Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

umuyorum ki konu fakedir ve siz bunları yaşamıyorsunuzdur.
bizimle eğlenmeye çalışıyorsunuzdur.
tabi bu da kabul edilebilir değil ama hiç bir kadının anlattığınız şeyleri yaşamasını istemem.
zaten forumda yalan söyleme hastalığına yakalanan üyeler var. bugünlerde okuduklarımı iki kere tartıyorum gerçek mi diye.

eğer depresyondaysan bence daha kolay olmalı boşanmak hapların da yardımıyla.
bilemiyorum.....

Bundan yıllar yıllar önce ablamın bir komşusu aynı şeyi bana yaptırmıştı..Kocasının sadakat sahibi olup olmadığını merak etmiş akıllı.Zorla yalvar yakar kocasını arattırdı.Ben de 17 yaşımdaydım o sıra.O abla ve kocası da 25 falandı.
Adamı aradım konuştuk falan filan,ondan hoşlandığımı söyledim.Bu hemen inandı.İkinci gün buluşmak istediğini söyledi.Biz hepimiz ablamın evindeydik.Kadın da ablamın evinde bekliyordu kocasını.
Adam geldi yıkandı,on kilo parfüm sıktı.Eşine toplantıya gidiyorum dedi.
Buluşma yerine gidip kimseyi bulamayınca aradı beni,telefona karısı baktı.Beklediği yer de oteldi bu arada.
"Büleeeeennnttt ç.kün kopsun ben karın karın,boşuna bekleme kimse gelmeyecek."
Adam eve jet hızıyla geldi ve kadını tekme tokat dövdü.İşi kime yaptırdığını söyletmeye çalıştı.
Ama sağolsun kadın söylemedi.
1 ay boyunca beni arayıp küfretti,bulunca öldüreceğini söyledi

Ayyy kulakları çınlasın Neşe ablacım ya çok da güzel bir kadındı.
Gerçekten ç.kün kopsun Büleeeeeennnnnttt !!!

hangi bakımdan "sensiz yapamam" diyor ki? sevgi olsa değil kesinlikle.. kusura bakma ama evine hizmetçisi misin sen bunun? hayatındaki rolü nedir? kezzap atarım falan bunlar çok çaresiz insanların, evde aslan dışarıda süt kedisi olan erkeklerin lafları..ha yapar mı cahil cesaretiyle yapabilir ama sen de bu kadar cahil olup elin kolun bağlı oturursan kezzap atmaktan beter hale gelirsin.

90 lı yılların nostaljileri bunlar da.. bir çok insan denemiştir sanırım eşini bu şekilde..

İnanması güç ama bunların hepsi gerçek bu durumda eşinizde sorun yok sorun sende diyebilirsiniz fakat yapamıyorum. gerçekten olmuyor psikoloğa da gittim. neden vazgeçemediğimi bilmiyorum korkuyorum sadece her şeyini affettim affetmesem ayrılacaktık. içki sorunu, ilgisizlik, benden habersiz 45 bin tl çekmiş hala ödüyor paranın nereye gittiği belli değil o zamanda aldatıyordu ama sanal alemde yazışıyorum diyor bir şey yapmadım diyor yemin ediyor ve bunu aldatma olarak görmüyor. Ben de alıştım insan alışıyor. alkolu bıraktı gerçi bu olayları yaşadığımız gün içti. ama bayadır evde içmiyordu. Bende inandım evliliğimizi kurtarmak istiyor diye düşündüm. bütün bunlara rağmen yumşak bir insan olması bazen alttan alması hoşuma gidiyor. Sakin kendi halinde birisi. Ne yapsam yer zorlamaz beni hani bazı artılarıda var. Onlarla yetinmeye çalıştım. İnanın bana kıskanmıyorum bile. Sadece dürüst olmaması ve hiç bir zaman dürüst olmadığını bilmek zoruma gidiyor. Veee ona güvenmemek. günün birinde biriyle anlaştığında belkide o beni terk edecek. Bu beni korkutuyor hastalıklı bir evlilik ve inanınn ne yapacağımı hala bilmiyoru. Şuanda bir yandan sizinle yazışırken bir yandan da pencereden attığım kirlenen çamaşırlarını yıkıyorum.

