yasından emın degılım 5 yasında gıbı davranan cok konu sahıbı gorduk de :)Aslinda gulduu emojisi biraktim ama
Aglanacak halimize guluyoruz butonu olmadigi icin oyle oldu
Bence resmi nikahi yok ve hatta yasi kucuk
Allah askina yazilarina cvplarina bi bakin
Bir tek benmi boyle hissettim
İlk sayfa da ben de yazmıştım. Kafa yapısı ,yazim şekli en fazla 17 bence de.Aslinda gulduu emojisi biraktim ama
Oda dogruyasından emın degılım 5 yasında gıbı davranan cok konu sahıbı gorduk de :)
bende evlılıklerı konusunda suphedeyım
Kesinlikle katiliyorumResmi nikah var diyecek buyuk ihtimalle çünkü nereden bileceğiz :))
Aynı evde cınsellık olmadan olmaz ama böyle durumlar jcın degıl .Yazmayı unuttumsız memnun olabılırsınız sızın adınıza sevındım
ben ıstemem boyle evlılık mı olur dedım
bana gore yanı bu
sıe gore uygunmus bana gore degıl sonucta benım evlılıgım benımle alakalıdır :)
cınsellık konusunda baska konuda kadınlar ortalıgı yıktılar cınsellık yasanmadan evlılık mı olur dıye
adam aylarca ortada yok eee calısıyor ne yapsın denıyor sımdı
kadının cınsel ıhtıyacı ne olacak ,yarın bır gun cocuk olacak ne olacak
benım evlılıkle ılgılı hayat gorusume ters o yuzden uzaktan evlılıgı ıstemezdım ama bunu sıkıntı etmeyecek kısıler olabılır saygı duyarım
Tek ben degilmisim ayni seyi hisseden demekkiİlk sayfa da ben de yazmıştım. Kafa yapısı ,yazim şekli en fazla 17 bence de.
Doğru diosunSen sus korktun sen, senin haberin olmayabilir ama korkmuşun işte, annenden iyi bilicek halin yok
hıc bı farkı yok evlılık cınsellık uzerıne kurulu dedılerAynı evde cınsellık olmadan olmaz ama böyle durumlar jcın degıl .Yazmayı unuttum
Ya ben doğuda yaşıyorum burada bir çok olaya şahit oldum arkadaşlarım anlattı kendi yaşadıklarıni burada bir çok kişi boyle belli dönemlerde ise gidiyorlar inşaat işine her gelip gittiklerinde eşleri hamile kalıyor burada her sene Haziran ayında doğum oranı çoğalıyoro yuzden orada bır evı ,evlılık hayatı olabılır dıyen uyeye sert tepkı verdı . evlılıgınden emın degıl cunku . ben olsam gayet net ve rahat olurdum boyle dusunene bu denlı sinirlenmezdım , bu kadar sınırlendıyse yarasına dokunuldu demek kı
Ben cevabımı aldımBende bende
Bende resitmisin diyim
Herkesin bi soru hakki olsun
Resmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende miAslinda gulduu emojisi biraktim ama
O kadın galiba psikolog ve her gün Fox tv de bir programa çıkıyor.Doğru diosun
Bugün bi kadın gördüm insta da esra ezmecimidir nedir tuzlu su ile korkuları falan gideriyor
Erkek bebek bile yapıyormuş tuzlu su zhhshs
Bizim halkımızda hemen inanmışo kadar güldüm kiiii.
Konu sahibi tuzlu su yapgocanı bağla eve.
Kafa yapımda ne varmış anladimTek ben degilmisim ayni seyi hisseden demekki
Bilmiyorum bana cok cocuksu geldi
Evet psikolog doktor mudur ? Tıp fakültesi mezunu mu nööö.O kadın galiba psikolog ve her gün Fox tv de bir programa çıkıyor.
Var resmi nikâhımYa ben bu konudan güzel kokular almadım, kızcağızı kandırmışlar, bence resmi nikâhı yok.
bende aynen boyle hıssettım kesın bu tarz bı durum varYa ben doğuda yaşıyorum burada bir çok olaya şahit oldum arkadaşlarım anlattı kendi yaşadıklarıni burada bir çok kişi boyle belli dönemlerde ise gidiyorlar inşaat işine her gelip gittiklerinde eşleri kalıyor burada her sene Haziran ayında doğum oranı çoğalıyorciddiyim çünkü bizzat tanıdığım ebe söylemişti . Bir çoğu başkasına ev açmış kaldığı yerde malesef yaşanmısliklar var
Sen burda çözüm arama çete çökmüş burayaResmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
Kabalık değil ki bu ,eşiniz sizi kandırmış ,eşinize gidip.kizacaginiza buraya kiziyorsunuz. Karşınıza alıp konuştunuz mu ben böyle evlilik istemiyorum,madem öyle burda gir bir fabrikaya çalış yanımda ol diye.Resmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
Ya niye kaba olalimResmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?