Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi sıkıntınız mı var?bu ne agresiflik?

evet eksik yazmışım,oda istemiyor çalışmamı,bende çocuklarımı kendim büyütmek istedim.
Aslında calissaniz size böyle sacmasapan konuşamaz. Kendi çocuğuma kendim bakarım diyeceğinizi bilir çünkü. Şimdiden sizi tehdit etmeye başlamış.. o tehditler yetmezse maddiyat konusundan tehdit etmeye başlar.

haklısınız belki de... çalışmak planlarım dahilinde,k.validem yalnız yaşıyor onu getirip çalışmayı düşünüyordum,ama şuan herşey karmakarışık oldu...

haklısınız belki de... çalışmak planlarım dahilinde,k.validem yalnız yaşıyor onu getirip çalışmayı düşünüyordum,ama şuan herşey karmakarışık oldu...
Tabii ki en az 3 sene daha çalışamazsınız. Ama istese yarın iş bulabileceği bir mesleği yoksa veya eşi merhametli, güvenilir biri değilse her kadın çalışmalı. sizin eş de göstermiş ki tehditleriyle çok da güvenilir biri değil.

neden korunmadınız sunu neden yapmadınız bunu neden yapmadınız diye sorgulamak konu sahibine ne fayda saglıyor da böyle yorumlar yapılıyor anlamadım

ne saçma bir yorum

Aldirmaa.Oyle adama evlay verilmez ama ışte o günahsız yavrunun sucu ne?

neden korunmadınız sunu neden yapmadınız bunu neden yapmadınız diye sorgulamak konu sahibine ne fayda saglıyor da böyle yorumlar yapılıyor anlamadım
4.çocuk olmamasına fayda sağlar. Sonuçta eşi prezervatif ıstemiyor. Konu sahibi diğer korunma yöntemlerini ıstemiyor, sağlık sorunu varmış. Eee nasıl olacak bu iş. Ya tüp bağlayacaklar ya da bunun sonu yok. Prezervatifle,hapla vs korunuyoruz dese kimse korun demezdi zaten.

Tüp baglatacaklar demek istemiştim:)

Canliysa neden dr lar alinabilir onayi veriyor?? Siz genel tıp kurallarini nasil duygularınızla hiçe sayabiliyorsunuz?? Hem nerden biliyorsunuz? Belki spermlerde en az alinsn bebekler kadar canlidir!?? Hersey ates pahasi belki baba 3.bir cocuga yetemeyecegini düşünüyor?? Hemen adami hitler ilan ettiniz ben de bunu anlamiyorum..Kolay mi bir insan yetistirmek?? Gelir simdi " sevgi herseye yeterciler" yetmiyor! Adam memur iki cocuk büyütmüş belki 3.istemiyor ne vqr ki bunda??

Konu Sahibi son durum nedir? Ev icinde durumlar nasıl su an? Eşinizin fikri vs yani ne bileyim normal mi yani aldırmak için ne kadar erken o kadar iyi çünkü , nasılsınız ev icinde konuştunuz mu

Aaa olurmu çocuk nasibiyle gelirciler çok. İnsanlar karınlarını zor doyuruyor ama 3/4 çocuk yapıyor. Bnm eşimde memur çocuk yapmıyoruz nasıl bakarız yetmez paramız diye. Ama konu sahibi memur maaşıyla 3. Çocuğu istiyor gerçekten hayret ediyorum iyi şartlar sağlayamayacaksınız kendi keyfiniz için yapmayın lütfen çocuk.

Korunmak, sorumluluk, eşler arasındaki sağlıksız iletişim gibi problemleri bir kenara bırakalım
Bir çocuk doğacağı zaman
Hem anne istemeli hem baba istemeli hem de kardeşler olumlu duygu beslemeli
İstenmeyen bebek tahammül edilemeyecek bir konumda olmamalı
+1 tabak daha yemek ortaya konulmayacak diğer çocukların tabanından bölünerek paylaştırılacaksa iyi düşünülmeli
Kimse hayata böyle başlamak istemez

o zaman haklı gördüğünüz adam keyfine düşkünlüğü bırakıp prezervatifle korunacak mesela? hem ben korunamam hem oldu mu aldıralım. bu doğurmak isteyen anne için de istemeyen anne için de kolay bir şey mi?

Korunma konusunda iki tarafta haksız bu konuda hemfikiriz zaten! Ne anne ne baba ikiside umursamamis korunmayı..Ama su an ortada bir hamilelik var ve aldirmak en mantıklısı..

Geri çekilme yöntemini kabul edip sonra hatayı eşte görmek de bir garip gerçekten.

Yoo garip değil kendine güvenen o. Ben ilaç içmek istemiyorum o zaman eş korunsun. Ha biraz önce yazmadım fazla uzatmamak için ama o zaman eşim kendisiyle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söylemişti. Ama daha öncesinde hiç Böyle bir gecikme yaşamamıştım ama o zamanlar stresli olduğum bir dönemdi. sanırım gecikme ona bağlıydı.

Bir de kendi bakacakmis baba evine dönüp..Hayir gülsem mi aglassm mi bilemedim..Konu sahibi muhtemelen bugune kadar calisip para kazanmak nedir onu bile bilmiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…