- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
çalışmamı istemeyen kendisi,üçüncü çocuğa şiddetle karşı olan kendisi,bütün sorumluluk bana ait öyle mi? peki.Aldırın, ortak yaşıyorsunuz evi o geçindiriyor. Adam çalışıyor, 3 aylık iğne vurulsaydınız, para vermiyor mu sanki iğne 20 tl. Bence çalışmadığınız için sizin göreviniz korunmak, iş ortamı yoruculuğunu, stresini bilemezsiniz . Aldırın.
sizin de başka sıkıntılarınız var sanırım,üzüldüm atlatmanız dileğiyle,teşekkürler yorumunuz için.Ana cahil baba cahil, olan bebeğin canına olacak. Ya cidden az akıl mantık bişey kullanın artık yaa...
Geri çekilme yöntemini kabul edip sonra hatayı eşte görmek de bir garip gerçekten.Şunu bilin ki hata sizde değil. sizin durumunuzun aynısını yıllar önce biz yaşadık. Ama ne benim eşim ne de ben kesinlikle çocuk aldırma fikrine karşıyız. Bizde de karşı tarafın beynini yiyen kişi ben oldum. Çünkü madem geri çekilme yöntemi kullanılıyor o zaman erkek çok çok dikkat li olmak zorunda. burda kadının yapabileceği bişey yok.
Ha ben o zaman hamile değilmişim 2 haftalık bir gecikme yaşamıştım o zaman. testler negatif çıkmasına rağmen yanlış sanıp eşime baya bi çektirmiştim.
konular karıştı sanırım...Siz bu adama boşanma davası açmıyor musunuz zaten?
Bundan sonra da sevişme zaten bu zatla
Ablasının arabasını alamayacak çocuğa gidecek paralar diye ödü kopmuştur
Çalışma deyince eş çalışılmıyor mu?çalışmamı istemeyen kendisi,üçüncü çocuğa şiddetle karşı olan kendisi,bütün sorumluluk bana ait öyle mi? peki.
Geri çekme diye bi korunma olamaz. Prezervatif icat edileli çok oldu
keşke tüm mesajları okusaydınız...Geri çekme diye bi korunma olamaz. Prezervatif icat edileli çok oldu
cenin le sperm alakasız şeyler arkadaşım.Her cenin dogmak ister oyle mio xaman her sperm de dollenmek ister cunku o da canli..Her sperme bir yumurta bulmak gerek!! Ya gidip konustunuz mu nerden cikardiniz her cenin dogmak ister diye
Calismak ile korunma sorumlulugunu nasil birlestirdiniz ya. Vallahi beynim yandi. Mesela 2 tarafta calisiyo olsa kim korunacakti? Cocuk mu? Kadin ilac alamiyormus. Ben de alamiyorum. Pihtilasma problemim var ve dogum kontrol hapi beni felc edebilir veya oldurebilir. Hormon iceren diger yontemlerde oyle. Bu durumda korunacak kisi esdir.bi zahmet sapkayi takacak. Ayrica sevismeye gucu yeten adam 10 saniye ayirip kondomda takabilir ekstra bi yuk yuklemez.Aldırın, ortak yaşıyorsunuz evi o geçindiriyor. Adam çalışıyor, 3 aylık iğne vurulsaydınız, para vermiyor mu sanki iğne 20 tl. Bence çalışmadığınız için sizin göreviniz korunmak, iş ortamı yoruculuğunu, stresini bilemezsiniz . Aldırın.
ortak kararımız bakıcı ve temizlikçi ücreti için çalışmamam,bu konuda problemimiz yok ,maddi sıkıntımız da yok.Çalışma deyince eş çalışılmıyor mu?
bu cevabı bende baya düşündüm bağlantı kuramadımCalismak ile korunma sorumlulugunu nasil birlestirdiniz ya. Vallahi beynim yandi. Mesela 2 tarafta calisiyo olsa kim korunacakti? Cocuk mu? Kadin ilac alamiyormus. Ben de alamiyorum. Pihtilasma problemim var ve dogum kontrol hapi beni felc edebilir veya oldurebilir. Hormon iceren diger yontemlerde oyle. Bu durumda korunacak kisi esdir.bi zahmet sapkayi takacak. Ayrica sevismeye gucu yeten adam 10 saniye ayirip kondomda takabilir ekstra bi yuk yuklemez.
ne alaka çalısmakla korunmak ?Aldırın, ortak yaşıyorsunuz evi o geçindiriyor. Adam çalışıyor, 3 aylık iğne vurulsaydınız, para vermiyor mu sanki iğne 20 tl. Bence çalışmadığınız için sizin göreviniz korunmak, iş ortamı yoruculuğunu, stresini bilemezsiniz . Aldırın.
Ortak karar deseydiniz. Çalışmamı ıstemiyor dediniz de. Ben de her sözünü dinliyorsanız sizi ilgilendiren konuda bile şimdi ne yapacaksınız demiştim. Maddi sıkıntıdan dolayı ıstemiyor sanmistim bir de eşiniz 3. Çocuğu.ortak kararımız bakıcı ve temizlikçi ücreti için çalışmamam,bu konuda problemimiz yok ,maddi sıkıntımız da yok.
ortak kararımız bakıcı ve temizlikçi ücreti için çalışmamam,bu konuda problemimiz yok ,maddi sıkıntımız da yok.
O bebeğin bebde olması için yatıp kalkıp dua ediyorum canı gönülden istiyorum.bizim haddimize değil aldır yada doğur demek ama Allah verdiyse bereketiyle veriyor ben olsam aldırmazdım kesinlikle sizin suçunuz değil.eşiniz tam öküzmüş afedersiniz.insanın fikri neyse zikride odur iki çocukta fiziğiniz süper mi kaldı kaldıysa üçüncüde neden bozulsun o bi haltlar yiyor olabilir aman dikkat edin.Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada eklemeyi unuttum,beni kürtaja ikna etmek için mi diyor bilemiyorum,aldırmazsam bütün hayatımızın değişeceğini,fiziğimin bozulacağını, belki cinsel hayatın biteceğini beni aldatırsa sorumlusunun ben olacağımı söylüyor.
evet eksik yazmışım,oda istemiyor çalışmamı,bende çocuklarımı kendim büyütmek istedim.Ortak karar deseydiniz. Çalışmamı ıstemiyor dediniz de. Ben de her sözünü dinliyorsanız sizi ilgilendiren konuda bile şimdi ne yapacaksınız demiştim. Maddi sıkıntıdan dolayı ıstemiyor sanmistim bir de eşiniz 3. Çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?