Aladatılan biri olark bunu kaldırabilenin nekadar ağır bi durum olduğunun farkındayım ama soğukkanlılığınıza hayran kaldım gerçekten.

Yalnız şöyle bi durumda var keşke ayrılamıyacağınızı düşünüyorsanız bunu yapmasaydınız. Kadınlık gururu diye birşey vardır ki erkekler inanmaz buna, ama bence çok önemli bi durumdur. Hani defalarca aldatılmak bir de benim aldığım araba falan diyorsunuz neden ayrılamıyorsunuz ki, bu zamana kadar beklediniz anlamadım:26:

not: yukarıdaki mesajını gördüm de. e be ablacım madem ayrılamıyorum, hastalıklı diyosun da niey gidip takip ediyosun adamı. 1 di 2di 3dü derken yüzsüzlüğe vurup gözünün önünde bile aldatmasını mı istiyosun anlamıyorum ki. Madem onsuz yapamıyosun neden ortaya çıkarıyosun bütün herşyi

Son düzenleme:
bi kaç defa daha aldatılmışsın.şimdi konunun amacı ne ? eşim aldattı bu süreçte ne yapayım kızalr mı? ...yoksa bizden eşinize edilecek hakaretleri görmekmi?

Açık konuşayım inanmadım size.
Bir kadının aldatılıp aldatılıp bu kadar soğukkanlı davranması,hala o adama yemek hazırlaması falan çok ütopik şeyler.
Deseydiniz ki ben bu adamın bana yaşattıklarını ödetmek ve donuna kadar almak için evliliğimi devam ettirdim ve delil topladım,o zaman anlardım.Ama şu durumu anlamam mümkün değil.

Güzelim hiiiiiçççç bu bahanelerin arkasına sığınma.Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü,dünya toplansa yapamazmış.Ne demek yapamıyorum edemiyorum..Ölümlü dünya,kimseye bel bağlama.Adam bu kadar karaktersizliği yapıp bir de sen ona yemek yapacaksın yaptığın yemeğimi bepğenmiycek.Gerçekten çok artı bir huy.Neyse ya,alan memnun satan memnun.Alttan alıyormuş yumuşak insanmış.Sakın bırakma bu kocayı.Aman ha yaşayamazsın ölürsün sakın bırakma.Ne diye gidip buluşuyorsun madem kopamıyorsun onu da anlamış değilim.

arkadaşlar eşi hemen bulabilir. yanlış hatırlamıyorsam ablam kasıtlı olarak bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu, meşhur ama şu an hatırlamıyorum adını. orda da 20 dkda bilmem kaç kişi teklif göndermiş. erkekler iğrenç falan demişti o bilmem kaç kişiden biri de eşi olabilir, her yeni üyeye atlayan biriyse

gerçek olma ihtimali yüksek bence. yazılanlar duygusuzca olabilir.

yalnız da yapabileceğinizi görmenizi diliyorum, en azından denemenizi... çalıştığınıza göre.

boşanmayacağınızı bildiğiniz halde bu aldatma olaylarını neden ortaya çıkarıp kendinizi üzüyorsunuz anlamadım doğrusu...

bence siz evliliğinizde 3 maymunu oynayın görmeyin, bilmeyin, duymayın inanın çok mutlu olursunuz ...

Hayır ortada evlilik kalmamış.
"Boşan" diyorum ama çekine çekine yeminle.
Biri çıkıp konu açacak yine "kk kadınları yuva yıkıyor" diye.
Boşanmaktan başka çare yok,adamın yemediği halt kalmamış.

aynen valla. sonra da kız kurusu lafını yiyiverirsin bak.

