Eşim başka şehre çalışmaya gitti

Tabı her kadın yapamaz aşk gerekıyor büyük aşk sabır gerekıyor karşılıklı herşey. Kadının guclu olması gerekıyor ki her işe tek başına yetısıyorsun. O yuzden herkül cıktı ıcımden dedım:)

Resmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
esınız sızı kandırıyor
bunu soylemek kabalık degıl
canınız acıdı belkı uzuldunuz ama gercek bu
annenız dogru dıyor nasıl yapacaksınız ?

Ay yok ben desteklemedim :) Tam tersi sadece insta da kalmıyor, paraları götürüyor manasında:)
Hemde ne para aslında bende de o yön var biliyor musunuz ? Fenomen olaydım keşke diyorum hep o kadın evlilik programlarındaydı zabahtan akşama halkımız sağ olsun.

Kafa yapımda ne varmış anladim
27 yasinda koskoca kadinsiniz. Esinizin calistigi yerde gidip yasayamiyorsunuz cunku esiniz istemiyo, sizde oturup onun arkasindan yas tutup agliyosunuz. Gelmis bize nasil ikna edebilirim diyosunuz. Nebilim bana tuhaf geldi

Bende sabirda var aşkta ama ben yapamam evet herşeyi tek başima halledebilirim o güç var kendimi çok iyi biliyorum eşimde biliyor ( zor hayatım oldu) ama gerek yok madem evlilik yaptım eşimle bu hayatı paylasiyorsam benim yanımda duracak bütün sorumluluk bende olmayacak. Beraber paylaşacaz herşeyi .. bana göre böyle herkese farklı tabi ..

Eğer olurda işinden dolayı ayrı yaşamamiz gerekiyorsa belli zamanı varsa sabırla beklerim . Ama belli bı dönemi yoksa ben yapamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…