Eşim bebeğimi aldırmamı istiyor,ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca buraya yazabildinize göre İnternet bilginiz var araştırmadınız mı . Kondom yoksa naptınız duayla mı korundunuz. Yıllardır adam geri çekilerek korunduysa helal olsun. 20 tl iğne vurulamayan eşim olsaydı üstüne ceketimi atmazdım eskort giderdim en azından korunmayı biliyorlar. aldırmazsanız o bebek sesinden bile adam eve gelmez plansız bebekler aldırılır. Her plansız bebek doğarsa ülke suriyeye döner.

Siz bu adama boşanma davası açmıyor musunuz zaten?
Bundan sonra da sevişme zaten bu zatla
Ablasının arabasını alamayacak çocuğa gidecek paralar diye ödü kopmuştur

çalışmamı istemeyen kendisi,üçüncü çocuğa şiddetle karşı olan kendisi,bütün sorumluluk bana ait öyle mi? peki.

Geri çekilme yöntemini kabul edip sonra hatayı eşte görmek de bir garip gerçekten.

Her cenin dogmak ister oyle mi o xaman her sperm de dollenmek ister cunku o da canli..Her sperme bir yumurta bulmak gerek!! Ya gidip konustunuz mu nerden cikardiniz her cenin dogmak ister diye
cenin le sperm alakasız şeyler arkadaşım.
cenin anne karninda var olmuş gebeligin 3. ayından sonraki canlıya denir, sperm sadece bir hücre.
kalbi atan yani canli bir varliği (cenin) icerde kitir kitir almakla, spermin döllenmesi aynı şey degil.
tabiki cani olan cani yanabilen bir varlik anne karnindaykenden dogmak ister.
senin elini kolunu bacagini canli canli kesmleriyle anne karninda cenin olmus bebegin kesilmesi ayni sey ayni acı.

Calismak ile korunma sorumlulugunu nasil birlestirdiniz ya. Vallahi beynim yandi. Mesela 2 tarafta calisiyo olsa kim korunacakti? Cocuk mu? Kadin ilac alamiyormus. Ben de alamiyorum. Pihtilasma problemim var ve dogum kontrol hapi beni felc edebilir veya oldurebilir. Hormon iceren diger yontemlerde oyle. Bu durumda korunacak kisi esdir.bi zahmet sapkayi takacak. Ayrica sevismeye gucu yeten adam 10 saniye ayirip kondomda takabilir ekstra bi yuk yuklemez.

bu cevabı bende baya düşündüm bağlantı kuramadım

ne alaka çalısmakla korunmak ?
kadin evde calismiyor heralde.

ortak kararımız bakıcı ve temizlikçi ücreti için çalışmamam,bu konuda problemimiz yok ,maddi sıkıntımız da yok.
Ortak karar deseydiniz. Çalışmamı ıstemiyor dediniz de. Ben de her sözünü dinliyorsanız sizi ilgilendiren konuda bile şimdi ne yapacaksınız demiştim. Maddi sıkıntıdan dolayı ıstemiyor sanmistim bir de eşiniz 3. Çocuğu.

Birde 50 sinden sonra korunmayı bırakıp hamile kalanlar var onlarda ayrı bir cahil o yaştan sonra ancak torun sevilir veya bakılır çünkü riskli birde keyfimi düşkünlüğüm var çocukla hayatımı heba edemem memleketi gezme gibi bir keyif yaşamalıyım, sürekli evde olmaktan aynı yerde olmaktan gına geliyor , herkes doğurduğu çocuğuna baksın kimseye güvenmesin

ortak kararımız bakıcı ve temizlikçi ücreti için çalışmamam,bu konuda problemimiz yok ,maddi sıkıntımız da yok.

Maddi sıkıntınız yoksa doğurunuz hanfendi o zaman, kocaniza güzel görünmek icin diyet yapar ,sporla da desteklersiniz..
boylelikle aldatilmamis olursunuz,aşkınızın ateşi de sönmemiş olur
her iliskiden sonra da ertesi gün hapı alırsınız ,malum kondom kullanmıyorsunuz ya..
siz bu hayatı sadece kocanız için mi yaşıyorsunuz bence bunu sorgulayın biraz..

O bebeğin bebde olması için yatıp kalkıp dua ediyorum canı gönülden istiyorum.bizim haddimize değil aldır yada doğur demek ama Allah verdiyse bereketiyle veriyor ben olsam aldırmazdım kesinlikle sizin suçunuz değil.eşiniz tam öküzmüş afedersiniz.insanın fikri neyse zikride odur iki çocukta fiziğiniz süper mi kaldı kaldıysa üçüncüde neden bozulsun o bi haltlar yiyor olabilir aman dikkat edin.

evet eksik yazmışım,oda istemiyor çalışmamı,bende çocuklarımı kendim büyütmek istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…