Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Çok fazla bosanin demek kimseye ama yapacağınız şey aşırı basit boşanin oğlunuz için de nafaka talep edin

Şu durumda ne yapacağım diye sormak saçma değil mi?

Boşanacaksınız, çocuğun eğitim masrafları da dahil olmak üzere nafaka alacaksınız olacak bitecek.
Aynen katılıyorum KudrAlobar KudrAlobar 'ın dediklerine. Donuna kadar aldığın parayla da çocuğun sağlığına harca. Inşallah duzelir ilerde çok iyi mevkilere gelir bu adamda o çocuğa muhtaç olur inşallahhh. Öbür çocuklardanda fayda görmez inşallah. Hiç üzülme Allah büyük boşan dua et çocuğuna sımsıkı sarıl hayata sarıl gerisi boş canim benim.

çocuğunuz konuşma engelli diye eşiniz senin arkanda olmayıp ailesinin sözünü dinleyip başka bir kadina göz diktiyse Allah ıslah etsin ne diyim...
Sende ezik olma bu kadar bu anlattığına göre çok çaresizsin..
lütfen arkana bakmadan kaç çocuğunu alıp.. önünde senin için güzel şeyler bekliyor.
en iyisi Rabbine sığın.. en iyi derdine anlatacagin olan ALLAH tir. doğru yolu size elbet verecektir.

Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Esin basina gelebilecek tum kötülükleri hak eden igrenc bi adam, Allah kurtarsin cocugunla seni bu pis heriften insallah.

Yeni dogan daha mi saglikli olacakmis? Genlerden haberi yok sanirim?

Allah hidayet versin, dogru yolu gostersin, onlarin kalbine vicdan merhamet versin.

Sevgi bittiyse, hele de saygi.. o ev cehennem olur.
Bu durumda bosanmalisiniz.
Nafakanizi alin yuksek miktarda. Siz bosanmadan zaten evlenemez.
Evden gitti , bizi birakti der cekismeli dava acar bu yaptiklarini mahkemeye de sunarim de.
Ya anlasmali ayrilin yada verin avukata..
Kucuk kuzunun ne gunahi var, tedavi ettirse ya..!

Ayrica bildigim oyle cocuklar icin heyet raporu alinip rehabilitasyon merkezlerine verilebiliyor, devlet oduyor parasini. Bunu arastirin, cocugu birakmayin nolur.

Oyle koca da defolup gitsin. Varligi zarar cunku. Mutlu bir hayat dilerim size.
O begenmedigi cocuk da insallah bir gun utandirir onlari.

Hayat bir imtihandir. Size de , esinize de, oglunuza da.. onemli olan basariyla o sinavin hakkini vermektir.
Allah yolunuzu acik etsin. Dualarim sizinle

Neden beni bulsun hanfendi tek ben mi öyle dusunuyorum.siz oyle derseniz begennenleri es geçmiş oluyorsunuz
Begenenler beni ilgilendirmez,sizi de hakli yapmaz. Konu sahibinin tum konularini okuyun bari bedduadan once. O zaman gerek olmadigini anlarsiniz. Esler birbirini aldatmis karsilikli olarak. Boyle insanlara ancak Allah islah etsin denilir.

Begenenler beni ilgilendirmez,sizi de hakli yapmaz. Konu sahibinin tum konularini okuyun bari bedduadan once. O zaman gerek olmadigini anlarsiniz. Esler birbirini aldatmis karsilikli olarak. Boyle insanlara ancak Allah islah etsin denilir.
Tek ben bu sekilde yazmadim ama kk klasigiyim diyorsunuz kisaca size hayirli işler diliyorum.

Bu çocuk senden dolayı böyle diye diye seni sindirdiler, değersizleştirdiler mi? Seni bile buna inandırdılar mı? Bu yüzden mı duruyorsun yoksa geçinememe endişesinden mi? oğlun ve kendin için tazminat alabilirsin. Adamin üzerinde evlilik sonrası edindigi ev araba varsa ortaksın. Madem anne baba da var. Ne çekiyorum bu yobazları.

boşanıp nafakanın tillahını bağlatın. o çocuğa gül gibi bakmaya devam edin. baba çocuğu istemiyorsa zorla görüştürmeye çalışmayın. çocuklar anlıyor herşeyi. o adamın yapacağı babalıktan daha iyi ana baba olursunuz. net!

Hayatta duruşun
Yaşla ilgisi olduğuna artık inanmıyorum
Kimisi 15 yaşında bile bürsürü olumsuzluğa rağmen hayat mücadelesinde sağlam durabiliyorken
Kimisi 60 yaşında bile o olgunlığa erişemiyor
Orası öyle de 18 yaşında falan rvlenmiş, koca evinden başka bir şey görmemiş bir genç kız canlandı gözümde böyle çaresiz cümleleri okuyunca

Allahlarindan bulsunlar.Insanlar nasil boylesine merhametsiz olabiliyor anlamiyorum.Imkaniniz varsa iyi bir avukat tutun ve donuna kadar alip tekmeyi basin.Kendi kanindan canindan olani istemeyenin sizi de istememesi normal.Yeniden evlenecek yeniden cocuk sahibi olacakmis sanki yeni olanin saglikli olacaginin garantisi var

Back
X