eşim benden gizli alışveriş yapıyor!

saklanan yerden o takımları alır,alış veriş yaptığı yere götürüp yerine kendime alırdım.sorduğunda da haberim olmadığını söylerdim

ayrıca eve geirdiğinde o giysileri görmeyeceğini mi zannediyor:44:

hani kadınlar bazen yapabiliyor ama erkekler farketmeyebilir,çünkü düzeni sağlayan kadındır

Bence eşiniz sizden gizli sadece alışveriş yapmıyor,
sizden gizli epeyce bir şeyler karıştırıyor...

Böyle adamlara zırnık koklatmamak gerek.
Çünkü bunlar sorumsuz, asalak hayatı yaşamaya alışmış tiplerdir.

Her ne hikmetse de bu tip adamların arkasını toplayan her daim birileri vardır...

Seni ilgilendimez ne demektir yahu?

Niye izin veriyorsun ki bu duruma,cocugunuza nasil bakiyorsunuz ki? Adam cocugunda riskini yiyor!

Kendini düsün,bosver o egoisti!

bence hiç muhattap olmadan bişy demeden bankaya gidin kartlarınızı tüm hesaplarınızı internet alışverişine ve eft vs ye kapattırın, hatta aynı banka içinde başka hesap açtırın her ay maaşımdan gelen paranın şu kadarını buna aktarın diyin , sizden başka kimsenin haberi olmaz, internet bankacılığını da kapattırın , böylece nettende göremez, sadece defterle gidip çekilcek şekilde ayarlayın kıvransın dursun, bunlardan habersiz gitsin alsın herşeyi kasaya gelin kalsın ölece sap gibi aklı başına gelir, sizle de direkt kavga edemez, öylemi olmuş diyin :) içten kudursun, ne yapabilir para sizin hesap sizin , bir hırlar iki hırlar susar ayrıca o alışveriş yapsa bile sizin kartla size msj gelmiyormu ?????????????? şu kadar alış veriş yaptınız diye ????

Ah canım ya keşke tespitim de doğru çıkmasaydı da düzelseydi kocan 17:
Onun terbiyesizliği değil de senin terbiyesizliğin mi oluyormuş
Hiç mi vicdan sahibi değil,çalışıyorsun didiniyorsun
Ve emeğinin karşılığını kendi ellerinle bankadan çekme lüksün bile yok
Acaba kp inde aynı kocan gibi miymiş ? Hiç sanmam
Seni susturmak için seni çirkef ilan ediyor

Süper bi fikir
Bence de kesinlikle yapmalısın
Yapmayacaksan da biz sana yardımcı olamayız ki başka türlü

Seni ilgilendimez ne demektir yahu?

Niye izin veriyorsun ki bu duruma,cocugunuza nasil bakiyorsunuz ki? Adam cocugunda riskini yiyor!

Kendini düsün,bosver o egoisti!

kendisinin bunu düşünmesi lazım. çocuğumun rızkını yiyorum' diye. çocuğun geleceğini düşünmek yerine kendini düşünüyor. 'egoist' doğru bir terim. onun için kendisi en önemlisi. çocuk için ben hassas davranıp hiçbirşeyini eksik etmemeye çalışınca.. benim babam bana yapmadı ,ben görmedim , ne gerek var benim de yapmama diyor. ben kızınca şaka yaptım diyor. kendini bana lütuf görüyor heralde!!

evet beni ezmek ve susturmak istiyor. en ufak bi farklı düşüncemi veya eleştirimi isteğimi söylesem hemen hakarete ve tehtide başlıyor. evlendiğimizden beri. ilk zamanlar sen ne biçim insansın, böyle olduğunu bilsem evlenmezdim, kötü niyetlisin,cin fikirlisin,otorite kurmaya çalışıyorsun bana diyordu. biz ççok farklı bakıyoruz hayata acele ettik evlenmek için diyordu. ben kendimden şüphe ettim, kötü bir insanmıyım diye.. daha sonra çocuk oldu, en ufak itirazımda çocuk olmasaydı boşanırdık diyor. beni değersileştirmeye çalışıyor. ben sevilmeye değmezmişimde ne yazık ki evlenmiş, çocuk olmuş mecbur çekiyormuş gibi. bende ona 'benim için lütuf değilsin. boşanmaktan korkmuyorum, çocuk var diye evliliğimi sürdüremem ben. madem öyle boşanalım. sen karşında ezik, aptal birini istiyorsun. diyince dönüş yapıyor. bir şeyleri yıkmak kolay. evlilik konusunda başarısız olmak istemem diyor.

bi konuda bi yalanını yakalayınca her konuda da yalan söyleyebilir diye düşünüyor insan. güven sarsılınca zor oluyor. ama ayın 15 inde benim maaş yetmedi diye gelir yine yanıma

sen o zaman kendi birikimine başla. ayda 2000 tl kenara ayır bunu özel harcaman olarak göster, sana sorarsa da kendi harcamalarım seni ilgilendirmez de ama onu biriktir... o da hiç para biriktirmediğinizi düşünerek çocuğun için kendisi para ayırır belki.

bu arada senin maaşın 6-7 bin tl ise hepsini alıp sana harçlık mı bırakıyor??? ne biçim erkek bu. hayır maaşını alıp yararlı birşeyde kullansa tabiki ver diyeceğim mesela yatırım yapsa arsa alsa sizin için vs... o da yok.

dünden beri okuyorum bu konuyu dayanamıycam neden bu adamın sizi sömürmesıne ızın verıyorsunuz ne demek 200 tl yeter sana kendısıne bi dünya para yetmezken...kesınlıkle en kısa zamanda hesaplarınızı kapattırın sızın paranızı böyle pervasızca harcıyamasın...kolaymı para kazanmak...ayrıca bu kadar harcamayı sadece alışverişle yaptıgından emınmısınız sıze karsı olan tutumuda hıc hoş değil kaldıkı daha bırkac yıllık evlısınız...başka biri olabılırmı hayatında....

internet hesabını kapattır sorarsa bişeye bakıcaktım şifreyim bikaç defa yanlış girdim bloke oldu dersin ayrıca senine ne biçim konuşma o öyle çocuk olmasa boşanırdım bilmem ne

çocuk varken de boşanabiliriz beim için hiiiiç sorun olmaz de adama bak yaa...

senin paranla sana artislik ne biçim erkek bu yaa..

