E gir işe çalışÖyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Aynen öyle ben de bunu yazacaktım. Koca yok iş yok para yok ... Ne var sadece ağlayıp sizlanan bir kadın. Parası olsa belki basıp gidecek yanına ama kendine yetemeyip kocam da kocam diye ağlamak neyin kafası bilemedimE gir işe çalışçocuk gibi ne ağlıyosun?
Yok ya bence yeni evli ve her sene 7 8 ay ayrı kalmak mantıksız düzen olmaz ki öyle hamile olacak yanında olamayacak falankoca düşkünü görmüştüm de bu kadarını görmemiştim
çok saçma
Çocukları da götürse hattaKeşke benimki de gitse hxjsjjd
O kadının ben olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamamAklıma bir hikaye geldi.
Kadının birinin eşi gemi kaptanıymış. Senede sadece 1 ay evine geliyormuş. Bir gün kadına nasıl dayanıyorsun diye sormuşlar. Amaannn 1 ay nedir ki göz açıp kapatana kadar geçiyor demiş
Bence kv kp ile oturuyor ve eşi çalışmasına izin vermiyor olabilirAynen öyle ben de bunu yazacaktım. Koca yok iş yok para yok ... Ne var sadece ağlayıp sizlanan bir kadın. Parası olsa belki basıp gidecek yanına ama kendine yetemeyip kocam da kocam diye ağlamak neyin kafası bilemedim
Irak olur , suriye olur, filistin olur xD Arakana git dedim en son hxhshdhhsBende kocama diyorum birkac ay baska sehirde calista ozleyelim birbirimizin kiymetini anlayalım ne iyi olurdu
Ona yazmazMadem konu sahibini anlıyorsunuz milletin yorumları hakkında paragraf döşediğiniz kadar kadının derdine derman olacak iki satır da yazsaydınız.
annen evlenmedi o adamla sen evlendinÖyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Annen de seni yatıştıracağı yerde daha beter canını mı sıkıyorÖyle diyor herkes ama annem yeni evlisin yalnız nasil kalackasin yalnızlık boğar adamı diyor sahiden de boğuyor
Yok ya bence yeni evli ve her sene 7 8 ay ayrı kalmak mantıksız düzen olmaz ki öyle hamile olacak yanında olamayacak falan
tamam siz seks açısından demiyorsunuz, üç kere yazmışsınız gördüğüm, ben seks açısından da derdim açıkçası, öyle deseniz ne olacak tuhaf durmaz bence.Ben seks açısından demiyorm
Evi taşımaya gerek yok ki,7-8aylik iş olduğunu söylüyor o yüzden ev taşıyamazmış ama daha yeni evliyiz
bence de.nikahta mı tanıştılar adamın işi gücü belli değil mi neye göre ev tutuldu bu durumda?her sene olacağı kesin mi?
bu adamın işi belli değil miydi evlenmeden her sene başka ilde çalışmaya gidilecek bir işi olacak ve kadın bunu bilmeyecek?
her ihtimalde saçma ve çocukça davranıyor konu sahibi bence
Konu sahibi öyle diyorher sene olacağı kesin mi?
bu adamın işi belli değil miydi evlenmeden her sene başka ilde çalışmaya gidilecek bir işi olacak ve kadın bunu bilmeyecek?
her ihtimalde saçma ve çocukça davranıyor konu sahibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?