Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Yeni dogan daha mi saglikli olacakmis? Genlerden haberi yok sanirim?
Allah hidayet versin, dogru yolu gostersin, onlarin kalbine vicdan merhamet versin.
Sevgi bittiyse, hele de saygi.. o ev cehennem olur.
Bu durumda bosanmalisiniz.
Nafakanizi alin yuksek miktarda. Siz bosanmadan zaten evlenemez.
Evden gitti , bizi birakti der cekismeli dava acar bu yaptiklarini mahkemeye de sunarim de.
Ya anlasmali ayrilin yada verin avukata..
Kucuk kuzunun ne gunahi var, tedavi ettirse ya..!
Ayrica bildigim oyle cocuklar icin heyet raporu alinip rehabilitasyon merkezlerine verilebiliyor, devlet oduyor parasini. Bunu arastirin, cocugu birakmayin nolur.
Oyle koca da defolup gitsin. Varligi zarar cunku. Mutlu bir hayat dilerim size.
O begenmedigi cocuk da insallah bir gun utandirir onlari.
Hayat bir imtihandir. Size de , esinize de, oglunuza da.. onemli olan basariyla o sinavin hakkini vermektir.
Allah yolunuzu acik etsin. Dualarim sizinle