kalsamda bulaşık suyu gibi yemek koyuyordum önüne.....yesin .ok kafalı

daha öncede başka sitelerde yakalamıştım ama çok ciddiye almadım sadece yazışıyorum diyor sanırım alıştım artık. Bir süre görmezden gelmeye çalıştım ama insanın gözünün içine sokunca artık dayanamadım.. hem takıyorum hem umursamıyorum. Beni mutlu etsin yeter diyorum ama o da yok hiç bir anlamda etmiyor bu yüzden çok sorguladım mantıklı davranayım dedim. Aileme karşı çok iyi ailem seviyor onu.. Daha iyisini bulamazsın diyor. Eehh bendede bu şans varken bulamayacağımı biliyorum ve yalnız bir insan olmaktan korkuyorum. Gerçi böyle çok mı paylaşıyor yalnızğımı hayır aksine aramız iyiyken bile aynı yatakta ayrı yorganlarda yatarız anlamadığım sevmiyorsa neden bırakmıyor eli yüzü düzgün işi güzel istese o anında bulur ama beni bırakmıyor beni sevdiğini söylüyor tabi inanmıyorum ama

Hemen bısanıyırsunuz canım. Se.... Önde gideni. Mümkünse butun konuşmaları kayıtları delıl olarak gösterip donuna kadar al

Sevgili konu sahibesi,
yazdıklarınızı, sizi, şu an ki ruh halinizi anlamaya çalışıyorum ama beni bırakmıyor kısmını anlayamadım kusuruma bakmayın, bunca yaşadıklarınıza rağmen hala onun sizi bırakmasını beklemenizi anlayamıyorum

Evliliğinizde sonuç belli, yapmanız gereken belli, bence kendinize olan güveni ve saygıyı yitirmeden harekete geçin.

Allah yardımcınız olsun.

Sizi çok azda olsa anlayabiliyorum aslında, yaşadıklarınız ve yapamadıklarınız tembelleştirmiş, gücünüz kalmamış. Ama böyle devam ederseniz de iyice tükeneceksiniz. Gerçekten kolay şeyler değil ve ailenizin onu sevmesinin bir anlamı yok. Yaptığınız yemeği ses çıkarmadan yemesininde bir anlamı yok. Çünkü bunlarla koca olunmaz. Siz seviyormusunuz ? Güveniyormusunuz? Dünyanın en şanslı kadını olmasa da şükredecek kadar bir şeyler bulabiliyor musunuz bu adamda? Göğsüne yattığınızdaki huzuru başka bir yerde bulamıyor musunuz ? Bunlar önemli, bunlar evliliğin temel taşları, Yürütmek zorunda olduğunuz hiçbir nokta göremedim. O evden gitmek zorunda olan siz olsanız bile gururunuzu bu denli ezdirmeyin. Bu adamdan bir halt olmaz...

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Kurgulayıp bile yazmış olmanız şunca şeyi, psikolojinizin pekte iyi olmadağını gösteriyor.Anlattıklarınız doğru ise eğer: tekrar başlayamama korkusu ve bir kaç artısından dolayı devam ediyorsunuz evliliğe anladığım kadarıyla.Ama insan denen varlık onuruyla yaşamalı ve bi kadının onursuz kaldığı yer aldattığı kocasının yanıdır bana göre.Her ailede sorunlar oluyor ama 2 düşük yapmanıza neden olmuş,maddi anlamda rızkınızı çalmış nerde yediği belli değil.Ve yine aldatmaya kalkmış bir adam var.Bence eksileri artılarından daha çok.Çalışıyorsanız eğer küçük bir ev bulup iki kanepe atarsınız.Alın size ev.Belki bıraktığınız gibi bi ev olmaz ama başınız dik gezersiniz.
Ve siz onca şeye rağmen eşinizi bence hala seviyorsunuz ki o olmazsa yaşantınıza devam edemeyeceğinize kendinizi inandırmışsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun....

ohaaaa diyorum.baskada birşey demiyorum

ne olur birisi bana ,konu sahibinin samanyolu tvde izlediği bir filmi anlattığını söylesin.

yani konu sahibi eşinin mekanda otururken eşini gördüğü ani bile türk filmi çağrıştırıyor.

Colun cocugun yok calisiyosun ekonomik sorunun yok adam seni seri sekilde aldatiyor hala evde ona yemek yapiyosun kocam diyosun
bu kadar gurursuz olunacak ne vardi

gücün yok, tükenmişsin zaten pek sevgide yok galiba? biraz dinlen en iyisi tatile çık?

Nasıl alışırsın bu duruma anlamış değilim..
Dünyada tek erkek oymuş gibi neden hala aldatılmayı kabulleniyorsunuz sizz !!!!

Yolun sonu belli,bugün veya uzatmalarla yarın ama kesin olan çabaların tek taraflı olması.
Allah yardımcınız olsun

böle s..r.fs.zn karısı olcagıma yalnız kalırım sonsuza kadar daha iyi...

Agzım açık okudum yazdıklarınızı inanılır gibi değil
eşiniz çığırından çıkmış artık
çolugun yok çoçugun yok
seni bu adama baglayan ne
bırak allah aşkına
saglak karakterli birisi çıkar elbet karşına

Yuh yahu böyle bir adamla olacağına ölene kadar yalnız kal daha iyi.Şahsen ben olsam gururuma yediremezdim bir kere

mesajlarındaki ifadelerin oldukça karışık.
hem takıyosun,hem umursamıyorsun,hem takip ediyorsun hem de alıştım diyorsun.
Seni eşinden koparmayan bir sebep var mutkaka ki bırakıp gidemiyorsun.
Bu maddiyat ta olabilir,yalnız kalma korkusu da,kurulu düzeninden vazgeçmekten korkmak ta.
EE o zaman niye bu oyunları oynarsın ki eşine.
Adam istediği gibi at oynatıyor yakalasan ne ,yakalamasan ne.
Burada açılan çoğu konuda ,"ee boşan o zaman" deniliyor diye kızılıyor ama o kadar uç noktada örnekler
veriliyor ki,eşlerin bütün kirli çamaşırları ortaya dökülüyor,bizler de haliyle tepki gösterip,bu evlilik yürümez idye
fikir beyan ediyoruz.
Boşanma aşaması son aşamadır,sen eşinle sorunlarını halleder ve geçmişe sünger çekebilirseniz affedersin bu senin bileceğin şey.
Ama hatalara hem de böylesine aldatlamara göz yummak,bunları sineye çekmek kolay değildir.
Gerçekten seni tutan nedir merak ettim...

Bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama dikkatimi çekti, sen üye olur olmaz eşin seni nasıl buldu? Yada eşinin seni bulacağını yazacağını nerden biliyordun? İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…