Buda yeni bir mitomani hikayesimi acaba diye düşünmekten alamadım kendimi.
Eşiniz aldatıyor, aldatmaya da devam edecek.
Siz boşanmayacaksınız, bu yakalama olayları bir
ayrılma efekti yaratıyor ama , sonuç aslında belli
E niye yakalayacam diye bir sürü uğraşıyorsunuz ki anlamadım ben bir şey :26:

Arkadas Stockholm sendromu yaşıyor. .

Siz yazınca ne olduğunu merak ettim, bulduğum bilgi;

'Stokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan Terörist kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir.
Psikiyatr Nils Bejerot tarafından adlandırılan sendrom, ismini 1973 yılında İsveç'in başkenti Stokholm'de yaşanan bir olaydan almaktadır. Banka soyguncusu tarafından altı gün boyunca rehin tutulan bir kadın, soyguncuya duygusal olarak bağlanır. Serbest kaldığında soyguncuyu savunmakla kalmaz, nişanlısını terk ederek kendisini rehin alan banka soyguncusunun hapisten çıkmasını bekler.
Stokholm sendromu birçok rehine olayında yaşanmıştır.'​

katılıyorum size bence de aynen böyle

yaaa az önce bende aynı hikayeyi okudum ve hala böyleyim insanın güveni bi kere kırılınca bir süre hiç birşeye inanası gelmiyor dimi

anlattıklarım acı ve komik yorumlarınıza hak veriyorum bir çoğunuz sinir oldu biliyorum amacım kimseyi kandırmak ve eğlenmek değil burası benim için günlük gibi bir şey sadece bana cevap veren bir günlük. Olayın içinde olunca alışıyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum. Hepsi gercek inanmayan bahçelideki lem.. cafeye gitsin sorsun diyeceğim bu seferde reklam yapıyor diyeceksiniz. Beni anlamanızı umuyorum sadece bir haftadır kendimle boğuşuyordum onunla buluşmamak için en son bir kaç gün aramadı ve ohh tamam öylesine yazışmış dedim ve rahatladım eve gelip yemek yapmaya başladım ve aramaya devam etti ve bende sinirle gittim. o kadar inanılması güç ama benim amacım beni aptal yerine koymamasıydı her şeyi bildiğimi ve istersem neler yapabileceğimi göstermekti. Hep inkar ediyor ve gözümün içine bakarak yalanlar anlatıyor. Benim onu affetmemi aptallığım olarak görüyor belki.Belki beni aldatarak kendini tatmin ediyor. Bak sen güzelsin akıllısın ama ben seni nasıl aldatıyorum ruhun bile duymaz diyor. Ben de ona hak ettiği cevabı verdim istersem kimin kiminle kedinin fareyle oynar gibi oynayacağını gösterdim. Rezil ettim. Benim sorunum neden kıskanmıyorum ve neden gidemiyorum. Durumum çok vahim biliyorum. Kendime göre nedenlerim var o kadar geçen yıl ki kimsesizlik sendromunu yaşamak istemiyorum. Boşanmam gerektiğini biliyorum. Geçen yıl boşanmadığıma o kadar pişmanım ki boşansaydım bunları yaşamamış olacaktım.Ama demek ki yaşamam gerekiyormuş diyorum artık.. Evet soğuk kanlıyım ve bu yönümlede gurur duyuyorum. Acıda çekmiyorum. Ben hayatından gittiğimde nasıl bir hal alacağınıda biliyorum. adam boşanmıyor evden de gitmiyor gidersem ben gideceğim anlatabiliyor muyum...

Hiç bir doktora gitmeyi denedin mi, çünkü verdiğin tepkiler hiç doğal değil, adamı defalarca yakalayıp bu işkence ile yaşamaya devam etmek. Kendine kastın mı var, yazık değil mi sana. Boşan denmez kolayına ama sizin durumunuzda bir evlilik yok ki ortada, seni tutan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…