Yakınlarınızı çağırıp kuran okutabilirsiniz. İstemiyorlarsa ille bir sürü kişiyi toplamanıza gerek yok. Kendi kök aileniz, eşinizin kök ailesi şeklinde bir şey yapabilirsinizMerhaba arkadaşlar. 2 ay önce kızımı kucağıma aldım. Bebek mevlüdü yapmak istiyorum ama eşim mevlüde gelenlerden zorla hediye istiyor gibi olcaz düşüncesiyle mevlüdü istemiyor. Oğluma da yapamamıştım pandemi nedeniyle. Ben mevlütleri çok severim, içimde kalacak, çok üzülüyorum. Eşimi ikna etmek için ne yapmalıyım? Ya da vazgeçip boşvermeli miyim? Kaynanam da istemiyor, kendi annem babam da pek hevesli olduğu söylenemez, beni destekleyen bir iki kişi var sadece
Küçük bir yer tutmayı planlıyordum. Evet haklısınız sadaka kurban daha önemli. Kurbanını kestirdik Allah kabul etsinOrtalıkta salgın hastalıklar geziyor zaten. Eve küçücük bebekle doluşturmayın o kadar insanı. Bir de kucaktan kucağa gezecek falan. Bir camiye gidin orda hocaya okutun, veya hayrını yapın kendiniz sadakasını verip, kurban kesip vs.
Oğluma da öyle bişey yapmıştık, gene öyle olcak gibi görünüyorYakınlarınızı çağırıp kuran okutabilirsiniz. İstemiyorlarsa ille bir sürü kişiyi toplamanıza gerek yok. Kendi kök aileniz, eşinizin kök ailesi şeklinde bir şey yapabilirsiniz
Cagirdiginiz kişileri çağırırken hediye beklemiyoruz çok isterseniz xxx hayır kurumuna bağış yapabilirsiniz diye bilgi verebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce kızımı kucağıma aldım. Bebek mevlüdü yapmak istiyorum ama eşim mevlüde gelenlerden zorla hediye istiyor gibi olcaz düşüncesiyle mevlüdü istemiyor. Oğluma da yapamamıştım pandemi nedeniyle. Ben mevlütleri çok severim, içimde kalacak, çok üzülüyorum. Eşimi ikna etmek için ne yapmalıyım? Ya da vazgeçip boşvermeli miyim? Kaynanam da istemiyor, kendi annem babam da pek hevesli olduğu söylenemez, beni destekleyen bir iki kişi var sadece
Yani ben olsam yapmam. Bebeğin daha bağışıklığı yok, canı ne daha.Küçük bir yer tutmayı planlıyordum. Evet haklısınız sadaka kurban daha önemli. Kurbanını kestirdik Allah kabul etsin
Evet, belli bir şeyden sonra amacı dışına çıkıp gösterişe giriyor. Ama içimde kalır diye endişeliyim, çünkü etrafımdakiler yaptıFenomenler çıkardı bu uygulamaları.
Vaftiz töreni gibi mevlütler, bebeği vaftiz elbisesi gibi giyitmeler vs
İki tarafta istemiyormuş zaten.
Kendi içinizden dualar okuyun aile arasında bişiler yapın derim.
Dini konu diye kapatılır mı? Allah Allah neden ki? Sorumun amacı farklıYahu yeni doğan bebek daha steril ortamda olmalı haksız mıyım? Ortalıkta grip dolanıyor. Ama bu konu dini olması sebebiyle kapatılır benden söylemesi.
Kış mevsimi değişik değişik salgın var,2 aylık bebek var milleti dolduracaksınız eve iyi cesaret.Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce kızımı kucağıma aldım. Bebek mevlüdü yapmak istiyorum ama eşim mevlüde gelenlerden zorla hediye istiyor gibi olcaz düşüncesiyle mevlüdü istemiyor. Oğluma da yapamamıştım pandemi nedeniyle. Ben mevlütleri çok severim, içimde kalacak, çok üzülüyorum. Eşimi ikna etmek için ne yapmalıyım? Ya da vazgeçip boşvermeli miyim? Kaynanam da istemiyor, kendi annem babam da pek hevesli olduğu söylenemez, beni destekleyen bir iki kişi var sadece
Yani isin dini boyutunu bilemem ama el kadar bebege mekan tutup mevlut yapacaginiza o parayı cocugunuza harcayin mis gibi. Ya da cok istiyorsaniz cocugunuz adina bir yerlere bagislayin.Küçük bir yer tutmayı planlıyordum. Evet haklısınız sadaka kurban daha önemli. Kurbanını kestirdik Allah kabul etsin
Evet, belli bir şeyden sonra amacı dışına çıkıp gösterişe giriyor. Ama içimde kalır diye endişeliyim, çünkü etrafımdakiler yaptı
6 ay kınası bana da saçma ve gereksiz geliyorElalem yapıyor diye sizde yapmak zorunda değilsiniz bunları bırakın çok yıpranırsınız yoksa yarış bitmez.
Ben yapmam asla böyle şeyler mesela.
6 ay kınası yapıyorlar bi de onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?