Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Aslinda gulduu emojisi biraktim ama
Aglanacak halimize guluyoruz butonu olmadigi icin oyle oldu
Bence resmi nikahi yok ve hatta yasi kucuk
Allah askina yazilarina cvplarina bi bakin
Bir tek benmi boyle hissettim
yasından emın degılım 5 yasında gıbı davranan cok konu sahıbı gorduk de :)
bende evlılıklerı konusunda suphedeyım

İlk sayfa da ben de yazmıştım. Kafa yapısı ,yazim şekli en fazla 17 bence de.

Aynı evde cınsellık olmadan olmaz ama böyle durumlar jcın degıl .Yazmayı unuttum

Sen sus korktun sen, senin haberin olmayabilir ama korkmuşun işte, annenden iyi bilicek halin yok
Doğru diosun
Bugün bi kadın gördüm insta da esra ezmecimidir nedir tuzlu su ile korkuları falan gideriyor
Erkek bebek bile yapıyormuş tuzlu su zhhshs
Bizim halkımızda hemen inanmış o kadar güldüm kiiii.
Konu sahibi tuzlu su yap gocanı bağla eve.

Aynı evde cınsellık olmadan olmaz ama böyle durumlar jcın degıl .Yazmayı unuttum
hıc bı farkı yok evlılık cınsellık uzerıne kurulu dedıler
her sene -senenın 8 ayı adam ortada olmayacak ayda bır ugrayacak
bu konuyu baz alarak konusuyorum
bana gore bu bır evlılık degıl
o yuzden bu tarz bır evlılık ben yapmam , adam yanımda olmadıktan sonra... ne anladık bu ısten derım

aynı evde bıle yasanmıyor kı, aynı evde olup cınsellık yasanmamasıyla aynı nıkahta olup bırlıkte yasanmaması aynıdır gozumde

Ya ben doğuda yaşıyorum burada bir çok olaya şahit oldum arkadaşlarım anlattı kendi yaşadıklarıni burada bir çok kişi boyle belli dönemlerde ise gidiyorlar inşaat işine her gelip gittiklerinde eşleri hamile kalıyor burada her sene Haziran ayında doğum oranı çoğalıyor ciddiyim çünkü bizzat tanıdığım ebe söylemişti . Bir çoğu başkasına ev açmış kaldığı yerde malesef yaşanmısliklar var

Resmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi

O kadın galiba psikolog ve her gün Fox tv de bir programa çıkıyor.

bende aynen boyle hıssettım kesın bu tarz bı durum var

Resmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
Kabalık değil ki bu ,eşiniz sizi kandırmış ,eşinize gidip.kizacaginiza buraya kiziyorsunuz. Karşınıza alıp konuştunuz mu ben böyle evlilik istemiyorum,madem öyle burda gir bir fabrikaya çalış yanımda ol diye.
borcu çok diyorsunuz o borcu nerede yapmış.

Ya niye kaba olalim
Yasini sorduk diye nikahin varmi dedik diye niyz calismiyosun dedik diye kabaysak olelim hepimiz
Sen ne duymak istiyodun cicim konuyu acarken soyle bize, biz onlari yazalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…