oh cok sukurVar resmi nikâhım
Tabı her kadın yapamaz aşk gerekıyor büyük aşk sabır gerekıyor karşılıklı herşey. Kadının guclu olması gerekıyor ki her işe tek başına yetısıyorsun. O yuzden herkül cıktı ıcımden dedım:)hıc bı farkı yok evlılık cınsellık uzerıne kurulu dedıler
her sene -senenın 8 ayı adam ortada olmayacak ayda bır ugrayacak
bu konuyu baz alarak konusuyorum
bana gore bu bır evlılık degıl
o yuzden bu tarz bır evlılık ben yapmam , adam yanımda olmadıktan sonra... ne anladık bu ısten derım
aynı evde bıle yasanmıyor kı, aynı evde olup cınsellık yasanmamasıyla aynı nıkahta olup bırlıkte yasanmaması aynıdır gozumde
Yok arkadaşım
27 yaşındasınız, arkadaşınızın yok, varınız yoğunuzun eşiniz olması normal değil.Ever
Evet.Aynen cok bağımlısıyım onun
Sen burda çözüm arama çete çökmüş buraya
Ay yok ben desteklemedim :) Tam tersi sadece insta da kalmıyor, paraları götürüyor manasında:)Evet psikolog doktor mudur ? Tıp fakültesi mezunu mu nööö.
esınız sızı kandırıyorResmî nikâhım da var yaşım 27 de yazılarım da je var ya siz kabaysanız suç bende mi
Köyde yaşıyorum !Sende devamlı sor neden çalışmıyorsun diye
Hemde ne paraAy yok ben desteklemedim :) Tam tersi sadece insta da kalmıyor, paraları götürüyor manasında:)
Dalga alay hiç uzatma uzaklaş derim bilerek yapıyorlarBunların derdi ne kardeşim
27 yasinda koskoca kadinsiniz. Esinizin calistigi yerde gidip yasayamiyorsunuz cunku esiniz istemiyo, sizde oturup onun arkasindan yas tutup agliyosunuz. Gelmis bize nasil ikna edebilirim diyosunuz. Nebilim bana tuhaf geldiKafa yapımda ne varmış anladim
Seni yiicemesınız sızı kandırıyor
bunu soylemek kabalık degıl
canınız acıdı belkı uzuldunuz ama gercek bu
annenız dogru dıyor nasıl yapacaksınız ?
köyde herkes bırbırıne akraba olurKöyde yaşıyorum !
Çete de kimler var ? Bilelim ona göre göz ardı edelim, hepsini engelleyelim.Dalga alay hiç uzatma uzaklaş derim bilerek yapıyorlar
Ya niye alay edelim Allah askina, ben bu bayanin 27 yasinda olduguna inanmiyorum sahsenDalga alay hiç uzatma uzaklaş derim bilerek yapıyorlar
dur diego zaten ortalık karısıkDalga alay hiç uzatma uzaklaş derim bilerek yapıyorlar
Ege de filan bir köy mü acaba modern bir yer filan :)köyde herkes bırbırıne akraba olur
nasıl hıc arkadasınız yok ?
BubeÇete de kimler var ? Bilelim ona göre göz ardı edelim, hepsini engelleyelim.
Ben ilk engellediğimi yazıyorum ;KudrAlobar by
Bende sabirda var aşkta ama ben yapamam evet herşeyi tek başima halledebilirim o güç var kendimi çok iyi biliyorum eşimde biliyor ( zor hayatım oldu) ama gerek yok madem evlilik yaptım eşimle bu hayatı paylasiyorsam benim yanımda duracak bütün sorumluluk bende olmayacak. Beraber paylaşacaz herşeyi .. bana göre böyle herkese farklı tabi ..Tabı her kadın yapamaz aşk gerekıyor büyük aşk sabır gerekıyor karşılıklı herşey. Kadının guclu olması gerekıyor ki her işe tek başına yetısıyorsun. O yuzden herkül cıktı ıcımden dedım:)
Al buyur,
Çete lideri o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?