eşim benden habersiz arabayı satabilir mi ?

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.660
738
123
40
hanımlar merhaba daha öncede takip ediyodum yazmak istedim. 15 gün kadar önce bir araba almıştık. krediyi ben çekmiştim ayrıca takılarımı bozdurmustum. arabanın bütün parası benden çıktı bütün alım satım işlemlerini de kendi hesabımın internet bankacılığından yaptım. eşim bu arabaya 1 lira bile vermedi anlayacağınız. araba benim üstüme. eşim benden habersiz bu arabayı satabilir mi ? ( kavga ettik ve çıktı gitti arabayı da alıp, şimdi satıcam diyor) .ayrıca evlenmeden önce bi evi vardı kendisine ait. o evi de satıp annemi oturtacağım diyor içinde benim eşyalarım varken. böyle bi şey yapabilir mi ? şoktayım boşanma davası açıcam. lütfen haklarım hakkında yapabileceklerimi yazar mısınız ?

Araba sizin üzerinize olduğu için satamaz imzanız gerekir eger daha önceden vekalet verdiyseniz satabilir ama araba için yoksa satamaz.Evlenmeden önce alınan evde hak sahibi değilsiniz onu satabilir.

Araba sizin üzerinize olduğu için satamaz imzanız gerekir eger daha önceden vekalet verdiyseniz satabilir ama araba için yoksa satamaz.Evlenmeden önce alınan evde hak sahibi değilsiniz onu satabilir.

yok vekalet vermedim. ama o evde benim esyalarım var esyalarımı almam lazım. orada ne yapabilirim polis mi cagırmam gerek ?

Satamaz... merak etmeyin ama evliyken aldiginiz icin ortak sayilir.. evini satip annesini oturtacaksa bence siz o arabayi satip baska bir mulk edinin. Onuda annenizin ustune yapin.. kisasa kisas

ortak kazanılmış hak vs. olmuyo dimi. giderken yarı yarıya benim araba diyordu?
Oluyor eğer evlendikten sonra alındıysa ki evlendikten sonra alınmış.Sadece miras yoluyla kalanlar olmaz.

Satamaz... merak etmeyin ama evliyken aldiginiz icin ortak sayilir.. evini satip annesini oturtacaksa bence siz o arabayi satip baska bir mulk edinin. Onuda annenizin ustune yapin.. kisasa kisas

onun izni vs. olmadan arabayı satabilir miyim ?zira düşünüyorum

araba sadece senin üzerineyse satamaz, ikinizin üzerineyse sorun cikabilir. ev konusu karisik, evi kesinlikle senin onayin olmadan satabilir, ama esyalar, özellikle evlendikten sonra ortak alinan esyalar ortak paylasilmali..

Ruhsat kimin adına.?sizin adınıza ise satamaz ,ayrıca taşıt kredisi ile aldıysanız zaten aracın üzerinde rehin vardır ,yine sizin talebiniz olmadan rehin kalkmaz

araba sadece senin üzerineyse satamaz, ikinizin üzerineyse sorun cikabilir. ev konusu karisik, evi kesinlikle senin onayin olmadan satabilir, ama esyalar, özellikle evlendikten sonra ortak alinan esyalar ortak paylasilmali..

kesinlikle ben esyalarımı alayım ister satsın ister annesini oturtsun. ama nasıl alabilirim annesi varsa zorluk cıkartırsa polisle mi gitmeliyim esyalarımı almak için

Satamaz. Eğer banka hesaplarıyla aldığınızı kanıtlarsanız satabilirsiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…