Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Allah aşkına üzülmeyin. Çok sinirleniyorum böyle şeyleri görünce. Bir de sapkınlıklarına dini alet ediyorlar. Nikahmış. O nikahı hangi kurum altında yapacakmış. Nikah tarafların haklarını güvence altına alır, ülkemizde dini nikah adına yapılan şey hangi hakkı güvence altına alıyor? Dinin bahsettiği nikah bile o değil ama benim konum o değil. Eşinize Stephan Hawkingsi örnek gösterin ve daha yüzlercesini ama bunu asla üzülerek yapmayın. Siz annesiniz. Üstelik babasının düşünmediği bir masumun annesisiniz. Onun için güçlü olmak, yıpranmamak zorundasınız. Ne demek her gün ağlamak. Yine de anlamıyor diyelim sakince sessizce bekleyeceksin. Delil topkayacaksın sessizce. O 2. Kadın hamile kalınca da ikisine de ihanetten tazminat davası açacaksın. Eşin olacak akçağa da boşanma davası. Sonra gitsin cehennemin en dibine

Boşanma + manevi tazminat davası açın. Tüm yaşadıklarınızı bütün gerçekliği ile avukatınızla paylaşın sağlam bir dosya hazırlansın. Bu dünyada yapanın yanina kalıyor lütfen siz yanlarına bırakmayın.

Ben ne okudum diye düşündüm bir an. Resmen kuma getirmeye kalkmış insan dışı varlıklar. Nafaka iste ve boşanma davası aç kurtul. Ne demek üzülüyorum ailem de üzüldü falan. Adam resmen sen kenarda dur ben başkasıyla hayatımı yaşayayım demiş. Lütfen pasif olmayın bu kadar. Çocuğunuzun saçına bile hasret bırakın o baba demeye bin şahit isteyecek adamı. Öyle babası olacağına hiç olmasın daha iyi.

Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Canım bir güzel boşanma davası ac. Annen baban yeniden imama nikahlı evlenmek istediği konusunda şahitlik yapsınlar. Davayı açtığında nafaka da işte. Madem vermiyorlar sen davayla al. Güçlü ol bu süreçte çocuğunla ilgilen. Zaten sana yaptıkları bir yana evladına yaptıklarıyla o adam hiç mutlu olamaz şu hayatta.

Fabrika hatası ürün iade edip başka alayım gibi.
Allah eşinize de ailesine de akıl fikir versin. Her şey Allah tan. Ikinci evliliğinde çocuk sahibi olabilecek mı olunca sağlıklı olacak mı kim veriyor garantisini. Yazık gerçekten.
Allah oğlunuza acil şifalar versin hanımefendi. Üzülüyorsunuzdur tabiki ama kendinizi de ezdirmeyin lütfen eşiniz ailenize bile açmış konuyu daha neyi bekliyorsunuz oğlunuzla yyeni bir yol cizin Allah yolunuzu açık etsin.

"giden gitmistir,gittigi gun bitmistir.
ben gideni degil ,giden beni kaybetmistir" cok seviyorum bu sozu ..

Boşa ne isterse yapsın versin nafakasını çocuğa baktirsin diyecem ama bazı toplumlarda boşanma ayıp sayılır geri kafalilik resmen hayatınızı yakmayın ayrılın bu zihniyet den

Kim dini nikahla evlenip bide cocuk yapacak, nerden buluyolar resmi nikahsiz evlenecek birini bunlar? O kdar kolaymai!
Aaa ayıpsın hemde nasil buluyorlar. Altına bir araba cebine 3 5 kuruş para bir de ev açıyorlar iste 2 oda 1 salon. Ahlaksızlığın adını da imam nikahı yapıyorlar iste. Bir de bunu yapanlar o adanı evdeki karısından kıskanmıyor disardaki kadınlardan kıskanıyor 😄😄😁😁😁

Annene babana bile anlatmış. Açıkca söylüyor herseyi nasil susup oturabiliyorsunuz ve ayni evde aynı sofrada oturmayı aynı havayı solumayi nasil kabul ediyorsunuz bu insanlıktan nasibini almamış koca kişisi ve ailesiyle? Ne yapacaksınız tabiki boşanacaksınız yapacak başka bisey var mı? Ve tabiki bakacak çocuğuna nafaka eğitim tedavi masrafları vs.
Bu arada geçmiş olsun çocuğunuza Allah şifa versin

Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Sen cocuga degil kendine üzülüyorsun önce bunu çözelim.Kalk ayağa sirkelen mahkemeye bu dediklerini kanitlayacak ne varsa topla git adliyeye o adama boşanma davasini aç.Nafaka iste ve cocuk için elinden ne gelirse almaya çalış.Annen baban varmış.Git orada kal valilige git hastanelere git bashekimlere yalvar özel eğitim veren yerlerin müdürlerine yalvar eğer düzelme şansı varsa çocukken olur bu bunu sagla.Burnunu çeke ağlamak ayy kocamın akli mi çekindi demek kolay.O adamda akıl mi varmış??Ona muhtaç yavrusu yerde onu kaldirsin sonra elini baska bir yere uzatsin.Diyeceksin ki oradan konuşması kolay demi?Evet kolay ikiz cocuklarim vardi istemeden hamile kalmışım.Esimle zaten sorunlarımız vardi.Adam hamile oldugumu duyunca annesiyle aa kurtaj yapalim dediler.Ben annem,babam yok diye sirf ikizlerim icin düzelir olur umuduyla kalan ben o laftan sonra aslana döndüm.Aldim kızlarımı çıktım o evden 28 saat yol gittim hamile halimle.Kardesime enisteme bana biraz destek olun dedim.Sagolsunlar sonuna kadar yanımda oldular.Kaymakamliga gittim valilige gittim psikologlara gittim toparladım.Dava açmış arkamdan ayy boşanmayalım diyen ben çekişmeli açmışsın gerek yok kuruşunu istemiom hemen anlaşmaliya dönecek hemen bitecek dedim.Adam dumur oldu evladıma el uzatmıştı cok sebep vardi ama evlâdımdan kim önemliydi?O yolu o geldi barışmaya bana dava açan beni istemeyen adam😅Şimdi koca gibi koca ve 10 numara baba.Akıllı ol kendine gel erkek cokk evlat bulunmaz.Seni anliorum sürekli ayni seyleri yaşayan ötelenen kisi alışıo ama hata psikologa git ve kurtul o pislikten evlâdın sana muhtaç

Ne yapacağınız belli. İlk başta adamı ve ailesini dava edeceksiniz. Maddi manevi tazminat davası.
Sonra çocuğunuz için devlete başvuracaksınız. Ve evladınızla ilgileneceksiniz. Hiç birşekilde yüzünü dahi görmeye hakları yok o meleğin.Koca denilen aslında bir halt olmayan tipide Allaha havale edeceksiniz. O verir cezasını en güzelinden zaten.

Diger konulariniza fs baktim, icim parcalandi cocugunuza.
Aileniz bosansaniz destek olacak anladigim kadariyla,
Ama siz sizi aldatan, insan yerine koymayan, hakaret eden, sindiren adamla evli kalmayi secmissiniz.
En cok cocugunuza yazik ettiniz
Sizin enerjinizi cocugunuza yoneltmeniz, onun icin en iyisi neyse onu yapmaniz gerekir.
7 yasindaki cocugunuzun eğitimi icin neler yapıyorsunuz?
Her sey para degil, artik internet zibil gibi kaynak dolu.
Etkinlik fikirleri, eğitim metodları, her seye ulasabilirsiniz.
Birakin su adam uğruna yasamayi, arrik cocugunuza bakin.

Eşin çocuk değilki aklını çelsinler gülüm . Bırak onları allaha havale et .. devletten yardım al çocuğun eğtimi için kurslara yolla . Sende çalış ve BOŞAN .

bir gün bir adam 7 kız çocuğu varmış karısı bir kez daha hamile kalmış eğer ki bunuda kız doğurursan kendini kapıda bulursun demiş.neyse zaman geçmiş doğum başlamış kadın oğlan doğurmuş bunu duyan adam sevinçle gelmiş bakmış ki oğlunun bir kolu yarım bir bacağı da yok. O an anlamış ki allah herseyin hayırlısını versinmiş.

Back
X