Eşinizin tavrı psikolojik şiddet doğrudur ama 10000 lira kıyafet alışverişiylede bitecek bir para değil.
Bu işin içinde başka birşeylerde var,kumar oynuyor olabilir mi?
Biz bahsettiğiniz kadar para ile ev kredisi ödeyip özel okulda 2 çocuk okutuyoruz,kendimizi hiç kısmamıza rağmen üstüne birikimde yapabiliyoruz.
Bence bu işin peşini bırakmayın,harcamalarınızı bir kenara yazın bakalım geriye kalan nereye gidiyor?
ben olsam bankamı arar kartlarım çalındı iptal edin ve yenisini istemiyorum derim.
maaşım hesabıma yatar ve ihtiyacım olanını hesap cüzdanımda bizzat çekerim.
bu ne ya çalış çalış 200 tl versin eline.
tamam ev alınır araba alınır kredi ödenir o zaman tamamını bile verirsin.
ama adam 400 tl lik ceket alıcak diye 200 tl parayla gezicem oldu canım.
bence kesin borsada falan kaybediyor.
eşim devamlı yetmiyor modunda. bu çok sinir bozucu. ayda minimum 7500 tl oluyor. ek gelirlere göre bu miktar10u bile geçebiliyor. ona inanıp neredeyse kendimden şüpelenecek hale geldim gerçektende yetmiyomu diye. borsada kendi hesabına aktarıyor olabilir. bu konu açıldığında gösterdiği sert tepki beni sindirmek için-bir daha sormayayım diye. ailede hesapların ortak yapılması gerekmezmi
1.5 yıllık evliyiz. ortak olsun istedim hesabımız. eşime güvenmek istedim. ama beni çok parasız bırakınca sordum, ben ekonomiyi yapacağım dedim. bizim bütün huzursuzluk paradan çıkıyor. eşimin para zaafı var ver paranı ondan melek yok. evde para işlerine erkek bakar herşeyi çok soruyorsun. bana güvenmiyorsan niye evliyiz. sen nasıl bana hesap sorarsın gibi şeyler duydum. ben senin böyle biri olduğunu bilsem evlenmezdim, çocuk olmasa boşanırdık gibi şeyler duydum. tamam dedi para idaresini sen yap. ben maaşımdan şu kadar sana veriyorum dedi( kazandığını net bilmiyorum, inanmıyorumda söylediğine. maaş hesabını hiç göstermedi) şu kadar benim özel harcamam var dedi(1.-1.5 milyon) ne özel harcaması deyince seni ilgilendirmez benim özel harcamam dedi. sonra ben 2 aydır çalışmıyorum bebğimizden dolayı, para olayını ona bıraktım. eline yaklaşık 3000-4500 arası bişey geçiyor sanırım. bana zor geçiniyoruz deyipte gizliden alışveriş yapınca artk ne yapacağımı-ne diyeceğimi bilemedim(yüzüne vurmadım üstelik)
suçlu insan güçlü olur arsızlığından..karşıdakini sindirip onu bastırmaktır amacı..bence senin bu koca senle maaşın için evlenmiş..senden alıp ciciye biciye yatıracak parayı..aç gözlü bu adam..çejkilmez seni sıfıra indirir..hem ne yapıyor bu kadar kıyafeti karıya kıza havamı atıyor?..eşinde kıyafet alma hastalığı var. durmadan çok pahalı markalardan kendine bişeyler alıyor. eevlendiğimizde bir ton borcu vardı(muhtemelen kıyafet) önce benim maaş kartımı almak istedi vermeyincede ayın 15 inde hemen hemen tüm maaşımı kendine eft yapmaya başladı. bu ne borcu dedğimdede seni ilgilendirmez diyip büyük kavga patlattı. neyse borcu bitsin dedim ses çıkarmadım bi süre yaklaşık8-9 ayda borcu bitti fakat tüm maaşımı almaya devam etti.. yetmiyor kredi kartımız-harcamamız kiramız derken problem çıkmasın diye bir şey demedi. en son bu aysana 200 tl bırakıypormu deyince karın tokluğuna çaılışıyormuşum gibi geldi. çalışmamın ne anlamı varki? ben eşimden 1.5-2 kat fazla kazanıyorum. eve yaklaşık ayda 7-8 bazan 10 milyon para giriyor. hiç az değil. onun hesabını hiç görmedim ama