Eee tabi bi daha senin gibisini nerden bulacak,aptal olması lazım senden boşanmak için
Sinir oluyorum böyle adamlara ya,kalp kıran,dilinin kemiği olmayan ...
Canım evlenirken de biliyor muydun bu adamın ,yani hissediyor muydun
Sen sanki onu bilsen evlenirdin de , hiç bir mecburiyetinde yok
Bi de çocuğunuz var,evinizin çocuğunun rızkını nelere harcıyor
Sen kartını hala alamadın mı o adamdan?

Aynen öyle bende sinir oldum
Boşanmaz ki deli mi
Bulmuş kafasına vur ekmeğini al kızı,bırakır mı

Aynen öyle bende sinir oldum
Boşanmaz ki deli mi
Bulmuş kafasına vur ekmeğini al kızı,bırakır mı

al bende de o kadar...asla boşamaz ay sindirmiş bir de konu sahibi arkadaşı

benim bi arkadaşımda da var bu tipten bildiğin öküz. kız boğaziçi mezunu ama gel gör ki kendi parasıyla eziliyor

ona da deliriyorum..

yapıcak tek şey tek kuruş vermememek sorunca da özel harcamalarım var demek

3-5 gün kudurur sonra yola gelir gelmezse de kendi bilir..

Yani ..kudurduğu yere kadar ...
Ama arkadaş daha kartını bile almayı pek düşünmüyor sanırım eşim sinirlenecek diye
Kim için neden bu kadar süs ..dış etkenler çok cezbedici sanırım ..
erkeğin alışveriş koliği de hiç çekilmez
Tedavi olması şart

Son düzenleme:
benim hesaplarım eşimle ayrı dediğimde burdaki bazı arkadaşlar dalga geçmişti evde ayrım mı olur diye.şimdi benim eşim maaşımın tamamını bilmez ama hemen hemen maaş ortalamalarımız aynı giderlerimizde eşit ödeniyor.ne para kavgamız var ne başka bişey.şimdi arta kalan maaşımla yani eşimin bilmediği kısmıyla yatırım amaçlı ev bile almak istiyorum cesaret edemiyorum.siz başta hata etmişsiniz ona bazı sorumluluklar vermeliydiniz ödemesi için mesela kirayı sen öde çocuğun masrafarını ben gibi,yada ortak hesap açalım harcamlarımızdan kalan kısmı burda biriktirelim gibi,yada maaşının tamamını söylemeyecksiniz.şimdi yapacağınız şey özel sektördemisiniz memurmusunuz bilmiyorum ama resti çekip harcamalarınızı ikiye bölmek.bundan sonra parası varsa alır parası yoksada dışarı çıktığında hava alır

Son düzenleme:

Durum kötü sanırım ama para birimlerinizden hiçbirşey anlayamadığım için cevap veremiyeceğim. Şöyle ki;
1. Eşinizden 1.5-2 kat fazla maaş aldığınızı söylemişsiniz.
2. Eşinizin 3000-4500 arası maaş aldığını söylemişsiniz.
3. Eve 7-8 bazen 10 milyon para girdiğini söylemişsiniz.
4. Size 200 TL. harçlık verdiğini söylemişsiniz.

Bu durumda 4. şık sebebiyle TL.nin anlamını biliyorsunuz diye düşünürsek ayda en kötü ihtimalle 7 milyon TL. geliriniz var. Bu durumda bence değil 400 TL., 4000TL. lik bile ceket alabilir bence.

Yok o "milyon" kelimlerini TL. manasında kullandıysanız eğer; eşinizin maaşı en kötü ihtimalle 3000 TL. olduğuna göre sizinde en kötü ihtimalle 1.5 katı yani 4.500 TL. maaşınız olması gerekiyor ki bu durumda aylık geliriniz yine en kötü ihtimalle; 7500 TL.

Ve siz bu devirde bir ayda bu kadar para kazanırken aldığınız paranın miktarını düzgün belirtemiyorsunuz. Çok ilginç.

Ben olsam merdiven boşluğuna sakladığı kıyafetleri makasla keserdim nasıl olsa ben yanlış gormusum ya! Hesap sorarsa da ne makası ne kesiği ben bisey görmüyorum derdim!!

Bence bu gidisata bir son vermeniz gerekir. Ne derse desin, ne dusunurse dusunsun, bosaniyorsa da kapi orada bosansin. Afedersiniz ama sizde gurur yok mu, nasil izin veriyorsunuz buna. Ben butun ay calisicam sonra bana 200 ytl verecek de kalanini harcayacak, ustelik borc yapacak... Yok arkadas olmaz boyle sey. Benim esim calisir, maas karti hep bendedir ama ben kalkip da pahali kiyafetlere harcamam parayi, ihtiyaclara gider hepsi. Kalani birikim olarak kalir, esimde kurusu kurusuna bilir nerelere harcama yapildigini, cunku benim hesabimin internet sifresini o bilir, ben de onun hesabininkini bilirim. Evlilik boyle olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…