- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 13
- 25
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Sakın böyle bir şey yapmayın bebekler nasibiyle bereketiyle gelir 5 haftalık hamilesin 1 hafta sonra kalp atışı başliycak ona nasil kıyabilir böyle bir baba sen naparsan yap aldırma canim kocani dinlemeHerkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Yok yok hiç öyle düşünmedim aksine ihtimal çok yüksek ve korkuyorum hep korunsaktaEmziriyaorum diye hamile kalmam sanmayin sakin
onun derdi olan bana olacak diye değil ki,hayat konforu bozulacağı için bu tepkisi,bundan bu kadar korkuyosa onun daha dikkatli olması gerekmez miydi?Olan kadına olduğu için tabiki kadının sorumluluğunda , erkeğin ne dediğine nede yaptığına bakmadan en kaliteli spirali taktıracak yada her 2 yılda hamile kalıp
Kaderim böyle deyip evde parasız oturup
Kuru ekmek yiyip ben mutluyum deyip kendini çocuklarıyla avutacak ki çoğu kadının durumu bu
Her bebek rızkıyla gelseydi açlıktan ölen çocuk olmazdı. Dünya üzerinde milyonlarca bebek açlıktan ölüyor.Her bebek rızkıyla gelir tek dert rızıksa bunu problem etmeyin benim şahsi fikrim bu
Sorumluluk sizin değil evet ikinizinde. Ama ortada olan bir çocuk var ve buda ikinizin istemesiyle olacak bir şey. Çocuk istemeyen bir adama doğurmazdım açıkcası. Sizde çalışmıyormuşsunuz adam memur günümüz şartlarında 2 çocuk zaten büyük masraf 3. Ye daha çok stres olucak diye istememesi çok normal bn olsam bnde istemezdim açıkcası.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada eklemeyi unuttum,beni kürtaja ikna etmek için mi diyor bilemiyorum,aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada eklemeyi unuttum,beni kürtaja ikna etmek için mi diyor bilemiyorum,aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
Bütün yorumları okudum,öncelikle hepinize teşekkür ederim.Ben hatamın farkındayım ama sonucuna da katlanacağıma inanıyorum,beni üzen şey eşimin hatanın tamamen bende olduğunu söylemesi,acaba gerçekten böyle mi diye sizlerinde fikrini almak istedim,öncelikle bunun için teşekkür ederim,ne yapmam gerektiği konusunda hala çok kararsızım,fikirler de iki farklı yönde gördüğüm kadarıyla,artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun demekten başka geriye bişey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?