- 21 Aralık 2018
- 340
- 454
- 53
- 28
- Konu Sahibi morrrmenekse
-
Herkese merhaba,ben 12 yıllık evli biri 11yaşında kız diğeri 7 yaşında erkek 2 çocuk annesiyim,çalışmıyorum ve eşim memur orta halli bir maddi duruma sahibiz. Korunmamıza ya da korunduğumuzu zannettiğimiz halde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim,eşimin tepkiside sert oldu,bu konuda tamamen beni suçluyor,önlemini almalıydın diyor,gerçekten bunun sorumluluğu bana mı ait olmalıydı?bunun cevabını merak ediyorum,kendisi kondom kullanmayı tercih etmiyor çünkü,ısrarla bu bebeği aldırmamı hayatımızın mahfolcağını söylüyor,kafam karmakarışık sizlerin fikirlerine çok güveniyorum lütfen yardım edin,şimdiden teşekkür ederim.
Kafanız güzel heralde.. üslubunuz hiç hoş değil.evet hayatı kötü bile olsa yokluk hiç varolmamayı istemez insan.diger söylediğiniz cümleler manasız.cenin ve yumurta birbirinden farklıdır.ceninin kalbi var hanımefendi bunu idrak edemediniz galiba.yasayan bir küçük insan var orada katledilmemeli.Her cenin dogmak ister oyle mio xaman her sperm de dollenmek ister cunku o da canli..Her sperme bir yumurta bulmak gerek!! Ya gidip konustunuz mu nerden cikardiniz her cenin dogmak ister diye
Emziriyaorum diye hamile kalmam sanmayin sakinOffffya kimse size bebeği aldırın vs diyemez veya aldırmayın gibi . Çocuk her yönden büyük sorumluluk hem maddi hem manevi olarak . Oğlum doğduktan sonra gördüm ki bu süreçte en çok kadın yıpranıyor her yönden . Adamlara gerçekten birşey olmuyor . Keşke siz eşinize hiç güvenmeseydiniz . Ben emziriyorum şuan bıraktıktan sonra önemi kendim alacağım çünkü eşime hiç güvenmiyorum bu konuda . Ne diyeyim allah yardımcınız olsun
Allahın verdiği canı sizin almaya hakkınız yok. Nolur kiymayın yavrunuza yalvarıyorum yapmayın bunu, vebali çok büyük, 1 cana kıyan 1000 cana kiymis gibidir yapmayın nolur oda sizin evladiniz , yanınızdaki evlatlarinizdan hiçbir farkı yokBütün yorumları okudum,öncelikle hepinize teşekkür ederim.Ben hatamın farkındayım ama sonucuna da katlanacağıma inanıyorum,beni üzen şey eşimin hatanın tamamen bende olduğunu söylemesi,acaba gerçekten böyle mi diye sizlerinde fikrini almak istedim,öncelikle bunun için teşekkür ederim,ne yapmam gerektiği konusunda hala çok kararsızım,fikirler de iki farklı yönde gördüğüm kadarıyla,artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun demekten başka geriye bişey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?