Eşim Ben Ailesi.....

ıyormuş bile. Seviyorum deyip dönüyorsun tıpış tıpış bu adam hiç tedavi olur mu?
Napmm gerek öyle olursa kafayı yerim

Yok bu 5. Ayda oldu zaten suan evdeyim zaten ama yine doktora gitmezse mecbur

İşte annem de diyo ki suçu sana atıyorlar sen boş yere bekleme yada KV şöyle bu durumu diyo
Hic öyle çirkef ve seviyesiz bir kadınla karşı karşıya gelme insanda biraz utanma olur yani iki yıl dile kolay nasıl cinsellik olmaz hele ki bir sıkıntı var tedaviyi bide reddiyorsun bide durmadan kavga ve Tripli koca yani hem suçlu hem güçlü

Siz sevişirken elle ona yardım ediyorsunuz. Ama o hiçbir şey yapmiyor sevisme esnasinda di mi sizin için? Doğru mu anlıyorum? Yani doktora falan gitmeyeni de duymuştum ama böyle kendisine yaptırıp karşıdakine yapmayan ilk defa duyuyorum sanırım.

Napmm gerek öyle olursa kafayı yerim
Sizin ne hissettiğinizin ne durumda olduğunuzun bu adam için hiç önemi yok. Resmen paravan evlilik yapmış sizinle. Pastam dursun ama karnımda doysun istiyor. Ne demek tüp bebek yapıyormuş. Orda da sperm alıyorlar kontrol ediyorlar orda utanmıyor da tedavi olup ilaç içmeye mi utanıyor. Kv ye durumu söyleseniz bile bu karakterdeki insanlar kendinde kusur aramaz sizi suçlar o yüzden biraz dişinizi gösterin sert çıkın.

Evet . .

Yok bu 5. Ayda oldu zaten suan evdeyim zaten ama yine doktora gitmezse mecbur

İşte annem de diyo ki suçu sana atıyorlar sen boş yere bekleme yada KV şöyle bu durumu diyo

Yerinizde olsam bu saatten sonra dünyanın bütün tedavilerden de geçse bir daha şans vermezdim.
Annasına da söyleyin bence. Ancak anası hemen oğlunu savunup suçu size atacaktır ona göre hazırlık olun

Evet
Yerinizde olsam bu saatten sonra dünyanın bütün tedavilerden de geçse bir daha şans vermezdim.
Annasına da söyleyin bence. Ancak anası hemen oğlunu savunup suçu size atacaktır ona göre hazırlık olun
Aynen oyle

Ama hep şunu düşünüyorum lütfen ben sevgiliyken de cok çektim evlendik rahat ettik dedik yine bir sorun çıktı sizce ndn

Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana

neden seviyorsunuz sizi hiç sevmeyen birini?
öz saygınız mı yok? hiç bu konu üzerinde düşündünüz mü?
siz adamı elle boşaltın o tatmin olsun birde tüp bebekle baba olsun yemeği ütüsü temizliği yapılsın ama sizin yeme içme gibi ihtiyaç olan cinselliğiniz olmasın. siz fedakar olun. siz kendinizden vazgeçin adam bir doktora bile gitmeye tenezzül etmesin. üstüne birde tehdit etsin söylersen boşanırız diye e hani kafasında hiç boşanma yoktu? işine gelmeyen şey olursa kendi konfor alanı bozulursa boşuyor ya şak diye.
sadece kendini düşünen size zerre saygsı sevgisi olmayan birini nasıl seviyorsunuz ya şaşkınım.

Haklısınız herkes böyle söylüyor ailem vs ama bn bu durumu yediremiyrm bir türlü içim içimi yiyo. Hep ya başkasıyla evlnirse dye korkuyorum

Seni sevmiyor ve değer vermiyor,küsüp gidiyorsun aramıyor, boşanmakla tehdit ediyor, bu konuda sorun ondayken iki senedir kılını kıprtdatmamış ve bundan sonrada kıpırdatmayacak beyefendi tüp bebek istediğine göre.... Bide bonus anası...

Hiç mi değerin yok, anneni dinle boşan.
Ama böyle kanırta kanırta deşe deşe.Oluyosa rapor bile al öyle boşa hepsinin ağzını açık bıraka bıraka madem kv den alttan alttan çocuk için seni suçluyo.
Millette bunun şeyi kalkmayan oğluna sıraya giirecekti.

Bu tip bir adam siz ilişkiye giremeseniz iki ay çekmezdi bence

Son düzenleme:

Boşanırsa boşansın.
Bulunmaz hint kumaşımı.
Ben olsam direk yapıştırırım lafı.
Hadsizler.

Haklısınız herkes böyle söylüyor ailem vs ama bn bu durumu yediremiyrm bir türlü içim içimi yiyo. Hep ya başkasıyla evlnirse dye korkuyorum

neyi yediremiyorsunuz? sizin için hiçbir çaba sarfetmemesini mi? adam 2 yıldır doktora gitmemiş.
evlensin sizden başka kim çekecek 2 yıl. sizin gibi kendine değer vermeyen başka kadın bulacakta kendini elle tatmin ettirecekte...
ne kadar çirkin size yaptığı farkında değilmisiniz?
o ne yapıyor? o da sizi elle tatmin ediyor mu? yada oral seks falan? kendi çükünün derdinde mi yoksa sadece.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…