Eşim bayan müşterimizin adını öğrenip sosyal medyadan araştırmış..

Teşekkür ederim

Biz de inandık ahshshshwhsh. Herkes boşanır da siz boşanmazsınız

Nasip olursa boşandığımda buraya konu açacağım yine
Kiraz buna kendin inanıyor musun

Bosanicam diyorsun halen o adamla birliktesin

Kocam deyip duruyorsun telini karıştıyorsun

Teldeki kadınları araştırsan ne olucak ki

Beyaz esyacidaki kız kocana yanında askom diyor varmı ötesi

Boşanacak kişi boşanır biter halen devam ediyorsun eşinde aynen pislige devam

Bosanmiyacaksin çünkü inandırıcı değilsin

Evlilik böyle bir şey değil, iyi günde kötü günde demediniz mi? Adamın kumar borcunu bitirmeden nereye? Keyfi harcamalarını borçlarını ödemeden kaçmak var mı? Siz gidince kim sigortasız maaşsız beleşe çalışacak o dükkanda? Gerçi kocanız dükkanı devrediyordu. Ne oldu o iş? Devir parasından kuruş koklatacak mı size?

Hiç yaşlı başlı babanızı alet etmeyin bu işe. Siz asla boşanmayacaklar kategorisindesiniz. Adam bırak karşı esnaflarda çalışan kadınları, müşterilerin peşine düşmüş, rezil ahlaksız biri. Yanlış bilmiyorsam eve gelen arkadaşınızı hayal ederek sizinle beraber oluyordu.

Bunların bir tanesi bile boşanmaya sebep ama siz çok genişsiniz, kaldırabiliyorsunuz. Gidip de ailenizin düzenini bozmayın. Çünkü barışıp bin bir bahaneyle geri döneceksiniz. Olur da boşanırsanız koyun buraya belgesini ben de utanıp özür dileyeyim.

3 gün sonra geri doneceksen boşuna baba evine gitme. Zaten bu kadar rezilliğe rağmen niye bosanmadigini anlayabilmiş değilim.

Eee naptınız konu sahibi. Akşama kadar dükkanda karı kız kesen kocanızın işini yapmaktan yoruldunuz, kocanızın evinde uzanıyorsunuz demi?? Babanızın yanına gittiniz mi? Yok. 5 dakikalık yere kendiniz gitmeyip babanızı aradığınız için soruyorum, son durum nedir?

Borek acan adamdaki irz dusmanligina bak.
Ben size uzulemedim. Hak ediyorsunuz diyemem, ama uzulmedim.

Dusunsenize her sabah ise giderken borek aldiginiz adam, nerede calisiyor diye sizi arastiriyor. Cildirirsin ya.

Borek acan adamdaki irz dusmanligina bak.
Ben size uzulemedim. Hak ediyorsunuz diyemem, ama uzulmedim.

Dusunsenize her sabah ise giderken borek aldiginiz adam, nerede calisiyor diye sizi arastiriyor. Cildirirsin ya.
Ve adamda o kadar beyin yok ki, karısına soruyor bunun bir üstü eve kuma getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…