geçen yıl evi ben terk ettim boşan davamız mayıs ayındaydı ben 2 ay arkadaşımda bir odada tıkış tıkış yaşadım dayanamadım ve barıştım davaya gitmedik. o borcu hala ödüyor onu bile affettim. o bırakmıyor evden git diyorum gitmiyor. sensiz yapamam kendimide senide öldürürüm yüzüne kezzap atarım diyor.
Bundan yıllar yıllar önce ablamın bir komşusu aynı şeyi bana yaptırmıştı..Kocasının sadakat sahibi olup olmadığını merak etmiş akıllı.Zorla yalvar yakar kocasını arattırdı.Ben de 17 yaşımdaydım o sıra.O abla ve kocası da 25 falandı.
Adamı aradım konuştuk falan filan,ondan hoşlandığımı söyledim.Bu hemen inandı.İkinci gün buluşmak istediğini söyledi.Biz hepimiz ablamın evindeydik.Kadın da ablamın evinde bekliyordu kocasını.
Adam geldi yıkandı,on kilo parfüm sıktı.Eşine toplantıya gidiyorum dedi.
Buluşma yerine gidip kimseyi bulamayınca aradı beni,telefona karısı baktı.Beklediği yer de oteldi bu arada.
"Büleeeeennnttt ç.kün kopsun ben karın karın,boşuna bekleme kimse gelmeyecek."
Adam eve jet hızıyla geldi ve kadını tekme tokat dövdü.İşi kime yaptırdığını söyletmeye çalıştı.
Ama sağolsun kadın söylemedi.
1 ay boyunca beni arayıp küfretti,bulunca öldüreceğini söyledi
Ayyy kulakları çınlasın Neşe ablacım ya çok da güzel bir kadındı.
Gerçekten ç.kün kopsun Büleeeeeennnnnttt !!!
İnanması güç ama bunların hepsi gerçek bu durumda eşinizde sorun yok sorun sende diyebilirsiniz fakat yapamıyorum. gerçekten olmuyor psikoloğa da gittim. neden vazgeçemediğimi bilmiyorum korkuyorum sadece her şeyini affettim affetmesem ayrılacaktık. içki sorunu, ilgisizlik, benden habersiz 45 bin tl çekmiş hala ödüyor paranın nereye gittiği belli değil o zamanda aldatıyordu ama sanal alemde yazışıyorum diyor bir şey yapmadım diyor yemin ediyor ve bunu aldatma olarak görmüyor. Ben de alıştım insan alışıyor. alkolu bıraktı gerçi bu olayları yaşadığımız gün içti. ama bayadır evde içmiyordu. Bende inandım evliliğimizi kurtarmak istiyor diye düşündüm. bütün bunlara rağmen yumşak bir insan olması bazen alttan alması hoşuma gidiyor. Sakin kendi halinde birisi. Ne yapsam yer zorlamaz beni hani bazı artılarıda var. Onlarla yetinmeye çalıştım. İnanın bana kıskanmıyorum bile. Sadece dürüst olmaması ve hiç bir zaman dürüst olmadığını bilmek zoruma gidiyor. Veee ona güvenmemek. günün birinde biriyle anlaştığında belkide o beni terk edecek. Bu beni korkutuyor hastalıklı bir evlilik ve inanınn ne yapacağımı hala bilmiyoru. Şuanda bir yandan sizinle yazışırken bir yandan da pencereden attığım kirlenen çamaşırlarını yıkıyorum.
İnanması güç ama bunların hepsi gerçek bu durumda eşinizde sorun yok sorun sende diyebilirsiniz fakat yapamıyorum. gerçekten olmuyor psikoloğa da gittim. neden vazgeçemediğimi bilmiyorum korkuyorum sadece her şeyini affettim affetmesem ayrılacaktık. içki sorunu, ilgisizlik, benden habersiz 45 bin tl çekmiş hala ödüyor paranın nereye gittiği belli değil o zamanda aldatıyordu ama sanal alemde yazışıyorum diyor bir şey yapmadım diyor yemin ediyor ve bunu aldatma olarak görmüyor. Ben de alıştım insan alışıyor. alkolu bıraktı gerçi bu olayları yaşadığımız gün içti. ama bayadır evde içmiyordu. Bende inandım evliliğimizi kurtarmak istiyor diye düşündüm. bütün bunlara rağmen yumşak bir insan olması bazen alttan alması hoşuma gidiyor. Sakin kendi halinde birisi. Ne yapsam yer zorlamaz beni hani bazı artılarıda var. Onlarla yetinmeye çalıştım. İnanın bana kıskanmıyorum bile. Sadece dürüst olmaması ve hiç bir zaman dürüst olmadığını bilmek zoruma gidiyor. Veee ona güvenmemek. günün birinde biriyle anlaştığında belkide o beni terk edecek. Bu beni korkutuyor hastalıklı bir evlilik ve inanınn ne yapacağımı hala bilmiyoru. Şuanda bir yandan sizinle yazışırken bir yandan da pencereden attığım kirlenen çamaşırlarını yıkıyorum.
Hayır ortada evlilik kalmamış.
"Boşan" diyorum ama çekine çekine yeminle.
Biri çıkıp konu açacak yine "kk kadınları yuva yıkıyor" diye.
Boşanmaktan başka çare yok,adamın yemediği halt kalmamış.
Arkadas Stockholm sendromu yaşıyor. .
Buda yeni bir mitomani hikayesimi acaba diye düşünmekten alamadım kendimi.
Eşiniz aldatıyor, aldatmaya da devam edecek.
Siz boşanmayacaksınız, bu yakalama olayları bir
ayrılma efekti yaratıyor ama , sonuç aslında belli
E niye yakalayacam diye bir sürü uğraşıyorsunuz ki anlamadım ben bir şey :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?