Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın böyle bir şey yapmayın bebekler nasibiyle bereketiyle gelir 5 haftalık hamilesin 1 hafta sonra kalp atışı başliycak ona nasil kıyabilir böyle bir baba sen naparsan yap aldırma canim kocani dinleme

Olan kadına olduğu için tabiki kadının sorumluluğunda , erkeğin ne dediğine nede yaptığına bakmadan en kaliteli spirali taktıracak yada her 2 yılda hamile kalıp
Kaderim böyle deyip evde parasız oturup
Kuru ekmek yiyip ben mutluyum deyip kendini çocuklarıyla avutacak ki çoğu kadının durumu bu

Bence cocukta sorun yok ; korunmasiz iliskiye girerseniz cocugun rahme tutunmasi normal.
Sorun es dediginiz kiside.
Malesef gercek su ki ondan ne koca, ne iyi bir baba, ne de bir insan olamaz.
Burdan bile bas bas bagiriyor adamin karekteri..
Cirkin, bencil, korkak bir adam.
Daha ne kadar cirkinlesebilir tahmin etmek zor degil.
Herkes soylemis; kurtulmaniz gereken bebeginiz degil , es dediginiz o kisi.
Ondan kurtulun. Herseyi gectim; boyle dusunen, konusan ve davranan adamla nasil bir omur yasanir?
Iyi bir oyuncu olup mutlu rolu yapmak disinda?

Bir de bir mesajinizi yakaladim bebegi aldirmak istemiyorum ama tek yasamak da istemiyorum gibi; pardon da boyle bir çöp tenekesi ile yasayacagima cocuklarimla anne babamin evinde huzurla tek yasarim daha iyi !

Sorumluluk elbette sadece sizde değil. Bundan sonra doğru düzgün korunmazsa ilişkiye girmeyi red edin. Çünkü sonucun fiziksel ve ruhsal sonucunu tek başına siz yaşamış olacaksınız. Size aldırın diyemem. Ancak çocuk iki kişinin ortak isteği ile gelmeli dünyaya. Aksi halde bu adam sizi o süreçte de yalnız bırakır gibi

onun derdi olan bana olacak diye değil ki,hayat konforu bozulacağı için bu tepkisi,bundan bu kadar korkuyosa onun daha dikkatli olması gerekmez miydi?

Şuraya konu açmayı biliyosunuz da kondom dışında korunmak için neler yapabileceğinizi nasıl bilmezsiniz ve buna sırf eşiniz daha fazla zevk alsın diye göz yumarsınız aklım almıyor gerçekten.
Hamilelik kürtaj doğum bütün bu evreler kadının dengesini hormonlarını bozar Tüm sıkıntıyı siz çekin hem fiziksel hem pskolojik yıpranın bide tehdit edilin aldatırsam suç senin diye. Siz nasıl bi adamla evlisiniz gercekten?

Burada hiç kimsenin aldır ya da aldırma demeye hakkı yok bu çok büyük bir karar.
Aldırma diyenler rızkını vermeyecek. Eşinizi ikna etmeyecek, bebeği sevdirmeyecek.
Aldır diyenlerin bir artısı olmayacak.
Lütfen buradaki kimseyi dinlemeyin.
Eşinizde çok büyük bir hata var. Korunmamak.
Fakat bu bebeği istemiyorsa doğduktan sonra da ilgisiz sevgisiz olursa neden diyemezsiniz.
Çünkü aldırmak gibi bir seçenek sundu.
Siz bireysel olarak bakacaksanız, bireysel olarak sorumluluk alacaksanız doğurun iyi düşünün o yüzden.
Eşinize güvenmeyin, ayrılmakta kafanızda bir tercih olsun.

Her bebek rızkıyla gelir tek dert rızıksa bunu problem etmeyin benim şahsi fikrim bu
Her bebek rızkıyla gelseydi açlıktan ölen çocuk olmazdı. Dünya üzerinde milyonlarca bebek açlıktan ölüyor.

Sorumluluk sizin değil evet ikinizinde. Ama ortada olan bir çocuk var ve buda ikinizin istemesiyle olacak bir şey. Çocuk istemeyen bir adama doğurmazdım açıkcası. Sizde çalışmıyormuşsunuz adam memur günümüz şartlarında 2 çocuk zaten büyük masraf 3. Ye daha çok stres olucak diye istememesi çok normal bn olsam bnde istemezdim açıkcası.

Geri çekme diye bi korunma olamaz. Prezervatif icat edileli çok oldu

Rahminizdeki bebekle kızınızın ve oglunuzun hiç bir farkı yok. Onlara kiyabilir misiniz? Eşinize bunu sorun. Gerçi eminim doğduktan sonra en çok sevilen o olacak genelde öyle oluyor. Kıymayın bir cana.

Peki bunun günahını hiç dusunmuyor mu ne kadar korunursan korun Allah' verecek olduğunda verir bence sen eşini ikna etmeye çalış çocuk zaten nasibiyle gelir Allah yardımcın olsun

Şunu bilin ki hata sizde değil. sizin durumunuzun aynısını yıllar önce biz yaşadık. Ama ne benim eşim ne de ben kesinlikle çocuk aldırma fikrine karşıyız. Bizde de karşı tarafın beynini yiyen kişi ben oldum. Çünkü madem geri çekilme yöntemi kullanılıyor o zaman erkek çok çok dikkat li olmak zorunda. burda kadının yapabileceği bişey yok.
Ha ben o zaman hamile değilmişim 2 haftalık bir gecikme yaşamıştım o zaman. testler negatif çıkmasına rağmen yanlış sanıp eşime baya bi çektirmiştim.

Aldırın, ortak yaşıyorsunuz evi o geçindiriyor. Adam çalışıyor, 3 aylık iğne vurulsaydınız, para vermiyor mu sanki iğne 20 tl. Bence çalışmadığınız için sizin göreviniz korunmak, iş ortamı yoruculuğunu, stresini bilemezsiniz . Aldırın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…