- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi benmesela01
-
Araba sizin üzerinize olduğu için satamaz imzanız gerekir eger daha önceden vekalet verdiyseniz satabilir ama araba için yoksa satamaz.Evlenmeden önce alınan evde hak sahibi değilsiniz onu satabilir.hanımlar merhaba daha öncede takip ediyodum yazmak istedim. 15 gün kadar önce bir araba almıştık. krediyi ben çekmiştim ayrıca takılarımı bozdurmustum. arabanın bütün parası benden çıktı bütün alım satım işlemlerini de kendi hesabımın internet bankacılığından yaptım. eşim bu arabaya 1 lira bile vermedi anlayacağınız. araba benim üstüme. eşim benden habersiz bu arabayı satabilir mi ? ( kavga ettik ve çıktı gitti arabayı da alıp, şimdi satıcam diyor) .ayrıca evlenmeden önce bi evi vardı kendisine ait. o evi de satıp annemi oturtacağım diyor içinde benim eşyalarım varken. böyle bi şey yapabilir mi ? şoktayım boşanma davası açıcam. lütfen haklarım hakkında yapabileceklerimi yazar mısınız ?
Araba senn üzerineyse vekalet vermediyseb satamaz
Araba sizin üzerinize olduğu için satamaz imzanız gerekir eger daha önceden vekalet verdiyseniz satabilir ama araba için yoksa satamaz.Evlenmeden önce alınan evde hak sahibi değilsiniz onu satabilir.
Evet evlilik sırasında aldığınız için ortak mal ama ev sizden önce olduğu için onun oluyor arabaya ortak olsa bilr satamaz mahkeme karar verirortak kazanılmış hak vs. olmuyo dimi. giderken yarı yarıya benim araba diyordu?
Oluyor eğer evlendikten sonra alındıysa ki evlendikten sonra alınmış.Sadece miras yoluyla kalanlar olmaz.ortak kazanılmış hak vs. olmuyo dimi. giderken yarı yarıya benim araba diyordu?
Oluyor eğer evlendikten sonra alındıysa.Sadece miras yoluyla kalanlar olmaz.
Satamaz... merak etmeyin ama evliyken aldiginiz icin ortak sayilir.. evini satip annesini oturtacaksa bence siz o arabayi satip baska bir mulk edinin. Onuda annenizin ustune yapin.. kisasa kisas
Ruhsat kimin adına.?sizin adınıza ise satamaz ,ayrıca taşıt kredisi ile aldıysanız zaten aracın üzerinde rehin vardır ,yine sizin talebiniz olmadan rehin kalkmazhanımlar merhaba daha öncede takip ediyodum yazmak istedim. 15 gün kadar önce bir araba almıştık. krediyi ben çekmiştim ayrıca takılarımı bozdurmustum. arabanın bütün parası benden çıktı bütün alım satım işlemlerini de kendi hesabımın internet bankacılığından yaptım. eşim bu arabaya 1 lira bile vermedi anlayacağınız. araba benim üstüme. eşim benden habersiz bu arabayı satabilir mi ? ( kavga ettik ve çıktı gitti arabayı da alıp, şimdi satıcam diyor) .ayrıca evlenmeden önce bi evi vardı kendisine ait. o evi de satıp annemi oturtacağım diyor içinde benim eşyalarım varken. böyle bi şey yapabilir mi ? şoktayım boşanma davası açıcam. lütfen haklarım hakkında yapabileceklerimi yazar mısınız ?
Satabilirsiniz diye biliyorum ama satış iptal davası açabilir ortak hakka girdiği için.Yada şerh koydurabilir.peki ben satabilir miyim eşimin izni olmadan ?
araba sadece senin üzerineyse satamaz, ikinizin üzerineyse sorun cikabilir. ev konusu karisik, evi kesinlikle senin onayin olmadan satabilir, ama esyalar, özellikle evlendikten sonra ortak alinan esyalar ortak paylasilmali..
Oluyor canım. Ama siz erken davranıp arabayı satabilirsiniz.ortak kazanılmış hak vs. olmuyo dimi. giderken yarı yarıya benim araba diyordu?
Oluyor canım. Ama siz erken davranıp arabayı satabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?