o benim tüm maaş hesaplarımı biliyor. parayla ilgili bişey sorunca sen bana güvenmyormusun. güvenmediğinle evlilikmi olur diyip susturuyor. evlenmeden önce daha çok geziyor. daha çok dışarda yiyipiçiyor harcıyordum. şimdi paramın yüzünü görmüyorum. üstelik eve yada kendime bişey alırken yetmiyor-para yok diyen adam kendisine süper lüks kıyafetler alıyor. ben fark etmeyeyim diye internetten gizli alıyor. bi gün tesadüfen çöpte internetten alınan fatura buldum indirimde bi ceket 350! bi pantol 400!! konuştum bide üste çıktı çömü karıştırıyorsun diye.. geçen gün eşim eve gelirken tesadüfen balkondaydım. elinde 2 takım elbise poşeti gördüm. o da beni gördü. eve gelince elinde yoktu. sordum elimde bişey yoktu yanlış görmüşsün dedi. ben yemin ettim gördüm diye o da yok diye yemin etti... kendimden şüphe duydum. o duşa girince aşaıya indim merdiven boşluğuna saklamış. 2 adet çok pahalı marka takım elbise... o kadar çok elbisesi varki anlatamam... hepsi marka... benle evlenmeden öncekine bişey diyemem.. ama sonra... insan 10-15 milyon maaş alır, evini geçindiriri eşinin maaşını almaz sonra alır bu markaları.. hiçbirşey demedim henüz.. nasıl davranayım ne yapayım bilmiyorum... ama aptal byerine konmak istemiyorum..
eşinde kıyafet alma hastalığı var. durmadan çok pahalı markalardan kendine bişeyler alıyor. eevlendiğimizde bir ton borcu vardı(muhtemelen kıyafet) önce benim maaş kartımı almak istedi vermeyincede ayın 15 inde hemen hemen tüm maaşımı kendine eft yapmaya başladı. bu ne borcu dedğimdede seni ilgilendirmez diyip büyük kavga patlattı. neyse borcu bitsin dedim ses çıkarmadım bi süre yaklaşık8-9 ayda borcu bitti fakat tüm maaşımı almaya devam etti.. yetmiyor kredi kartımız-harcamamız kiramız derken problem çıkmasın diye bir şey demedi. en son bu aysana 200 tl bırakıypormu deyince karın tokluğuna çaılışıyormuşum gibi geldi. çalışmamın ne anlamı varki? ben eşimden 1.5-2 kat fazla kazanıyorum. eve yaklaşık ayda 7-8 bazan 10 milyon para giriyor. hiç az değil. onun hesabını hiç görmedim ama o benim tüm maaş hesaplarımı biliyor. parayla ilgili bişey sorunca sen bana güvenmyormusun. güvenmediğinle evlilikmi olur diyip susturuyor. evlenmeden önce daha çok geziyor. daha çok dışarda yiyipiçiyor harcıyordum. şimdi paramın yüzünü görmüyorum. üstelik eve yada kendime bişey alırken yetmiyor-para yok diyen adam kendisine süper lüks kıyafetler alıyor. ben fark etmeyeyim diye internetten gizli alıyor. bi gün tesadüfen çöpte internetten alınan fatura buldum indirimde bi ceket 350! bi pantol 400!! konuştum bide üste çıktı çömü karıştırıyorsun diye.. geçen gün eşim eve gelirken tesadüfen balkondaydım. elinde 2 takım elbise poşeti gördüm. o da beni gördü. eve gelince elinde yoktu. sordum elimde bişey yoktu yanlış görmüşsün dedi. ben yemin ettim gördüm diye o da yok diye yemin etti... kendimden şüphe duydum. o duşa girince aşaıya indim merdiven boşluğuna saklamış. 2 adet çok pahalı marka takım elbise... o kadar çok elbisesi varki anlatamam... hepsi marka... benle evlenmeden öncekine bişey diyemem.. ama sonra... insan 10-15 milyon maaş alır, evini geçindiriri eşinin maaşını almaz sonra alır bu markaları.. hiçbirşey demedim henüz.. nasıl davranayım ne yapayım bilmiyorum... ama aptal byerine konmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?