Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Herhalde görümce baba evınde oturuyor dıye verılen borcu ona saymak istiyorsunuz. Kızın kendı babasının evı , kızın kendı parası bunlar bir şey ıfade ediyor mu? Sızın akrabalar yıne herhalde ödeme ödemek zorunda değilsin diye akıl verıyor. Sızde montu ortaya attığınıza göre acayıp absurt bahaneyle banane ödemem oluyor. Adam sızın geçiştirmelerınız yuzunden söyleme gereği duymuş. Konu sahıbı bu akrabalar kım merak ettım bu kadar detay bılıyorlarsa aklıma anne babanız geldı. Bu arada bu akrabaların yonlendırmelerı devam ederse bu evlilik uzun surmez adam artık sızden bıkar söyliyim. Ota boka burunlarını sokmasınlar. Sızde bır zahmet çalışın bır ınsanın nasıl montu olmaz herhalde evlenınce aldırırım kafası

Konu sahibi sandığınız kadar masum değil.
Kendisine borç veren görümcesinin evine gitmemek için bin dereden su getiriyor.
Haklilik payiniz cok ben olsam konuyu monta baglamazdim ve o kadar da uzatmazdim
Aylik 2800 maaş aliyor esim 2000 eve veriyoruz 800 tl ile de temel ihtiyaclari aliyoruz
Dikis ogrendim cocuklarima alt ust takimlari elimden geldigince dikiyorum esime bana da dikiyorum bir sekilde idare ediyoruz cocuklarim okula baslaamadan borclari bitirmek icin

Arkadaşım tüm konularına kısaca göz gezdirdim. Görümceden nefret ediyorsun, gözlerini deviriyormuş sana ... Nasıl oluyor tam bilemiyorum. Parayı ödememekle onu cezalandırıyorsun. Diğer konunda bahsettiğin "söz dinleyen" kocana duygusal şiddet uygulayarak yıldırmaya çalışıyorsun. Kendi ailende abinin yaptığını iddia ettiğin haksızlığı eşin yapmadığı için onu pasif görüyorsun. Sana verilmeyen eve bir şekilde görümce bedavadan oturuyor diye ona nefret duyuyorsun. Başka bir konuda borçlarını istemediler biz veriyoruz demişsin ? şimdi işsiz kaldılar eşim zorluyor diyorsun, o kadar çelişkilisin ki kendi içinde bile defalarca çelişmişsin. Aynı yaştayız insan 35 den sonra hırslarına kinlerine düşmanlıklarına dur diyor. Siz sıfırdan başlamışsınız adeta, ergen gelin halleri sizi tüketir. Herkes yaşar gider siz mont için gözlerinizi doldurursanız kaybeden siz olursunuz.

Normali budur.
Ama hem borç veren kadına uğrama, kibir yap, hem de abisine dert yanıyor diye kocaya ayar ol.
Montum yok diye utanmadan ağla.
Konu sahibi çok bencil ve düşüncesiz duruyor buradan bakınca.

Soğuktan donarım ama yine de önce borcumu öderim. Sizi fazla rahat gördüm, insan rahat yatamaz borcu olunca. Sizin dünya umurunuzda değil. Ayrıca çalışmıyorsanız da bir zahmet iş bulup çalışın, çalışıyorsanız da bazı şeylerden kısın ve borcunuzu en kısa sürede bitirin.

Altininizi bozdurup kendinize mont alabilirsiniz bu kadar drama yapacağınıza.

Gorumceye ödediğiniz para borcunuz lutfettiginiz bir şey değil. Ki zaten kadının parası hem tl cinsinden alıyor hem parça parça alıyor ölüyor resmen.

