- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
tabiki boşanmak istemez . nerde sizin gibi bulur. şimdilik sevdiğinizi düşünüyorsunuz, ilerde nefret edeceksiniz, sadece zaman kaybedersiniz.Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
Ay evlenirse evlensin onunla da bisey yapamicak zaten neden korkuyorsunuz . En azından o cadı kaynana anlar belki hatalı ürün yaptığınıHaklısınız herkes böyle söylüyor ailem vs ama bn bu durumu yediremiyrm bir türlü içim içimi yiyo. Hep ya başkasıyla evlnirse dye korkuyorum
Belki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkkAy evlenirse evlensin onunla da bisey yapamicak zaten neden korkuyorsunuz . En azından o cadı kaynana anlar belki hatalı ürün yaptığınıkurtar kendini bacım o kaynanadan da kocadan da kac kurtul.
Ahaha ne alaka, dul kalanların seks hayatı zaten bitik mi oluyorBelki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkk
Tüp bebekle anne olup çocuktan dolayı da ömür boyu boşanmayıp hayatınızda hiç cinsellik yaşamadığınız ve sevilmediğiniz bir evliliğin içinde çürümeyi mi bekleyeceksiniz? Ben mi yanlış anladım?Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
Dul nedir ya? Kadınların kadınları bu şekilde kategorize etmeleri de hiç hoş olmuyor.Belki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkk
Çocuk olmaması suç değil. Cinsellik olmayan evlilige çocuk getiremem deyin kv ye. Eğer esiniz cözum aramıyor ise de bosanın. Cinsellik olmadan evlilik olmaz.Arkadaşlar herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız inşallah iyisinizdir. .
Benim konumu bilenler vardır muhtemelen. .
Eşim ile cinsel sorunlarımiz var 2 yillik evliyiz eşimin cinsel isteği yok vajina görünce eşimin penisi yumusuyor. Konu şu ki bu yüzden ilişkiye giremiyoruz bu yüzden tabi cocugumuz da yok. Ailesine bu durumu söylemiyorum ama bnm kendi ailem biliyor ama eşime birşey demiyolar arada ben varım diye bu ne kadar doğru bilmiyorum gizlememiz. K.v genelde hep kendi oğlunu tutar bir kere kavga etmiştik biz zaten seni istemiyorduk gelin olarak dediler. Ben sustum o gün keşke susmasaydim. K.v anneme demiski bunların çocuğu olmuyor mu demiş annemde bu konuyu sonra detaylı konuşalım demiş. K.v hemen demiş ki zaten sizin ailede çocuk çok geç oluyo demis suçu hmn bana atmış. Bunu demesinin sebebi ablamın çocuğu olmadı uzun yıllar ama problem enistemdeydi ablamda değil. Abimin de çocuğu olmadı sonra tüp bebek ile oldu ama yine sorun yengemdeydi çikolata kisti vs fln vardı. Yani anlamadan dinlemeden suçu bana atıyor. K.v çok degisik biri geçen bize misafirlige geldiler eşimin yengeleride geldi evi KV gösterdi benden izin almadan odalara girdi çok sinir oldum birşey demedim. Ailem de diyoki sen bu kadar bekliyorsun doktora gitsin diye ama bu kdr beklemen suç ndn bu kadar zmn bekledin derler sana dedi bu durumu bn nsl anlatabilrm ki zaten eşim de bu durumu söylersen bosaniriz dedi bana sizce napmaliyim eşimi cok seviyorum bu arada 2 gün onsuz kaldım çok daraldim . . .
Çok çirkin tabir. Ek olarak dul olan cinsellik istwmiyir mu o da isteyecek normal olarak..siz asil problemi gormezden geliyirsunuzBelki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkk
2 gün eşinsiz duramıyorsan susup oturacaksın, her şeyi de çekeceksin, yapılacak bir şey yok. Muhtemelen halâ bakiresin alacağın bir bekaret raporuyla çok hızlı ve tazminatla boşanırsın.Arkadaşlar herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız inşallah iyisinizdir. .
Benim konumu bilenler vardır muhtemelen. .
