- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Peki eşiniz hangi şehirde çalışmaya gittiKöyde yaşıyorum !
Boşnakçada böcekler demekmiş bube. Sanırım bize dediAl buyur,
Yazdiklarin 1 cumleyi gecmedigi gibi bazi yazdiklarini anlamak icin bildigim dillere basvuruyorum
Bi çoğunu engeller misin limonlu su maviannesi bubendegilimÇete de kimler var ? Bilelim ona göre göz ardı edelim, hepsini engelleyelim.
Ben ilk engellediğimi yazıyorum ;KudrAlobar by
Tabi hemen . Kaybolun yazdığı nickledBi çoğunu engeller misin limonlu su maviannesi bubendegilim
Şeytan kadın defolÇete lideri obende yaveriyim . Ama sen habgi çetedensin çözemedim. Alay ediyor gibisin. Hem bu saate burada işin ne ? Korkmuyor musun ? Hadi uslu bi kız ol ve uyu
Tabi hemen . Kaybolun yazdığı nickledulan gece gece ban alıcam. Allah kahretmesin
İnşallahh 3 harfliler benim gibi bir meleeğe bunları söyledin diye seni cezalandırmazzz. Duyduğuma göre yakınlarmış sanaŞeytan kadın defol
Salak olsam evde tek kaldım , kocasız kaldım diye ağlardımSalak karı
SerefsizSalak karı
Tabi hemen . Kaybolun yazdığı nickledulan gece gece ban alıcam. Allah kahret
Abartmayın istersenizSalak karı
Askeriyede bellı dönemdir, kara gorevı ve denız gorevı . Zor yanlarını görüyorsunuz ben şehir şehir gezdim, duygular taze kalıyor, kavga gurultu vs olmuyor. Zaten gıdıyor kırmamaya calısıyorsunuz karşılıklı. Nasıp tabıkı. Benım gozum hıc gormedı ve dusunmedm bıle hıc. Tek arzum kavuşmaktı.Bende sabirda var aşkta ama ben yapamam evet herşeyi tek başima halledebilirim o güç var kendimi çok iyi biliyorum eşimde biliyor ( zor hayatım oldu) ama gerek yok madem evlilik yaptım eşimle bu hayatı paylasiyorsam benim yanımda duracak bütün sorumluluk bende olmayacak. Beraber paylaşacaz herşeyi .. bana göre böyle herkese farklı tabi ..
Eğer olurda işinden dolayı ayrı yaşamamiz gerekiyorsa belli zamanı varsa sabırla beklerim . Ama belli bı dönemi yoksa ben yapamazdim
Şeytan kadın defol
kocanızla da boyle konusmuyorsunuzdur ınsallah ?Salak karı
Orası öyle ama konu sahibi gibi 8 aylık ayrılıktan bahsediyorum ben çok zor başka işte de çalışabilir bizim belli donemler ayrılık oluyor o zamanda sabırla bekliyorum kavuşmayıAskeriyede bellı dönemdir, kara gorevı ve denız gorevı . Zor yanlarını görüyorsunuz ben şehir şehir gezdim, duygular taze kalıyor, kavga gurultu vs olmuyor. Zaten gıdıyor kırmamaya calısıyorsunuz karşılıklı. Nasıp tabıkı. Benım gozum hıc gormedı ve dusunmedm bıle hıc. Tek arzum kavuşmaktı.
Abartmayın isterseniz
Koca niye 7-8 ay gelmiyor anladık sanırımkocanızla da boyle konusmuyorsunuzdur ınsallah ?
Cikmasanizda bildirmiştim banlanacaktinizBen böyle iğrenç kadınlar görmedim bana hakaret edenlerin allah cezasını versin çıkıyorum bu form amacını aşmış kadin lar kulübü değil cadılar kulubu olmuş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?