Borç ödeme planı da iki karşı taraf arasında yapılır zaten borçlu ve borç verendir taraf neresi garip gorumceyle plan yapmalarinin

konu sahibesi bayan bence gorumcesinin kendi babasinin verdigi evde oturuyor olmasina rahatsiz olmus bu parayi kira bedeli saymak istiyor.
sandiginiz kadar pazarliksiz degil olay yani.
Arkadaslarin onceki konular hakkinda yaptigi yorumlardan sonra ki ev meselesi anne baba kizinin oturmasini istemis ki kizi oturuyor
Bende bir an once odemesi taraftariyim zaten
Aldigimiz ev anneannemindi yani 2 dayimla anneme kaldi dayimin birini pesin odedik digeri ise taksitli son taksit gelecek ay bitiyor sonra ise anneme odemeye baslayacagiz annem istese kardesime de al derdi ama benim almami istedi bize destek oldu kredi cekmeyin aylik bize odeyin dedi kotu mu oldu asla
Konu sahibi dogru ise kendi abisinin haksizligida koymus bayagi sakinlesip zamana birakmali
Annemde kardesimin birine cok fazla destek oldu simdi de bize destek oluyor diger kardesim evleniyor simdide ona destek olacak insAllah
Mecbur mu deil kendi yasayamadigi hayati bizim daha yasamamiz icin cabaliyor
Esimin ailesi de tam tersi kp 11 cocuguna yapmis esime ise paran varsa evlen deyip isten siyrilmis ona kaldiysa
Esim ilk zamanlar cok canini sıktı bu konuda bense benim annem babam seni daha cok seviyor sanki sen ogullariymissinda ben gelinmisim gibi diyerek teselli ettim hepsi gecti gitti
Herseyi zamanina birakmak lazim

Borcun varken gidip de mont alınmaz ya. Hem montunuz da vardır ya. Geçen sene giydiğiniz o kadar eski değildir. Bir de görümce size 20bin vermişti yanlış hatırlamıyorsam zaten onu ayda 500tl olarak falan vereceksen kuşa dönecektir o para. Bana 20bin almışım gibi gelmez yani. Bari aylık 500tlye de laf etmeyin

eski konulara bakinca zavalli gorumce diyesim geldi.
babanin evinde otur gelsin biri ama o bana kira odemeli desin
borç ver kiraya saymaya calissinlar kendi kafalarina gore esli hanimli.
işsiz kal borcunu istedin diye kötü ol.
ben görumcemde kayin babamin arabasini kullaniyor bizim arabanin mazot parasini ondan isteyeceğim.

Dört aylık evlisiniz daha. Geçen kış bekardınız. Montsuz mu evlendiniz onu giyin başkasına borcunuz varsa.

biz 2 kardesiz.
yuksek meblalar haric annem ne abime yaptigini bana anlatir ne bana yaptigini abime anlatir.
kimse verilen 3 kurusu 5 kurusu bilmez.
toplu bir para verecekse ozaman atiyorum beni arar derki abine su kadar verdim sanada verecegim.
soylemese kimse annemin parasini hesabini bilmez sadece olum var yitim var diye hangi bankada parasi oldugunu soyler miktarini degil.
bugun ne abim bana sen cok yedin diye bilir nede ben abime diyebilirim.
ailelerde eger bir mulk varsa esit dagitilmali yani ben esinin babasinin yerinde olsam fazladan bir evim varsa satar 2 ye boler basinizin caresine bakin gerisini siz cabalayim derdim.
yada baskasina kiraya verir 1 ay bir cocuguma oteki ay obur cocuguma verirdim kirasini mesela.
aileler boyle seyler yapinca kardeslerde boyle problemler cikabiliyo

Annemde hakkimizi gecirmemeye calisir en kucuk kardesimin emegi cok oldugu icin daha fazla vermek ister yok demem versin ahirette hak hukuk yerini buldugunda annemin hak yemesini istemem

Şimdi eski konuları okudumda, sizin içiniz kötü. Siz resmen görümceye borcunuzu vermemek için kırk takla atıyorsunuz. Ayda 500 tl ne yahu? Kredi çekin verin görünceye parasını, aydan aya bankaya ödeyin borcunuzu. Yok mont, yok mutfak, yok yol parası diye adamin vicdanina oynamaya çalışıyorsunuz, yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…