yazık günah değil mi size? bu kadar gereksiz yere israf? lütfen internet bankacılığından vs. eft'yi engelleyen başka bir hesaba biriktirin evle ilgili harcamalarda yardımcı olursunuz.
Bilmiyorum nasil yaparsiniz ama maasinizi vermeyin. Bu vakte kadar vermekle de hata etmissiniz.
Ayrica 10bin lira cok ciddi meblag, nasil harcamakla bitiyor bilemiyorum. Siz de nereye harcandigini gormek istediginizi soyleyin. Zaten biliyorsunuz ki siz hakli cikacaksiniz. Veya yatirim yapicam, bireysel emeklilik hesabima yatiracagim ne kadar kaldigini gormem gerekiyor deyin. hangi kaleme ne harcaniyor ogrenin.
Apartmana saklasa da bir gun ustunde gormeyecek misiniz? Hep ayni seyleri mi aliyor?
Bakmayin siz ona yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis, o da sizi bastirmaya calisiyor, izin vermeyin.
Sen de al aynı markalardan kendine kıyafet battı balık yan gitsin aklı başına gelir belki ödeyemeyince
iyi fikir.. ama gizli yapıyor alışverişi benim yakaladığım bikaç tane.. daha neler alıyor kimbilir? o kadar ço ikıyafeti anlatamam giymediği şeyler var.. açıktan yapsa sen şu kadar harcadın bende aynısını harcayacağım derim..
ay Allahim icim sisiyo artik bu sorunlardan sadece elbise harcamasi olduguna eminmisin
Bu adamla hayat geçmez ki ya,resmen kullanıyor sizi
Maaş kartınızı alabilir ihtiyacı vardır belki deriz ama nedr bu al sana 200 yter
Bütün maaşını almasına nasıl göz yumuyorsun
Eşinde aşağılık kompleksi var sanırım ,sen ondan çok para kazanıyorsun
O da öz güvenini bu şekilde tazeliyor çırpı çaputla
Hala konuşamamış olman da ayrı bi ilginç durum
Kartını hemen al arkadaşımm bi sn bile durma
zaten son damla o oldu, bide baktım ki karın tokluğuna çalışıyorum. nereye gidiyor bu paralar diye sordum elbet.. tek tek ay başında gelir giderimizi hesaplayalım birlikte diyorum . ortak-eşit adil.. buna yanaşmıyor. sanki hakaret etmişim gibi davranıyor ve aşırı tepki veriyor. 'benim ailemde böyle bişey görülmedi, annem bigün babama hesap sormadı' ne saygısızlığım ne paragözlüğüm kalmıyor. ben kötü insan oluyorum. eşimin bu tavrı 'ekonomik şiddet uygulamakmış' hakaretleride^' psikolojik şiddet' ve bu aşağılık kompleksi olanlarda görülüyormuş. tespitiniz doğru! bi kadının daha fazla kazanması sıkıntı oluyor evliliklerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?