- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Teşekkür ederimMavinin her tonunaa evlilik yoluna girerken insan mutlu olma hayali ile giriyor
İçinizdeki hayal kırıklığını hak etmediğiniz şeyler yaşadığınız için o üzüntüyü tahmin edebiliyorum.
Ama güçlü ve cesaretli olursanız sadece ilk zamanlar üzülüp sonra hayatınızda size bir yük ve stres kaynağı olmadan devam edeceksiniz. Herşey gönlünüzce ve güzel olsun bundan sonra
Evet haklısınız hepiniz zaten. Biliyorum farkındaydım hepEşin sağlam bir papuç değil boşan demekten dilimizde tüy bitti.
Şeyi büyük olsa ne be canım biliyorum ben o şeyi. İcraat olmadığına eminim de gözü göz değil işte.. sanaldan aldatmayı tercih ediyor pislikKocanız da maşallah hem fakir hem şeyi büyük.
Biz de inandık ahshshshwhsh. Herkes boşanır da siz boşanmazsınızBenden bıktınız biliyorum ama yanlış hareket etmemek için mecburum sizlere anlatmaya.. yaklaşık 1.5 saat önce eşimin telefonunu karıştırdım. Uzun süredir karıstırmıyordum. Facebook arama geçmişinde bir sürü kadın isimleri gördüm. Hep kadınları araştırmış. Artık nereden buluyor bu kadınları bilmiyorum.. instagram geçmişindede bizim müşterimizin ismini gördüm. Onu da ismini bulup araştırmış. Kız güzel bir kız. Çokta Hanım efendi. Gelir bizden alışverişini yapar gider arada bir başını kaldırıp bakmaz bile ( esnafız eşimle börekçi eşim) eşimde bi kere bana dedi ki bu kız nerede çalışıyor acaba yukarı gidiyor her sabah dedi. Bende bilmiyorum ki dedim. Kızla da kibar kibar konuşuyordu eşim böyle.. ay inanamıyorum ya.. artık tak etti canıma babamı aradım biraz bahsettim durumdan yarın sabah alacağım seni oradan eşyalarını hazırla bu akşam dedibaşlıyoruz boşanma serüvenine.. dua edin bana
Nasip olursa boşandığımda buraya konu açacağım yineBiz de inandık ahshshshwhsh. Herkes boşanır da siz boşanmazsınız
Kiraz buna kendin inanıyor musunNasip olursa boşandığımda buraya konu açacağım yine
Kredi kartımdaki isimden sosyal medyada bulup istek atan market çalışanı olmuştu daha önceDarılmayın ama eşinizden Şuayip vibe'ı aldım. o da dükkana gelen müşterilere asılırdı genelde. Müşterilerin isimlerini fişlerin üzerinden buluyor olmalı.
Haklısın canımEee şaşırdık mı? Adam benzer şeyler yapıp duruyor. Siz göz yumdukça da yapmaya devam edecek. Size şu adamı bırakın dedik.
Yanlış bilmiyorsam eve gelen arkadaşınızı hayal ederek sizinle beraber oluyordu.
.
Ve adamda o kadar beyin yok ki, karısına soruyorBorek acan adamdaki irz dusmanligina bak.
Ben size uzulemedim. Hak ediyorsunuz diyemem, ama uzulmedim.
Dusunsenize her sabah ise giderken borek aldiginiz adam, nerede calisiyor diye sizi arastiriyor. Cildirirsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?