Eşim Ben Ailesi.....

Haklısınız geçen gün annemin yanına geldim ama insan yinede özlüyor malesef

Zaten evi terk ettiğim de hiç aramıyor sormuyor

Zaten evi terk ettiğim de hiç aramıyor
Eşiniz tedavi için adım atmadı mı iki yıl içerisinde?
Ne kadar bekleyeceksiniz bu şekilde?
Eşiniz tedavi olmayıp, bir de sizi tehdit ediyorsa senen tek taraf sizsiniz demektir.
Evet doktora gidecrgim diyo gitmiyo inanın maddi durumumuzda biraz iyi utanıyorum diyor

Aileme söylemek zorunda kaldım pat diye hmn söylemedim anladılar diyelim sürekli ağlıyordum

Şu adamı seveceğinize biraz kendinizi sevin. Özsaygınız olsun... cinsellik evliliğin bel kemiği,adam bu noktada pasif üstüne tehditkar ve ilgisiz.Sanıyorum ki sizinkide sadece alışkanlık bi cesaret edip tekmeyi bassanz oh be kamburumdan kurtuldum dersiniz... Cinselliğin olmadığı evlilik mi olur kendinize niye bu hakszlığı reva görüyorsunuz yazık günah size

Başından beri bu probleminiz mi var arada olan birşey mi
Hayır başından beri. Bu yüzden 5. Ayimizda eşimle kavga ettik doktora gidelim dedim gitmedi zamanı bekle diyo. Bizim de daire aile apartmanı zaten bunuda sevmyrm. Geldiler işte bn yine demedim kimseye keşke o gün deseydim bu kdr beklemezdim yani basım da babam da yok beni rezil ettiler

Evet alışkanlık ve hmn evlendrcez dedikleri için o kdr korktum ki ne hayallarim vardı . . Sürekli onu düşündüm evi terk ettiğim de yapamycm dedim eve döndüm ya hiç unutamazsam 4 yıllık sevgilim dönemi fln . .

Eşiniz tedaviyi reddiyorsa bence bu bir boşanma sebebidir herşey insanlar içindir yani böyle bir rahatsızlığı olabilir tedavi edilir sorun halledilir ama tedaviye yok diyorsa bu durumu kabul edemem hele ki bide ailesi gözüne şoka soka sorun sende diyorsa

Birde KV o kvga günü biz seni istemiyorduk siz hmn bosanin biz başka yerden hmn gelin alicaz dediler bna
Gerçekten de sen böyle olduğun sürece boşanırsınız yeni biriyle de evlenir tedavisini de olur çocukta yapar. Sen de boşa harcadığın yıllarla ve Kv hakaretleriyle kala kalırsın. Adam sen evi terkedince aramıyormuş bile. Seviyorum deyip dönüyorsun tıpış tıpış bu adam hiç tedavi olur mu?

İnşallah dönmeyi dunmuyorsunuzdur.?
Yok bu 5. Ayda oldu zaten suan evdeyim zaten ama yine doktora gitmezse mecbur
İşte annem de diyo ki suçu sana atıyorlar sen boş yere bekleme yada KV şöyle bu durumu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…