Eşim ile cinsel sorunlarımiz var 2 yillik evliyiz eşimin cinsel isteği yok vajina görünce eşimin penisi yumusuyor. Konu şu ki bu yüzden ilişkiye giremiyoruz bu yüzden tabi cocugumuz da yok. Ailesine bu durumu söylemiyorum ama bnm kendi ailem biliyor ama eşime birşey demiyolar arada ben varım diye bu ne kadar doğru bilmiyorum gizlememiz. K.v genelde hep kendi oğlunu tutar bir kere kavga etmiştik biz zaten seni istemiyorduk gelin olarak dediler. Ben sustum o gün keşke susmasaydim. K.v anneme demiski bunların çocuğu olmuyor mu demiş annemde bu konuyu sonra detaylı konuşalım demiş. K.v hemen demiş ki zaten sizin ailede çocuk çok geç oluyo demis suçu hmn bana atmış. Bunu demesinin sebebi ablamın çocuğu olmadı uzun yıllar ama problem enistemdeydi ablamda değil. Abimin de çocuğu olmadı sonra tüp bebek ile oldu ama yine sorun yengemdeydi çikolata kisti vs fln vardı. Yani anlamadan dinlemeden suçu bana atıyor. K.v çok degisik biri geçen bize misafirlige geldiler eşimin yengeleride geldi evi KV gösterdi benden izin almadan odalara girdi çok sinir oldum birşey demedim. Ailem de diyoki sen bu kadar bekliyorsun doktora gitsin diye ama bu kdr beklemen suç ndn bu kadar zmn bekledin derler sana dedi bu durumu bn nsl anlatabilrm ki zaten eşim de bu durumu söylersen bosaniriz dedi bana sizce napmaliyim eşimi cok seviyorum bu arada 2 gün onsuz kaldım çok daraldim . . .
Sorun değil evlendirsinler tekrar iktidarsız oğullarını, torunu belki leylekler getirirBirde KV o kvga günü biz seni istemiyorduk siz hmn bosanin biz başka yerden hmn gelin alicaz dediler bna
Allah olmasın diye kapı açmış zorla oldurmuşsun ondan. İşaretleri doğru okumak lazım.Ama hep şunu düşünüyorum lütfen ben sevgiliyken de cok çektim evlendik rahat ettik dedik yine bir sorun çıktı sizce ndn
Çok cahilsiniz kusura bakmayın. Şimdi anlaşıldı niye boşanmak istememeniz. Size de "dul" densin istemiyorsunuz. Adam ne güzel oynatıyor sizi parmağında. Gidene gel, gelene git yapmıyor, ne güzel her seferinde de paşa paşa dönüyorsunuz eve. Bir sonrakinde belki kilit değiştirir ya da sizi eve sokmayabilir dikkat edin. Adam hem suçlu hem güçlü ama her durumda da karısı mık çıkarmadan peşinde dolaşıyor.Belki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkk
İnsanlar 40 yıllık eşlerini unutuyor 4 yıl ne ki...Evet alışkanlık ve hmn evlendrcez dedikleri için o kdr korktum ki ne hayallarim vardı . . Sürekli onu düşündüm evi terk ettiğim de yapamycm dedim eve döndüm ya hiç unutamazsam 4 yıllık sevgilim dönemi fln . .
Bebeğim sende dul olacaksın boşanırsan. İkinci el muamelesi göreceksin vah vah.. Kimbilir kimler alacak seni çocuklu göbekli adamlara kalacaksın.!Belki dul alır direk ya kafam çok karışık cokkk
Hayır ya ondan dgl şimdi bnm kine giremiyo blki ona rahat girer diye diyorumAhaha ne alaka, dul kalanların seks hayatı zaten bitik mi oluyorsiz de pek normal gelmediniz valla
Ya o yüzden demedim 2. Sınıf şimdi bnm ki kapali ona göre dimi , hani öyle birini alırsa rahat olur demk istedimBebeğim sende dul olacaksın boşanırsan. İkinci el muamelesi göreceksin vah vah.. Kimbilir kimler alacak seni çocuklu göbekli adamlara kalacaksın.!
Şu zihniyetleriniz berbat! Millet neleri aşmış bizim ülkede hala yok dul yok bakire öff cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?