Ayyyyyy kıyamam yaa. Herkes küçük müsün demiş, ben 35 yaşındayım, yazın kocam yurt dışına gitti çalışmaya ,ağlamaktan helak oldum. Yeni evli falan da değilim. Ben özlüyorum ya, o evde yokken yemek bile yapmak gelmiyor içimden. Normal mi, tabi ki değil. Ama diğer yandan parası çok güzel işte =)) Gelirken getireceği paraları düşününce ağlarken gülmeye başlıyorum. Sen de öyle düşün. İşsiz güçsüz evde otursaydı taş mı yiyecektiniz? Senede bir ev taşınmaz biraz mantıklı olun. Arada git yanına.
Şantiyeye mi taşinacaksiniz kocanız ile beraber olmak için.Santiye ortamı maalesef
Eşinizin işi nedir? Şartları nedir? bilemiyorum. Bu durum geçici süreyle böyle olmak zorundaysa, bir şekilde katlanmalısınız. Kendinizi üzmeyin. Bir faydası olmaz. Vaktinizi kendinizi geliştirmek, karamsar düşüncelerden uzaklaşmak için güzel ve faydalı işler ve faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz.Eşim güzeli 1 ay olacak Ben bir güne dahi katlanamıyorum her gün ağlıyorum nasil sabredecem beni de götürmüyor yanina götürmesine nasil ikna edebilirim
Paran da yok adam da yok desene tam sıfıra sıfır kalıyorsun kocan olmayınca, çok üzüldüm şimdi sanaGidemem ki param yok hem gitsem nerde kal Cam
Size anlatsın dinleyin?Niye bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz?
Insan buraya derdini paylaşmaya korkacak bu gidişle.
Konu sahibini anlıyorum ben de olsam zor katlanırdım.
Ama sana bir tavsiye, derdini buraya anlatacağına suya anlat tatlım, en azından rahatlarsın.
Buraya yazıp gerilmenden çok daha iyi bir seçenek emin ol
Allah aşkına ilkin laf etmiyelim dedim ama cidden saçma ,adam iş için para için yani sizin için gitmiş niye agliyosunuz sanki dağda taşta bırakmış terketmis gitmiş gibi konuşuyorsunuzCok zoruma gidiyor bana ne demisti ne yaptı koydu gitti beni
Madem konu sahibini anlıyorsunuz milletin yorumları hakkında paragraf döşediğiniz kadar kadının derdine derman olacak iki satır da yazsaydınız.Niye bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz?
Insan buraya derdini paylaşmaya korkacak bu gidişle.
Konu sahibini anlıyorum ben de olsam zor katlanırdım.
Ama sana bir tavsiye, derdini buraya anlatacağına suya anlat tatlım, en azından rahatlarsın.
Buraya yazıp gerilmenden çok daha iyi bir seçenek emin ol
Benimki de pandemi döneminde 1ay ,15 gün geledigi oluyordu eve. Evde bir süre kalıyor yine gidiyordu.Bende kocama diyorum birkac ay baska sehirde calista ozleyelim birbirimizin kiymetini anlayalım ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?