- 27 Şubat 2023
- 578
- 555
- 33
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Gerçekten de sen böyle olduğun sürece boşanırsınız yeni biriyle de evlenir tedavisini de olur çocukta yapar. Sen de boşa harcadığın yıllarla ve Kv hakaretleriyle kala kalırsın. Adam sen evi terkedince aramm
Napmm gerek öyle olursa kafayı yerimıyormuş bile. Seviyorum deyip dönüyorsun tıpış tıpış bu adam hiç tedavi olur mu?
Evet durum buHiç birlikte olmadınız mi? Bir de nasıl bir yardım istiyorsunuz? Tedavi olsun diyoruz kabul etmiyor diyorsunuz. Boşanin denilmiş istemiyorum diyorsunuz peki başka ne gibi bir yol var. Sizi kaybetmekten korkmayan bir erkek zaten en büyük problem bu.
Hic öyle çirkef ve seviyesiz bir kadınla karşı karşıya gelme insanda biraz utanma olur yani iki yıl dile kolay nasıl cinsellik olmaz hele ki bir sıkıntı var tedaviyi bide reddiyorsun bide durmadan kavga ve Tripli koca yani hem suçlu hem güçlüYok bu 5. Ayda oldu zaten suan evdeyim zaten ama yine doktora gitmezse mecbur
İşte annem de diyo ki suçu sana atıyorlar sen boş yere bekleme yada KV şöyle bu durumu diyo
Sizin ne hissettiğinizin ne durumda olduğunuzun bu adam için hiç önemi yok. Resmen paravan evlilik yapmış sizinle. Pastam dursun ama karnımda doysun istiyor. Ne demek tüp bebek yapıyormuş. Orda da sperm alıyorlar kontrol ediyorlar orda utanmıyor da tedavi olup ilaç içmeye mi utanıyor. Kv ye durumu söyleseniz bile bu karakterdeki insanlar kendinde kusur aramaz sizi suçlar o yüzden biraz dişinizi gösterin sert çıkın.Napmm gerek öyle olursa kafayı yerim
Evet . .Sizin ne hissettiğinizin ne durumda olduğunuzun bu adam için hiç önemi yok. Resmen paravan evlilik yapmış sizinle. Pastam dursun ama karnımda doysun istiyor. Ne demek tüp bebek yapıyormuş. Orda da sperm alıyorlar kontrol ediyorlar orda utanmıyor da tedavi olup ilaç içmeye mi utanıyor. Kv ye durumu söyleseniz bile bu karakterdeki insanlar kendinde kusur aramaz sizi suçlar o yüzden biraz dişinizi gösterin sert çıkın.
Yok bu 5. Ayda oldu zaten suan evdeyim zaten ama yine doktora gitmezse mecbur
İşte annem de diyo ki suçu sana atıyorlar sen boş yere bekleme yada KV şöyle bu durumu diyo
EvetSizin ne hissettiğinizin ne durumda olduğunuzun bu adam için hiç önemi yok. Resmen paravan evlilik yapmış sizinle. Pastam dursun ama karnımda doysun istiyor. Ne demek tüp bebek yapıyormuş. Orda da sperm alıyorlar kontrol ediyorlar orda utanmıyor da tedavi olup ilaç içmeye mi utanıyor. Kv ye durumu söyleseniz bile bu karakterdeki insanlar kendinde kusur aramaz sizi suçlar o yüzden biraz dişinizi gösterin sert çıkın.
Aynen oyleYerinizde olsam bu saatten sonra dünyanın bütün tedavilerden de geçse bir daha şans vermezdim.
Annasına da söyleyin bence. Ancak anası hemen oğlunu savunup suçu size atacaktır ona göre hazırlık olun
Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
Nasıl olabilir ki, kusurlu taraf kendisi zaten, boşansa ne olacak. Bir şekilde tatmin oluyor kendisiOnun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
Onun kafasında boşanma hiç yok biliyo musunuz. Tüp bebek deneriz diyor bana
Haklısınız herkes böyle söylüyor ailem vs ama bn bu durumu yediremiyrm bir türlü içim içimi yiyo. Hep ya başkasıyla evlnirse dye korkuyorumneden seviyorsunuz sizi hiç sevmeyen birini?
öz saygınız mı yok? hiç bu konu üzerinde düşündünüz mü?
siz adamı elle boşaltın o tatmin olsun birde tüp bebekle baba olsun yemeği ütüsü temizliği yapılsın ama sizin yeme içme gibi ihtiyaç olan cinselliğiniz olmasın. siz fedakar olun. siz kendinizden vazgeçin adam bir doktora bile gitmeye tenezzül etmesin. üstüne birde tehdit etsin söylersen boşanırız diye e hani kafasında hiç boşanma yoktu? işine gelmeyen şey olursa kendi konfor alanı bozulursa boşuyor ya şak diye.
sadece kendini düşünen size zerre saygsı sevgisi olmayan birini nasıl seviyorsunuz ya şaşkınım.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlarrrr nasılsınız inşallah iyisinizdir. .
Benim konumu bilenler vardır muhtemelen. .
Eşim ile cinsel sorunlarımiz var 2 yillik evliyiz eşimin cinsel isteği yok vajina görünce eşimin penisi yumusuyor. Konu şu ki bu yüzden ilişkiye giremiyoruz bu yüzden tabi cocugumuz da yok. Ailesine bu durumu söylemiyorum ama bnm kendi ailem biliyor ama eşime birşey demiyolar arada ben varım diye bu ne kadar doğru bilmiyorum gizlememiz. K.v genelde hep kendi oğlunu tutar bir kere kavga etmiştik biz zaten seni istemiyorduk gelin olarak dediler. Ben sustum o gün keşke susmasaydim. K.v anneme demiski bunların çocuğu olmuyor mu demiş annemde bu konuyu sonra detaylı konuşalım demiş. K.v hemen demiş ki zaten sizin ailede çocuk çok geç oluyo demis suçu hmn bana atmış. Bunu demesinin sebebi ablamın çocuğu olmadı uzun yıllar ama problem enistemdeydi ablamda değil. Abimin de çocuğu olmadı sonra tüp bebek ile oldu ama yine sorun yengemdeydi çikolata kisti vs fln vardı. Yani anlamadan dinlemeden suçu bana atıyor. K.v çok degisik biri geçen bize misafirlige geldiler eşimin yengeleride geldi evi KV gösterdi benden izin almadan odalara girdi çok sinir oldum birşey demedim. Ailem de diyoki sen bu kadar bekliyorsun doktora gitsin diye ama bu kdr beklemen suç ndn bu kadar zmn bekledin derler sana dedi bu durumu bn nsl anlatabilrm ki zaten eşim de bu durumu söylersen bosaniriz dedi bana sizce napmaliyim eşimi cok seviyorum bu arada 2 gün onsuz kaldım çok daraldim . . .
Haklısınız herkes böyle söylüyor ailem vs ama bn bu durumu yediremiyrm bir türlü içim içimi yiyo. Hep ya başkasıyla evlnirse dye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?