- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.779
- 158
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Ya okumayacaktım zaten ama sen böyle diyince aşşırı bi istek geldi jsdjsjsjsYok yok okumasın.BiProfenid
O başka kız bu başka. Çeşit çeşit. Seç beğen yürüyor adam her gördüğüne.Kendisine aşko diyen kızı mı araştırmış?
ay yürüyen yerleri kopsunO başka kız bu başka. Çeşit çeşit. Seç beğen yürüyor adam her gördüğüne.
Sen o beyaz eşyacıda mı ne çalışan yallozdan sonra daha o dükkanı yıkmadın mı başına kocanın. Kaç darbe daha yiyeceksin?
geçende böreklerin üstünde uçan dişi sinek kim enter.Bu adam uçan sineğe de yürüyecek az kaldı...
Ben orayı kaçırmışım kumar borcu da mı varKumar borcunu bitirene kadar diye niyet etmişti
Eşi dediğiniz kadın, adamın "çalışmaya devam et benim kumar borcumu ödeyelim öyle boşanalım" teklifini kabul eden kadın yalnız. Kasadan beş kuruş almadan çalışan kadın.ay yürüyen yerleri kopsun
nasıl bir adam gözüne kestirdiğini hatunu kendi eşine sorar be "nerede çalışıyor acaba" filan diye
o dükkandan ekmek yiyorsun, yanındaki de eşin be adam.
Ben orayı kaçırmışım kumar borcu da mı var
Ahaha aman abi duymasıngeçende böreklerin üstünde uçan dişi sinek kim enter.
Borcunu da ödeyecek yani saf mı ne yaEvet boşan dediğimizde de şu borçları bitirelim sonra boşanacağım diyordu
Ay acele etmeseydiniz yaartık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedibaşlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
Çok geç kaldın zaten, inşallah hakkında hayırlısı olur bundan sonraBenden bıktınız biliyorum ama yanlış hareket etmemek için mecburum sizlere anlatmaya.. yaklaşık 1.5 saat önce eşimin telefonunu karıştırdım. Uzun süredir karıstırmıyordum. Facebook arama geçmişinde bir sürü kadın isimleri gördüm. Hep kadınları araştırmış. Artık nereden buluyor bu kadınları bilmiyorum.. instagram geçmişindede bizim müşterimizin ismini gördüm. Onu da ismini bulup araştırmış. Kız güzel bir kız. Çokta Hanım efendi. Gelir bizden alışverişini yapar gider arada bir başını kaldırıp bakmaz bile ( esnafız eşimle börekçi eşim) eşimde bi kere bana dedi ki bu kız nerede çalışıyor acaba yukarı gidiyor her sabah dedi. Bende bilmiyorum ki dedim. Kızla da kibar kibar konuşuyordu eşim böyle.. ay inanamıyorum ya.. artık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedibaşlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
İnanmıyorumBenden bıktınız biliyorum ama yanlış hareket etmemek için mecburum sizlere anlatmaya.. yaklaşık 1.5 saat önce eşimin telefonunu karıştırdım. Uzun süredir karıstırmıyordum. Facebook arama geçmişinde bir sürü kadın isimleri gördüm. Hep kadınları araştırmış. Artık nereden buluyor bu kadınları bilmiyorum.. instagram geçmişindede bizim müşterimizin ismini gördüm. Onu da ismini bulup araştırmış. Kız güzel bir kız. Çokta Hanım efendi. Gelir bizden alışverişini yapar gider arada bir başını kaldırıp bakmaz bile ( esnafız eşimle börekçi eşim) eşimde bi kere bana dedi ki bu kız nerede çalışıyor acaba yukarı gidiyor her sabah dedi. Bende bilmiyorum ki dedim. Kızla da kibar kibar konuşuyordu eşim böyle.. ay inanamıyorum ya.. artık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedibaşlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
Nedenİnanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?