eşim benden gizli alışveriş yapıyor!

Ne erkekler var dunyada ya allah sabir versin gercekten bi pskatriye gorunmesi sart. Hamile oldugum icin calisamiyorum su an benim garibimde cirpiniyo benim biseyimi eksik etmesin diye evlendigimizden beri benim bebegin masrafi derke bu sene bi mont alamadi kendine olanla idare etti.Koca var kocacik var bebek oldugunda hepten zor allah sabir versin. Mutlaka pskolojik destek almali..

Benim kartımda esimdedir ama ben hesapları hep bilirim nereye ne harcanmış görürüm. Böyleyken bile kartım onda diye bazen Tereddüt ederim. Siz bir an önce hesapları kontrol edin esiniz tamamen haksız ve bunun güvenmekle ve Erkeğin idare etmesi gerektiğiyle ilgisi yok belli ki o beceremiyor sizde buna çanak tutmayın emeğiniz sonuçta çok yazık

N
Neden bu kadar izin veriyorsunuz sizi sömürmesine sizdede hata var biraz daha baskın olun tamam herkesin borcu var felan ama bu bambaşka borcun neye gittiğini bile bilmiyorsunuz gerekşrse sifrenizi değiştirin alın kartı elinden emeğinize yazık

Esiniz sizi ayakta uyutuyo siz bunun farkindasiniz ve gormesden geliyosunuz.biz ne diyelimki siz memnunsunuz halinizden.aksi halde bu yapilanlari hos goremezdiniz

Reactions: anu
banka bılgılerınızı degıstırın olsun bıtsın..sızın guvendıgınız kadar o da sıze guvenmeyı ve saygı gostermesı gerekgtıgını ogrensın.

durum nasil herhangi bir degisiklik varmi konu sahibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…